Granule pro štěně - střední plemeno

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.7.2010 20:40

Tak jsem se odhodlala k závažnému kroku a už brzy se k nám domů přistěhuje štěňátko kolie dlouhosrsté. Mám nakoupené snad už úplně všechno co štěndo bude potřebovat, zbývá jen krmení a vzhledem k nedostatku vlastních zkušeností bych ráda poprosila o zkušenosti místní životem protřelé pejskaře.
Chovatel momentálně krmí EMINENT, nabízí se tedy možnost u něj zůstat, ale má to kukuřici a položku "ostatní obiloviny" kam se schová kde co a pro 2 měsíční štěně je tam dávka 250g, což je více než u dalších krmiv co jsem okukovala, ale třeba to nevadí - nevím, proto se ptám. Co jsem tady občas koukala po "granulových diskuzích" nebylo tu o něm slyšet - krmí/krmil tím někdo?
Z ostatních značek mě zaujala ACANA (ale trochu se bojím toho avizovaného zdražení, má studentská pokladnička bohužel není bezedná) a FIRST MATE a ORIJEN - které taky bohužel docela dost stojí. Dále jsem koukala na FITMIN a BRIT CARE (česká výroba), tady ale nevím jestli bych si jimi nějak pomohla nebo spíš ne, obilí je tam taky a maso mi z těch jejich popisků přišlo spíš s otazníkem (i když vím, že do Fitminu ho dávají - viděno na vlastní oči).
Napište čím jste krmili/krmíte štěně středního plemene vy a čím by jste naopak nekrmili a proč.
Díky.
Katka

5.7.2010 08:18
yvetah

XXX.XXX.158.146

Z vlastní výborné zkušenosti můžu doporučit Acanu, vyrostla mi na ní krásně osvalená, vitální a zdravá šampionka. Ale vím, že některým psům nemusí sednout, to je se všemi granulemi stejné. Teď krmím štěněcí Acanou pro střední plemena další štěndo, ale to je dost mlsné, přestávala mu chutnat, tak jsem objednala Pacificu a ta mu chutná. Ale je to opravdu mlsoun, který asi bude vyžadovat sem tam granule vystřídat. Acana je vysoká kvalita za velmi rozumnou cenu - jestli půjde nahoru, stejně bude pořád levnější než profláklé značky, které mají ohromnou reklamu a nad složením se člověk nestačí divit...vedlejší produkty živočišného původu v Proplanu za 100/kg je síla.

6.7.2010 15:25

Díky za odpověď. Předběžně počítám s tím, že bych šla do Acany, ale pořád mi vrtá hlavou to plánované zdražení. Mělo být snad k 1.7. tak okukuju stránky e-shopů a pořád nic, asi mají ještě zásobu pytlů nakoupených za původní cenu. Vůbec netuším o kolik to pak může podražit a nerada bych štěně zvykla na něco, co si pak najednou nebudu moct dovolit, tak si říkám jestli nejít třeba do Orijenu, kde vím na jaké ceně jsem.

6.7.2010 16:15
nefrit

XXX.XXX.156.190

Nemyslím si, že by Acana po zdražení byla dražší než Orijen

Přidejte reakci

Přidat smajlík