Tak tedy pokračování ,ale již z Budějc , ono je to stejně jedno když si sem píšu sama
O BOBa
BAtri Rana Gele a Brooklyn Něžný obr
nada
napsal(a):
Moniko , u Maruš jsou v 7 hodin vrabčáci ve dvojstupech na plotě a čekaj na misky
Ale je fakt ,ža tak obrovský a vyžraný vrabčáky jsem nikdy neviděla ,spáíš to vypadá na bažanata
no a to jěště když nedodržím dobu krmení tak vrabčáci řvou na plotě jak blbíale ted budou mít smolíka Aura i Bathory jdou na dietu ,Batir nežere je horko ,tak bude mít granule
tak bude muset ptactvo na žížaly
lmusa
napsal(a):
Chichi, když nebudou mít holky nic v miskách (dieta), tak aspoň tam budou ti tlustí vrabci. To budou "živé konzervy" . Však počkej, taky se je naučí chytat
no Moniko spíš na bažanty ,ty vrabčáci budou zachvilku tak velkýNada mě odhalila stou dietou na Auru, slibuju jí to 9 let a nějak se to nedaří
no Libo mám pocit že mojim pesanům je to jedno jestli jim dám do misky nebo né, dnes jsem začala. Batir granule snědlh hned holky jen malinko a vrabčáci dělali nálety na prázdné misky
spíš mám obavu aby neodnesli hlady pesany
Ahojte...dnesnym dnom som tu nova. Mam doma 5mesacnu fenu KO menom Katuša...je to zlata fena, taky klidas , ktory ma svoj svet a svoju hlavu, no na to, ze je to KO podarilo sa mi ju pekne vycvicit a na svoj vek je fakt poslusna.. Je to moj prvy kaukazak. Doma jej spolocnost robi este jedna nemecka doga, dv aja yorkovia, a najnovie BO malinois pracovna fenka.
V buducnosti planujeme urcite aj psika KO. Som velmi zvedava aka bude povahovoi,ked vyrastie a dospeje,kedze je to este stena a jej povaha sa zacne crtat tak po roku...
Kaukazaci,ktorych som videla na fotkach su velmi peknucky a krasny mackovia.. Ved aj ja neskor prihodim nejaku tu fotku tej mojej.
Zatial dakujem. Simona
sisa
napsal(a):
Ahojte...dnesnym dnom som tu nova. Mam doma 5mesacnu fenu KO menom Katuša...je to zlata fena, taky klidas , ktory ma svoj svet a svoju hlavu, no na to, ze je to KO podarilo sa mi ju pekne vycvicit a na svoj vek je fakt poslusna.. Je to moj prvy kaukazak. Doma jej spolocnost robi este jedna nemecka doga, dv aja yorkovia, a najnovie BO malinois pracovna fenka.
V buducnosti planujeme urcite aj psika KO. Som velmi zvedava aka bude povahovoi,ked vyrastie a dospeje,kedze je to este stena a jej povaha sa zacne crtat tak po roku...
Kaukazaci,ktorych som videla na fotkach su velmi peknucky a krasny mackovia.. Ved aj ja neskor prihodim nejaku tu fotku tej mojej.
Zatial dakujem. Simona
ahojky tak tě tu vítáme a budem se těšit na fota
Ahojte, dám pár fotek z včerejší mezinárodky, ale kvalita z té haly mizerná, tak se omlouvám
Brutus Mount Chán
Love Lištička (nenašla jsem na klávesnici ty dvě tečky nad o, abych ho správně napsala)
A opravdu už poslední,ostatní jsou tak tmavé,že na nich není nic vidět.
skalap
napsal(a):
A opravdu už poslední,ostatní jsou tak tmavé,že na nich není nic vidět.
Nejlepší fotky jsou jako obvykle zde : http://kppvystavy.rajce.idnes.cz/MV_Praha/
ipk
napsal(a):
tak jen trochu posunu
Aspoň posunovat, když už se tady nic neděje
Taky posunu, Koról se chodí schovávat pod keře když zlobí ví že tam za ní pořádně nemůžu
corinka
napsal(a):
Co dělat za deště ?
A bude hůř : http://www.novinky.cz/domaci/200139-do-ceska-se-vali-husta-mracna-vytrvale-deste-mohou-rozpoutat-povodne.html
nebude stačit, chce to pořádné panáky
lmusa
napsal(a):
A bude hůř : http://www.novinky.cz/domaci/200139-do-ceska-se-vali-husta-mracna-vytrvale-deste-mohou-rozpoutat-povodne.html
nebude stačit, chce to pořádné panáky
Soňo , to jsou teda pěkné vyhlídky s tím počasím
A kteří odvážlivci se pojedou zítra topit do Žižic ??
Já už upekla bábovku k čajíčku , tak doufám , že někdo dorazíte
nada
napsal(a):
Ahoj Evi , tak kde se uvidíme ??
Ahoj Naďo přihlásila jsem nás do Rokycan A Tomovi jsem to oznámila jako hotovou věc
Ahoj všem, tak pár fotek mam z Žižic počasí dobré, ale Kavkazanů málo,Cindička čekala na Naďu a nedočla se, tak si hrála s Bakkem