marie m
napsal(a):
tak jsme na konci
Báthory a Verdy
Verdy ,Aura a Bathory
Rozpisy KAO na MVP v MB ![]()
http://www.interdogbohemia.com/html/kruhy_mez.2010.html
Ahoj všem
Chci upozornit, že do neděle 22.8.2010 je možné se ještě dohlásit na klubovku na Zbraslav,která sekoná 4.9.2010. Nejlépe telefonicky(776385663) nebo mailem (kocikova@volny.cz)
a zároveň chci pozvat ušáky i bezušáky na besedu s p.Kacnelsonem,která bude po ukončení výstavy. Dále po besedě s ním , nám pan Kacnelson předvede jeho práci s pastevci a kdo bude mít zájem může si u něj psa nechat otestovat.Přihlášení bude až na místě a platba taktéž (v eurech), cena ještě není pevně stanovena.Tak že můžete dorazit i vy, kteří nebudete vystavovat.V neděli je Speciální výstava klubu KPP.
těším se na viděnou
nada
napsal(a):
Ahoj všem
Chci upozornit, že do neděle 22.8.2010 je možné se ještě dohlásit na klubovku na Zbraslav,která sekoná 4.9.2010. Nejlépe telefonicky(776385663) nebo mailem (kocikova@volny.cz)
a zároveň chci pozvat ušáky i bezušáky na besedu s p.Kacnelsonem,která bude po ukončení výstavy. Dále po besedě s ním , nám pan Kacnelson předvede jeho práci s pastevci a kdo bude mít zájem může si u něj psa nechat otestovat.Přihlášení bude až na místě a platba taktéž (v eurech), cena ještě není pevně stanovena.Tak že můžete dorazit i vy, kteří nebudete vystavovat.V neděli je Speciální výstava klubu KPP.
těším se na viděnou
Ahoj
Na upozornění některých aktivních vystavovatelů opravuji a upozorňuji, že povahová práce pana rozhodčího nebude součástí akce KRaAOP.
Bude probíhat po besedě s panem rozhodčím a více méně naváže na jeho povídání o jeho zkušenostech s pastevci.
Obsazenost na výstavu nejdete v nejbližších dnbes na klubovém webu
nada
napsal(a):

Fotka mi tam nejde , tak snad později
ahoj všem, Nadi to nevadí my si počkáme
Averda BP na návštevě u Dimiho BB
marie m
napsal(a):
ahoj všem, Nadi to nevadí my si počkáme
Averda BP na návštevě u Dimiho BB
Dimi a jeho budoucí hendlerka
marie m
napsal(a):
Averda BP a bratránec Dmitrij BB
Averda BP a Daneček
Evi taky se my tak uloží až třeba na potřetí ,musím 2 x kliknout
Libo ty jsi taky zvědavá jak se válím jooo
a poslední, Dimouši varuju tě naposled
Ahoj holky
tak to jste měli teda pěkné odpoledne :-)
No a mně se teda ted po nekonečném klikání povedla vložit alespon ta jedna fotka :-)
hartovaeva
napsal(a):
Tak z erotiky asi nic nebude ty fotky mi tam furt nejdou
tak teda jednu co my poslala Eva
Evi chce se to obrnit trpělivostí,na 4 pokus jsem jí tam dostala
nada
napsal(a):
Ahoj
Na upozornění některých aktivních vystavovatelů opravuji a upozorňuji, že povahová práce pana rozhodčího nebude součástí akce KRaAOP.
Bude probíhat po besedě s panem rozhodčím a více méně naváže na jeho povídání o jeho zkušenostech s pastevci.
Obsazenost na výstavu nejdete v nejbližších dnbes na klubovém webu
Informace pro všechny , kteří se účastní výstavního víkendu na Zbraslavi - celkový počet zlomil rekord - přihlášeno 76 psů na sobotu

Díky všem
tak už mi to jde Přidám pár fotek z nedělní návštěvy Marušky.Dimi jako mlsný kocour a Averdy
lmusa
napsal(a):
Tak tomu nerozumím...
Libo bylo to myšleno ironicky,ona se vůbec nechová jako labrador
tak hodím něco málo ze Zbraslavi, když nikdo nic
Pan rozhodčí s paní překladatelkou
ipk
napsal(a):
Dej tam pořádné fotky - na tohle se přeci nádá ani koukat
( konkrétně fotka č. 2 - od Nadi)
Iveto, ta je právě nejlepší ![]()
Taková terapeutická 
Erinie BB + Agripa NO
Holky pěkný... Líbo můžu poprosut o nezmenšeného Charza?
A Ivetku aby to nemrzelo, tak ještě jedna...
Ale i Naďa psala, že jí nejdou vložit fotky...