Eukanuba Special Care Sensitive Skin

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.4.2010 21:33
sabina

XXX.XXX.60.81

Moc prosím lidičky o zhodnocení těhto granulí.
Je mi jasné, že je to vždy na mém psu co mi sedne.
K Eukanubě sem nějak přestala mít důvěru, ale i přesto mám možnost velice levného dostání.
Tak proto se poptám jak vašim pejskům vyhovovala.

Dík

20.4.2010 23:13
denulka

XXX.XXX.61.228

A proč tím chceš krmit, když k této značce nemáš důvěru? Krmím Eukanubou a Sensitive skin jsem měla jen 2,3 Kg, takže nemůžu posoudit, ale nám Eukanuba vyhovuje už téměř rok nejvíce ze všech značek.

21.4.2010 18:38
honey

XXX.XXX.138.182

Nám Eukanuba vyhovola od malička - pejsek jí byl krmen u chovatele a poté i u nás (3 x jsme vyzkoušeli jiné různé granule a vždy se vrátili zpět). Absolutní spokojenost, měli jsme tu na špatné zažívání a pes po ní měl krásnou srst, bobky a nebyl ani v přemíře hyperaktivní. Jediné, co je u nás problém je nežravost (ale šlo to) a zvracení (jedno období katastrofální, ale to nebylo pravděpodbně granulemi).Teď jsme začali krmit Orijenem, na doporučení tady i dle vlastního uvážení... Přesto Eukanubu za sebe doporučuji!

21.4.2010 20:57
denulka

XXX.XXX.61.228

I já za nás můžu doporučit. Nemáme na Eukanubě žádný problém a to jsme vyzkoušeli víc značek.

21.4.2010 20:59
denulka

XXX.XXX.61.228

Ještě jsem chtěla dodat, že je možná celkem jedno jakou recepturu od Eukanuby zkusíš, já zkoušela daily care, obyč a wild nature a sedli všechny.

22.4.2010 12:09
honey

XXX.XXX.1.145

Opravuji se na "vyhovovala" :) pardon

23.4.2010 22:23
tommante

XXX.XXX.95.174

Nemám zrovna nejlepší zkušenost, bohužel.Myslel jsem že na doporučení kamaráda bude prospívat i nám, ale trávicí problémy byly dost nesnesitelný, pes prděl kudy chodil, přestával postupně žrát,..
Urychleně jsme přešli na jiný granule.

Přidejte reakci

Přidat smajlík