Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.6.2006 11:43

Mám beaucerona, loni jsem s ním udělala ZVOP. A nyní mi pasení zase tak nějak utkvělo v hlavě... Hledám proto někoho, kdo by se nám, za úplatu, věnoval.
Jak ale zjišťuji, nalézt takového člověka v nějaké rozumné vzdálenosti od našeho bydliště (Rokycany) nebude nic jednoduchého. Nevíte o někom takovém?

9.6.2006 12:19

cernokneznik napsal(a):
Mám beaucerona, loni jsem s ním udělala ZVOP. A nyní mi pasení zase tak nějak utkvělo v hlavě... Hledám proto někoho, kdo by se nám, za úplatu, věnoval.
Jak ale zjišťuji, nalézt takového člověka v nějaké rozumné vzdálenosti od našeho bydliště (Rokycany) nebude nic jednoduchého. Nevíte o někom takovém?

Nevím, ale taky mě pasení zajímá (mám štěně bosíka). Máme za barákem ovce a soused by byl moc rád, kdyby je honil po loukách někdo jiný než on na motorce . Ale nevím, jak na to... Zatím jen chodíme kolem a malá si na ně zvyká.
Kdybys měla chvilku a chuť nemohla bys mi napsat nějaké osobní dojmy, zážitky a potřehy z té zkoušky? Jak to probíhá, jestli jsi na to psa nějak chystala... Sem nebo třeba na mejl, díky!

cernoknezník

9.6.2006 14:40
cernoknezník

marcha napsal(a):
Nevím, ale taky mě pasení zajímá (mám štěně bosíka). Máme za barákem ovce a soused by byl moc rád, kdyby je honil po loukách někdo jiný než on na motorce . Ale nevím, jak na to... Zatím jen chodíme kolem a malá si na ně zvyká.
Kdybys měla chvilku a chuť nemohla bys mi napsat nějaké osobní dojmy, zážitky a potřehy z té zkoušky? Jak to probíhá, jestli jsi na to psa nějak chystala... Sem nebo třeba na mejl, díky!

Ahoj, napsala jsem ti na maila.

28.6.2006 09:05

cernoknezník napsal(a):
Ahoj, napsala jsem ti na maila.

Dovolím si sebe sama posunout. Kde je všem ovečkám a kravičkám konec?? Ach jo.

28.6.2006 09:42

cernokneznik napsal(a):
Dovolím si sebe sama posunout. Kde je všem ovečkám a kravičkám konec?? Ach jo.

Ahoj, já sice nemám příspěvek k tématu, ale velmi by mě zajímalo, jak na zkoušky tohoto typu cvičíte?? Kde vezmete „materiál“ (teda to je hnusně napsáno, ale nic jiného mě teď nenapadlo), no prostě, ovečky a tak, jednu dobu jsem se o to také zajímala, ale nakonec mě odradilo to, že bych neměla jak na to cvičit, v okolí se tím nikdo nezabývá a soused by mi asi těžko půjčil svoje ovečky, tak jen jak jste tohle řešili??

Přidejte reakci

Přidat smajlík