Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Báras

9.9.2010 18:01
Báras

XXX.XXX.254.73

Ahojky, tak dnes se mi konečně podařilo najít fórum o ACD, které je aktivní :) Ráda bych se mezi vás přidala. Vlastním jednoho australáčka 14 měsíců starého bez PP, jmenuje se Bárny a užívám si s ním spoustu srandy, ale i trochu starostí...v poslední době začal preventivně vrčet, nebo štěkat na psy (kluky) s holkama je největší kámoš. Neměl by tu pro mě někdo radu jak ho přesvědčit že s nima má být kámoš?

10.9.2010 09:16
hankaapes

XXX.XXX.101.77

Máš psa v pubertě a je nejvyšší čas ho přesvědčit, že pánem jsi ty, že ty řešíš situace a že žádné vrčení (bezdůvodné) se konat nebude, protože ty jako vůdce to nechceš Možná by nebylo od věci zakoupit nějakou odbornou literaturu Je to krásnej pesan, tak ať se zadaří ho zmáknout

10.9.2010 13:16
rachel

XXX.XXX.124.105

Báras napsal(a):
Ahojky, tak dnes se mi konečně podařilo najít fórum o ACD, které je aktivní :) Ráda bych se mezi vás přidala. Vlastním jednoho australáčka 14 měsíců starého bez PP, jmenuje se Bárny a užívám si s ním spoustu srandy, ale i trochu starostí...v poslední době začal preventivně vrčet, nebo štěkat na psy (kluky) s holkama je největší kámoš. Neměl by tu pro mě někdo radu jak ho přesvědčit že s nima má být kámoš?

A nejste náááááhodou z Plzně?
Také tu chodí s ACD jménem Bárny a věk by také +/- seděl

Přidejte reakci

Přidat smajlík