Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.6.2005 09:14

chci se vas zeptat - jak vam je, kdyz venku bouri a blyska a vy jdete do prace a vas pes je zalezly v rohu s klepackou?
da se s tim neco delat nebo cestou do prace jen tise trpite?

22.6.2005 11:42

psovova napsal(a):
chci se vas zeptat - jak vam je, kdyz venku bouri a blyska a vy jdete do prace a vas pes je zalezly v rohu s klepackou?

Můj pes se mnou chodí do práce, takže jsem v klidu. Při bouřce je u nás akorát ta změna, že jedeme do práce taxíkem a nešmatláme se pěšky. Haha.

Ale jinak když jdu třeba na pivko a blíží se bouřka, tak Mafovi pozavírám v pokoji okna, zatáhnu žaluzie, udělám mu pod peřinou pelíšek a relativně s klidem jdu ven.

Asi je to o zvyku. Já třeba se psem chodím u nás kolem střelnice, když mají myslivci střelby. Ze začátku se lekal, ale teď už je mu to úplně fuka. Takže myslím, že i na tu bouřku a blesky si štěndo časem zvykne.

24.6.2005 09:14

psovova napsal(a):

Svého psa mám teprve rok (z útulku)a naštěstí se nám zadařilo být při bouřce vždycky doma. On je hodně lekavý, při bouřce se klepe, tak si zaleze ke mně pod peřinu, úplně se tam zakutá a je mu líp.
Možná,že se to za pár let zmírní.

Přidejte reakci

Přidat smajlík