lilith
napsal(a):
Mám doma dlouhosrstého výmaráčka a hledám nekonfliktní kamarády na případné společné venčení :-)
Dobrý den, musí to být zrovna výmaráček?:-))))
Já mám tři jezevčice, jednu kříženku ohaře a jednu NO. Všechno feny, nekonfliktní. Marně sháním někoho na venčení. Jsem z Huštěnovic.
bilkson
napsal(a):
Dobrý den, musí to být zrovna výmaráček?:-))))
Já mám tři jezevčice, jednu kříženku ohaře a jednu NO. Všechno feny, nekonfliktní. Marně sháním někoho na venčení. Jsem z Huštěnovic.
samozřejmě že nemusí. My jsme rádi za každého pejska
stačí se domluvit a někam vyrazit
bilkson
napsal(a):
No já jsem pro každou špatnost,takže kdy a kde
???? Manžel je spíše "taxikář" a já psí magor.
to já taky,taková psí mamina. Viděla bych to možná na příští víkend...taková sobota? Pokud bude hezky,mohli byste přijet k nám. Máme tu krásné lesy, příjemné lidi. Ale je to na vás. Jinak u nás to vypadá,že přibude nový člen- hluchý buldoček,ale to se uvidí
lilith
napsal(a):
to já taky,taková psí mamina. Viděla bych to možná na příští víkend...taková sobota? Pokud bude hezky,mohli byste přijet k nám. Máme tu krásné lesy, příjemné lidi. Ale je to na vás. Jinak u nás to vypadá,že přibude nový člen- hluchý buldoček,ale to se uvidí
Ach jo,,,,příští týden bohužel nemůžu.:-(((( ![]()
Což mě opravdu štve. Nevím co ješte teda v nedělu,ale nic neslibuji. Členi nevadí, bereme přece všechny s sebou, ne?
A kde to přesně je? U vás?
bilkson
napsal(a):
Ach jo,,,,příští týden bohužel nemůžu.:-(((( ![]()
Což mě opravdu štve. Nevím co ješte teda v nedělu,ale nic neslibuji. Členi nevadí, bereme přece všechny s sebou, ne?
A kde to přesně je? U vás?
jeeej, to je škoda. Tak ten další víkend třeba v tu neděli by to šlo. Což je zhruba 14.3. U nás, to je v Uherském Ostrohu. Je tu opravdu hezky,ale doufám,že bude pěkně, hlásí zase zimu.
lilith
napsal(a):
Mám doma dlouhosrstého výmaráčka a hledám nekonfliktní kamarády na případné společné venčení :-)
Možná se přidáme .CHP 7 měsíců.
lilith
napsal(a):
to je krasavec
za takového vitálního mladíka budeme jenom rádi
Dobře, tak se pak tady domluvíme,Jo?:-)
lilith
napsal(a):
Kdy kdy v kolik
? Pokud budeme mít čas jdeme s Váma
lilith
napsal(a):
vidím to na nějaký víkend,kdy předpoví hezké počasí. Ted v átek si pojedu pro štěně a ten další mám takové malé sousředění se souborem. Ale pak jsem plně k dispozici
"Já to beru, šéfe..."
lilith
napsal(a):
vidím to na nějaký víkend,kdy předpoví hezké počasí. Ted v átek si pojedu pro štěně a ten další mám takové malé sousředění se souborem. Ale pak jsem plně k dispozici
Fajn dejte sem pak vědět.Pokud nám to vyjde přidáme se
No já bych mohla v nedělu odpoledne.....jenže háráme, takže asi at´nezavazím...:-(
lilith
napsal(a):
v neděli se má udělat škarede a zima. jako celý víkend. at už mě neštvou
snad další víkend by to šlo
Tak kdy se konečně sejdeme? Já jsem ted´s holkama přežila dogtrekking v Chřibech:-) 43 km. Už by mělo být konečně pěkně.
No pokud to nebude v sobotu dopoledne....:-) Jsu s fenou na zkouškách.:-)