eavy
napsal(a):
Jsme šikulky. Tak jedeme dál.... :o))
Tady posílám fotku takového obecního hlídače dětiček. Každé ráno chodí vyprovázet dětičky k autobusu. Počká,až všechny nastoupí a pak zase odchází. Co je to za rasu netuším,ale dost podobný kavkazovi. Co vy na to?
eavy
napsal(a):
Tady posílám fotku takového obecního hlídače dětiček. Každé ráno chodí vyprovázet dětičky k autobusu. Počká,až všechny nastoupí a pak zase odchází. Co je to za rasu netuším,ale dost podobný kavkazovi. Co vy na to?
Ještě jedna,taková hodně přiblížená...
monika s
napsal(a):
Tedy co jste na mne vyhrabali za fotku??? myslím tu s tou GG.
To nebylo vůbec maskování před deštěm, ani ukrývání konkurence, to bylo pro dobro všech ostaních kavkazáků okolo, co chtěla GG sežrat- a takhle je neviděla
Jo a tááákhle se tvářila, když jsem jí to vyprávěla
lmusa
napsal(a):
ta se tváří jako by si ty příspěvky sama přečetla
Vyprávění by tak neprožívala
No dobrá no..., tak si je čte sama, já jen nechtěla, aby se do nás zase někdo nenavážel, že to s těmi kavkazáky přeháníme
nada
napsal(a):
Moniko- já chtěla jen přiblížit průběh deštivého vystavování
takže od přístě - deka navíc
Ahooj, dnes se tady nic neděje ?? Žádne nové zprávičky ?
jeden Čochtan obecný
nada
napsal(a):
ahoj
ono to s ni nebude tak hrozný!!!tak nestraš !!
zrovna jdu těm potvorám vařit!Jsou stále bezedný !
Doufám,že nám v Rokycanech vyjde počasí !
Jo nestraš to uvidíš už je jí půlka než byla ale je fakt že to není tak
hrozný jak u Baršína , také doufám že se počasí umoudří ted jsem koukla na počasí a bude se lepšit od soboty tak uvidíme.
marie m
napsal(a):
Jo nestraš to uvidíš už je jí půlka než byla ale je fakt že to není tak
hrozný jak u Baršína , také doufám že se počasí umoudří ted jsem koukla na počasí a bude se lepšit od soboty tak uvidíme.
Taky doufám,že se to umoudří za chvili je Medard!!!
tady už zase leje !!
Vypadá to ,že v Rokycanech bude hojá účast:-))Hlavně doufám,že to letiště najdu a že kam bude přivázat šelmy
nada
napsal(a):
Taky doufám,že se to umoudří za chvili je Medard!!!
tady už zase leje !!
Vypadá to ,že v Rokycanech bude hojá účast:-))Hlavně doufám,že to letiště najdu a že kam bude přivázat šelmy
včera mi volal p Hubínek a pravil že je tam letiště travnatý tak jestli nepřestane jejt tak se máme naco těšit , jinak pravil že je všude okolo Rokycan vody habaděj no uvidíme , stím vázáním na letišti no nevím to bude asi bída .
marie m
napsal(a):
včera mi volal p Hubínek a pravil že je tam letiště travnatý tak jestli nepřestane jejt tak se máme naco těšit , jinak pravil že je všude okolo Rokycan vody habaděj no uvidíme , stím vázáním na letišti no nevím to bude asi bída .
jj, potvrzuji bídu s úvazy Ale jinak letiště je na kopci, tak tam alespoň nebudeme plavat
eavy
napsal(a):
tak máme další štěndo na kavkazanech
Půlroční fenka bez PP,po PP rodičích - pokud by někdo o někom věděl..................
nada
napsal(a):
Půlroční fenka bez PP,po PP rodičích - pokud by někdo o někom věděl..................
...teď něco od nás
zlata studanka
napsal(a):
...a aby toho nebylo málo
Tak dobře, už naposlad
nada
napsal(a):
Taková pěkná holka... to je hrůza. V poslední době se roztrhl pytel s lidmi, co se zbavují psa, kterého nebyli schopni nebo ochotni vychovat, ale takové štěndo ??? Je to k pláči Proč si ti lidé psa vůbec berou ???
sejtanova smecka

zlata studanka
napsal(a):
...teď něco od nás
Heč, máme dvojníka, Štefane
lmusa
napsal(a):
To patřilo k příspěvku od Nadi - 18,08 hod.
Ach jo, ještě takové mímo.....asi k tomu mají vážný důvod a předpokládám, že to tentokrát není o nezvládnutí psa, nebo snad joo?
Zdravíme miminka do Studánky jak to zvládá mamča? A Talísek gratuluje ségře k výstavním úspěchům
Budete s Tiny v Rokycanech? Talísek bude
susan
napsal(a):
Ach jo, ještě takové mímo.....asi k tomu mají vážný důvod a předpokládám, že to tentokrát není o nezvládnutí psa, nebo snad joo?
Zdravíme miminka do Studánky jak to zvládá mamča? A Talísek gratuluje ségře k výstavním úspěchům
Čubinku paní dostala jako nevhodný dárek
tak touto cestou hledá nové majitele
jinak u "párečku KAO"
si to majitele rozmysleli a pejsci zůstávají doma
A pro všechny příspěvky štěnátek - jsou rozkošný-nemohla bych se ke všem chodit mazlit ??
nada
napsal(a):
Čubinku paní dostala jako nevhodný dárek
tak touto cestou hledá nové majitele
jinak u "párečku KAO"
si to majitele rozmysleli a pejsci zůstávají doma
A pro všechny příspěvky štěnátek - jsou rozkošný-nemohla bych se ke všem chodit mazlit ??
Tak to je bezva s tím párečkam mlaďošů A štěňátka jsou k umuchlání
susan
napsal(a):
Tak to je bezva s tím párečkam mlaďošů A štěňátka jsou k umuchlání
a ještě jednou čubinka
susan
napsal(a):
Tína děkuje bráškovi za gratulaci
Da Rokycan jsme přihlášeni, takže pokud jí do té doby nezabijeme za žraní bot, tak dorazí
lmusa
napsal(a):
A nemyslete si, že to s těmi botami je zas tak rychle přejde !
Máša likviduje boty pořád k tomu vynáší na zahradu koberce a rohožky. A nejraději, když prší...
No já si zatím nestěžuju, protože moje boty to nejsou, že, to páníčkovy A je pravda, že koberec už Tališ taky popotáhl na chodbu. takže Libo díky za uklidnění
nada
napsal(a):
tak to vám tedy nezávidím - ničitele bot
Naštěstí já mám hafy v pohodě - Bredík rozkousal jen kabel od netu a jeden dvoumetrovej benjamim - na párátka
takže s botama zkušenosti nemáme !!
Ale ted už je to kluk hodnej ,ani už neokusuje stromy
Haló, kde jste všichni? Jo Libo, ty Kiltixy jsou super, akorát že je pořád sbírám po zahradě a nasazuju znova a znova a znova Kajce na klucích asi vadí, no je fakt, že zrovna libě nevoní (obojky, ne kluci
).
susan
napsal(a):
Haló, kde jste všichni? Jo Libo, ty Kiltixy jsou super, akorát že je pořád sbírám po zahradě a nasazuju znova a znova a znova Kajce na klucích asi vadí, no je fakt, že zrovna libě nevoní (obojky, ne kluci
).
tadýýýýý
nada
napsal(a):
tadýýýýý
Ahoj NadiMůžete někdo vyfotit ten svetr z kavkazích chlupů?? Fakt bych ho chtěla vidět
Né že bych po něm toužila, patřím k těm, co určité svetry žerou už od pohledu, ale jsem zvědavá, nedovedu si to moc představit.
susan
napsal(a):
Ahoj NadiMůžete někdo vyfotit ten svetr z kavkazích chlupů?? Fakt bych ho chtěla vidět
Né že bych po něm toužila, patřím k těm, co určité svetry žerou už od pohledu, ale jsem zvědavá, nedovedu si to moc představit.
Posílám "polotovar" 2,5 kg vyčesaných chlupů. V pondělí jedu za paní, co spřádá vlnu a uplete mi i svetr ! Je to kousek od vás a tak můžu cestou zkontrolovat Tvoji smečku, teda jestli budeš doma
nada
napsal(a):
Jestli si vzpomenu až budu na chalupě tak svetřík vyfotím :-))))
taky schovávám chlupy pro tchýni:-))))
už mám pytel od granulí-a stále vyčesávám!!!!!!!
No je to letos hrůza s těma chlupama
Taky ještě vyčesávám a to už je Kajra jak chrt. Ale zatím chlupy neschovávám. počkám, až jak bude vypadat ten svetr Libo písla jsem ti na meil.
nada
napsal(a):
Svetr vypadá dobře jako z mohéru!! Ale já taky nejsm na svetry jinak je z toho taky super ledviňák
Ahojky dámy. Máme novou holku. Je to kříženec chrta a pudla. O víkendu sem hodím pár fotek.
No jo,je to Balů. Teď je jak chrt a jak jí ještě ty chlupy pouští jen místama,tak vypadá jak pudl...
eavy
napsal(a):
Ahojky dámy. Máme novou holku. Je to kříženec chrta a pudla. O víkendu sem hodím pár fotek.
No jo,je to Balů. Teď je jak chrt a jak jí ještě ty chlupy pouští jen místama,tak vypadá jak pudl...
Verčo do Rokycan doufám jedeš s obouma holkama ? :-))
nada
napsal(a):
Verčo do Rokycan doufám jedeš s obouma holkama ? :-))
Akimek posílá pozdrav všem milovníkům tohoto nejůžasnějšího plemene
nada
napsal(a):
Verčo - nevymlouvej se na mimi Sára je určitě tejraná a ty se bojíš,že by jsme to na ní poznali tak ji nebereš,vid ??
Akima taky zdravíme
Tý jo,jak ty to děláš...??? Zase jsi mě prokoukla... No jo,Sára bude tejraná,to je fakt. Ale tím,že my odjedeme a bude tu napospas těm obyvatelům domu z přízemí (tchán,tchýně,švagrovka a babča). Představ si,že když jdu na zahradu,tak je u vchodu na zahradu vždycky se železnou pravidelností připravenej proutek
. Vždycky ten proutek vemu,vzteky rozlámu a hodím do kopřiv
. Mají ho tam připravenej na Sáru
. Sára je děsnej poděs. Lítá,skáče,chňape po rukou a po nohou,nosí míček,aby si s ní někdo hrál,... A oni jí za to bijou
. A já nezmůžu nic
. Maximálně se tak rafnout s mužem
. Už to mám ale vyřešený. Koupím v týdnu takový ten zámeček na kolo a zamknu jí v kotci. Bude to muset chudinka vydržet celý den,ale alespoň jí nebudou tlouct...
eavy
napsal(a):
Tý jo,jak ty to děláš...??? Zase jsi mě prokoukla... No jo,Sára bude tejraná,to je fakt. Ale tím,že my odjedeme a bude tu napospas těm obyvatelům domu z přízemí (tchán,tchýně,švagrovka a babča). Představ si,že když jdu na zahradu,tak je u vchodu na zahradu vždycky se železnou pravidelností připravenej proutek
. Sára je děsnej poděs. Lítá,skáče,chňape po rukou a po nohou,nosí míček,aby si s ní někdo hrál,... A oni jí za to bijou
. A já nezmůžu nic
. Už to mám ale vyřešený. Koupím v týdnu takový ten zámeček na kolo a zamknu jí v kotci. Bude to muset chudinka vydržet celý den,ale alespoň jí nebudou tlouct...
Jééé !!! Chudák Sára...Co to tady čtu ? Nechceš půjčit na chvilku naši Kjárušku ? Ona by ty obyvatele domu z přízemí postavila do pozoru
Ti by koukali vzít na ni proutek Možná by to zkusili... jednou
Pak by už neměli čím
Naše holky taky zdraví Akima
eavy
napsal(a):
. A já nezmůžu nic
Verčo, chudák Sára!!!!! S tím zámkem to není špatný nápad, ale koupila bych velkej a zamkla to přízemí baráku!
dargan
napsal(a):
Verčo, chudák Sára!!!!! S tím zámkem to není špatný nápad, ale koupila bych velkej a zamkla to přízemí baráku!
Ahojky všem a všemu....
Tady je ale živo Dobrej nápad s tím zámečkem připevněným na přízemí domu
Směju se ještě teď
, i když k smíchu to moc není, chudinka Sára...kdyby aspoň trdlo jedno utekla, nelezla jim vůbec na oči
Ach jooo.....
Jinak sem málem podlehla kouzlu fenečky na kavkazanech v nouzi, té půlroční....je nádherná!
dargan
napsal(a):
Díky za tipy
Čekám,až Sára trochu zesílí a bude trochu starší. Pak jí naučím vystartovat po tom,kdo by na ní - z obyvatel domu - vzal proutek nebo na ní jen zahrozil...
Můj otec jednou kopl ( jen pošťouchl holínkou) mojí starou ovčandu,tehdy jí byly dva roky. Mě se to strašně dotklo a naštvalo. Tak jsem jí během pár dní naučila vystartovat po noze,která proti ní jen naznačila kopnutí. Když otci prokousla holínku,tak zmoudřel....
Nejraději bych vzala feny,mimi a muže a někam se odstěhovala...
Někam,kde by jsme měli klid. Muž mě utěšuje,že za nějakou dobu tu od sousedky koupí kus pozemku,ten oplotí a budou tam jen feny. Aby k nim nemohli ti zespoda.
eavy
napsal(a):
Díky za tipy
Čekám,až Sára trochu zesílí a bude trochu starší. Pak jí naučím vystartovat po tom,kdo by na ní - z obyvatel domu - vzal proutek nebo na ní jen zahrozil...
Můj otec jednou kopl ( jen pošťouchl holínkou) mojí starou ovčandu,tehdy jí byly dva roky. Mě se to strašně dotklo a naštvalo. Tak jsem jí během pár dní naučila vystartovat po noze,která proti ní jen naznačila kopnutí. Když otci prokousla holínku,tak zmoudřel....
Nejraději bych vzala feny,mimi a muže a někam se odstěhovala...
Někam,kde by jsme měli klid. Muž mě utěšuje,že za nějakou dobu tu od sousedky koupí kus pozemku,ten oplotí a budou tam jen feny. Aby k nim nemohli ti zespoda.
Je to dost blbá situace. Myslím, že o Sáru se Verčo bát nemusíš, ona se ozve sama, a s "přízemáky" si to vyřídí. Ale řešit potom v baráku spory tohodle typu ..., no ten pozemek a klid pro hafany by to určitě vyřešil bezbolestně pro obě strany
sejtanova smecka

dargan
napsal(a):
Je to dost blbá situace. Myslím, že o Sáru se Verčo bát nemusíš, ona se ozve sama, a s "přízemáky" si to vyřídí. Ale řešit potom v baráku spory tohodle typu ..., no ten pozemek a klid pro hafany by to určitě vyřešil bezbolestně pro obě strany
Verčo,
to se Sárou je blbé Ale neuč jí, že se startuje na domácí...Mohlo by se Ti to vymstít i v tom, že až bude Víťa chodit a batolit se po zahradě, tak může v dobrém nakročit proti Sáře a ta ho čapne!Ona si Sára časem udělá pořádek sama v tom, kdo je na blbnutí a koho bude ignorovat.A věř mi, že se stopro lepší aby domácí ignorovala než aby je servala
Pokud to nepůjde jinak, tak nech Sáru v kotci.....A těm "dole" vyřiď, že pokud se nesrovnají, tak Ti tam půjčím tatínká Znojíka, pro toho nejsou domácí a nebude se rozpakovat je srovnat do latě Troufám si říct, že s chutí
sejtanova smecka
napsal(a):
Verčo,
to se Sárou je blbé Ale neuč jí, že se startuje na domácí...Mohlo by se Ti to vymstít i v tom, že až bude Víťa chodit a batolit se po zahradě, tak může v dobrém nakročit proti Sáře a ta ho čapne!Ona si Sára časem udělá pořádek sama v tom, kdo je na blbnutí a koho bude ignorovat.A věř mi, že se stopro lepší aby domácí ignorovala než aby je servala
Pokud to nepůjde jinak, tak nech Sáru v kotci.....A těm "dole" vyřiď, že pokud se nesrovnají, tak Ti tam půjčím tatínká Znojíka, pro toho nejsou domácí a nebude se rozpakovat je srovnat do latě Troufám si říct, že s chutí
Verča už má ode mne slíbenou Kjárušu, teď i Znojíka, tak to se mají "ti dole" fakt na co těšit
eavy
napsal(a):
A já mileráda zapůjčím i Cindíka
Jinak Verčo -to dobře znám,takhle mi "rodinka" odrovnala kdys dávno briardici
Takže vím jak ti je !! Ale o to spíš jsi měla vzít Sárinku mezi hodné tetičky
A držím palce aby s tím "ti dole " brzo přestali ,nebo to taky nemusí dopadnout dobře
nada
napsal(a):
A já mileráda zapůjčím i Cindíka
Jinak Verčo -to dobře znám,takhle mi "rodinka" odrovnala kdys dávno briardici
Takže vím jak ti je !! Ale o to spíš jsi měla vzít Sárinku mezi hodné tetičky
A držím palce aby s tím "ti dole " brzo přestali ,nebo to taky nemusí dopadnout dobře
A Máťo ?? Proč teda čubina už neni u tebe ??
sejtanova smecka
napsal(a):
Verčo,
Jani,
já nechci aby je pokousala,to ne chraň Bůh. Ale chci,aby na ně třeba jen zavrčela... Vítka miluje. Když jsem s ním na zahradě,tak se od kočárku nehne,krade mu hračky a pořád na něj do kočárku kouká...
No jo,časem. Jenže oni ji bijí teď... Pamatuješ přeci,jak to začalo. Jak jsme dumali,proč byla kolem toho pátého měsíce taková vykolejen,jak se počůrávala jen co jsem na ní šáhla,jak nechtěla ke mě chodit a jak se plazila,když jsem něco nesla v ruce... (Víš,jak jí tehdy mlátili vším,co nesli v ruce) No tak mám obavy,že bude taková už napořád. Oni ji bijí a ona k nim stále chodí a chce si s nimi hrát...
Tak jo,půjčím si Znoje (tvůj taťka mi ho tehdy na ně taky chtěl půjčit) a od Liby tu její fenku a bude klídek. Obyvatelé přízemí sežraný... To bude klídek....
eavy
napsal(a):
Jani,
já nechci aby je pokousala,to ne chraň Bůh. Ale chci,aby na ně třeba jen zavrčela... Vítka miluje. Když jsem s ním na zahradě,tak se od kočárku nehne,krade mu hračky a pořád na něj do kočárku kouká...
No jo,časem. Jenže oni ji bijí teď... Pamatuješ přeci,jak to začalo. Jak jsme dumali,proč byla kolem toho pátého měsíce taková vykolejen,jak se počůrávala jen co jsem na ní šáhla,jak nechtěla ke mě chodit a jak se plazila,když jsem něco nesla v ruce... (Víš,jak jí tehdy mlátili vším,co nesli v ruce) No tak mám obavy,že bude taková už napořád. Oni ji bijí a ona k nim stále chodí a chce si s nimi hrát...
Tak jo,půjčím si Znoje (tvůj taťka mi ho tehdy na ně taky chtěl půjčit) a od Liby tu její fenku a bude klídek. Obyvatelé přízemí sežraný... To bude klídek....
Verčo, a na Báru jsou taky takoví ???
lmusa
napsal(a):
Jo. Tak přesně na tohle jsem se taky chtěla zeptat !
Ste ale nějaký zvědavý.... No to je jasný, mám veselou a milovanou Britušku!
A za další: fence je půl roku, majitele najde natotata...ťuk ťuk ťuk....je krásná a nádherná a.....když by tam ještě týden byla, což nebude, asi to už nevydržím
..ASI....neb fenku nechci, chci psa, půl roku starý štěndo je přeci jen už větší práce, než mimčo, třebas bych ji nezvládla....no takžýe tímhle se zadržuju, abych pro ni nejela
...a teď mě klíďo ukamenujte, že si jen vymýšlím a moc přemýšlím.....
mata
napsal(a):
Ste ale nějaký zvědavý.... No to je jasný, mám veselou a milovanou Britušku!
A za další: fence je půl roku, majitele najde natotata...ťuk ťuk ťuk....je krásná a nádherná a.....když by tam ještě týden byla, což nebude, asi to už nevydržím
..ASI....neb fenku nechci, chci psa, půl roku starý štěndo je přeci jen už větší práce, než mimčo, třebas bych ji nezvládla....no takžýe tímhle se zadržuju, abych pro ni nejela
...a teď mě klíďo ukamenujte, že si jen vymýšlím a moc přemýšlím.....
Libo,
Bára je takovej malej tank. Ta přijde,nechá se pohladit,pak si lehne a kouká. Kdežto Sára přilítne jako ďas,začne kolem Tebe hopsat,házet Ti míček,podávat packy a skákat na Tebe,jakou má radost,že někdo na zahradu přišel. No a to se "jim"nelíbí. Oni chtějí,aby se chovala jako Bára,jenže Sára je už prostě taková,taková jiná...
eavy
napsal(a):
Libo,
Bára je takovej malej tank. Ta přijde,nechá se pohladit,pak si lehne a kouká. Kdežto Sára přilítne jako ďas,začne kolem Tebe hopsat,házet Ti míček,podávat packy a skákat na Tebe,jakou má radost,že někdo na zahradu přišel. No a to se "jim"nelíbí. Oni chtějí,aby se chovala jako Bára,jenže Sára je už prostě taková,taková jiná...
Máťo- ty máš ale štěstí:-)))
Čubina je na zkoušku v kolíně ,tak jestli to vyjde tak tam SNAD zůstane
Verčo- tak dej ty z přízemka do kotce ??
eavy
napsal(a):
Libo,
Tak to máš stejnou dvojku jako já Chiara se chová jako Bára a Máša jako Sára. Akorát rozdíl je v tom, že nebydlíme žádnými příbuznými. Naštěstí pro ty příbuzné
No, nemáš to zkrátka lehké
Asi bych taky tu Sárinku vzala s sebou do Rokycan.....
nada
napsal(a):
Máťo- ty máš ale štěstí:-)))
Čubina je na zkoušku v kolíně ,tak jestli to vyjde tak tam SNAD zůstane
Verčo- tak dej ty z přízemka do kotce ??
Štěstí nemám já, Nadi, ale ta fenečka! Mocky a moc jí přeju, ať je tam spokojená a šťastná nejmíň 11 let!!!
Držíme s Brituškou všechny tlapičky
Tak a Verčo, s dětma sice zkušenost nemám, ale klíďo budu dělat chůvu a vem i Sáru....to s prťoVítkem nějak zvládnem....
lmusa
napsal(a):
Tak to máš stejnou dvojku jako já Chiara se chová jako Bára a Máša jako Sára. Akorát rozdíl je v tom, že nebydlíme žádnými příbuznými. Naštěstí pro ty příbuzné
No, nemáš to zkrátka lehké
Asi bych taky tu Sárinku vzala s sebou do Rokycan.....
Libo,
vzala bych jí taky. Jenže bych jim tu pak musela nechat Vítka a to za žádnou cenu NE !!!
Sárka dostane do kotce kýbl plnej vody na pití a zamknu jí. Tam jim nebude překážet. Ona to vydrží.
eavy
napsal(a):
Libo,
vzala bych jí taky. Jenže bych jim tu pak musela nechat Vítka a to za žádnou cenu NE !!!
Sárka dostane do kotce kýbl plnej vody na pití a zamknu jí. Tam jim nebude překážet. Ona to vydrží.
Verčo kdyby na ty dole nestačil tatka Znoy tak půjčím syna Baršína a ten proutek a ruce co ho drží budou na hadry ,
Mato sama mám Auru z útulku a brala jsem jí skoro v 9 měsících
podotýkám že byla týraná a je v pohodě akorád nesmáší pohlaví mužské jen to co bydlí semnou doma tak myslím že 1/2 štěndo se dá vpohodě vzít toho věku bych se nebála .
lmusa
napsal(a):
Aha, no jo... Ale snad tím nechceš říct, že i na Vítka jsou takoví jako na Sáru !!!
Jé dámy děkuju. Budu mít spoustu kavkazů a domácí se ani neodváží vystrčit nos z domu
Libo,na Vítka tak přísní nejsou. Je to jejích první vnouče. Ale neuznávají a ani mě nerespektují jako jeho matku. Když jsme byli s Balů na bonitaci,tak ho hlídali no a bylo mi řečeno,že si přece nemůžu myslet,že s ním budou dělat to,co jsem si přála...
Ale z jiného soudku...
Myslíte,že do těch Rokycan nepoplujem na lodičkách? U nás už přes čtrnáct dní prší a prší...
Jani,konečně jsem viděla toho kavkaze v Husinci na vlastní oči. Je úžasnej. Snad se mi ho dnes podaří vyfotit. (Je to ten od Plzně,s PP,majiteli týranej,podvyživenej. Tihle druzí majitelé ho mají tři měsíce a je to "pan"pes. Velikej,mohutnej,do šediva a ohromný tlapy.)
eavy
napsal(a):
Jé dámy děkuju. Budu mít spoustu kavkazů a domácí se ani neodváží vystrčit nos z domu
Libo,na Vítka tak přísní nejsou. Je to jejích první vnouče. Ale neuznávají a ani mě nerespektují jako jeho matku. Když jsme byli s Balů na bonitaci,tak ho hlídali no a bylo mi řečeno,že si přece nemůžu myslet,že s ním budou dělat to,co jsem si přála...
Ale z jiného soudku...
Myslíte,že do těch Rokycan nepoplujem na lodičkách? U nás už přes čtrnáct dní prší a prší...
Jani,konečně jsem viděla toho kavkaze v Husinci na vlastní oči. Je úžasnej. Snad se mi ho dnes podaří vyfotit. (Je to ten od Plzně,s PP,majiteli týranej,podvyživenej. Tihle druzí majitelé ho mají tři měsíce a je to "pan"pes. Velikej,mohutnej,do šediva a ohromný tlapy.)
To počasí je asi hnusné všude U nás sice neleje, ale tak drobně, hustě a úporně mží jako na podzim
Ale neklesejme na mysli, ješte má to počasí 6 dnů na to, aby se umoudřilo !
lmusa
napsal(a):
To počasí je asi hnusné všude U nás sice neleje, ale tak drobně, hustě a úporně mží jako na podzim
Ale neklesejme na mysli, ješte má to počasí 6 dnů na to, aby se umoudřilo !
Ahojenky...
U nás to počasí taky stojí za prd, prší sice "teprve" týden, ale zato vcelku vytrvale Nevadí, do Rokycan si beru nafukovací loďku, co mám na dovolenou k moři, kam stejně nejezdím
A Marie: chápu Vás, vcelku bych se nebála, vzít si dospělého kavkaze, který by to opravdu potřeboval, protože mu bylo ubližováno, věřím totiž, že ti psi poznají, kdo to s nima myslí v dobrém a kdo ne, i když by to nějaký čas trvalo, než bych si tu jeho důvěru získala. Jde mi pořád a stále o Britu, ta by s toho nadšená nebyla. Kavkazánče, ať už štěndo, nebo dospělák - tím spíš týranej - potřebují moře lásky, péče, pochopení a času.....no a to by Britulu moc mrzelo, dobře ji znám. Su možná divná, ale Brita je Brita a já ji to prostě neudělám, pač je moje druhé já. Třeba u Gerryho toto už nepociťuju, ten blízkej vztah k němu nemám a mít nikdy nebudu, ač ho mám samo ráda.
mata
napsal(a):
Ahojenky...
U nás to počasí taky stojí za prd, prší sice "teprve" týden, ale zato vcelku vytrvale Nevadí, do Rokycan si beru nafukovací loďku, co mám na dovolenou k moři, kam stejně nejezdím
A Marie: chápu Vás, vcelku bych se nebála, vzít si dospělého kavkaze, který by to opravdu potřeboval, protože mu bylo ubližováno, věřím totiž, že ti psi poznají, kdo to s nima myslí v dobrém a kdo ne, i když by to nějaký čas trvalo, než bych si tu jeho důvěru získala. Jde mi pořád a stále o Britu, ta by s toho nadšená nebyla. Kavkazánče, ať už štěndo, nebo dospělák - tím spíš týranej - potřebují moře lásky, péče, pochopení a času.....no a to by Britulu moc mrzelo, dobře ji znám. Su možná divná, ale Brita je Brita a já ji to prostě neudělám, pač je moje druhé já. Třeba u Gerryho toto už nepociťuju, ten blízkej vztah k němu nemám a mít nikdy nebudu, ač ho mám samo ráda.
Nevíte někdo pls jestli se ted v nejbližší době nechystá někde setkání kavkazáků ?? My ještě s Akuldou nikde nebyt a móóóóć chtít
susan
napsal(a):
V rubrice aktuálně.
Rostoucí mimi Zlatá studánka zdraví diskutující
eavy
napsal(a):
je to šarplaninec Mates Dřív měli Cézara Dešereta /Janka/
ale zemřel na epilepsii,pokud si pamatuju!
Ale to už jste asi zjistili,že je to šarpík:-))
jinak ZS štěnda jsou božský
Do Rokycan přihlášku ještě nemám a tentokrát ji ani nevyhlížím ještě ,že jste mi to připomněly :-)))))
nada
napsal(a):
je to šarplaninec Mates Dřív měli Cézara Dešereta /Janka/
ale zemřel na epilepsii,pokud si pamatuju!
Ale to už jste asi zjistili,že je to šarpík:-))
jinak ZS štěnda jsou božský
Do Rokycan přihlášku ještě nemám a tentokrát ji ani nevyhlížím ještě ,že jste mi to připomněly :-)))))
Palocz : pokud budeš v klubu KRaAOP tak se srazy pořádají,ale jen pro členy klubu!!
Takže přihlásit a jezdit s náma
Info na webu
http://kraop.wz.cz/
nada
napsal(a):
líbo - tak hned na první vystavu v něm povinně pojedeš
To bych mohla, pokud nebude horko Ale nač čekat celý dlouhý měsíc než bude můj svetr upletený, když Tvoje tchýně statečně plete z Tvých hafošů už 10 let ? Tak to přece musíš mít nějaké ty svetry v zásobě, ne ?
Koukej nějaký vzorek přivézt do Rokycan. Beztak bude zima jako na Sibiři. I když dneska ráno hlásili na víkend 25 stupňů, no čert jim to věř
lmusa
napsal(a):
To bych mohla, pokud nebude horko Ale nač čekat celý dlouhý měsíc než bude můj svetr upletený, když Tvoje tchýně statečně plete z Tvých hafošů už 10 let ? Tak to přece musíš mít nějaké ty svetry v zásobě, ne ?
Koukej nějaký vzorek přivézt do Rokycan. Beztak bude zima jako na Sibiři. I když dneska ráno hlásili na víkend 25 stupňů, no čert jim to věř
Tak to bylo pro Naďu, aby přivezla ten vzorek. Zase se to uložilo jinde....
lmusa
napsal(a):
Tak to bylo pro Naďu, aby přivezla ten vzorek. Zase se to uložilo jinde....
Vzorek nepřivezu-páč je vše na chalupě-ale měla jsem tady nekde ten ledvinák,ale už jsem po nem koukala a nenašla ,tak jestli jsem ho náhodou nedala našim.pozeptám se a pokud ho najdu tak ho s sebou vezmu!
Jinak tchýně plete jedině přes léto!!
V Praze plete svetry "normální"
eavy
napsal(a):
dnešní psí zápasy
u nás se udělal pěknej hic - tak snad to vydrží déle než jeden den
nada
napsal(a):
dnešní psí zápasy
u nás se udělal pěknej hic - tak snad to vydrží déle než jeden den
.a jedna aportérka ,jsou chvíle kdy ho nedá z huby a chodí s nim i spát do boudy
nada
napsal(a):
.a jedna aportérka ,jsou chvíle kdy ho nedá z huby a chodí s nim i spát do boudy
zdravím všichni jedna v zpomínková dnes je to právě rok určitě všichni víte co se stalo
marie m
napsal(a):
Verčo díky o to se snažím od půl sedmé raní ale moc mi to nejde,
nejde mi ani usnout a to jsem po třech nočních je to silnější jak já
asi se stím nikdy nesrovnám
Já vím,je to těžké. Člověk se s tím musí smířit,nic jiného mu nezbývá. Veřte,že je na místě,kde se má dobře a hlídá si Vás odtamtud... Buďte statečná. Jednou to snad přebolí a budete se moci na fotky Atíka podívat bez slz bolesti... Vzpomínat s úsměvem,co všechno vám jako malé nezbedné štěně bezelstně provedl a jak Vás měl rád.
eavy
napsal(a):
Já vím,je to těžké. Člověk se s tím musí smířit,nic jiného mu nezbývá. Veřte,že je na místě,kde se má dobře a hlídá si Vás odtamtud... Buďte statečná. Jednou to snad přebolí a budete se moci na fotky Atíka podívat bez slz bolesti... Vzpomínat s úsměvem,co všechno vám jako malé nezbedné štěně bezelstně provedl a jak Vás měl rád.
Maruš - stejně to nikdy nepřebolí :-(((- je to hrozný,ale máš velký štěstí,že máš aspon po nem Berenis !!!!!!!!!!
Vezmi si ,že by nebyla štěnda a ty jsi neměla tu možnost si nechat Berenis !!
Takhle ho máš aspon kus u sebe !!!!
DRŽ SE
ltuskova
napsal(a):
Atík byl úžasný pes. Určitě teď blbne v nebíčku s naší Dolynkou
ahoj všichni moc děkuji za hezká slova , já vím život jde dál ten se prostě zastavit nedá . Nadi máš pravdu za Berenis jsem hrozně ráda protože je celý Atík nejen barvou ale i povahou no a Baršín to je takovej dábel neustále přemýšlí co by provedl aby mě rozveselil a nebo naštval on to cítí že mám v sobě velkou bolest.
Prostě jsou moji miláčci a už se těším na sobotu abych dobila baterky má bejt 25 stupnů no uvidíme snad to klapne
marie m
napsal(a):
ahoj všichni moc děkuji za hezká slova , já vím život jde dál ten se prostě zastavit nedá . Nadi máš pravdu za Berenis jsem hrozně ráda protože je celý Atík nejen barvou ale i povahou no a Baršín to je takovej dábel neustále přemýšlí co by provedl aby mě rozveselil a nebo naštval on to cítí že mám v sobě velkou bolest.
Prostě jsou moji miláčci a už se těším na sobotu abych dobila baterky má bejt 25 stupnů no uvidíme snad to klapne
Ahojky Maruš
tak jsem na sobotu Martina ukecala takže jede se mnou a nemusim vymejšlet kam uvázat psa :-)))
U nás byl hic už včera a ted je tak všelijak ,ale jde to !!
Tak jestli bude v sobotu 25 tak se tam všichni upéečeme beze stínu !!
nada
napsal(a):
Ahojky Maruš
tak jsem na sobotu Martina ukecala takže jede se mnou a nemusim vymejšlet kam uvázat psa :-)))
U nás byl hic už včera a ted je tak všelijak ,ale jde to !!
Tak jestli bude v sobotu 25 tak se tam všichni upéečeme beze stínu !!
Tak to je dobrý žes ukecala držák já tomu počasí moc nevěřím ale leší teplo než mokrý jinak u nás je od včerejška také hezky tak dáme na modlení aby to vyšlo
marie m
napsal(a):
Tak to je dobrý žes ukecala držák já tomu počasí moc nevěřím ale leší teplo než mokrý jinak u nás je od včerejška také hezky tak dáme na modlení aby to vyšlo
Néé aby jsi mu řekla ,že ho tam lákám jen kvůli džení ,to bych ho už nikdy nikam nevytáhla
Ten PP Barčína ti udělali na ČMKU zdarma tak ti to v sobotu přivezu
A u nás už zase poprchává !!!!!!!
nada
napsal(a):
Néé aby jsi mu řekla ,že ho tam lákám jen kvůli džení ,to bych ho už nikdy nikam nevytáhla
Ten PP Barčína ti udělali na ČMKU zdarma tak ti to v sobotu přivezu
A u nás už zase poprchává !!!!!!!
Jedna lahůdka.... Koukěte natuhle fenku,jakou má nádhernou kresbu
S majitelkou si píšeme a měla by zájem o Barona.
Naďo,jsou nějaké změny ohledně Barona? Je seště k mání?
nada
napsal(a):
U Barona žádné změny nejsou a ještě je možnost Cerberuse !!!!!
Jinak se obracej spíš na Janu s šejtanským odchovem :-)))
ta bude nejlépe v obraze !!!!
Nadi neboj budu mlčet jako hrob vždyt znám chlapy ,díky za pp když je to zadara a ty máš řidiče tak si můžem v sobotu dát panáka pokud tam bude nějaký stánek s občerstením a díky
sejtanova smecka

eavy
napsal(a):
Ahojky Verčo a všici ostatní
Copak je to za holčičku? A ještě lépe co je to za paní? Baronek je k mání a rovněž i Cerberus
sejtanova smecka

sejtanova smecka
napsal(a):
Ahojky Verčo a všici ostatní
Copak je to za holčičku? A ještě lépe co je to za paní? Baronek je k mání a rovněž i Cerberus
a ještě mimi
sejtanova smecka

eavy
napsal(a):
MARUŠ JASAN -pěkně si dáme do nosa
právě jsem se vrátila ze Zlaté studánky tak nějaké miminka
nada
napsal(a):
MARUŠ JASAN -pěkně si dáme do nosa
právě jsem se vrátila ze Zlaté studánky tak nějaké miminka
Tína v obležení
nada
napsal(a):
a další obležení malých teroristů
a poslední - zuřící Alissa s Dorkou
nada
napsal(a):
a poslední - zuřící Alissa s Dorkou
Tak přidáme něco do party
sejtanova smecka

lmusa
napsal(a):
To s tím bílým límcem je krásné Je to kluk nebo holka ?
To je klučík od Brontynky a Artuše
sejtanova smecka

lmusa
napsal(a):
Je to krasavec Má fešácké zbarvení
Nevezmeš ho s sebou do Rokycan ? Na pomuchlování ? Když tady u nás žádné muchlovací štěňátka nejsou...
Děkuji
Ale prcka určitě nevezmu, je jim teprve 6 týdnů....
marie m
napsal(a):
no teda všichni jsou kouzelní lákají k muchlování
já trochu muchlování užila i když nejvíc se muchlovat chtěla Tína
eavy
napsal(a):
Tady majitelka tý krasavice....teda,spíš polovina majitele,naše kráska se rozhodla,že nejsem hodna její přízně tolik jako páníček...a to jsem ji prosím pěkně,chodila těhotná venčit i v 4 hodiny ráno.....no,kde je vděk?
Tak se vám sem vtírnu,jestli vám to nebude vadit a připojuji se k Verče...mám zájem o Barona,aby mě tady doma taky někdo zbožňoval :-))
jesie
napsal(a):
Tady majitelka tý krasavice....teda,spíš polovina majitele,naše kráska se rozhodla,že nejsem hodna její přízně tolik jako páníček...a to jsem ji prosím pěkně,chodila těhotná venčit i v 4 hodiny ráno.....no,kde je vděk?
Tak se vám sem vtírnu,jestli vám to nebude vadit a připojuji se k Verče...mám zájem o Barona,aby mě tady doma taky někdo zbožňoval :-))
Jani (doufám,že ti můžu tykat),dneska jsem ti psala sms,protože jsi měla večer vypnutý telefon...takže brnknu zítra.Potřebuji více info ohledně Barona,za toho druhého pejska děkuji,ale chtěla bych dát domov raději Baronovi,protože má chudák na kahánku a myslím si,že je to vina majitele...tudíž nevím,.proč utrácet psa...ale tak to ve světě chodí.
Takže zítra ahojky