Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Petracc

17.6.2010 09:38
Petracc

XXX.XXX.10.47

Ahoj všem, já sem k vám chodim načuhovat a okoukávat fotečky. Ale teď mi jde o neco jinýho. Chtěla jsem vstoupit do klubu a najednou se z ruzných stran dozvídám o problemech který klub ma. Hledam na různych stránkách majitelů caníků a jedině na www.canecorsotweety.estranky.cz je otevřená znova nějaká drbárna a tam odpovídá nějaká pani Lada a asi správce té stránky. Pak na strankách klubu jen jakoby omluva. Můžete mi tady někdo říct o co se jedná ? Nebo mi písnout kontakt na někoho kdo mi řekne ? Dík Petra smajlík

17.6.2010 13:09
pitimiti

XXX.XXX.1.189

Petro, vyčkejte prosím do příštího týdne. V sobotu proběhne členská schůze, kde se bude vše oficiálně řešit.

mojeCC

17.6.2010 18:06
mojeCC

XXX.XXX.255.133

Ano, paní Sovová znovu obnovila drbárnu, aby se lidé mohli dozvědět, co se v klubu děje!!!! Aby se to zase neututlalo.

18.6.2010 12:35
petracc

XXX.XXX.10.47

Dobrý den, mě by právě zajímalo co se tam vlastně děje. Na rovinu.Nechci se někam hlásit,platit poplatky a pak se dopídit že je to plný hnusu.

21.6.2010 19:09
azzu

XXX.XXX.26.52

prave proto,ze tento klub je pro mne krajne neduveryhodny,tak do nej nevstoupim.nebudu davat penize do neceho,cemu vubec neverim.take mam pocit,ze klub ovlada uzka skupina lidi(tim nemyslim zrovna vedeni),ktera mi tak nejak nesedi.jsem zvedavy,jak dopadla posledni clenska schuze.

25.6.2010 19:53
azzu

XXX.XXX.26.52

posledni clenska schuze dopadla jak dopadla a nove vedeni je jake je,tak jsem se rozhodl vstoupit do moloss klubu.nova predsedkyne snad vi,jak cane corso vypada,kdyz uz ho nevlastni,ale nastesti ma vedle sebe velezkusenou pani chovatelku,ktera ji urcite nadiktuje,co a jak ma delat.:-):-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík