Dobrý den,
mám jeden nepříjemný problém a chtěla bych Vás poprosit o radu. S přítelem jsme si v únoru pořídili štěně pitbulla. Cca ve čtyřech měsících se naučila chodit ven "na toaletu" s tím, že se občas počůrala i doma (i přesto, že byla třeba toho času před půl hodinou venku). Nyní má necelých pět let. Před nějakými 10 dny jsme byli nuceni zajít k veterináři, protože často močila (během 10 min. venku se vyčůrala třeba 6x). Nebylo to jen močení, ale třeba i nucení na močení, dlouhé močení atd. Také byla trochu zkleslá, moc nechtěla žrát. Mysleli jsme si, že je třeba prostydlá. Veterinář ji napsal antibiotika. Během toho času, co je brala, to bylo relativně ok. Teď už je od neděle po vysazení a ode dneška to začalo od znovu. Teď se po takovém menším nažrání ještě pozvracela. Také se mi zdá, že jí v poslední době nepřiměřeně smrtí z huby. Prosím, poraďte... nevíte, co by to mohlo být? Jsme z toho s přítelem nešťastní... V bytě už nám to tu smrdí močí. Ona ale ví, že to nesmí. Močí nepřiměřeně moc. Celou noc nepila vodu a hned po probuzení se vymočila do postele, ale velikost té louže mi připadal neadekvátní. Nic nevypila od večera a louže byla obrovská!
Předem děkuji za odpovědi a přeji krásný večer, s pozdravem Kindlová