Uživatel s deaktivovaným účtem

zvažuji vážně koupi bulteriéra s PP.doporučte prosím nějakou CH.S., popřípadě vaše zkušenosti a názory na chovatele.můžete psát i na petrdu1@seznam.cz.díky moc
Na stránkách KABT (www.bulterier.com) v levém menu jsou Testované feny. Zkuste mezi nimi najít budoucí mámu. :-)
Určitě hledejte chovatelskou stanici, kde chovají na testovaných fenkách a kryjí testovanými psy! Nedejte na to, že Vás někdo bude balamutit dlouhověkostí a zdravím svých odchovů! Bohužel, nemocných bulů je v Česku moc, a málokterý chovatel přizná, že odchoval psy se srdeční vadou nebo ledvinami v háji.
Testy nejsou v Česku pro uchovnění povinné, takže zatím bohužel testuje pouze pár nadšenců.
Můžu Vám napsat, odkud určitě nebrat, ale najde se spousta lidí, kteří budou mít názor úplně jiný.
Takže můj typ je: Vyberte pár testovaných fen, které se Vám líbí, napište jejich majitelům a vyptejte se na plánované krytí, a pak si najděte i ty psy (v Genealogii na stránkách Klubu je to jednoduché). Vybrané majitele navštivte a udělejte si obrázek, v čem a jak fenky žijí. A rozhodněte se sám! Stejně to za Vás nikdo neudělá. :-))
Lucie
s tímto nemohu než souhlasit. Co se týče konktrétního doporučení chovatelských stanic, tak to vám asi nikdo nedá. Ale určitě vybírejte štěně po testovaných rodičích (je dobré aby měl test na srdíčko i ledviny - ale takových vrhů asi moc nebude). V chovatelských stanicích mají často uvedené plánované vrhy, takže když si po netu trochu pohledáte, jistě najdete spojení, které by se vám líbilo, a pak je nejlepší si tam zajet a poptat se.
Uričtě záleží, jeslti hledáte bulíka na sport, výstavy, nebo jen parťáka...
Já mám 11m bulinku Angelinu Lestell
Uživatel s deaktivovaným účtem

PRO LUCII-pokud budete ochotna napište mi na e-mail odkud nebrat.názory mě zajímají a obrázek jak píšete si stejně musí udělat každý sám.děkuji petrdu1@seznam.
Navštivte tyto webovky
http://www.bulici-jackove.estranky.cz/stranka/clanky-o-bulikach
Budete mít přehled o tom, jaká onemocnění se u tohoto plemene vyskytují.
Přeji velmi šťastnou ruku při výběru!