Nezavřou hubu a nezavřou :o) 40

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.5.2010 09:57
rude

XXX.XXX.13.149

Čtyřicítka na krku, děvčata smajlíksmajlík

Hani já to chápu, že ještě nemáte vyhráno,tak jsi vystreslá, co vše se může stát :-( sama jsem byla na dně, když jsem nevěděla, zda se z toho Hagi v létě dostane( jak přestal chodit)že člověk neví na čem je. nemá nikde jistotu.:-( ale já věřím, že Hubert to zvládne:-)

26.5.2010 10:21
hankaapes

XXX.XXX.101.77

Díky za slova útěchy, taky doufám že to zvládne, ale už jsem "nervově načatá" tím strachem. Pořád projíždím na netu články a diskuze o slinivce a je to ještě horší, je to zatraceně vážná věcsmajlíksmajlík

26.5.2010 10:23
hankaapes

XXX.XXX.101.77

Jo, a co je to dneska čtyřicítka, to je mládí bez pubertálních komplexů:-))

26.5.2010 10:25
rude

XXX.XXX.13.149

zbytečně se stresuješ ještě víc :-( děláš pro to maximum a celé to stojí na Hubasově organismu a hlavně asi té dietě, nejsou třeba nějaké bylinky na podpoření léčby?

26.5.2010 10:42
hankaapes

XXX.XXX.101.77

Právě pátrám na netu.....nic převratného jsem nenašla ale některé rady co tam lidi píší bych vyzkoušela, ale rozhodně až po konzultaci s vetem. Např. doporučují vepřovou, nebo hovězí čerstvou slinivku, netuším kde bych tohle sehnala, nebo rýži s králíkem či krůtím masem a mrkev, to by Hubasovi chutnalo, ale zatím se bojím, za tři dny dobere poslední pilule a já snad risknu Canaviton, mám pocit, že ho zase ještě ke všemu trochu trápí DKK. Jediné co mě dokáže teď v tomhle srabu rozesmát, je vzpomínka, když za náma na chalupě byla naše "nová" 7 týdenní vnučka, jak jí Hubert něžně olízal a když brečela ( teda spíš řvala) nosil jí svoje upatlané balonky a mrskal je do kočárku smajlík

maťa

26.5.2010 10:48
maťa

XXX.XXX.80.144

Su zpátky z knihovničky, ještě sem stihla fofr kafčo s kámošem, co sem potkala a pak mi volala kámoška, zda za ní nechci dojet a troška ji helfnout, má zahradnictví a chystá výstavu, tak jí samo helfnu - a nenááápadně ji tam celý zahradnictví šlohnu jo smajlík
Venku leje a leje smajlík
Ale víte co je sranda??? Já su fakt těžkej případ smajlík Včera sem sice na tý benzině zastavila neplánovaně, ale když sem tam byla, říkala sem si, že natankuju, páč na mě zas bliká hladový voko :-) No a jak sem slintala nad tím Pontiacem jo, tak sem sice pistolu v ruce měla, ale jaksi....pak přišel ten kámoš a ptal se mě, zda budu tankovat, já že jo, ale napřed že si dám to kafe a mleli sme o těch amerikách a já kafovala a pak odjela prostě dom a co? Jo, nenatankovala!!! smajlík smajlík Dneska frajerka vyjíždím s tím, jak mám natankováno že, a říkám si, proč ten dement Citroní na mě zas svítí tím hladovým vokem, ještě sem mu cestou do knihovny nadávala, že čék mu tam chrstne za pětikilo a jemu je to furt málo smajlík smajlík No a teprve v knihovně jak když mě bací, mi to docvaklo!!!! smajlík Tže sem pak jezdila se staženým zadkem, aby mi to někde nechcíplo, a to kafe s kámošem a volala ta kámoška a víte co že?! Přesně! Já zase nenatankovala!!!! smajlík smajlík To už je konec se mnou smajlík smajlík

Hani je jasný, že se bojíš a Hubýska furt sleduješ, ale možná právě proto je i on nervozní a nesvůj víš? :-) Musíš se nadechnout pořádně, PC vypni a nečti to, páč ono je dobré vědět, to jo, ale nic se nemá přehánět smajlík A čím víc bude číst ty děsy, tím to bude horší!!! Jistěže tam málokdo napíše, jak vše proběhlo v klidu a pesan se uzdravil, obvykle tam píšou právě jen ty vzácnější a těžší případy že, aby to bylo nějak zajímavý a poučný a tak.....smajlík Takže:
Za áááá máš zakázanej net a hlavně články o slinivkách!
Za bééé máš zakázáno Hubýska nervně pozorovat a hledat na něm co tam není!
Za cééé si uděláš pořádný pučíno, bo kafe, budeš z hluboka dýchat a opakovat si: Bude v pořádku, lepší se, bude v pořádku, lepší se, je to silnej kluk, bude v pořádku....!
Za dééé nebudeš si všímat hnusného nečasí, koupíš si jahůdky se šlehačkou a vezmeš dobrou knihu!

Pokud ne, přijedu a dostaneš na zadek! :-)

maťa

26.5.2010 10:51
maťa

XXX.XXX.80.144

Já si jahůdky koupila a páč nemám šlehačku - ale to mi neva, radši je samotný - tak je dlabu jen tak, ňam ňam!!! smajlík
Troška se vzpamatuju a pojedu za tou kámoškou, mezitím si tady furt opakuju: Natankuješ, natankuješ, natankuješ....smajlík smajlík

26.5.2010 10:59
rude

XXX.XXX.13.149

jj, Maťa ti nakázala správně!!! :-) člověk totiž ve srabu není moc objektivní a někdy se třeba se na to podívat z jiného úhlu :-)

Mati ty jsi případ s tím tankováním, já to tušila jen co jsi začala psát o benzínu, že jsi nakonec odjela bez tankování smajlíksmajlík

copak sis půjčila za bichle?

co obědváte dnes? já ptáčka s opárkem zase smajlíksmajlíksmajlík

maťa

26.5.2010 11:04
maťa

XXX.XXX.80.144

smajlík Tys to tušila Peti jo??? Safra, su nějaká průhledná smajlík Ne je fakt, že s tím tankováním mám celoživotní problém jo :-) Ale aspoň to nedělám úmyslně, jako Míťa, kterej furt chce zkoumat, jak velká je nádrž a kolik to kam dojede a pak někde trčíme jak idioti a nic smajlík

Půjčila sem si hlavně Francise Dicka, hodlám ho přečíst komplet, co u nás vyšlo :-) Pak Durrella, kterého nemám doma, Krause, a dvě knihy o severní americe :-)

smajlík tak opárek zase? smajlík Nu já se posilním jahůdkama a jogurtíčkem bílým, a pak až dojedu dom, tak uvidím, na co bude chuťka. Míťa má od včera ty zapýkaný bramb, ale ty já už nechcu :-)

26.5.2010 11:04
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-)) Ještě že tě mám, máš ve všem pravdu smajlík jdu nakupovat, tak si dám jahůdky a Hubas snědl granule a vylízal misku, takže hurá:-)) S tím benzínem jsem se nasmála, taky se mi to stalo, když jsem vezla Hubase na kapačku říkala jsem si, vezmu až cestou zpátky a jasně jsem zapomněla, takže jsem se pěkně bála při další cestě, říkala jsem si dojedu nedojedu dojedu nedojedu..... a dojela jsem:-))

maťa

26.5.2010 11:31
maťa

XXX.XXX.80.144

Správně Hani, hezky nakup jahůdky a hamkej smajlík
Vidíš to, jak je Hubýsek šikovnej a snaží se ti udělat radost smajlík smajlík
Hihi, tak nejsu s benzínem sama, ale tak u tebe to bylo pochopitelný, stres a tak že :-)

Jak tak na to koukám, můžu o víkendu, bude-li mi přát nečasí, zas sekat trávníky smajlík Šílený totok! :-)
Tož sa hrkám zahradničit....nééééé.....hrkám se NATANKOVAT a posléze teprve zahradničit!!! smajlík

26.5.2010 11:42
rude

XXX.XXX.13.149

já dosekávala tu trávu včera to co jsem posekala v neděli bych mohla znova :-(

mě tohle dělá táta pravidelně, když si půjčuju auto, tak svítí nádrž, ptám se ho, zda dojedu tam a tam a on že jó, v pohoděěě, jenže jelikož ho znám, že je optimista a pak si sype popel na hlavu, jak byl naivní, tak jsem k jeho výrokům skeptická a nevěřím mu smajlík jedu pak pomalu, z kopečka bez plynu abych šetřila a mám stres, že zůstanu vyset někde na velké křižovatce smajlík naštěstí to vždy vyšlo a když jsem přijela a zaparkovala před domem jsem si řádně oddychla :-)

26.5.2010 11:46
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-)) Jsme prostě řidičky s velkým Ř a nějaké hladové oko nás nerozhodí ( hned tak):-)) Holky, včera tady byl opravář na myčku a po dvou hodinách práce jsme jí hodili z okna, nebo dveře se nedají kvůli lešení používat, a budu mít novou smajlík ale bohužel jak z ní vytakla voda, mám fleky a mapy na koberci smajlík Tak nevím, radovat se, nebo neradovat, tak stojí otázka jak pravil klasik:-))

26.5.2010 12:36
rude

XXX.XXX.13.149

jste mě naladily a já si skočila do tesca pro jahody taky smajlík a nechala tam mimo jiné 180,-Kč jo smajlík
radovat se Hani, radovat :-)

26.5.2010 12:55
hankaapes

XXX.XXX.101.77

smajlík Raduju se, co jiného zbývá :-)) To máš dost drahé jahody:-)) Já jsem stejná, jdu si jen pro nějakou maličkost a najednou zjistím, že jsem toho koupila poněkud víc :-)

26.5.2010 13:03
rude

XXX.XXX.13.149

ale koupila jsem samé zdravé věci- 4x activia, cereální housky, eidam, krůtí salám, 3x cherry rajčátka (od té doby co jsou chery mi to normální rajský nechutnaj )smajlík jahody, rajčatovou pomazánku :-) a nejhorší je, že sjem schopná to za 2 dny sníst smajlík
nasazuji deitku, do plavek jdu už za celých 17 dní :-)

26.5.2010 13:26
hankaapes

XXX.XXX.101.77

vykašli se na dietu, ty jí nepotřebuješ a navíc jídlo je bezvadná záležitost a ještě ke všemu máš samé zdravé věci:-) Za 17 dní jdeš do plavek? Já se obávám, že počasí nám za chvíli nadělí sníh, takže půjdeme spíš do kožichů :-))

26.5.2010 13:30
rude

XXX.XXX.13.149

ted nevím, zda jsi tu už nebyla Hani, jedeme s Indym do Chorvatska :-) 12.6. na týden. právě samé zdravé věci už chci jíst,odolala jsem aj peprmintkám, i když jsem na nich už měla ruku :-) potřebuju trochu snížit objem v pase, jinak jsem spokojená , nechce to jíst večer a to je můj problém.

26.5.2010 13:44
hankaapes

XXX.XXX.101.77

Tééééda, vy se budete mít :-) a co chudák Hagi, nebude se cítit ošizený? To byla legrace, pojede určitě příští rok, že jo :-)) Máš pravdu, když člověk nejí večer jdou kila dolů sama, takže vydrž :-)

26.5.2010 13:52
rude

XXX.XXX.13.149

Hagi musí hlídat barák, neblázni smajlík on na vodu tolik není, bylo by zbytečné ho tahat, když tolik neplave. bude se tam dělat vodní záchrana a zkoušet nějaké věci se člunem atd.. :-) ale už ted mám výčitky, ale hodlám mu to vynahradit, v létě pojedem na víkend na Moravu tak pojede určitě.
máma si mě dobírá, že ho ošizuji a že ona mu to tady bude kompenzovat každý den špekáčky smajlík

26.5.2010 14:00
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-)) Já vím, že mu to bohatě vynahradíš, ale v současné době když slyším, že dostane špekáčky na mě skáče husí kůže, co slinivka:-) Já jsem myslela, že máš plavce zuřivé oba, ale na druhou stranu v tom jejich kožichu v horku u moře, pokud Hagi tak moc plavat nemusí, by to bylo asi spíš utrpení. Maminka ti ho zatím doma pěkně rozmazlí:-))

26.5.2010 14:04
rude

XXX.XXX.13.149

tak oni ty špekáčky taky nejsou už dnes pravé špekáčky :-( a chápu že máš osipky když to slyšíš :-)
On si jde zaplavat, ale pouze když je fakt vedro a je mu teplo, ale udělá 2 tempa a běží zase ochcávat keříčky, to má mnohem raději než plavání smajlík Indy je maniak a proto vím, že si tu vodu opravdu užije. navíc se platí za psa 10eur a 2 psi by vyšli celkem draho :-(

26.5.2010 14:12
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-)) ono ochcávání keříků má halt svůj půvab, kam se hrabe nějaké plavání :-) Ta suma za psa je slušná, za to by měl dostat denně jedno celé kuře:-) Se dvěma psama by to byl velký záhul i pro tebe, nejen pro peněženku, navíc tam není ani tak moc keříků na ochcávání, takže je logické, že bude Hagi hýčkán doma a Indy bude fachat ubožák v teploučkém mořismajlík

26.5.2010 14:17
rude

XXX.XXX.13.149

jestli to moře bude teploučké ale nevím .... smajlík momentální teplota nyní v Chorvatsku je 22 stupňů,snad se ještě oteplí smajlík
no právě, Indy když se začuchá a zavolám na něj Aportééék, tak všeho nechá a běží, Hagi mi na apotek kašle a čmuchá si vesele dál :-) takže doma na špekáčkové dietě mu bude lípsmajlík 10eur je na den za psa. a pro dva psy bych tam zaplatila to samé co budu platit za 2 lidi :-(

26.5.2010 14:25
hankaapes

XXX.XXX.101.77

Tutově bude moře nádherné a rychle se ohřeje. Hagi je prostě individualista a to se vždycky počítá, má své názory co je důležité a na těch si trvá, Hubert se někdy taky zasekne u "důležité" stopy, ale i u něj je aport naprosto spolehlivá pobídka :-) Těch pár dní ti uteče jako voda, a budeš se ráchat ve vodě a určitě užívat i sluníčka, které se musí jednou už nutně ukázat. Pro jistotu ale nezhubni, kdyby byla kosa, tak tě "sádélko" zahřejesmajlík

maťa

26.5.2010 14:47
maťa

XXX.XXX.80.144

Kuk, su tuť! smajlík :-)

´Hihi máte jímavou debatu, voda nevoda, jídlo nejídlo :-) Ale Peti jak píše Hanka, dietu nepotřebuješ :-) Taky když budeš jak kostra, umrzneš :-) Ale že to utíká viď, už jen 17 dní :-)

Tak, zahradnictví sem nešlohla, mám malý vůz smajlík, NATANKOVALA jsem smajlík a honem letím se štěndy, páč mi volala Sabča, přijede na kafčo před pátou, ukázat nový brmátko taky, tož abych to stíhala všecko! smajlík zrovna neprší, tož snad to vydrží přes proťápku :-|

26.5.2010 14:53
hankaapes

XXX.XXX.101.77

Teda Mati, kde ty bereš tolik energie smajlík Přečetla jsem článek co jsi psala, pořád to tvrdím, mohla by ses psaním živit, parádní čtení ze kterého čiší láska ke všemu tvorstvu, psovitému obzvlášť smajlík jedu nakoupit a na ty jahody nezapomenu, dám si na ně možná kromě šlehačky trochu alkoholu:-)

maťa

26.5.2010 15:02
maťa

XXX.XXX.80.144

smajlík alkoholu? To taky jde? To neznám čéče! smajlík Hoď mi inspiraci, jahůdek mám ještě dost smajlík

Energie jo? Já su sím tě jak vyfluslá pecka smajlík Ale prostě a jednoduše se tím nečasím nenechám a nenechám zastrašit a otrávit, ne a ne a ne smajlík smajlík

Hlavně že se ti má Relaxační zahrada líbila, to je účel, abych vnesla úsměv do tváří majitelů chlupáčků :-)

Nu ještě sem snědla papriku zelenou a letím s těma štěndama, než zmoknem zas :-))

26.5.2010 15:09
hankaapes

XXX.XXX.101.77

Mě chutná na jahodách ( rozpůlených) vaječný koňak ( normálně sladké alkohol. nápoje nemusím), nebo jsem na nich měla nějaký Bols a šlehačka to jistí. Řekla bych, že prostě hodně sladkých likérů se na jahody a i jiné ovoce hodí, pokud je dost šlehačky :-)):-) Taky vyrážím a dokonce svítíčkuje :-)

maťa

26.5.2010 16:26
maťa

XXX.XXX.80.144

Super Hani díky, určo to někdá zkusím, páč to zní lákavě :-)
Štěnda vyproťápkovaná, ani sme nezmokli, aj se jaksi vyjasňuje jakoby smajlík a du se převlíct a čekat na Sabču :-)
Safra a nějako mě začíná pobolívat škebla...nu Saridon si beru s sebou, kdyby něco :-)

26.5.2010 21:13
kikuska

XXX.XXX.142.3

Tak hlásím, že to mám neúspěšně za sebou a v září opakuji předmět, ve kterém jsem si nejvíce věřila. Moc toho psát nechci, ale něco bylo prostě špatně, neb vyketěka většina..

Každopádně Jerry vííítal a byl nadšený. Moc mi pomohl. Je vážně super. Proto mi jeho věk už moc radosti nepřidává.

No hlavně už se nemůžeme oba dočkat, až zase odjedu do Chvalnova (už v pátek, juchůůůůůsmajlík) a opět bude dovádět i s Divétticí. Ta je prý taky děsně znuděná a neví coby a vůbec ji odloučení od psího kámoše a paničky nesedí.

Už se na ně moc těším, i na equity... a zazářím v září :-)

maťa

27.5.2010 09:23
maťa

XXX.XXX.80.144

Kristý to mě mrzí, že to nevyšlo, ale neboj se nic, v září už to půjde samo smajlík A správně, zazáříš v září :-) :-)
Nemysli na Jerryho věk - není stařeček! - ale užívej si každého okamžiku s ním, raduj se z něho a nepřemýšlej dál :-) Tak jako pejsci, žij prostě přítomností :-) Jerry s tebou bude ještě hodně dlouho, víš? smajlík
Věřím že se na Divétt těšíš, a ona na vás jistě taky, užijete si krásnej víkend :-)

Tuť opět prší, včera sme měly se Sabčou štígro, nepršelo nám, i když foukalo. Já se dom dostala v 22 h. a Sabča samo ještě později, ale bylo to fajný, daly sme kafčo a jídlo na Mekáči, jejich kávy bych se upila jo smajlík a pokecaly jsme, prošly se, jukly na toho kavkaze tady, co vypadá skoro jak Bíšánek - ale Bíšánek má delší srst :-) - prostě pohoda. Ovšem 10 minut potom, co sem byla doma a Sabča odjela, začalo zahradnicky pršet, načež kolem 23 h. se spustila průtrž, kroupy bohužel, vichřice a bouřky tři v jednom smajlík Tže sem nespala, dokud to neodešlo, tož sem dnes ráno byla jak vyvoraná myš, vrtám se v hokně, ale nějak mi to nejde smajlík A musím sjet do banky z čehož su fákt nadšená :-)

Hani tak co jahůdky? Šikly se? :-)

27.5.2010 09:37
rude

XXX.XXX.13.149

Taky myslím, že maturitu uděláš s přehledem v září, uvidíš! máš 4 měsíce čas...

já si na těch jahodách tak pochutnala, že pro ně jdu dnes znova a beru rovnou dvoje smajlík Michal se škaredil, že jsem mu sobeček taky jedny nekoupila smajlík

jéé, jídlo v mekáčí... co jste si daly holky? já miluju McCountry menu s tou cibulkou...

Mati tobě vadí bouřka? mě se u ní naopak úžasně usíná :-)

27.5.2010 09:45
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Chacha a jak se jahůdky šikly:-)) Ještě jsem si je doplnila banánem a koňakem, šlehačku jsem namíchala s pařížskou......ňam :-)) Mě už to počasí tak neskutečně obtěžuje, že jsem se rozhodla zůstat zase na chalupě, aspoň týden, než se tady situace vyvrbí. To byly skvělé časy, když jsem neudělala nějakou zkoušku, nakonec všechno dopadlo o.k., ale chápu ty nervy, teď se při těch vzpomínkách musím smát:-)) Musím letět, vezou nám novou myčku a budeme jí rvát do baráku oknem, to bude vzrůšo a horror zárověň smajlík

maťa

27.5.2010 09:52
maťa

XXX.XXX.80.144

Peti taky sem si koupila včera dvoje a už nejsou smajlík, tže až dnes pojedu do tý banky, beru další a aspoň čtvery :-) Sabča si dala cheesa, klasiku, já nic, páč sem byla přežraná z domu :-) Ale panejo, McCountry MILUJU!!!! Užrala bych se ho, totálně! smajlík Akorát že je drahej šíleně, tže si ho dávám jednou za uherák, ale pak z toho mám ještě dva dny svátek :-)
Bouřka mi ani nevadí, bojím se o domeček víš? Co tady trčí všude 20 m stožáry s anténama na vysílání, který mi tu Míťa nasázel, tak se bojím, aby do nás nešviclo a nevyhořeli jsme :-| Když tu nebyly ty antény, byla sem v klídku, ale to taky bývaly normální bouřky....

Júúú Hani, to sis teda šmákla! smajlík Někdá to taky zkusím! :-) Tož ty nás zase opustíš? Ale chápu tě, na chalupě máš klid a mír a to dělá dušičce aj tělíčku dobře, Hubýskovi to určo taky prospěje smajlík
smajlík myčku a oknem! No to bude něco! smajlík Držím palce, aby to dobře dopadlo :-) To se ti bude mývat, v nový myčce smajlík

Tady svítí!!! smajlík Ovšem na jak dlouho že :-)

maťa

27.5.2010 09:55
maťa

XXX.XXX.80.144

Du se juknout na web kameru, kterak je to ve městě moc zaflákaný, páč uvažuju, že do tý banky a pro jahůdky sjedu Citronkem, i když jsem chtěla jít pěšky, ale mám tý hokny dnes tolik, že každá minuta je drahá :-)

27.5.2010 13:18
rude

XXX.XXX.13.149

ach joo... jahody už neměli smajlík tak jsem vzala sušené banány,ale mám pořád chut na jahody, tak mě neuspokojily smajlík

jo tak, tak to bych se taky bála, aby do vás nepraštil blesk, když jste samá anténa :-(

27.5.2010 13:24
hankaapes

XXX.XXX.101.77

My nejsme samá anténa a taky nám před dvěma lety vypálil blesk všechny televize a přehrávače v baráku smajlík Uf, tak myčka už je nainstalovaná, aspoň něco. Peti, za chvíli už budou jahody na zahradě, když ne u tebe, tak určitě u sousedů, v noci se vyprav na lup:-)) Jdu uklidit neukliditelné......smajlík

27.5.2010 13:52
rude

XXX.XXX.13.149

to máš pravdu,i když s tímhle létem.
zrovna dnes jsem četla že 7 z 10 meteorologů předpovídá deštivé léto díky sopce smajlíksmajlík podle nich má pršet ještě 3 měsíce smajlík doufám, že se pletou.

my se nové myčky nedočkáme, máme tak prťavou kuchyň, že by se nevešla, buď kuchař nebo myčka smajlík

27.5.2010 14:27
hankaapes

XXX.XXX.101.77

jestli se jim ty předpovědi splní, tak to snad neustojímsmajlík myčka je bezvadný pomocníček, třeba místečko na ní vymyslíte :-) Hubert dneska celý den spí, doufám, že ho nic nebolí chlapečka, ale už dvě jídla snědl. Musím ho krmit minimálně 3x denně po troškách, ach josmajlík tady zase leje a vůbec se mi dnešní den nelíbí smajlík

27.5.2010 19:26
sabina

XXX.XXX.60.81

Ahoj holký.... tak teda sem něco málo pročetla a nic moc řeknu ženské !

Jinak Mati, já tomu dětši ujížděla co mi kola stačily a brzdy stíhali. Na zajíčky a srnky se křečila co to šlo..a dojela sem dom, zaparkuju - otevřu a chlést - jakobych dostala kyblem vodysmajlík

Fakt sem si říkala, sem debil, nebo mi celou cestu nepršelo?smajlík

maťa

28.5.2010 10:04
maťa

XXX.XXX.80.144

Ahoooj :-)

Sabi uf uf, ale ono to fakt přišlo nečekaně, což?! :-) Možná mám na víkend pláneček, ale nic není ještě jistý, bych se ti ozvala ju? :-)

Hani, užij si chalupu a pak se nám ozvi! :-) To zas s týdne budou dva měsíce ne? smajlík

Peti jahůdky koupíš třás dneska, nezoufej :-)

Loučím se a přeju všem krásnej víkend, tadyk je modro a krásně, mizím, je toho moc, a taky pak musím volit, ať mám dobrej pocit, že sem udělala co sem mohla, i když to stejně nepomůže, náš stát prostě je marnej smajlík smajlík
Papapa a hodně víkendosluníčka :-)

28.5.2010 10:23
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Mati nestraš, další dva měsíce bych tam přece jenom nevydržela. Dneska se až pojedeme zastavím s Hubertem u veta, není v poho, je mu blbě a nejí. Potřebuje asi jiné pilule a nějaké podpůrné emzymy na tu zatracenou slinivku. Holky mějte se fajn a opatrujte se, ozvu se až se vrátím:-)

3.6.2010 10:36
rude

XXX.XXX.13.149

holky zapadly jsme ! :-))

jakpak se máme?
Tady stále chčije, sopka jedna pitomá, tohle je na palici. v chorvatsku se neohřeju, nevěřím tomu. děs smajlík už příští pátek :-))

3.6.2010 16:03
mikka

XXX.XXX.184.103

Ahojte holky :-)

Hani jak je Hubískovi ? Četla jsem to a měla jsem uplně husí kuži z toho, ale on se z toho dostane je to mladý silný pes - bojovník bude v pořádku ... Ale chápu ty nervy a strach - když Kulíškovi odcházely ledviny tak to bylo šílený, ale u něj se s tím nedalo už moc dělat v 17 letech jsem se jen snažila zpříjemnit mu těch posledních pár měsícu.

Holky držte palce, aby se Enzo nestal otcem :-| Ten blbec všera večír obskočil boxerku byl v ní chvilku, ale i tak vořešovští pulci jsou velmi neodbytní . Pán povídá to bude v pohodě ona se nenechá - nikdy se nenechala na to já oponuju nooo jen, aby ji neukecal on je docela don chán :-)

Foto z psího výletu :-)

maťa

4.6.2010 10:34
maťa

XXX.XXX.80.144

Ahoj holky,
nic moc, prožila sem si tragickej týden, bojovala jsem o životy nejen svých polodivokých, ale i asi domácích cizích kočiček, z toho tří pár denních koťátek, kterým zabil mámu, bohužel marně....díky jednomu starýmu hajzlovi sousedskýmu, mysliveček v kamizolce, poťap vymaštěnej, leč jak obecní úřad, tak policie jsou na něj krátký. Na svém pozemku může lovit a chytat co chce, a i když střílet nesmí, museli by ho poliši u toho přímo nachytat že, a to všecko dělá údajně proto, že mu kočky chodí na malá holoubátka!!! Blbost na entou, notabene on má holuby na maso v bývalé králíkárně, pár cm nad zemí, bez dvířek, vešel by se tam člověk! Jeho povinnost je si to zajistit. A že jeho holuby nám všem tady serou po zahradách a střechách a přenášejí nemoci, to ho netankuje, musela sem ještě krotit Míťu, hodlal mu ty holuby střílet v momentě, kdy by seděli na našem domě, zahradě, ale pracně sem mu říkala, že pak by byl stejnej hajzl, páč by se mstil na nevinných zvířatech...po prvním návalu vzteku to Míťa pochopil a uznal.....jsem psychicky naprosto vyčerpaná, když mi pod rukama umíralo i třetí kotě, které jsem se snažila umělě krmit, masírovala bříška, zahřívala, když jsem dvakrát slyšela jak kočičku v pasti zastřelil, myslela jsem že na místě umřu....opravdu lituji, že nejsem bez psů, ptž pak bych mohla přeskočit plot a chlapa tak zmlátit, že by si už nikdy v životě nepodržel ani hrnek s čajem, natož co jinýho, zatímco já bych si užívala luxusu našich věznic....teď se ještě modlím, aby ho nenapadlo se mi mstít na Batulčatech.....i když bych ho pak zabila na místě, kdyby jim něco udělal, zpátky by mi je to nevrátilo...
Taky nám umřel moc fajn soused, starej pán....
Malé vlaštovičky nemají co jíst, marně se rodiče snaží, když nic ve slejváku a zimě nelítá že....
A Bíšánek začal troška kulhat na levou zadní a pravou přední....to vlhký a studený počasí kloubům nedodá....
Odešel mi nejen žaludek, ale i střeva, nervy udělaly své, čaj v sobě ještě udržím, i když mám křeče, ale nic jiného ne....mám chuť se sbalit se štěndama, vše tu prodat a odjet někam za hory, moře a lesy, doprostřed divočiny a tam v klidu dožít, bez lidí!!!

4.6.2010 11:13
rude

XXX.XXX.13.149

o bože... :-( též nesnáším myslivce a vím proč smajlík strýc chová holuby a taky říká, že mu na ně chodí kočky, ale asi to je dost indiviuální.oni je mají hned u baráku v otevřených klecích.
Ale střílet po kočkách, je jak nás dementní soused, který bych nejradši usekla obě ruce smajlík
těch kočiček je mi líto, když to člověku umře pod rukama tak to s ním ještě víc zamává :-(
To debilní počasí mě taky štve, bolí mě skoro každý den hlava a záda. Až se vylepší počasí- nevím teda kdy, tak se Bíša zase tlepší, uvidíš.
Taky bych uvítala domek uprostřed divočiny, na samotce. až se budeš stěhovat řekni, půjdem taky a chci mít chaloupku kousek od tebe :-) budem spolu sbírat bylinky a koření, a večer se navštěvovat na lavičce pře chaloupkou :-) áách... to by byl život, pohoda, žádný stres.

maťa

4.6.2010 11:22
maťa

XXX.XXX.80.144

Jo Peti, kdyby střílel...chytá je do zaklapávacích pastí, tam je nechá hodiny trápit, a pak přijde a odstřelí je...zastřelil mi mou polodivkou kočku, která měla tři mini koťátka, moje roční polodivoké kotě, jednoho kocoura, co ho tu vídám, který někomu patřil ( nosil obojek s rolničkou!!! ), a kdo ví kolik, o kterých nevím....zůstala mi, zatím, jen ta stařičká polodivoká kočka....špatně chodí, a tak tam snad ani nepoleze....jinak na ty holuby jim tam chodí určo potkani, ptž oni maj prasata a kačeny a potkanů všude smajlík, a nejspíš i kuna, kočka se tam možná některá vyskytne náhodně a pochybuju, že by hromadně vraždila holoubata....a i kdyby, je jeho povinnost si to zabezpečit sakra, holubník na kuří nožce mu asu nic neříká smajlík

Taky spoléhám, že Bíšovi udělá dobře teplo a sucho a hlavně plavání, ale kdy už to bude???? smajlík

Jééé Peti děkuju, představa našich chaloupek v divočině, sbírání bylinek a lesních plodů, potkávání medvídků a losů a divokých zvířat vůbec, večerní posezení na lavičce před chaloupkama, mě tak prosvítila dušičku, že ani nevíš....:-) Bylo by to báječný, ach jo....víš co je prča? že kdybych prodala barák a byt a auto a odjela, měla bych na to, akorát se ještě pak nějak domluvit na pozemku, postavit chaloupku a najít si nějakou práci ( nejlepší by bylo něco jako psaní článků, knížek a focení, co bych mohla dělat z chaloupky a jen občas byla nucena vyjet mezi lidi :-) ). Jenže, se štěndy už by to bylo horší, s nemocným Bíškem ještě víc že, páč tam bych neměla žádné zázemí a nic a jen omezeně peněz s nejistou vyhlídkou, zda budu vydělávat a kolik :-| Ale jednou....

4.6.2010 11:40
rude

XXX.XXX.13.149

je vidět že jsi mě pochopila správně, život úzce spjatý s přírodou a takový ten původní styl života.:-) jen do toho nezapdají ty peníze a doktoři atd... aby bysme si ani nemohli pěstoval zvěř na maso, neb bysme neměli žaludek na to to pak zabít a sníst. ale pohádka by to byla překrásná. :-):-) nikam by se člověk nehonil, za ničím nespěchal.a hlavně les- bez myslivců :-) vše čistě v rukách přírody.

dnes obědvám čočku s opárkem , zase smajlíksmajlík musím dnes do drogérky, nechám tam majlant zas, potřebuju barvu na vlasy, do chorvatska ten sprej od Glus kuru a další neméně důležité kravinky :-)

4.6.2010 11:43
rude

XXX.XXX.13.149

jo a já bych mohla fotit a ty psát články, o přírodě, zvířatech... jako Durrel, něco takového. celý svět by to miloval a byly bysme známé jako ty dvě bláznivé divoženky smajlíksmajlíksmajlík

maťa

4.6.2010 11:54
maťa

XXX.XXX.80.144

Jj bláznivé divoženky, co žijí v souladu s přírodou :-)) To by bylo krásný! Ale jak píšeš, ti doktoři a to všecko a zabíjení zvířat na jídlo....no jedině že bysme měly možnost dojet si někam nakoupit jo, nemusely nic vraždit, a doktor by byl taky nějak po ruce - řekněme tak 80-100 km od nás :-)

Mi povídej něco o drogérce, sem včera byla za stejným účelem jako ty, prostě mi to vždycky všecko dojde najednou a ne postupně, od šamponů, Gliss Kuru, sprcháče, přes řasenky, pleťové vody, až po tuhej deo, zubní pastu a parfém :-) Tže pak tam nechám majlant a pomalu se mi doma nechce to ani používat, aby to zas co nejdéle vydrželo :-)

Júúú Peti, já dnes taky vařím čočku!!!! smajlík smajlík Je totok možný??? smajlík Míťa se zas včera zrušil v posilovně, i když méně než minule, už aspoň udrží hrnek s čajem :-), už si tělíčko začíná zas zvykat, nu taky po 5 ti letech flákání bylo na čase že smajlík, tže mě prosil o čočku, páč mu prej dodá potřebnou energii a sílu....no nevím teďka, jak to s tou sílou myslel....smajlík že jako u toho cvičení bude lehce lítat, či co?! smajlík smajlík

4.6.2010 13:22
rude

XXX.XXX.13.149

hezky, tak jsem v drogérce nechala 430Kč a pak utratila ještě dvě stovky. celou dobu člověk škudlí a pak se to rozkutálí během chvilky a kde nic tu nicsmajlík

Míťa začal cvičit jo? To bys mu měla servírovat spíš pořádný steaky a ne čočku smajlík

venku je úžasně, po dlouhé době jsem se zapotila z tepla smajlík

maťa

4.6.2010 14:02
maťa

XXX.XXX.80.144

Jenom tak málo Peti? smajlík Škudlo jedna, já tam nechala 826 Kč a zdaleka nemám všecko smajlík
A v zelenině sem nechala přes tři stovky, páč sem si nakoupila tuny jahůdek, banánů, darinek, hrášku jo a paprik, květák, červený pomeranče a grep, jablíčka....smajlík Teďka jenom, abych to taky mohla jíst safra....od včera nad tím slintám, ale mám strach, že to zas vyletí, nu dneska to po troškách prubnu smajlík

Nezačal, i když jo :-) On cvičil od střední dvakrát týdně poctivě, pak už za mě několik let taky poctivě aspoň dvakrát týdně, ale jaksi pak se na to vykvácl, hučela sem do něj, kvůli jeho zádům, že to nemá zpěvněný a že řidiči na to trpí, nevěřil mi že, až mu to řekl aj kámoš, co taky jezdí, že co cvičí neví o zádech, vrhl se do toho a znovu "objevil ameriku" že :-) Teďka si libuje, jak je fit a o zádech neví :-) Ale on necvičí jak já, já dělám lehký cvičení na udržení svalů a kondice, on dělá s kámošama silovej trénink, tže se vždy zruší, tři dny regenerují a zas zruší :-) Kluci jsou mistři střední evropy v páce, tož Míťa s nima drží krok ve cvičení, aspoň se navzájem hezky hecujou a nekysnou smajlík Každopádně je vidět, že to v něm zůstalo, páč když dojde dom po tréninku, je jak buchar, všecky svaly zvednutý a nadmutý, aj bych se ho bála, být cizí smajlík Ale ještě furt ho musím kopat, aby šel, zlenivěl fest, ovšem ještě tak dvakrát třikrát a bude už chodit sám, už mu to teďka začíná chybět, a jak si zvykne, nevzdá se toho :-)

Čéče je tam fakt podezřele hezky, kdyby to aspoň ten dnešek, zítřek a pozítřek chtělo vydržet viď?? smajlík To by bylo...
Nu mám dovařeno a odhrkám se Citrím do města, pokoupit něco a stavit se na kafčo s kámoškama, máme babskej slet smajlík Potřebuju dobít psychickou sílu jak sůl :-)
Tak Peťulo, krásnej a slunečnej víkend, užij si ho z plna hrdla smajlík smajlík

4.6.2010 14:25
rude

XXX.XXX.13.149

Takže budeš mít doma Ramba smajlík jako by nestačili ti bodyguardi na zahradě smajlík zas na druhou stranu dělá něco pro zdraví :-) Michal pod mou ,,nadvládou,, též zlenivěl, příšerně :-))
Tobě Maťuli taktéž, hlavně ať nám hezky svítí a bude fajn :-):-)

7.6.2010 10:55
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Ahoj holčičky, jsem zpátky ( na nějakou dobu). Koukám, že se pořád něco děje, myslivečci nablblí, utrácení v drogeriích...... Jak jsem psala že se mi Hubas nezdá a zastavím se až pojedu na chalupu u veta, tak hned ten pátek mu udělal rozbor krve ( trvá to jenom půl hodiny ), zjistil, že slinivka se celkem dobře srovnává, ale léčba a nemoc mu rozhodili hormony štítné žlázy, takže máme další pilule....Ještě říkal, abych mu nedávala vůbec nic jíst, že mu udělá CT a nějaké ..skopie, gastro a střevo, jenom jak slíbil že zavolá až se mu to hodí nejvíc, tak jsme čekali tři dny, volali jsme a nebral telefon ( to chápu, mám tam opravdu velkou klientelu, jezdí za ním až ze Slovenska), ale potom to zvedla jeho asistentka a řekla že má p. doktor nějaké jednání a ani slovo co dál, jestli čekat nebo ne, tak jsem opět volali a zase to nikdo nebral....Hubert byl už tak hladovej, že zvracel žaludeční šťávy a já jsem se rozhodla, že na to kašlu, nakrmila jsem chlapečka a v tom volal vet, říkal že operoval páteř, což je jistě náročná operace, ale mě by stačilo, kdyby zavolala asistentka, nebo nám nepovídala něco o jednání a řekla o operaci páteře. Takže jsme byli otrávení nakonec všichni, kromě Huberta, byl nejedený, nikdo mu nepíchal do těla injekce a neuspával ho:-) Nakonec jsem byla ráda, že to dopadlo jak to dopadlo, pilule mu pomohly a Hubas si užíval celý týden přírody a byl, a je zatím v pohodě. Když jsem se vraceli domů, zapomněli jsme na chalupě pytel s diet.granulema, tak jsme ještě scháněli náhradu u veta v Praze, ale ten je neměl, objedná je a budou dneska, takže jsme ještě zastavili před nějakým "marketem" a koupili obrovská krůtí prsa, která jsem ještě uvařila s rýží a Hubas si velmi pochvaluje:-)) jediný napínavý a zábavný okamžik byl, když Hubert honil obrovského kocoura a kocour se usadil na plotě a začal z té výšky Hubase napadat drápama a fakt cenil zuby, přitom stačilo aby seskočil na druhou stranu, ven z naší zahrady. Hubas vzorně "hlásil" vetřelce a zároveň zuřil, že na něj nemůže, zachovala jsem se jako správný " alfa", přišla jsem k bojovnému kocourovi ( sekal drápama i po mě) sundala jsem si svoji umělohmotnou pantofel a kocoura shodila:-) Hubert se na mě díval s uznáním, jak jsem "dobrá" jak jsem vyřešila situaci a to velmi rychle:-)) Ale ten kocour mě nejde z hlavy, ještě za plotem, místo aby utekl, prskal a cenil zuby.........Jdu vařit a dát další krmnou dávku svému psímu dietářovi, dlabe 4x denně po malých dávkách a už vypadá velmi dobře.....uf, to jsem se rozpovídala

7.6.2010 12:40
rude

XXX.XXX.13.149

ahoj Haníí!
tak vidíš, slinivka se dává dokupy, to je moc dobře!!! :-):-) Huabs se určitě uzdraví, a tu štítnou žlázu dáte taky do pořádku.
třeba to byl bojovný kocour a provokatér smajlík

já o víkendu balila do toho chorvatska, ve čtvrtek jdu naposledy do práce-doufám, takže mám co dělat, nemáme ještě ani eura vyměněná, na spoustu věcí si určitě vzpomenu až bude pozdě.
v sobotu jsem se rozhodla Indyho ostříhat- tak jak se to dělá teď na výstavách, mám z toho 3 obří mozoly- jeden teda ze sekání trávy smajlík debil jsem si do toho mozolu omylem píchla jehlici borovice ( nevím nai jakým záhadným způsobem se mi to podařilo) a všimla si toho až když to začalo hnisat. po tomto víkendu mám ruce zrasený jak kdybych tahala klády z lesa a to jsme jen sekala, natírala plot, stříhala česala psy, prala :-) a sázela ibišky do té přední zahrádky, už je oplocená jen kůru navéz, folii jsem už také položila. já to furt řikám, že nejsem stavěná na práci smajlíksmajlíksmajlík

tady jeden upravený ostříhaný Indy, a vykoupaný ( sice v rybníku, ale srst se mu krásně vyčistila). Mato tobě se líbit asi nebude, máš to ráda na přírodno, ale on se tím tak změnil uplně se mu změnil výraz hlavy a celá přední fronta. pořád jsme chodila a ožďubávala ho jak je krásný a on zas tím svým výrazem,, vždyť já vím,, mě blíznul na tvář smajlík

7.6.2010 13:08
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-)) prostě krásnej exemplář fundla, a k tomu je asi trochu domýšlivej, ví o své krásesmajlík na veterině jak jsme byli byl taky moc pěknej fundl, ale chudínek musel dostat kapačku, měl zánět ledvin a jelikož už jednu kapačku dostal, přemlouvala ho venku celá rodina, aby vešel aspoň do čekárny. Nakonec po půlhodině mazlení a přemlouvání se uráčil a nechal si nasadit ten fízák. Hubert na něj zavrčel, fundl na Huberta štěknul, a oba se uložili na podlahu smíření s nevyhnutelným :-) Mluvila jsem s jeho páníkem a říkala jsem o tobě, teda že máš tyhle pesana dva, jednoho hezčího něž druhý, a že jedeš k moři s jedním z nich :-)) toho pána strašně zajímalo jak se tam dopravíš, jestli autem.....a co máš za auto.... nemohla jsem ho informovat, protože nevím, ale evidentně se mu líbila představa, že by vyjel se svým psem i on. Tu dovolenou si určitě vychutnáš a zahojíš rány vzniklé při práci na zahradě a psech :-)) Já se teď cítím trochu jako schizofrenik, nejsem doma už nikde, ani na chalupě ani v Praze, dvě domácnosti a když se probudím nevím kde se právě nalézám, dost šílený pocitsmajlík

7.6.2010 13:31
rude

XXX.XXX.13.149

je to náfuka, nejlepší bylo že jsme dělali nový plot a on si lehnul prostě do místa kudy pořád chodíme, překážel na každém kroku, jak jsem ho vyhnala, nenápadně se přiloudil zpátky a zalehnul na to samé místo. pozoroval jak to šroubujeme a my se nad ním s Michalem rozplývali jak mu to šluší když je takhle důležitej, pan dozorčí práce smajlíksmajlíkon má někdy tak moudrý a dobrosrdečný výraz, že bych nejradši pustila kladívko a šla ho sežrat smajlík a pak si o sobě nemá myslet... smajlík

se nedivím, že pán byl trochu v šoku s fundlem k moři :-) ono to spousta lidí nechápe, ale ten kožich je chrání i před vedrem. je multifunkční smajlík

7.6.2010 14:01
hankaapes

XXX.XXX.101.77

smajlík multifunkční kožich, supr výraz, to by mě nenapadlo. Chacha, znám asistenci podobně jako ty, Hubert se též uloží na nefrektovanější místo a dohlíží jak a jestli správně pracujeme:-) Samozřejmě, že nevydržím dlouho a musím ho jít pomuchlat, pacholka :-)) myslím si, že když je pes právem domýšlivý, je to dobře, jen víc takových zdravě domýšlivých psů, a nebudou problémy s pokousáním ze strachu, nebo agresivity. Domýšlivec se chová vzorně, aby měl být na co domýšlivý smajlík Já jsem se tebou chlubila, říkala jsem, že děláš psí vodní záchranářinu ( ani nevím jestli jí skutečně děláš), ale jsem prostě taky domýšlivá, že znám bezva lidi ( a ty k nim patříš) tak se chlubím :-)) Ten člověk byl ze Slovenska odněkud od Košic, takže jsem mu někdy skoro nerozumněla i když mám slovenštinu ráda a čtu knihy i ve slovenštině tak, že mám potom problém mluvit česky :-) V každém případě čeká jeho psa až se uzdraví výlet k moři, nebo bude skákat pro lidi z loďky na přehradě:-))

7.6.2010 14:07
rude

XXX.XXX.13.149

jééé :-) to se dobře poslouchá smajlík no tu záchranu jako děláme, ale ne na zkoušky, spíš si tak hrajeme na plavčíka a tonoucí klacek smajlíksmajlík a baví nás to, tak klidně můžeš dál říkat, že jsme psí záchranáři smajlíksmajlíksmajlík

přesně, jak kdyby tušili, kde nejvíc se budou plést tak se uvelebí. smajlík a nedají si to vysvětlit.

třeba až se pejsek uzdraví, tak ho vezmou k móři smajlík určitě by mu to jako podpora léčby pomohlo :-) něco jako lidi jezdí do lázní tak psi k moři :-)

7.6.2010 14:14
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) tak vidím, že jsem si nevymýšlela :-) I topící se klacek potřebuje zachránit smajlík myslím, že o cestě k moři se psem ten pán začal silně uvažovat, takže taky doufám :-) Osvěta se musí šířit za každou cenu, i kdyby se mělo trošku přehánět, a tady asi padla moje slova o tobě na úrodnou půdu, takže snad další šťastný psí plavec :-)

9.6.2010 09:03
rude

XXX.XXX.13.149

ahoj holky, tak co robíte? to je vedro co ? Takový obrat během několika dní...

Mati mě se dnes zdál sen....že jsme k vám jeli na návštěvu, Bíša zrovna spal v 2. patře ložnici, tak jsem ho ani neviděla. a na zahradě jsi měla koně a krocany, husy... smajlíksmajlík hovadiny... poslední dobou se mi zdají samé bizardní sny.smajlík

já už se psychicky připravuju, začínám mít cestovní horečku :-) už máme konečně eura, pasy sbalené, razítko v očkováku taky , uff :-)

9.6.2010 09:30
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Ty máš pěkné sny :-) Docela pracuju a zuřím na Huberta, ráno vzal manželovi dráhu do nádrže na Džbánu a plaval celou hodinu a půl, nedal se přivolat, měl košík takže se mu nedalo nic hodit jako aport, ten přináší spolehlivě. Bylo veselo, manža jede do Brna na výstavu a tak vyjel naštvanej a později:-) Teď jsem trochu ráda, že je Hubas už tak zdravej, že má touhu a výdrž plavat, ale taky se bojím, aby to prochlazení nezpůsobilo nějaký malér, přece jenom bere pořád pilule. Ta dovolená bude skvělá, určitě bych už měla taky cestovní horečku, ale ten bezvadný pocit, že máš už všechno vyřízené a připravené.......smajlík

maťa

9.6.2010 11:09
maťa

XXX.XXX.80.144

Ahoooj dětičky smajlík
Nestíhám a nestíhám, je krásně ( i když ten přechod teda, z 10 st. na 32 st. je síla ) a tak su furt venku a po nocích pracuju, tudíž su jak sůva, ale co už :-) Plavu s Bíšánkem, honem honem, než zas bude hnusně, včera sme s Mí byli na mašině v Pardubkách pro brzdový třmeny na Chryse, nějako dobrzdil brouček smajlík Stavili jsme se u Ivči a koníků, neb je odtud kousínek a půl dne v háji, a to sem večer ještě pak stihla dosekat zahradu smajlík
Malincí rehci už ve sklepě ječí a rodiče chudáci krmí a lécají, jak vzteklí, tak se těším, až budou vylítávat :-) Mám z nich radost, vynahradí mi to troška ty Šťovičky :-)

Peti téda, takový sny!!! smajlík smajlík Ale muselo to být jímavý což??? smajlík Náhodou to nejsou špatný sny, žádný stresový a tak, tže jejich smysl nesmysl nemusíš řešit :-) Joj no cestovní horečku bych měla taky, to znám, vždycky pak ještě ustavičně sedím na záchodě, neb střeva maj taky cestovní horečku jo :-), a že půlku důležitých věcí zapomenu, zatímco půlku nedůležitých táhnu, to je klasika smajlík Nebyla bys Peti normoš, kdybys to měla jinak víš? smajlík

Hihi Hani, Hubýsek naznal, že se musí začít otužovat a osvalovat sám, neb ty se o něj moc bojíš smajlík Někdá maj ti psi víc rozumu, než my, bojínci zamilovaní, hm?! :-) Se hezky proplaval, prosvalil a bude zdravej a silnej a nějaká slinivka a štítná žláza nemaj šanci smajlík :-)

Posílám vám na ukázku Bíškův letní outfit, ještě sem ho myslím nedávala....:-)

maťa

9.6.2010 11:11
maťa

XXX.XXX.80.144

9.6.2010 11:21
rude

XXX.XXX.13.149

Tak už vím, proč se mi o vás zdálo, byli jste v Pardubkách, 20 km odsud smajlík smajlík určitě můj telepatický mozek tušil, že jsi na blízku tak vysílal sny s tvou tématikou smajlíksmajlík jen ty husy a koně ta tvé zahradě- jaksi mimo smajlík

Bíšův outfit je super, má to být náhrada bryndáčku? smajlík Indy by něco takého též užil při svých slintavkách smajlík
taky čumí po letadlech? smajlík si říkaj, co to je za divný hmyz... smajlík smajlík

Taky bych řekla, že Hubert už nabral sílu a je to skvělé znamení, že se mu daří! :-)

9.6.2010 11:34
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-)) Bíšánek je "model", umí předvádět a sluší mu všechno smajlík S tou motorkou jsem inspirovaná, posílám fotku jak si mužík se synem užívali víkendu na novém přírůstku našeho vozového parkusmajlík Jo a vymyslela jsem pro Hubase pochoutky, které by neměly vadit, je to sušené krůtí maso a zdá se, že jsem se mu strefila do "noty"smajlík

maťa

9.6.2010 11:49
maťa

XXX.XXX.80.144

Peti Indymu ten sestřih a koupání moc sluší smajlík I když jak správně píšeš, sem na ty přírodnější rozčepýřeniny, ale to neznamená, že neocením upraveného pesa :-) A ta hlava, má ji vážně krásnou, dospěl :-) Máš recht, hrudník mu pěkně zepředu vyniknul, no krasavec, sem byla slintat na tvém webu víš? smajlík

Hihi tak to bude vono, ani mi nedošlo, že jsme vlastně kousek od tebe smajlík Proto ty sny....no koně bych možná doma ještě snesla, ale husy??? smajlík To asi nééé, i když na správném hospodářstvíčku má být všecko že, akorát že já bych to měla všecko na dožití, nic bych nezabila, a kdo by se o to staral? smajlík smajlík

Hani nádhera čéče, tydle veterány můžu, maj svý kouzlo! smajlík Si to muž se synem jistě užili což? smajlík Tak sušený masíško jo? No bodejť by mu nechutnalo, je prima, žes přišla na to, co mu šmakuje :-) Teďka budeš mít labužníčka zdravého a silného smajlík :-)
S tím kocourem sem se nasmála, ony některý domácí kočky, zvyklý na psy, jsou oprsklý, víš co :-) Klidně tě škrábnou, kousnou, nebojí se lidí ani psů, ale dobře vědí, odkud kam mohou zajít a dávají si bacha smajlík Taky tady jeden takovej obr zrzavo-bílej chodil, škrábnul mě asi dvakrát, když sem ho vyháněla, ale byl krásnej :-))

Tak, sme odvzdušnili brzdy na Chrysovi a už je zase čupr mladík brzdík smajlík
Jj Peti, náhrada bryndáčku, ale ne při jídle, spíš je to slintáček smajlík Páč on má šílenej lalok vepředu, a ještě huňatej a ustavičně to měl nonstop mokrý a pak se mu tam zapařovala kůže, to není dobrý smajlík Tak sme vymysleli totok, a Bíša kupodivu není protivnej, ale naopak to nosí jakoby nic neměl, ovšem pokud se díváme, dělá důležitou a hrdou tomilku, páč samo sme z něj podělaný že, jak je krásnej a furt na něj voláme: Ručníčku, ty jsi ale nádherný! smajlík Tónem jemným a šišlavým, že, tže Bíša nás má pod palcem smajlík Má dva tyhle růžovomodrý a ještě dva zelenožlutý, aby neměl furt stejný :-)

maťa

9.6.2010 11:53
maťa

XXX.XXX.80.144

Ještě musím reagovat na Mikku Hanku :-) krásná fotka! Ale čéče, že by Enzík byl tatík? smajlík Páni, bys najednou měla smečku, chichichi...smajlík Nééé, nechci být škodolibá a držím palečky, aby s toho nic nebylo, vím jaký sou to nervy a jak někdá ti psi dokáží přímo zázraky, jen aby měli potomky :-)

9.6.2010 12:12
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-)) Úplně se stydím, že nemá Hubert ani jeden šatní doplněk, když vidím ty vaše krasavce jednou s "bryndáčkem" podruhé v kamizole ( myslím že Hagi)smajlík Musím se zamyslet sama nad sebou jestli Huberta o něco neochuzujusmajlík

maťa

9.6.2010 12:13
maťa

XXX.XXX.80.144

Tak, sa loučím, brmáme s Bíšánkem plavinkat a posilovinkat nožičinečky smajlík
Hu, sem jukala na net a ve Vojnově Městci se jim propadla nová silnice, proto tam byla včera ta objížďka, sme mysleli, že nás klepne smajlík Loni to tam bylo, páč dělali tu silnicu a letos totok smajlík Paka jedny...smajlík Ale zase sme jeli krásnou přírodou a pidi vesničkama s koníkama, ovečkama, kravičkama....akorát teda stav silnice byl zoufalej, chudinka Ninja maličká a slajky pláštíčky :-|, a úzká a auta tam lítali jak paka, ani sem nepočítala, kolikrát sme měli na mále, a to sme ještě viděli převrácenej kamion :-| A to nebyl pátek, ni pondělí....no lidi sou divní smajlík
kdyby si radši dali smajlík a seděli na zadku doma, udělali by líp, když za volantem maj záchvaty a neumí jezdit smajlík
Tak papa a koupání ZDAR smajlík smajlík

maťa

9.6.2010 12:15
maťa

XXX.XXX.80.144

Hani to zamysli, musíš Hubýska taky troška držet v módě, zjistit letní outfity a huráááá do toho smajlík Takovej kovbojskej šátek lehce cípem na boku, by mu jistě sekl....pokud možno modrej s beruškama - mám doma, teda žlutej, s beruškama a pesům sluší, můžu zapůjčit smajlík smajlík

9.6.2010 12:21
hankaapes

XXX.XXX.101.77

smajlík Svělý nápad, hlavně ty berušky Hubase nadchnou smajlík On má vlastně motýlka, co měl na svatbě, takže přece jenom má něco na sebe :-)) Tak si užijte vody, Hubas dneska už do vody nepůjde kdyby se na hlavu postavil :-)

10.6.2010 09:25
rude

XXX.XXX.13.149

To se někdo má, v tomhle hicu k vodě smajlík já byla včera z toho vedra tak vyřízená, že jsem musela jít na pivo smajlík
Hani moc pěkný veterán, Michalovi by se líbil. :-)

holky já se loučím, mějte se tu pěkně a možná, jestli se vrátíme v pořádku živí a zdraví, tak po 20.6. :-) smajlík
pááááááá vám i chlupáčům!:-)

10.6.2010 09:29
hankaapes

XXX.XXX.101.77

jasně že se vrátíte živí a zdraví a vysmátí :-)) tak si to užijte, zaplavte si, nachytejte bronz, odpočiňte si duševně a vychutnávejte si dovolenou:-)

maťa

10.6.2010 11:09
maťa

XXX.XXX.80.144

Peti pááá a krásně si to tam užijte, hlavně ať je teplo a sluníčko smajlík smajlík A foť foť jak vzteklá! smajlík

Hani hihi, Hubýsek s motýlkem, a pak že nemá letní outfit :-)

Hicák teda je, to jo, tže opět valím k vodě, ne kvůli sobě, ale kvůli Bíšánkovým tlapičkám :-) Hani jedeš na chalupu zítra?:-)

10.6.2010 11:32
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-)) Jedu na chalupu, Hubert na tom trvá, ale bohužel jsem kvůli tomu odřekla opékání buřtů ( stejně je nejím) se spoustou psích lidí pohromadě, ale sejdeme se jindy smajlík Snad bude hezky a Hubas vyzkouší svůj nový rybníček :-)) Doufám že se zadaří nějaká fotka :-) užijte si plavání, ale pozor ať Bíšovi nenarostou žábry, Hubert je už tutově někde skrytý má, aspoň to včera tvrdil jeden rybář, který sledoval Hubasovo plavání a potápění skoro dvě hodiny s velkým zájmemsmajlík Dokonce povídal, že by si ho půjčil, protože určitě loví ryby, nechtěl věřit, že vyžírá vodní rostlinky:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík