Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.9.2010 15:14
joli

XXX.XXX.184.83

Nečetli jste někdo časopis?? No nevím, jestli se mám smát, nebo brečet. - Německý vlčák, francouzský vlčák a cituji: "Diana Kobzanová má pitbulteriérku Miu. Něžně ji nazývá bulík." By mě zajímalo, kterej trotl to zase napsal!!!

5.9.2010 16:17
masoterianka

XXX.XXX.239.239

No psal to přesně stejnej trouba, co píše žvásty o krvelačných, bojových psech.. toto je důkaz, že o "bull" plemenech (a nejen o nich) nemá pisálek ani páru..

5.9.2010 21:55
joli

XXX.XXX.184.83

Ten nemá asi páru o ničem... Nechápu, jak to může někdo zveřejnit, takový žvásty! No jo, ČR

5.9.2010 22:10
evelin

XXX.XXX.6.162

joli napsal(a):
Ten nemá asi páru o ničem... Nechápu, jak to může někdo zveřejnit, takový žvásty! No jo, ČR

Já nechápu jak za to někdo může utrácet peníze a číst to...
To už je snad i na diagnozu!smajlík

5.9.2010 22:28
burunduk

XXX.XXX.98.178

Asi bych si prej kupovala "noviny", kde pravdivost uvedených informací je zhruba 4 procenta.

Když vidím v čekárnách a podobně jen ty nadpisy... "LAPKA DOSTAL CHUŤ NA CIGARETY" ..a pak 4 řádky o tom, jak ňákej debil vykradl stánek novinovej. .... tak si říkám K ČEMU MI TAKOVÁTO INFORMACE JE??! smajlík ..resp. Může tato informace vůbec někomu k něčemu být???

To už má větší informační hodnotu příbalovej leták k Celaskonu.

6.9.2010 08:41
joli

XXX.XXX.9.25

Kupovala jsem to tátovi, tak jsem si projela časopis.. No a pak jsem se musela podělit s přítelem, dostal záchvat smíchu.

6.9.2010 09:35
debri

XXX.XXX.16.138

Ano francouzký vlčák jako nové pojmenování beaucerona opravdu bomba kde na tom bylismajlíksmajlík.
Stejně tak roztomilá reportáž cca 2 roky zpátky v MF dnes z Mvp v Praze tam zas vypisovali jak chovatelé psy před nástupem do kruhu zdobí a především navlékají do roztodivných oblečků.Názvy plemen taky dobrý,ale to už si přesně nepamatuju

7.9.2010 19:35
joli

XXX.XXX.184.83

jo jo, expert vedle experta :)

8.9.2010 11:10
cinkalu

XXX.XXX.157.22

debri napsal(a):
Ano francouzký vlčák jako nové pojmenování beaucerona opravdu bomba kde na tom bylismajlíksmajlík.
Stejně tak roztomilá reportáž cca 2 roky zpátky v MF dnes z Mvp v Praze tam zas vypisovali jak chovatelé psy před nástupem do kruhu zdobí a především navlékají do roztodivných oblečků.Názvy plemen taky dobrý,ale to už si přesně nepamatuju

Já vždycky myslelela že francouzský ovčák je briard a ne beauceron smajlík

8.9.2010 11:15
veradisia

XXX.XXX.124.102

cinkalu napsal(a):
Já vždycky myslelela že francouzský ovčák je briard a ne beauceron smajlík

ja si to taky vzdycky myslela a dost me prekvapilo,ze je to beauceron ale vsude se to tak pise smajlík

8.9.2010 11:26
cinkalu

XXX.XXX.157.22

veradisia napsal(a):
ja si to taky vzdycky myslela a dost me prekvapilo,ze je to beauceron ale vsude se to tak pise smajlík

http://www.beauceron.cz/index.php?odkaz=standard

Berger de Brie a Berger de Beauce asi to dělí ještě podle oblastí původu, ale moc přehledné to teda není :-(

9.9.2010 22:22
awake

XXX.XXX.184.85

můžu se zeptat jestli tam něco psali o Beauceronovi?

10.9.2010 16:46
joli

XXX.XXX.184.83

Jj, že ho má Petr Janda a že je to francouzský vlčák smajlík

11.9.2010 10:10
debri

XXX.XXX.16.138

joli napsal(a):
Jj, že ho má Petr Janda a že je to francouzský vlčák smajlík

ne ještě líp Francouzká vlčicesmajlíksmajlíksmajlíksmajlík

12.9.2010 00:23
awake

XXX.XXX.184.85

jo, jo tak to psal zase nějaký umělec smajlíksmajlíksmajlík

12.9.2010 18:28
lavacca

XXX.XXX.1.3

veradisia napsal(a):

Ono je to tak, že:

francouzský ovčák = beauceron
starofrancouzský ovčák = briard

Mám briardku doma, tak jsem se o to zajímala. :-)

13.9.2010 07:28
cinkalu

XXX.XXX.157.22

lavacca napsal(a):
Ono je to tak, že:

francouzský ovčák = beauceron
starofrancouzský ovčák = briard

Mám briardku doma, tak jsem se o to zajímala. :-)

Měla jsem briardy několik let, vždycky to byl francouzský ovčák, ne starofrancouzský, jediný kdo byl tzv. staro tak staroanglický a to byl bobtail. Trochu v tom dělají bordel.

13.9.2010 18:32
lavacca

XXX.XXX.1.3

cinkalu napsal(a):
Měla jsem briardy několik let, vždycky to byl francouzský ovčák, ne starofrancouzský, jediný kdo byl tzv. staro tak staroanglický a to byl bobtail. Trochu v tom dělají bordel.

No vidíte to! A aby se v tom koza vyznala. smajlík Já jsem doposud teda ve spojení s briardem narazila jen na starofrancouzského ovčáka a naopak u beacerona jsem někde četla o francouzském.

Love vera

17.2.2016 21:01
Love vera

XXX.XXX.68.148

Hello good day i am happy to connect with you my name is vera i will be happy to Talk to you please send me mail so that you will know me more pleasure to read from you thanks
(verazokaya@hotmail.com)

Dobrý deň, dobrý deň Som rád, že sa s vami spojiť volám sa vera Budem rád s vami hovoriť, prosím pošlite mi e-mail, takže mi bude vedieť viac potešenie čítať z vás vďaka.

Přidejte reakci

Přidat smajlík