maja
napsal(a):
Raději bych to neviděl ...
Tak kde to vázne?jedem,jedem.....
maja
napsal(a):
Raději bych to neviděl ...
Nastupovat a jedéééém
Štěňátka z DD jedou na očkování
jarka
napsal(a):
Jejda,jak jste je vsechny prinutili byt takhle v klidu?To je mi teda zahadou.Paradni fotka.
Každý nový páníček dostal ke štěňátku zároveň s PP i tuto fotku. A ta fotka patří k mým nejoblíbenějším Ale jak se podařilo je tam tak všechny sešikovat a udržet v klidu, to bude muset zodpovědět paní chovatelka
lmusa
napsal(a):
Každý nový páníček dostal ke štěňátku zároveň s PP i tuto fotku. A ta fotka patří k mým nejoblíbenějším Ale jak se podařilo je tam tak všechny sešikovat a udržet v klidu, to bude muset zodpovědět paní chovatelka
Fakt nádherná fotka, už jsem ji několikrát obdivovala Jak všichni tak poslušně sedí... Ony štěnda určitě z DD odcházely už se základní poslušností
susan
napsal(a):
Fakt nádherná fotka, už jsem ji několikrát obdivovala Jak všichni tak poslušně sedí... Ony štěnda určitě z DD odcházely už se základní poslušností
tak se taky přidám s jednou v atě takhle moji kluci poslušně jezdí,ted už ten černej přerostl toho kavalíra tak jezdí na zadnim sedadle
roxy live
napsal(a):
tak se taky přidám s jednou v atě takhle moji kluci poslušně jezdí,ted už ten černej přerostl toho kavalíra tak jezdí na zadnim sedadle
Tak tohle je nase Hovawardi slecna Giny a jizdu autem miluje, hlavu strka ven za kazdeho pocasi. Kdyz jedeme rychle, jen kouka za zavrenym oknem a ceka az zpomalime, to hned packou hrabne po dverich, at ji otevreme okno, je to opice jedna, ale nase.
susan
napsal(a):
Děkuju za projevy obdivu, fotka vlastně vznikla náhodou a neplánovaně. Štěníky jsme potřebovali naočkovat, tak jsme je naložili do kombíka (sedačky i tak musely samosebou k zemi
) a cestou jsme se zastavili u rodičů. Fotku "vyrobila" babička, kterou štěníci viděli poprvé v životě a tak když se auto otevřelo, neměli tendenci skákat ven, ale zaraženě hleděli (a někteří nasratě vyštěkávali) na tu cizí osobu co stojí před nima
. Takže ta zdánlivá základní poslušnost je vlastně vrozená nedůvěra kavkazanů
, kteří se nemazlí s každým kdo si řekne
.
Jo - a nepřejte si vidět, jak poblité to auto z cesty k veterináři po těch zlatíčkách zůstalo. Ale, přece jsme je nemohli trápit hlady před převozem ...