Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.5.2006 12:32

maja napsal(a):
Raději bych to neviděl ...

Tak kde to vázne?jedem,jedem.....

31.5.2006 12:35

amanite napsal(a):
Tak kde to vázne?jedem,jedem.....

hurá domů

31.5.2006 15:08

maja napsal(a):
Raději bych to neviděl ...

Nastupovat a jedéééém
Štěňátka z DD jedou na očkování

31.5.2006 21:42

lmusa napsal(a):
Nastupovat a jedéééém
Štěňátka z DD jedou na očkování

Jejda,jak jste je vsechny prinutili byt takhle v klidu?To je mi teda zahadou.Paradni fotka.

31.5.2006 21:49

jarka napsal(a):
Jejda,jak jste je vsechny prinutili byt takhle v klidu?To je mi teda zahadou.Paradni fotka.

Každý nový páníček dostal ke štěňátku zároveň s PP i tuto fotku. A ta fotka patří k mým nejoblíbenějším Ale jak se podařilo je tam tak všechny sešikovat a udržet v klidu, to bude muset zodpovědět paní chovatelka

31.5.2006 22:17

lmusa napsal(a):
Každý nový páníček dostal ke štěňátku zároveň s PP i tuto fotku. A ta fotka patří k mým nejoblíbenějším Ale jak se podařilo je tam tak všechny sešikovat a udržet v klidu, to bude muset zodpovědět paní chovatelka

Fakt nádherná fotka, už jsem ji několikrát obdivovala Jak všichni tak poslušně sedí... Ony štěnda určitě z DD odcházely už se základní poslušností

31.5.2006 22:22

susan napsal(a):
Fakt nádherná fotka, už jsem ji několikrát obdivovala Jak všichni tak poslušně sedí... Ony štěnda určitě z DD odcházely už se základní poslušností

tak se taky přidám s jednou v atě takhle moji kluci poslušně jezdí,ted už ten černej přerostl toho kavalíra tak jezdí na zadnim sedadle

1.6.2006 11:21

roxy live napsal(a):
tak se taky přidám s jednou v atě takhle moji kluci poslušně jezdí,ted už ten černej přerostl toho kavalíra tak jezdí na zadnim sedadle

Tak tohle je nase Hovawardi slecna Giny a jizdu autem miluje, hlavu strka ven za kazdeho pocasi. Kdyz jedeme rychle, jen kouka za zavrenym oknem a ceka az zpomalime, to hned packou hrabne po dverich, at ji otevreme okno, je to opice jedna, ale nase.

1.6.2006 18:40

susan napsal(a):

Děkuju za projevy obdivu, fotka vlastně vznikla náhodou a neplánovaně. Štěníky jsme potřebovali naočkovat, tak jsme je naložili do kombíka (sedačky i tak musely samosebou k zemi) a cestou jsme se zastavili u rodičů. Fotku "vyrobila" babička, kterou štěníci viděli poprvé v životě a tak když se auto otevřelo, neměli tendenci skákat ven, ale zaraženě hleděli (a někteří nasratě vyštěkávali) na tu cizí osobu co stojí před nima. Takže ta zdánlivá základní poslušnost je vlastně vrozená nedůvěra kavkazanů, kteří se nemazlí s každým kdo si řekne.
Jo - a nepřejte si vidět, jak poblité to auto z cesty k veterináři po těch zlatíčkách zůstalo. Ale, přece jsme je nemohli trápit hlady před převozem ...

Přidejte reakci

Přidat smajlík