Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.6.2010 14:22
žaneta

XXX.XXX.153.198

Ahoj,
myslíte, že o služby pro pejsky je stále zájem? Uvažuji už delší dobu o kurzu stříhání psů, ale stále se nějak nemohu rozhoupat. Navíc bydlím v malé vesničce, takže prostory pro salon bych si musela pronajmout v nedalekém městečku, které má zhruba Kolem 8 tis. obyvatel, takže nijak velké. Jedna střihačka zde již je a musí nové psy odmítat, že má plno. Myslím, ale že provádí pouze střihovou úpravu a já uvažuji, když už, tak o širších službách, např.masáže, koupání, aromaterapie...
Tak nevím jestli se odvážit do toho jítsmajlík

16.6.2010 15:26
camaro

XXX.XXX.57.183

tak možná že zájem bude , u nás je salonů docela dost a 2 už pro málo práce nepracují.Já za 17 co to dělám práci mám a nový zákazníci přicházejí ,ale už se mi je taky nechce brát.

17.6.2010 11:37
žaneta

XXX.XXX.161.230

A to jste ve vlastním nebo máte nějakou místnost pronajatou?

camaro

17.6.2010 12:21
camaro

XXX.XXX.57.183

ve svém

17.6.2010 17:32
žaneta

XXX.XXX.72.47

Tak to je fajn. Do toho bych také šla. Já bychmusela volit pronájem a vše se to pohybuje kolem 15 tisíc.

20.6.2010 12:10
camaro

XXX.XXX.57.183

tak do toho bych nešla , to jsou v současné době moje měsíční výdaje ,ale i s bytem

20.6.2010 14:07
dasul

XXX.XXX.173.5

Jako na druhou stranu kdybys měla nějakou stálou práci tak není problém to dělat při tom. Já jsem teda na mateřské ale budu to dělat při práci. Pokud budeš dobrá tak se ti zákazníci pohrnou. V našem městě jsme střihačky 4 a jedna z nich je spíš prznitelka psů, psa střihla do pinďoura, do slabiny dokonce i do jazyka. A lidi k ní chdí pořád. Fakt nechápu. Ale je fakt že kdo šel ode mně k ní, rychle se vracel... Rozjet pořádně to můžeš ažse ti zákazníci nasbírají. Taky záleží jaké služby nabídneš a za jaké ceny. Navíc jeden detajl. Já si taky dělala kurs na stříhání. Tam tě naučí teorii, ale praxe ti nedá vůbec nic. To už se budeš muset učit sama, jako já a spousty ostatních. Takže rozhodně nepočítej s tím, že si uděláš kurs a hned otevřeš salon a všichni se ti pohrnou. Napřed o tobě lidi musí vědět a udělat si trochu jméno smajlík :-)

20.6.2010 16:16
žaneta

XXX.XXX.137.85

Tak při práci b\ch to určitě dělat mohla, protože dělám vždycky 4 dny a pak jsem 4 dny doma, akorát, že se mi to to točí, takže se to každý týden o den posunuje. Je vůbec nutné ten kurz si dělat, potřebuji ho k vidání živnosťáku? A je také možné, že bych pesany stříhala u sebe doma, popř. jezdila domů k lidem?

20.6.2010 22:05
dasul

XXX.XXX.219.19

Tak to by bylo jedno které dny bys to dělala protože lidi si stejně objednáváš podle sebe. Teta psy stříhala taky u sebe doma, měla tam na to zvlášť místnost a pokud bys jezdila po lidech a nestříhala doma nebo v nějakém svém salonu to se taky dá ale je to časově trochu náročnější smajlík

21.6.2010 12:59
camaro

XXX.XXX.57.183

no, při práci stříhat je dost náročné , to je fakt , já také tak začínala , po 2 letech jsem už jen stříhala , protože klientela byla ,ale měla jsem to hodně jednoduché, začínala jsem v roce 1993 a to těch salonů moc nebylo , spíš žádný,kurz jako takový jsem nedělala, protože jsem si stříhala výstavní psy sama a ještě ostatním,ale zase mám letitou praxi a je pravda že kurz je opravdu teorie ,ale praxe už značně pokulhává

21.6.2010 19:47
žaneta

XXX.XXX.142.37

A co zkusit poprosit někoho kdo salon již má o zasvěcení do těch teoretických základů? Samozřejmě v jiném městě, aby to nebrali jako konkurenci.

22.6.2010 08:26
camaro

XXX.XXX.57.183

já osobně občas učím stříhat a praxi u mě mají dlouhou , jak chtějí samy,teoretické zkušenosti se naučí v kurzech,ale s tím praktickým výcvikem to není moc lehké.

23.6.2010 17:48
bluemale

XXX.XXX.219.131

Určitě je o to zájem a pokdu budete mít dobrou propagaci a umístění na webu (SEO), pak nebudet mít o zákazníky nouzi. Víc, o čem mluvím, dělala jsem komplet web a marketing pro 1 salon a i po zavření a znovuotevření zákazníci jsou.

Š.

Přidejte reakci

Přidat smajlík