Dobrý den - mám bordeauxskou dogu - 3 měsíce a neuvěřitelně moc mi chlastá vodu. Dokud v misce bude mít vodu-tak bude tak dlouho pít, dokud nebude prázdná! Když jsem se někoho zeptala, proč? - odpověděly mě, že to má ze žrádla. Krmíme Proplan Purinou. Máte někdo více zkušeností se slaností tohoto typu granulý? Mám obavy aby neměl cukrovku nebo tak. Protože jakmile to všechno vychlastá- tak se mi z té vody pozvrací. Děkuji moc za rady.....
sabina
napsal(a):
Dobrý den - mám bordeauxskou dogu - 3 měsíce a neuvěřitelně moc mi chlastá vodu. Dokud v misce bude mít vodu-tak bude tak dlouho pít, dokud nebude prázdná! Když jsem se někoho zeptala, proč? - odpověděly mě, že to má ze žrádla. Krmíme Proplan Purinou. Máte někdo více zkušeností se slaností tohoto typu granulý? Mám obavy aby neměl cukrovku nebo tak. Protože jakmile to všechno vychlastá- tak se mi z té vody pozvrací. Děkuji moc za rady.....
Také jsem to měla u psa. Je to dobrman a když byl takle malý, vypil všechnu vodu, co v misce měl. Už je to v pohodě. Bylo to prostě z blbosti, byl moc zbrklý a nenažraný . Dáváte mu granule suché nebo máčené? Zkuste mu je namáčet. Aspoň část porce.
Pro jistotu ale zajděte k vetovi.Člověk nikdy neví...
sabina
napsal(a):
Nám to dělala malamutka a zjistila se u ní cukrovka. Pro jistotu zajděte k vet.
ltuskova
napsal(a):
Nám to dělala malamutka a zjistila se u ní cukrovka. Pro jistotu zajděte k vet.
Tak mu ji dej do kýble, ten celej nevypije. Ne teď vážně, tak mu zkus granule namočit, aby vodu nasáli než je budeš krmit, třeba potom nebude mít takovou žízeň , nebude tak lemtat a nepozvrací se. A taky rozdělit krmnou dávku do více dávek, to by také mohlo pomoci.
dvd
napsal(a):
Tak mu ji dej do kýble, ten celej nevypije. Ne teď vážně, tak mu zkus granule namočit, aby vodu nasáli než je budeš krmit, třeba potom nebude mít takovou žízeň , nebude tak lemtat a nepozvrací se. A taky rozdělit krmnou dávku do více dávek, to by také mohlo pomoci.
děkuji Vám moc, zajdeme k tomu vetovi a uvidím. Doufám, že bude jen blbej a nenažranej
stredoasiati
napsal(a):
nechci vás strašit, ale toto mám u fenky sao a zjistili jsme že byla nastydlá a měla chycená játra.vet jí dal injekce a prášky a už se to lepší. raději jděte k vetovi,aby nebylo pozdě.
Také Vás nechci stašit ale před 4 roky takhle začal pít můj rotvík
bylo to vlétě já myslela že je to teplem ale bohužel nebylo měl zánět žlučníku , rozložila se mu játra a ledviny a jak to dopadlo
asi nemusím psát, určitě jděte k vetovi .
marie m
napsal(a):
Také Vás nechci stašit ale před 4 roky takhle začal pít můj rotvík
bylo to vlétě já myslela že je to teplem ale bohužel nebylo měl zánět žlučníku , rozložila se mu játra a ledviny a jak to dopadlo
asi nemusím psát, určitě jděte k vetovi .
dobrý den, tak píši, že vaěe rady moc pomohli. Tento týden jsem máčela granule - vodu mu dala do větší mosky a vše je jak má být, děkuji vám všem