maja
napsal(a):
Raději bych to neviděl ...
Tak kde to vázne?jedem,jedem.....
maja
napsal(a):
Raději bych to neviděl ...
Nastupovat a jedéééém
Štěňátka z DD jedou na očkování
jarka
napsal(a):
Jejda,jak jste je vsechny prinutili byt takhle v klidu?To je mi teda zahadou.Paradni fotka.
Každý nový páníček dostal ke štěňátku zároveň s PP i tuto fotku. A ta fotka patří k mým nejoblíbenějším Ale jak se podařilo je tam tak všechny sešikovat a udržet v klidu, to bude muset zodpovědět paní chovatelka
lmusa
napsal(a):
Každý nový páníček dostal ke štěňátku zároveň s PP i tuto fotku. A ta fotka patří k mým nejoblíbenějším Ale jak se podařilo je tam tak všechny sešikovat a udržet v klidu, to bude muset zodpovědět paní chovatelka
Fakt nádherná fotka, už jsem ji několikrát obdivovala Jak všichni tak poslušně sedí... Ony štěnda určitě z DD odcházely už se základní poslušností
susan
napsal(a):
Fakt nádherná fotka, už jsem ji několikrát obdivovala Jak všichni tak poslušně sedí... Ony štěnda určitě z DD odcházely už se základní poslušností
tak se taky přidám s jednou v atě takhle moji kluci poslušně jezdí,ted už ten černej přerostl toho kavalíra tak jezdí na zadnim sedadle
roxy live
napsal(a):
tak se taky přidám s jednou v atě takhle moji kluci poslušně jezdí,ted už ten černej přerostl toho kavalíra tak jezdí na zadnim sedadle
Tak tohle je nase Hovawardi slecna Giny a jizdu autem miluje, hlavu strka ven za kazdeho pocasi. Kdyz jedeme rychle, jen kouka za zavrenym oknem a ceka az zpomalime, to hned packou hrabne po dverich, at ji otevreme okno, je to opice jedna, ale nase.
susan
napsal(a):
Děkuju za projevy obdivu, fotka vlastně vznikla náhodou a neplánovaně. Štěníky jsme potřebovali naočkovat, tak jsme je naložili do kombíka (sedačky i tak musely samosebou k zemi) a cestou jsme se zastavili u rodičů. Fotku "vyrobila" babička, kterou štěníci viděli poprvé v životě a tak když se auto otevřelo, neměli tendenci skákat ven, ale zaraženě hleděli (a někteří nasratě vyštěkávali) na tu cizí osobu co stojí před nima. Takže ta zdánlivá základní poslušnost je vlastně vrozená nedůvěra kavkazanů, kteří se nemazlí s každým kdo si řekne.
Jo - a nepřejte si vidět, jak poblité to auto z cesty k veterináři po těch zlatíčkách zůstalo. Ale, přece jsme je nemohli trápit hlady před převozem ...