Špatné zkušenosti s eshopy

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.9.2010 14:32
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

Dobrý den,
musím s vámi podělit o špatnou zkušenost s eshopem spokojenymazlicek.cz
Dne 26.8. jsem si v tomto eshopu objednala dva pytle Acana Grassland Cat 7,5kg s uvedenou dodací lhůtou 3-4dny a uvedeným potvrzením objednávky do 24hod. Včera mi to již bylo divné, proto v 19:50 jsem volala na uvedené telefonní číslo, kde mi paní řekla, že hned za 10-15min zavolá zpět. Čekala jsem až do 23:20, kdy jsem paní napsala sms, že toto jednání se mi nelíbí a že objednávku ruším. Do teď mi nebyli ani schopní odpovědět a potvrdit zrušení objednávky (což je podle obchodního zákoníku jejich povinnost).

Máte někdo také špatné zkušenosti s eshopy? Přidejte osobní špatné zkušenosti, ať si můžeme my ostatní dát pozor a obloukem se jim vyhnout.

1.9.2010 14:44
lucietka

XXX.XXX.40.146

Tak moje zkušenost s allpet.cz -> paní na zákaz.servisu je dost nepříjemná, sice mají levnou dopravu po Praze, ale mají dlouhé dodací lhůty. Minimálně týden a pokud si člověk nezavolá, neví co se s jeho objednávkou děje.
Pak mám zkušenost s veterinarniobchod.cz -> vše v pořádku, zabalení, termín odeslání, zbo sem si nechala poslat na dobírku a 1týden před vypršením lhůty pro uložení na poště mi od eshopu přišel pomalu výhružnej email ať si laskavě vyzvednu zásilku, nebo mi budou účtovat nějaký storno poplatek. Jako timhle mě tak rozčílili, že sem pánovi z plnejch plic napsala, že u nich už nikdy. To mi fakt přišlo moc, poručit mi, ať si koukám ihned zásilku vyzvednout, i když na tom mám ještě týden...
Další je www.zoohit.cz -> zaprvé je možná komunikace pouze přes email, žádné telefonní číslo, nebo adresa, je to z německa. Platba pouze předem. Už přes měsíc tam máme zaplacenou objednávku a nemůžeme se dokomunikovat, kdy to jako hodlaj poslat. I když ceny mají dobré, ale u nich už nikdy objednávat nebudu!
A naopak dobré, velmi dobré zkušenosti mám z:
www.hafani.cz odesílají ještě tentýž den, doma to mám druhý den
www.petspecial.cz vše ok, výborné a levné pamlsky
www.svetkrmiv.cz levnější granule, než kde jinde
www.spokojenypes.cz jsou ochotní a vyšli mi vstříc, když sem něco potřebovala rychle
www.psikusy.cz můj oblíbený :-))

1.9.2010 14:44
lucietka

XXX.XXX.40.146

soráč, www.psihratky.cz hahaa smajlík

1.9.2010 15:22
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

Tak ještě k eshopu spokojenymazlicek.cz

Teď mi pán psal, na což jsem odpověděla telefonátem, kde jsem se koncečně dozvěděla, že v systému objednávku nemají (může se stát). Objednávku jsem tedy provedla znovu a zboží mi přivezou v pátek nebo sobotu.
Jak jsem psala, stát se to může, proto jsem volala. Bohužel však i přes mou prvotní iniciativu jsem se v podstatě nedozvěděla nic do doby, než jsem poslala 2. nepříjemnou sms s tím, že požaduji potvrzení zrušení objednávky.

2.9.2010 14:57
eden

XXX.XXX.79.3

Copak o to menší shopy, to se dá ještě omluvit, ale neomluvitelné je když se na vás vykašle obchoďák Halens-bývalé Qulle. To už je síla. A neomluví se taky ani nepošlou mail i přes urgenci. Každý by chtěl podnikat, ale jaksi jim chybí v podnikání slušnost a to zákazník neodpouští.

2.9.2010 22:10
evelin

XXX.XXX.6.162

Slušnost dnes chybí všude. Pracuju jako prodavačka a s lidma si občas dost užiju. Arogantnost, drzost a nechutná nadřazenost vládne světem...
S e-shopy zatím nemám špatnou zkušenost - naštěstí.
Mám ozkoušeno - www.mujpes.cz - výborná spolupráce, po Brně¨rozvoz zdarma. I když většinou zásobují prodejny ochotně dovezou i jeden pytel. Bonus body za nákupy a za ně možnost dárků.
www.ezoocentrum.cz - tady jsem objednávala zatím jednou, ale jsem velice spokojena. Malý kolabs při objednávce, ale bezproblémová a velice rychlá domluva. Super rychlé dodání - hrst pamlsků a vzorky granulí navíc. Nákup nad 2500kč doprava zdarma, jinak 79kč.

3.9.2010 13:45
larissa

XXX.XXX.83.33

Dobrý den,
pokud na eshopu spokojenymazlicek nakupujete kvůli dopravě a rozvoru zdarma po Berouně, zkuste nakoupit u nás, specializujeme se také na okres Beroun a praha západ. Adresa je www.sluzbyprozvirata.cz. Pokud kvůli jiným důvodům, jako je cena, rozdílný sortiment, tak samozřejmě váš výběr akceptujeme.

4.9.2010 08:30
helps

XXX.XXX.214.215

Já mám velmi negativní zkušenost s vase-krmivo.cz Objednávala jsem tam nějaké zboží koncem června, přišel mi mail že to, co sem vybrala není na skladě a že do týdne to odešlou. Nic se nedělo, tak sem jim psala email atd a nic. No teď už bych jim to leda tak hodila na hlavu po více než dvou měsících, ale to mě opravdu nemile překvapilo.

Jinak velmi dobrou zkušenost mám s obchodem www.upejska.cz kde zboží přijde vždycky jak je uvedeno v dodací lhůtě a ještě přikládají nějakou mlsku zdarma pro pesana. Taky dobrý je spokojenypes.cz :-)

4.9.2010 11:34
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

Tak ještě ke spokojenymazlicek.cz - měli mi v pátek volat, kdy mi přivezou objednané krmivo, a do teď absolutně bez jakékoliv komunikace. Měli by to přivézt dnes, tak jsem na to vážně zvědavá.

Wosa

26.2.2013 17:49
Wosa

XXX.XXX.79.113

Já osobně nevím, ale mám dobré zkušenosti s www.czobchodak.cz, jsou příjemní a dá se s nimi bez problémů komunikovat, ať na Facebooku kde jsou, nebo využít některý z jejich kontaktů na stránkách. Jirka

26.2.2013 22:22
koňadra

XXX.XXX.128.24

Mám výbornou zkušenost s shop4dog. Jsou z Brandýsa nad Labem a výdejní místo mají i v Praze. http://www.shop4dog.cz/.

Přidejte reakci

Přidat smajlík