Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Báras

9.9.2010 18:01
Báras

XXX.XXX.254.73

Ahojky, tak dnes se mi konečně podařilo najít fórum o ACD, které je aktivní :) Ráda bych se mezi vás přidala. Vlastním jednoho australáčka 14 měsíců starého bez PP, jmenuje se Bárny a užívám si s ním spoustu srandy, ale i trochu starostí...v poslední době začal preventivně vrčet, nebo štěkat na psy (kluky) s holkama je největší kámoš. Neměl by tu pro mě někdo radu jak ho přesvědčit že s nima má být kámoš?

10.9.2010 09:16
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Máš psa v pubertě a je nejvyšší čas ho přesvědčit, že pánem jsi ty, že ty řešíš situace a že žádné vrčení (bezdůvodné) se konat nebude, protože ty jako vůdce to nechceš :-) Možná by nebylo od věci zakoupit nějakou odbornou literaturu:-) Je to krásnej pesan, tak ať se zadaří ho zmáknout :-)

10.9.2010 13:16
rachel

XXX.XXX.124.105

Báras napsal(a):
Ahojky, tak dnes se mi konečně podařilo najít fórum o ACD, které je aktivní :) Ráda bych se mezi vás přidala. Vlastním jednoho australáčka 14 měsíců starého bez PP, jmenuje se Bárny a užívám si s ním spoustu srandy, ale i trochu starostí...v poslední době začal preventivně vrčet, nebo štěkat na psy (kluky) s holkama je největší kámoš. Neměl by tu pro mě někdo radu jak ho přesvědčit že s nima má být kámoš?

A nejste náááááhodou z Plzně? :-)
Také tu chodí s ACD jménem Bárny a věk by také +/- seděl:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík