Zajímavost ze zahraničí

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.5.2010 09:08
dastynka

XXX.XXX.173.55

Ahojky všem ráda bych se podělila o jednu zajímavost. Muj bratr byl v Nepálu na dovolený se svojí manželkou a nafotil tam nádherný fotky, ale u jedné fotky nevím co si mám myslet jestli to má ten hafík od přírody a nebo schválně namalovaný. No posuďte sami. Myslim, že zase pro změnu malé odlehčení:-))

26.5.2010 08:45
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Teda.....podezřele barevný pesan:-)) Že by fakt příroda?

26.5.2010 09:13
rude

XXX.XXX.13.149

myslím, že se na něm někdo pěkně vyřádil smajlík

26.5.2010 23:43
zelvickahanka

XXX.XXX.40.13

dastynka napsal(a):
Ahojky všem ráda bych se podělila o jednu zajímavost. Muj bratr byl v Nepálu na dovolený se svojí manželkou a nafotil tam nádherný fotky, ale u jedné fotky nevím co si mám myslet jestli to má ten hafík od přírody a nebo schválně namalovaný. No posuďte sami. Myslim, že zase pro změnu malé odlehčení:-))

No.. vypadá trochu podezřele, jako by byl součástí nějakého zábavného programu :) ale sekne mu to, uznejte :-)

29.5.2010 17:27
dastynka

XXX.XXX.173.55

Hafanovi to seknesmajlík

29.5.2010 17:31
burunduk

XXX.XXX.98.178

dastynka napsal(a):

Je to namalované, resp. nastříkané.
Ale hezkej :)

1.6.2010 10:11
rachel

XXX.XXX.124.60

dastynka napsal(a):

Podle mne je to na 99 % práce člověka....

8.6.2010 11:53
vitacit

XXX.XXX.178.2

To je povedený smajlík:-)smajlík

Love vera

17.2.2016 20:51
Love vera

XXX.XXX.68.148

Hello good day i am happy to connect with you my name is vera i will be happy to Talk to you please send me mail so that you will know me more pleasure to read from you thanks
(verazokaya@hotmail.com)

Dobrý deň, dobrý deň Som rád, že sa s vami spojiť volám sa vera Budem rád s vami hovoriť, prosím pošlite mi e-mail, takže mi bude vedieť viac potešenie čítať z vás vďaka.

Přidejte reakci

Přidat smajlík