Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.3.2010 20:00
gabi

XXX.XXX.19.206

Prosím o radu,máme 2.letou čivavu a druhou půl roční,starší začala žrát jak po sobě tak i po té druhé druhé výkaly.Krmíme jen granulema,jako dobrůtky dostávájí Froliky,Smakosky.Nemáte někdo také takovou zkušenost a zvládl ji vyřešit?Prosím o radu.

25.3.2010 20:33
kocourpepa

XXX.XXX.22.2

Opet kopiruji z historie (puvodne z jine diskuse):
Z knihy Jak krmit psy od Ireny Sehnerové. :CITUJI Pes instinkivně požírá výkaly,protože vitamín K2 je hojně obsažen v batrériích,kreté spolu s bobanem opustily tlusté střevo.
Co s hovínky "mlsajícím" štěnětem? Neprodleně odčervíme (tablety Drontal Plus zakoupíme v každé lékarně) a nasadíme vydatné krmivo:syrové maso,pomleté syrové telecí,hovězí a vepřové chrupavky,mléčné výrobky,žloutky,syrová škrábaná hovězí játra,pivovarské kvasnice,ovesné vločky,čerstvá zelenina,zejména mrkev,čerstvá pažitka,petrželka a hlávkový salát,ovoce,dle velikosti plemene půl až jedna lžička rybího tuku denně, později 2krát týdně.
-----
Osobne si myslim, ze to bud plati i pro starsi psy a nebo ji to proste bavi :))

Knihu doporucuji precist celou.

Jaky chemicky kulicky jim davate?

25.3.2010 20:46
gabi

XXX.XXX.19.206

Velice děkuji za odpověď,zkusím to.Ta starší to nikdy nedělala ani ta malá,začali to dělat teď v posledním týdnu.
Krmíme štěněcím Pedigree.

25.3.2010 20:58
kocourpepa

XXX.XXX.22.2

Nenapadaji me horsi granule, nez jsou Pedigree :/
Obcas psum dam taky granule a ac jsou zravi, toto vubec nechteli.
Kdesi v diskusi nekdo psal, ze si je vozi z Nemecka a udajne je to neco uplne jinyho, nez co distribuuji u nas. Civavy toho sezerou tak malo, ze pokud nechcete krmit masem, tak kupte aspon neco kvalitniho. Kdyz budete krmit FirstMate... o kolik mesicne se vam to prodrazi? O stovku? O dve? Za to, abyste mela zdravejsi a spokojenejsi psy to stoji.

25.3.2010 21:01
kocourpepa

XXX.XXX.22.2

A nemate za co :) Snad to pomuze.

25.3.2010 21:29
gabi

XXX.XXX.19.206

Ja jsem začala krmit Pro Planem,ten po 2.měsících už nechtěli,tak jsem změnila jiné složení,losos,ten sežrala venku kočka,tak jsem tedy koupila Eukanubu,tu hltali první týden jak neurvalé a pak jsem si ji mohla dát sama,tak jsem zkusila přímo pro čivavy Royal,ten žrali pouze štěněcí a po měsíci opět konec.Té starší jsem zkoušela ještě Acanu,Calibru a pak Profilum,ale u nás už ho nemají,to bylo ze všeho nejlepší,pak jsem už bezradná zkusila Pedigree a to hltají obě jak oteklé.Já vždycky říkám,tak jak jsou jiní lidé a mají různé chutě tak je to i u psů.Zkusím to s tím vařeným a doufejme,že je to obě přejde.
Ještě jednou děkuju.:-)

26.3.2010 08:41
veradisia

XXX.XXX.63.11

No tak jste si sama napsala vysvetleni proc pejsek basti vykali svoje a druhy fenecky. Pedigree jsou slane,ochucene granule plne obilovin,takze co pejsek zbasti to jde i ven,takze bobky jsou taky slane a ochucene,proto ji tak chutnaj. Zkuste jine krmeni,ja bych volila treba Acanu bez obilovin a na to jim obcas pridat losos. olej nebo jak bylo napsano vyse,varit jim :-|

Přidejte reakci

Přidat smajlík