Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.8.2010 15:58
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

Pro nezasvěcené, navazuji na diskuzi na nemoderované diskuzi "vemte si ho někdo".

Douglas je opravdové zlatíčko. Miluje lidi a především děti, se kterými vyrůstal (nebo ony s ním?) :-)

27.8.2010 16:02
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

"Já ten klacek prostě rozštípu a tečka," aneb Douglas v lese.

27.8.2010 16:05
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

A takhle dočasné paničce tahá věci po bytě, když si ho nevšímá. Nic neničí, jen to ukradne a nosí :-)

27.8.2010 16:10
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

A poslední, aneb unaven z venku (možno vidět špinavé tlapičky).

Omlouvám se za kvalitu fotek, je to focené mobilem.

Kdyby se o něj někdo chtěl ucházet (ano, čtete dobře, protože majitele si pro něj velmi pečlivě vybírám), volejte - na sms neodpovídám. Pes je v majetku Fondu pro psy v nouzi pesvnouzi.cz

5.8.2012 15:54
ferrarif50

XXX.XXX.213.130

Tak po dvou letech bohužel znovu hledáme nového majitele :( Ti aktuální se dostali do finanční tísně a již si Douga bohužel nechat nemohou.

Douglasovi je nyní sedm let, ale stále je to duchem i fyzičkou mladý pes, který to má v hlavě srovnané. Miluje lidi a především děti. Má veškeré návyky pro život se svými lidmi a pokud se mu člověk opravdu věnuje a je jak důsledný, tak spravedlivý, poslouchá na slovo. Hodí se jak pro sportovní kynologii (rád a rychle se učí), tak pro lenošení doma (s aktivním vyžitím na procházkách apod.). Jediný jeho negativ je nesnášenlivost vůči ostatním psům. Těch si sice nevšímá, ale pokud na něj cizí pes letí či jakkoli ohrožuje jeho rodinu, neváhá zakročit (s mírou). Není problém ho v takových situacích zvládnout a usměrnit jej. S fenkami se většinou kamarádí.
Hledáme pro něj zkušené zodpovědné lidi, kteří chtějí mít nadprůměrně inteligentního parťáka do života.

5.8.2012 15:57
ferrarif50

XXX.XXX.213.130

Ještě jedna aktuální fotka - vůbec se nezměnil :))

5.8.2012 16:00
ferrarif50

XXX.XXX.213.130

Jak jsem již psala, děti naprosto zbožňuje :) Původní rodina.

5.8.2012 16:01
ferrarif50

XXX.XXX.213.130

A z aktuální rodiny (bohužel už ne na dlouho).

6.8.2012 07:18
ilisek

XXX.XXX.196.15

ferrarif50 napsal(a):
A poslední :)

To je fakt škoda, když takovýho surpvoýho pejska si někdo veme a pak ho musí dát pryčsmajlík, snad najde kluk novou rodinu, je fakt hezkej, ale my si psa vzít nemůžeš, náš piťák jiný psy taky nee.....my můžem jedině holčičku:-).

6.8.2012 09:03
ilisek

XXX.XXX.196.15

ferrarif50 napsal(a):
Jak jsem již psala, děti naprosto zbožňuje :) Původní rodina.

Já to nechápu.....to fakt dají pryč pitbulla, který takhle miluje děti? Vždyť i ty děti z toho budou smutný, ne? Copak je dospělý pes tak finančně náročný?? Škoda, že u nás máme fakt plno, je mně ho moc lítosmajlík

6.8.2012 09:52
ferrarif50

XXX.XXX.213.130

ilisek napsal(a):
Já to nechápu.....to fakt dají pryč pitbulla, který takhle miluje děti? Vždyť i ty děti z toho budou smutný, ne? Copak je dospělý pes tak finančně náročný?? Škoda, že u nás máme fakt plno, je mně ho moc lítosmajlík

Starší dcera se prý sesypala, když jí to rodiče oznámili. Je to smutné, ale člověk s tím neudělá nic :( Douglas je úžasný pes a kdybych již neměla svého, nechala bych si ho bez váhání. Snad se mu podaří najít fajn novou rodinku.

6.8.2012 10:25
ilisek

XXX.XXX.196.15

ferrarif50 napsal(a):
Starší dcera se prý sesypala, když jí to rodiče oznámili. Je to smutné, ale člověk s tím neudělá nic :( Douglas je úžasný pes a kdybych již neměla svého, nechala bych si ho bez váhání. Snad se mu podaří najít fajn novou rodinku.

Se nedivím.....chudáci děti, ale stejně mně moc nesedí, že se ho musí vzdát s finančních důvodů......vždyť to není tak finančně nákladné jeden pes, ale to nic nemění na tom, že ho nechtějí, tak snad si kluka někdo brzy veme. :-))

6.8.2012 11:14
cinkalu

XXX.XXX.245.18

některá psiska mají holt ve vínku přívlastek " putovní " :-(

Přidejte reakci

Přidat smajlík