Ahoj, neni tu nekdo ze Zlinskeho kraje (nebo pobliz UH/UB) kdo bere pravidelne? Ja syrovym nekrmim,ale moji hafani si zamilovali jejich suseny mix a strivka (pridruzili jsme se jednou ke kamaradce ale ona uz odjela na SK),tak kdyz by byl nekdo ochotny mi to s jeho objednavkou nekdy objednat 50kg na susenych vecich bych asi nenasbirala
Dekuju moc Misa a smecka
misa
napsal(a):
Ahoj, neni tu nekdo ze Zlinskeho kraje (nebo pobliz UH/UB) kdo bere pravidelne? Ja syrovym nekrmim,ale moji hafani si zamilovali jejich suseny mix a strivka (pridruzili jsme se jednou ke kamaradce ale ona uz odjela na SK),tak kdyz by byl nekdo ochotny mi to s jeho objednavkou nekdy objednat 50kg na susenych vecich bych asi nenasbirala
Dekuju moc Misa a smecka
Zítra asi jedu do olomouce (prodejna vetamix) a večer pojedu kousat do zlechova ?
pinoha
napsal(a):
Od Vetamixu bráváme víceméně pravidelně jednou za měsíc tak asi 100 kilo, takže střívka by se vešly. :-))
Kdybyste chtěla, ozvěte se na mail: eccebull(zavináč)email.cz. Jsme od Luhačovic.
Lucie
Asi 2-3 krát jezdím do měsíce jezdím do Olomouce a nebo minimálně jednou za měsíc jezdí vetamix ke mě
iveta navratilova
napsal(a):
Někdy objednávám a vozí mi domu a někdy mám cestu do olomouce tak se stavím přímo u nich ve skladu
A odkud jste? Ono asi sesynchronizovat nakup a pak cestu do Zlechova to bude neco
Ja bych si vzala asi 5x strivka (tj. 5kg), 5x suseny mix (dalsich 5kg) a mozna jeste nejake usi nebo tak neco,kdyz uz by se to dalo a pridala bych se k nakupu jednou asi za 2-3 mesice (podle toho jak rychle bysme to spotrebovali)