Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.6.2005 20:13

zajimalo by mne cim odmenujete sveho psika? existuji odmeny na mlsani, ktere jsou lakave a jeste k tomu i relativne zdrave? veterinar mi rekl, ze neco takoveho snad ani neni.... mam 5 mesicni stene Kavalira a odmenujeme docela casto (asi to znate), takze jsem si rikala, kdyz tak odmenujeme, tak at necim "zdravym" (nebo aspon neskodlivym, nebarevnym zbytecne....). diky za tipy.
PS obdobne jsem premyslela nad kousacimi kostickami. buvoli obcas kouse, ale prednost dava mekcim. jake davate vy? ta nase miluje treba susene veprove usi coz se mi zda relativne neskodlive....

soňa

22.6.2005 14:10
soňa

tidis napsal(a):
zajimalo by mne cim odmenujete sveho psika? existuji odmeny na mlsani, ktere jsou lakave a jeste k tomu i relativne zdrave? veterinar mi rekl, ze neco takoveho snad ani neni.... mam 5 mesicni stene Kavalira a odmenujeme docela casto (asi to znate), takze jsem si rikala, kdyz tak odmenujeme, tak at necim "zdravym" (nebo aspon neskodlivym, nebarevnym zbytecne....). diky za tipy.
PS obdobne jsem premyslela nad kousacimi kostickami. buvoli obcas kouse, ale prednost dava mekcim. jake davate vy? ta nase miluje treba susene veprove usi coz se mi zda relativne neskodlive....

jako odměnu z těch zdravějších dávám Candies piškoty, jsou se žraločí chrupavkou, bezlepkové.

22.6.2005 14:59

tidis napsal(a):

Netusim, jak moc to je zdrave, ale ja Lumpika cvicim prevazne na Frolic Nomados - mekke masove valecky, kdyz se fiknou na pulky, maji velikost "tak akorat", je jich docela dost a jak je to vicemene maso, tak mu jedou...

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.6.2005 16:05
Uživatel s deaktivovaným účtem

tidis napsal(a):

z tech "prirodnich" muzete klidne kousky masa, syr nebo ovoce, pokud je vas pes i ovocozravy zvire. Naseho jsem v lete cvicila na boruvky. Urcite ne piskoty.
Tady na diskusi je i recept na takovy psi ňamky, ktery taky jsou dobry.
S dobrotama z obchodu zkusenost nemam, ja maximalne pouzivam normalni granule. (psovi jinak varim)

22.6.2005 17:07

soňa napsal(a):
jako odměnu z těch zdravějších dávám Candies piškoty, jsou se žraločí chrupavkou, bezlepkové.

Candies piskoty davame taky, ale zda se mi ze vice jedou me mamce nez memu psovi :-)) nejak se ji lepi na patro, ale nakonec je vzdycky sni, akorat z nich neni tak odvazana....(jsou to udajne mnamky pro lidi i pro psy)

22.6.2005 17:42

tidis napsal(a):
Candies piskoty davame taky, ale zda se mi ze vice jedou me mamce nez memu psovi :-)) nejak se ji lepi na patro, ale nakonec je vzdycky sni, akorat z nich neni tak odvazana....(jsou to udajne mnamky pro lidi i pro psy)

Já taky dávám Candiesky, máme je rozděený, já mám česnekový, psice piškotový. prckovi jako je kavalír (i svojí psici) bych to lámala na menší kousky...

22.6.2005 20:13

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
z tech "prirodnich" muzete klidne kousky masa, syr nebo ovoce, pokud je vas pes i ovocozravy zvire. Naseho jsem v lete cvicila na boruvky. Urcite ne piskoty.
Tady na diskusi je i recept na takovy psi ňamky, ktery taky jsou dobry.
S dobrotama z obchodu zkusenost nemam, ja maximalne pouzivam normalni granule. (psovi jinak varim)

Ahoj, cokoliv co koupáš v obchodě i Candisky mají něco chmického aby to bylo trvanlivé, to je logické:-).
Já dávám ty játrové pamlsky co tady koloval recept, je to bez chemikálií, protože to dělám doma a je to jednoduché.
Je to játra, namletá, do toho zamícháš strouhanku (ovesné vločky nebo co tě napadne) pak česnek, a droždí a někdy jsem přidala i pomletou rybu a pak z toho děláš kupičky na plech lžičkou a sušíš tak hodinu na 100 stupnů (já to zpočátku dám na 1/2 hodiny na 150 a pak na sto) no a skladuje se to v ledničce (zbytek zamrazím v sáčku). A psi se po tom můžou utlouct, na výcvik dokonalé, a nezamastí to třeba ani kapsu na procházce. nedrobí se to,a le jde to lámat. Vydrží to i den dva v té kapse aniž by se to zkazilo jako párek. Přišlo mi to prozatím jako nejvíce dokonalé a přírodní pamlsky.

Nebo si ten recept přesně najdi myslím pod játrové pamlsky, já dává tak od oka receptury. M

Přidejte reakci

Přidat smajlík