Zaběhnutý Greyhound-Malá Skála

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.7.2010 22:28
pupulu

XXX.XXX.124.1

POZOR!Na Malé Skále utekl (vysmekl se z vodítka) černý Greyhound Samson.V uších má tetování: AT-BPM,má chip(Čip 95600002344722)
a na krku mu zůstal stříbrný látkový obojek s vínovým vzorem.Má prošedivělou tlamku.Pokud jste ho viděli nebo našli, ozvěte se prosím na tel. 775 103 801 (Vendula) nebo 602 633 054(Marcela) Děkujemesmajlík

14.7.2010 08:32
pupulu

XXX.XXX.158.216

Tak Vážení přátelé.Včera ve 23.00h. jsem měla telefonát od hodné slečny a a jejího otce,že viděli Samsona.Na nic jsem nečekala a jela tam.Po příjezdu na místo jsem ve 23.50 spatřila černý stín plížící se do lesa.Neměl nejmenší úmysl se ke mě přiblížit.Dali jsme si spolu malý sprintík do skal.Za mého nestálého lákání a házení párků,se nakonec hladový Samsík rozmyslel,že mu u lidí je lépe.Přišel ke mě a nechal se připnout na vodítko.V tu chvíli mu asi došlo jak moc se bál a,že s člověkem se bát nemusí.Začal skákat,vítat a vrtět celou prdelkou.Do auta už ťapkal šťastně a sám si vylezl.Nemá žádnou újmu na zdraví po tomto dobrodružství.Jen měl véélikou žízeň a hladíček.Papal málo,má asi scrklý žaludek.A měl několik klíšťáků....
Tímto chci poděkovat hodné slečně a jejímu otci,kteří nás informovali a dokonce se Samsíka pokoušeli lapnout!!!!Děkujeme,dnes jim budu ještě volat a děkovat a děkovat....V noci jsem už nechtěla otravovat!DĚKUJEME!! smajlík

14.7.2010 12:51
zaza

XXX.XXX.118.117

Jsem ráda, že to takhle dopadlo, akorát mě zaráží jedna věc.Je to váš pes a on před vámi utíkal???? Přece každý pes, který nevidí nějaký čas pána, tak ho naopak vítá a běží mu naproti.Musel přece cítit, že jste to vy ne?

14.7.2010 12:52
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.195.228

super:-)smajlík

14.7.2010 14:34
rapotacka11

XXX.XXX.16.87

zaza napsal(a):
Jsem ráda, že to takhle dopadlo, akorát mě zaráží jedna věc.Je to váš pes a on před vámi utíkal???? Přece každý pes, který nevidí nějaký čas pána, tak ho naopak vítá a běží mu naproti.Musel přece cítit, že jste to vy ne?

- třeba byl čerstvě "adoptovanej" . . . ? . .smajlík

14.7.2010 15:54
eschenbach

XXX.XXX.102.243

je to pes z adopce chrtů........viz nemoderovaná diskuze. Určitě má otřesné zážitky z mládí. (kdo nezná problematiku závodních chrtů, doporučuju se informovat.)

14.7.2010 16:49
pupulu

XXX.XXX.124.1

1.Jedná se o adoptovaného chrta,který se při přepínání vodítek (z dlouhého na krátké) čeho si lekl (můj názor je ,že vlaku,který tam projíždí velmi blízko.
2.Pes není můj,ale byl u mě na dočasný domov a mám ho samozřejmě ráda a cítím za něj zodpovědnost jako by byl můj.
3.Majitelka byla v terénu a já pomáhala kde se dalo-maily,tisk letáků,internet....
4.Vzhledem k tomu,že na všech letákách a forech byl telefon na mě a na majitelku-to kdyby se jedné z nás náhodou někdo nedovolal apod.,dovolali se dobří lidé mě,já hodila šipku do auta a šla jsem ho odchytnout.Nebyl čas ztrácet čas a jediné co jsem popadla byli párky a vodítko.dokonce a to jsem zjistila až později jsem jela bez dokladů...smajlíksmajlík
5.adoptovaný chrt,leknutý čeho si a schovávající se v úkrytu v lese není sranda.On si vyšel asi hledat jídlo a když jsem se za ním pustila prchal zase do úkrytu.Když ke mě došel pro páreček a připla jsem ho na vodítko začal mě vítat jako starou známou a vrtěl celou prdelkou.Tedy zná mě,má mě rád,nejsem majitel a chytnout chrta není sranda...to na vysvětlenou!!!
Děkuji všem kteří měli oči na stopkách a pomáhali nám!!!smajlík

14.7.2010 20:32
impact

XXX.XXX.195.92

zaza napsal(a):

Přesně jak to říká Dan Landa. Tady v té pos.ané republice pomalu ještě nic neuděláte a už jste kritizovanej. smajlík

Kde jste vzala, že to byl pupulu pes? smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík