Nezavřou hubu a nezavřou :o) 44

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.9.2010 09:35
rude

XXX.XXX.13.149

zakládám nové:-)

Hani super, práce šlechtí a zbavuje negativních myšlenek :-) na fotky se těším smajlík kdybys nevěděla co dál, taky máme na zahradě plno práce :-)

ten labrouš v tom sněhu... to je síla.... smajlíksmajlík fajnšmejkr smajlík a na to s tím býkem-to jsem nedokoukala, nemám ráda tyhle zápasy, je mi těch zvířat líto, pro lidskou zábavu smajlík

jedna lesní Hagiňáková:-)

21.9.2010 09:58
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-)) Hagiňák je evidentně spokojenej, les mu sluší a vyhovuje :-) Já taky zápasy zvířat nemusím, moc to prožívám. Jediné zápasy co snáším jsou mezi obyčejným lidem a úřadem, to mě nenervuje, protože vím už dopředu kdo zvítězí.....úřad :-) Venku je tak neskutečně krásně, že jdu vymýšlat co na zahradě ještě zkrášlím :-))

21.9.2010 10:38
rude

XXX.XXX.13.149

jo, Hagimu se v lese líbí. rád se rochní v keřích, v hlíně, v kapradí... :-) ale naštval mě, přišel ke mě a převrátil mi košík s houbama- vrchovatý košík, a nějaké podupal smajlík

to je foto z nějakých zkoušek? Hubas se tváří, jako by šel naporážku, nebo se jen krčí, aby nasál pach těch setrů před ním? smajlík

a pan mudrc Indy :-)

21.9.2010 12:40
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-)) To je k zbláznění, člověk lítá po lese, hledá a sbírá houby a pesan je potom pomuchlá :-) Ale za to psí štěstí to stojí :-) Ta fotka je z podzimních zkoušek nanečisto, Hubas měl ty dva gordony rád, proto se k nim natahoval, ale měl toho ( a já taky) plné kecky, bylo přes 30° a pražilo celou dobu sluníčko :-) Jen taková vzpomínka :-)

21.9.2010 14:58
mata

XXX.XXX.80.144

a na to s tím býkem-to jsem nedokoukala, nemám ráda tyhle zápasy, je mi těch zvířat líto, pro lidskou zábavu smajlík

Já taky zápasy zvířat nemusím, moc to prožívám. Jediné zápasy co snáším jsou mezi obyčejným lidem a

Ale no tak holky, za koho mě máte??? Copak mě neznáte??? smajlík smajlík Dávala bych vám snad semka nějaký smutný, krvavý video??? smajlík Ani omylem! Tam není ani kapka krve a nic špatného, je to jen a jen o věrnosti a výborné taktice dotyčného bulíka, ba bych řekla, že to ukazuje toto plemeno ve správném světle, žádný bezhlavý zabiják, jen věrný pes bránící pána ( i když ten si to teda nezasloužil jo ), který včas poznal, kdy to už nemá cenu a jak býk, tak on si dali pozdrav a rozešli se v klidu smajlík :-)
Aspoň že ty Markét jsi mi věřila a jukla na to :-)

Hani super nápad s tou zahradou!smajlík Je to fakt výbornej lék na splín, taky kuchtím, ale jelikož mi marodí tělíčko, teď mi to stojí....:-| Dneska zkusím poslední záchranu - dřív mě nenapadla, páč mi odešel asi i mozek :-)) - a pokud nepomůže, ač nerada, budu muset k doktorce, páč nejsu bezpečná :-|

Super fotečky holky! Ty lesní nemaj chybu, je to bezva pozadí smajlík No a Hubýsek je krásňáček, svalovitej a "plachtovitej" ( ty uši! ) smajlík Ta kačena je dřevěná Hani? Nebo sádra? :-)

21.9.2010 15:09
rude

XXX.XXX.13.149

my víme Mati, ale já i tak nerada koukám na tyhle rozzuřené býky, mnohem radši je vidím na pastvě jak se pasou ve stádu :-) sestřenka má jednoho obřího,

Mati jaká je ta poslední pomoc? moje mamka má jednu účinnou-slivovici s medem a do postele :-) a nestraš, že ti odešly poslední buňky smajlíksmajlík

Hubas je fešák, ty svaly vyrýsované, Indy a Hagi tiše závidí :-)

21.9.2010 15:22
mata

XXX.XXX.80.144

Peti tenhle být fakt rozzuřenej není :-) Spíš mi přijde, že je jak na promenádě a silně se nudí :-)
Ale tak samo nutit tě nebudu že....taky nesnáším krvavý a smutný videa ( o té zábavě s býky ni nemluvě, to je vůbec síla ), jenže tohle fakt nemá s tím typem nic společného :-)

Sestřenka má obra jo? Taky znám pár, kamarád má, jsou to ty skotský horský krávy či jak se to....smajlík, chundelatí obři :-) Ale oni aj ti krátkosrstí jsou někdá obři, určitý plemena jsou vážně jak stodola! Zaparkovala bys do nich auto :-)

Slivovice s medem a postel je príííma pomoc, ale na chřipku a tak, ne pro mě nyní....se mi to nechce tadyk moc rozebírat, su ale doslova kripl a nechci ani pomyslet, co všecko se mohlo stát, být jinde....no nestalo a to hlavně a pouze díky Bíškovi! Být tam s Eframem....ale Bíša je můj a další důkaz a ten největší, páč totok se mi nikdy nestalo ještě, že jsem pro něj důležitější, než vše okolo, i když nefunguju a dle přírodního zákona "jsem vhodná k porážce" :-|
Buňky neodešly Peti, vony ODTRYSKALY!!!!! smajlík smajlík Bohužel....:-)

21.9.2010 15:30
rude

XXX.XXX.13.149

ukradla jsem jí fotku toho býka :-)

Hanka mě nějak nakazila, asi až přijdu z rahcoty půjdu taky něco dělat na zahradu, uklidit kany a vyhrabat cibule mečíků...smajlík včera jsem přišla, měla jsem nějakou zimnici, zapadla do postele a vylezla krom "venčení" až ráno smajlík

21.9.2010 15:34
mata

XXX.XXX.80.144

Jooo tak ten je! smajlík Ale krásnej že :-) Ovšem nechtěla bych ho potkat někde a ještě naštvanýho smajlík I když prej jsou i tací, co mají povahu jak pejsci, chodí za majitelem, drbat se nechají a jsou "trkáni a biti" i kozama a krávama, páč sou to moulové moulovatý :-) smajlík

21.9.2010 15:39
rude

XXX.XXX.13.149

chudák kráva pod ním smajlík já bych ho taky nikde nechtěla potkat, i za ohradníkem z něj jde strach.

letos si s Míšou k Ježíškovi nadělíme běžky, rozhodli jsme se o víkendu, že si je koupíme. Mati ty běžkuješ, je to těžké se to naučit? já neumím ani lyžovat, ale chci se naučit běžkovat.

21.9.2010 15:43
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-)) Mati, jdi k Mudr ať ti zaléčí dokud všichni doktoři neprchnou za hranice a dokud bude pojišťovna hradit aspoň něco :-)) Peti práce na zahradě je občas super, ale nic se nesmí přehánět :-) Ty kachny jsou plastové, sebrala jsem je z rybníčku na zimu :-)

21.9.2010 16:06
mata

XXX.XXX.80.144

Peti běžkování schvaluju!!! smajlík smajlík Nenamáháš klouby a posiluješ a protahuješ i svaly, o kterých ani nevíš a normálně je nepoužíváš smajlík A těžké....ti nevím čéče, já běžkuju od svých tří let, bruslím, koluju, tže mi nepřišlo nějak těžké se to naučit, ovšem správná technika lehká není, aby sis ulevila a nepřitěžovala, a taky brzdit a zatáčet je třeba se naučit velmi dobře, kvůli bezpečí :-) Ale řekla bych, že je to lehčí než bruslení :-) Nejlépe kdybyste měli někoho, kdo by vám to ukázal a pomohl vám v začátcích, nějakýho známýho, kámoše, člena rodiny :-)
Jinak u nás už se bruslí, tže sem byla a snad brzy budu moct jít zase, už mi to chybělo :-) Jde mi líp bruslit na klasice, než na kolečkách, to je těžší :-| Možná ale proto, že na kolečka sem poprvé vlezla až v cca 15-ti letech, kdežto na klasice na ledu bruslím od prtěte :-)

Hani kriste, máš recht!!!! smajlík Vždyť zdravotnictví nebude a pojišťovny budou ale ne pro nás smrtelníky, ještě žes mi to připomněla!!!! Díky! :-| Vidíš, fakt mi zdrhly buňky....smajlík Tak zítra tam jedu, honem honem....:-))
Jooo plastový, no ty sou nejlepší, bezopravný a věčný :-)

21.9.2010 16:12
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-)) já nemám ráda plast vůbec, a jako kachny teprve ne, ale manžel je dal na rybníček v domnění, že nachytá Huberta :-) Hubas ho zklamal, vůbec si jich nevšímal a jak na ně čumí na tom kamení, tak ho nezajímají kachny, ale kuna co tam asi bydlí :-) s tím zdravotnictví.....běž co nejdřív :-):-))

21.9.2010 16:14
rude

XXX.XXX.13.149

sem zrovna chtěla napsat, že Hanky připomínka je věcná, že bych se už taky měla objednat k tomu zubaři, než to bude ještě dražší než to je smajlíksmajlík

já umím bruslit na kolečkách i na normálních, i když jsem na nich nestála už pěknou řádku let.na kolečkách jezdím občas v létě, letos teda nějak nebyl čas smajlík tak to bych ty běžky mohla nějak ustát :-)

21.9.2010 16:19
mata

XXX.XXX.80.144

To zvládnete Peti, akorát musíte najít tu správnou techniku....běžkovat se dá totiž všelijak, někdo říká běžkování i obyč šoupání nožičkama dopředu a dozadu, ale to fakt s běžkováním nemá co společného :-) Ale je takových "běžkařů" dost, obvykle jsou to "sjezdaři" co pak všude tvrdí, že běžkování je pro čajíčky, zatímco sjezdovky jsou pro drsňáky smajlík Takový dementy žeru a moc ráda jim ubližuju :-| :-) Správná technika na běžkách je totiž kumšt a hlavně makačka na celý tělo, na výdrž, ale jak pak pomáhá a baví :-) Fakt je nejlepší nějakej učitel do začátku na tu techniku :-)

21.9.2010 16:23
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Ježíši, ještě zubař, myslím, že za chvíli se vyplatí jakmile vyrostou druhé zuby, dát si rovnou klapačky a bude klídek:-)) jdu zase fachat :-)

21.9.2010 16:24
mata

XXX.XXX.80.144

Jo abych nebyla nařčena, tak já i sjezduju, teda umím a vcelku obstojně, ale neba mě to, proto dávám přednost běžkám :-)
A vím, že sjezdy jsou taky náročný - hlavně v terénu - takže neshazuju ani jedno, ani druhé, oboje je náročné jinak, jako KAŽDÝ sport :-) Proto nesnáším ty rádoby "běžkaře-sjezdaře" a jim podobné, kteří to neumí, neznají a ještě to shazují....no ale ono je totok asi ve všem a všude že :-)
To je něco podobnýho, jak bylo jednou Míťovi řečeno, když říkal že dělá řidiče z povolání: "Joooo ahááá, tak to máš flákárnu, to si jen sedíš a točíš volantem....." :-| Musela sem Mí odtáhnout, aby dotyčného neuškrtil....inu "odborníci" na všechno se najdou všude :-))

21.9.2010 16:37
hankaapes

XXX.XXX.101.77

Se nedivím, že by škrtil, když dojedu po dálnici a Jižní spojce, jsem pěkně vyšťavená, a představa, že takhle jezdím denně a dlouhé trasy.........br, pěkně náročné :-) Já jsem dělala všechny možné sporty, jenom ty zimní neeeeee, jsem zmrzlík a v zimě mě přestává kolovat krev v těle, takže lyžaře znám jenom jak nadávají pejskařům, že jim běhají psi ve stopách :-)) Ale když jsou ty stopy po "bruslení" všude, kudy chodit :-) A jsou to vůbec stopy po bruslení? :-)

21.9.2010 16:51
mata

XXX.XXX.80.144

Přesně Hani, a to si k tomu připočti zodpovědnost za náklad co veze ( někdy hodnotně i milionovej :-| ) a za ostatní řidiče méně schopné, kolikrát profi řidiči zabrání průseru, střetu, bouračce sami, i když by nemuseli, jen díky svým schopnostem, zatímco ten dotyčnej blb co to způsobí si to ani neuvědomí :-( A ještě si myslí, jak je prima řidič, jen proto že jede.....ono kroutit volantem umí každej ( i když....:-| ), plus k tomu nervy s nakládkama, vykládkama, řidič je vlastně taky speditér, vyjednávač, diplomat....a problémy s autem, tže řidič je i automechanik :-| No jenže kdo nezná, mele ptákoviny....to je jak s těma běžkama :-)
Jj taky su zmrzlík, ale zimu miluju a zimní sporty taky....což bude tím, že sem zmrzlík nebývala, to ty roky :-)
A s těma stopama....lidi sou divní hele, běžkaři spílají pejskařům, pejskaři cyklistům, cyklisti pejskařům, řidičům ba i chodcům, řidiči chodcům a cyklistům....to je furt něco smajlík Se nějak neumí lidi starat o svý a zvykat si či co....já respektuje slušný chodce, slušný cyklisty, slušný pejskaře, slušný řidiče a snažím se sama být slušnej chodec, cyklista, běžkař, řidič.....:-)
Na běžkách si dělám svou vlastní stopu, bokem od ostatních, aj třás v těžším terénu, kam chodím se psem v tahu. Mám-li psa jen sebou, ne na tah, běžkuju v normoš stopě, ptž pes je naučenej, byť přede mnou kousek, běžet bokem! :-) Tak stejně u kola....ale kdo chce, problémy si vždy najde :-|

Ježíííííííííšššššš!!!!....si tady píšu a pak se drbu na hlavě a cosi chytnu na vlasech a říkám si, jak ruku nesu dolů k očím, zas nějaká větvička, lísteček ( ze zahrady, sem sbírala pod stromy jabka ), a donesu ji k očím s tím cosi v prstech a on....křižáááák a ne zrovna malej a já si ho jen tak držím.....su mrtvá....ty vole fakt jo!!! někam sem ho mrskla a musím ho ihned najít....kriste umřu, umřu!!!!.....

22.9.2010 08:50
hankaapes

XXX.XXX.101.77

smajlík tak přežila jsi smajlík A našla jsi toho ubohého křižáka? :-)) Dneska Hubert potkal dva lyžaře ( na těch kolečkových lyžích), profrčeli kolem a dělali šílený rámus. Hubas kolem nich proběhnul a něco si čichal, ale potom mu "cosi" došlo v hlavě a tryskem se rozeběhl za nima ( byla jsem v klidu, on to dělá od malička), když je dohnal postavil se napříč a stál, zastavili i lyžaři.....pískla jsem a Hubert se nadšeně přihnal s výrazem " viděla´s jak jsem dobrej", takže budu muset být víc hlídací, dřív je vždycky dohnal a rovnou se vracel, tentokrát poprvé zablokoval cestu. Nevím co tím sledoval.....smajlík

22.9.2010 09:18
markemic

XXX.XXX.212.38

Hi hi Mati,mě ani nenapadlo,že bys tam dala nějakou ošklivost:-)Ale to s tím křižákem....bléééééééééééésmajlíkTohle,když se mi stane,tak jsem potom jak na prášky,páč všude vidim pavouky,zaručeně mi všude lezou po těle,co mě kde polechtá už vidim pavouka...a celej den jsem potom uplně v háji...Jo psychika umí svý:-(já bych měla tak spokojenej život,kdybych se těch pavouků nebála...:-|

22.9.2010 09:35
rude

XXX.XXX.13.149

:-) víš jak museli být v šoku, když jim zablokoval takový pes cestu?smajlík myslím, že musí budit respekt před cizíma lidma, i já bych asi zkoprněla :-)

přesně ták, kdyby nebylo pavouků a další podobné havěti, hned by bylo veseleji :-):-)

Maťa toho pavouka v hlavě asi nepřežila, nebo doteď hledá? smajlík obdivuu v tomhle zvířata, že nejsou jako my štítivý na jiný druh... Indy v pohodě pavouka sežere, pomumlá v hubě, vyflusne, znovu jazykem pomumlá a spolkne... je mi z toho na blití a neodpustím si nějakou tu poznámku o tom, že je čuně, přičež on na mě nechápavě civí co to plácám, pomalu ještě s utrženou pavoukovou nohou na jazyku smajlík smajlík

my právě v zimě taky nic neděláme, až na vycházky ve sněhu, tak si říkám, že bysme měli začít,aby z nás po zimě na jaře nebyli koule sádla smajlík ale jinak jsem taky teplomil.

22.9.2010 09:48
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Taky si umím představit ten pocit, když mi Hubert zablokuje cestu, ale naštestí má košík, kvůli té dietě, aby něco nesnědl, a příště si ho zavolám radši hned :-) Ale je fakt, že ze mě asi cítil vztek, protože jsem kvůli nim musela skákat do svahu, jeli dost rychle na to, že tam je cesta kde se plahočí lidi a maminy s dětma :-) já mám štěstí, že pavouky miluju a když je Hubert žižlá, je mi jich líto :-) padám na tu kosmetiku :-)

22.9.2010 09:48
markemic

XXX.XXX.212.38

Jo Tequila taky nemá zábrany pohrát s s tím hnusem a nakonec sežrat:-))ale aspoň mě toho zbaví:-):-)

22.9.2010 09:52
markemic

XXX.XXX.212.38

Jak se to dá udělat,aby je člověk miloval?Já bych to strašně ráda změnila,ale prostě to nejde...Měla bych mnohem jednodušší pobyt na chalupě,kdybych je milovala:-))V létě v pohodě,ale teď už se mi tam zase nechce jezdit,páč se to stěhuje dovnitř a já na každým kroku potkávám nechutné obrovské exempláře...

22.9.2010 09:54
rude

XXX.XXX.13.149

smajlíksmajlík to bych taky ráda věděla, asi bysme museli na nějakou psychoterapii, ale u mě by možná ani tak nebyl výsledek zaručen, jsem vůči nim už "zablokovaná" smajlík když vidím ve Faktoru strachu jak jedí sklípkany nebo jim zalézají pod oblečení odcházím, a to je jen v TV. :-)

22.9.2010 10:02
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) jakýkoliv pavouk je mi milejší, než blbej člověk :-) Prostě od mala mám pavouky ráda, a nejen pavouky, i hady a ostatní "zrůdičky", jenom klíšťata a komáry nesnáším:-)

22.9.2010 10:02
markemic

XXX.XXX.212.38

Ale fakt,já se kolikrát snažím,že bych si na něj jako šáhla,ale...ono to prostě nejde...maximálně šáhnu na sekáče,ten mi nevadí:-)Já si tak říkám,že mě by asi žádná terapie nepomohla...jak se to léčí?Že na to musíš šahat a všelijak Tě s tím konfrontujou a to by u mě tu hrůzu ještě prohloubilo,jak se znám!Taky mám vůči tomu už nějaký blok...smajlík

22.9.2010 10:04
markemic

XXX.XXX.212.38

Hady miluju,brouky taky,mě navadí nic jinýho než PAVOUK....Kolikrát si říkám,proč se radši nebojím krav,nebo koní,ale ne já se musím bát takových malých potížistů:-(

22.9.2010 10:05
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Tak na sekáče nesahám, pouští nožičky a to je mi nepříjemný, když kvůli mě bude invalidní :-)

22.9.2010 10:08
rude

XXX.XXX.13.149

já si myslím, že by se snažili nás naladit na pozitivní přístup k nim, postupně se jich dotýkat, vyhledávat je, až bysme je nakonec jako měli mít rádi smajlík jak nereálné... smajlík smajlík

sekáči mi taky tolik nevadí, vylekají mě, když třeba z vína na mě spadnou ve skleníku a šimrají, tak hysterčím.ale jinak jsem schopná je částečně ignorovat. nejvíc mě vadí ti tlustí, chlupatí. ještě že u nás nežijí tarantule a jim podobný.

holky o víkendu jedeme do Šiklova mlýna, nebyli jste tam někdo? Mati ty to máš blízko ne?

22.9.2010 10:08
markemic

XXX.XXX.212.38

Samozřejmě tak ,aby kvůli mě neupustil nožku:-)Ještě se mi nestalo,když ho jen pohladím,že by odhodil pařát:-)

22.9.2010 10:10
markemic

XXX.XXX.212.38

Hmmm,pěkná představa,že bych je vyhledávala,tak jako koně třeba...:-):-)

22.9.2010 10:12
rude

XXX.XXX.13.149

smajlíksmajlíksmajlík

to je sci-fi co? vyhledávat pavoukysmajlík

22.9.2010 15:40
rude

XXX.XXX.13.149

holky na mě něco leze... kýchám a smrkám smajlík to je děs, venku je hezky a já tady v tom baráku mám zimu a mrznu víc jak v zimě, protože tu ještě netopí smajlík už se těším, až doma zalezu pod vlněnou deku..

22.9.2010 15:45
hankaapes

XXX.XXX.101.77

To je nejlepší, vzít si paralen a zalézt do peřin, a ještě lépe, obložit se chlupatýma velikýma pesanama :-)) Vydrž, tohle počasí poničí asi víc lidí rýmou :-)

23.9.2010 08:02
mata

XXX.XXX.80.144

Téééda vy tu vedete šílenou fantas debatu děcka, prej zvyknout si na "16"!!! smajlík smajlík To je teda zcela nereálný, v mém případě rozhodně smajlík Tfuj tajxl, ste mě po ránu úplně vyděsily! smajlík smajlík smajlík
Toho hnusnýho křižáka sem nenašla, tže tady chodím jak v křeči....musela sem to říct Míťovi, tož tu v křeči chodíme dva! :-) Musíme vydržet do středy, to si pojedu pro Buřťoburgra a bude tu zase bezpečno, páč ona je dokonalej lovec a zabiják "16"tek a nic neunikne její pozornosti smajlík Do tý doby tadyk budeme trpět....
Jooo a "johany" mi taky neva, jenže sem si všimla letos, že aj ty johany dosahují prapodivně obřích rozměrů, myslím jejich tělíčka, a když je vidím opravdu z blízka....smajlík No prostě některé mi vadí! smajlík Nějak nemaj s johanečkama nic moc společnýho už, jak obří ty tělíčka maj a nožky, byť tenunké, až za roh :-| Kdo ví s čím se to zas kříží, co sem dolezlo z jihu :-(

Jj Peti, Šiklák mám kousek :-) Je to tam fajn, byla jsem tam když to začínalo a s dneškem se to nedá vůbec srovnat, už tam mají aj letiště a offroad dráhu, no hotovo :-) A rozhodně se stavte v Dolní Rožínce ve strašidelným zámku, nemá to chybu smajlík Stejně přes to pojedete do Šiklu, jinudy to nende :-) Ale má víkend propršet, víš to jo? :-) Berete pesany? :-)

Tak co Peti, nemarodíš z toho??? Taky netopit, to je nápad, v takovejch hnusnejch zimách :-| Buď bývá v hoknách přetopeno, bo ledovce, nikdá to nikde není akorát smajlík

Moje dnešní snídanička, sem si byla ráno u Pípy natrhat :-)

23.9.2010 08:53
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Ňam, hezké :-) ale nic moc vydatného, doufám, že se ještě něčím dorazíš :-)

23.9.2010 09:06
markemic

XXX.XXX.212.38

Ahoj:-)
Ty malinky jsou boží....takovou krásnou úrodu má pípa ještě v téhle zimě?:-):-)S těma sekáčema máš pravdu,taky jsem si všimla,že jsou nějací o hodně větší,než co jsem znala z dětství...A kolikrát ,jak říkají,že se k nám dostal nějaký jedovatý pavouk,tak se i bojím kdejakýho pavouka co uvidím venku,kterýho jsem ještě neviděla...Nedávno jsem viděla takovýho pruhatýhoa to jsem si zrovna řekla "buhví jestli to není jedovatý"smajlíkNo jo paranoia musí bejt:-)

23.9.2010 09:14
mata

XXX.XXX.80.144

Nedorazím Hani, nemůžu :-| Ale už se těším, až se uzdravím, pak se tak přežeru, až prasknu :-))

Jj Markét, loni sem ti čéče sbírala maliny pod tunou sněhu! smajlík Nevím, proč zrají až takto pozdě, ale o to jsou zase větší a sladší smajlík Mám je u Pípy na dvorku, tže půdu mají dokonalou :-)
že sou větší? Vidíš, tak to není jen u nás...smajlík To pruhovaný, nebylo to žlutočerný? jestli jo, pak to byl křižák pruhovaný, taky zavlečenej z jihu k nám :-( Letos teda sem ho tadyk u sebe neviděla ještě, zato tu mám na každý větvičce naše křižáky, hnědý a černošedý, šílených rozměrů! smajlík Včera zrovna jeden hltal vosu....:-| Chodím po zahradě jak napnutá tětiva....našla sem jejich obří pavučiny i v korunách jabloní, uprostřed sedí obří koule...smajlík a ve vrchním pokoji má jeden z venku pavučinu přes půl vokna smajlík Příšerný...smajlík
A jedovatých je u nás dost, cca 3 druhy....černá vdova, a ještě nějaký dva druhy co si zas nepamatuju názvy....ale to jsou jen ty přiznaný, v reálu to může být horší :-|

Ten Hubýsek je ale seladon, takhle se vyvalovat na umělé travičce smajlík
Tequilla je akčnost sama koukám, ale dokonalej záběr smajlík

23.9.2010 09:22
markemic

XXX.XXX.212.38

Myslím,že to bylo žluto něco,ale přesně už nevím..Jo křížáci jsou na chalupě taky "pěkný" a když člověk omylem vleze do té jejich pevné pavučiny...U nás jsou černé vdovy?Šmarja ..smajlíkZa chvíli tu budou snad i sklípkani,ne?smajlíkJo jo Téékvouš je akční ,ale dělá mi radost:-)Moje snažení se neminulo účinkem,Tequilka pomalu dostává rozum a venku má dokonalé přivolání...Pokaždé ,když ho zavolám a on přisedne a čeká,atk tomu nemůžu věřit...:-)smajlík
Umí i uklízet.....:-)

23.9.2010 09:22
rude

XXX.XXX.13.149

ty mi ale děláš chutě s těma malinama.... smajlík:-) nádhera jen pohledět, natož ochutnat smajlík

pokud mi nebude zle, tak v sobotu pojedeme, bez psů. je tam akce od Auto Kelly, od kterých Michal odebírá, tak je jako partner pozvaný, myslím, že psi by neprošli :-) celou noc jsem probděla, prosmrkala, prokašlala, stěhovala jsem se neustále z obýváku do ložnice a naopak a nemohla usnout nikde. tak jsem v noci čučela na TV, dávali Dr. Queenovou smajlík po ní se mi podařilo nějak záhadně usnout vyčerpáním :-) jsem odhodlaná se prolévat čajem celý den, abych se dala trochu dokupy.

to tě lituju, do středy být v křeči smajlík už aby byl ten Buřťoburger doma co? nechybí ti?

23.9.2010 09:35
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-)) Holky, ty žlutý proužkatý pavouci jsou u nás přistěhovaný z Ukrajiny, jak jsem četla. Ale musím se přiznat, že bych tady radši měla sklípkany než černé vdovy, ty vdovičky jsou fakt jedovatý a nijak veliký, takže si jich člověk nemusí všimnout, ale sklípkana nepřehlídnete:-)) Jenom chudák sklípkan kdyby potkal Huberta:-) Tak jsem přistihla Hubase, jak vegetí na sedačce, kam dělá, že vůbec nechodí, že nemá zájem. Odjížděli jsme na nákup a já se vrátila pro mrznoucí tašku :-)

23.9.2010 09:35
mata

XXX.XXX.80.144

Hihi Markét, černý vdovy u nás jsou odjakživa :-) A sklípkani taky, alespoň tedy určitej druh rodu sklípkánků :-)
Věřím že máš s Tequilky radost, ona se ta starost a nervy s jejich výchovou vyplatí, když čék vydrží a nepovolí a neskončí u Chocholouška :-) Tož jen tak dál smajlík Je nádhernej, pěknej chlapák se z něj stal a ještě uklízí smajlík

Tam pesani můžou Peti, na šiklák :-) Ale když je to akce od Auto Kelly, tak to je jiná....:-)
Panejo chuděro, taková šílená noc!!! smajlík smajlík Hernajs to je k vzteku a všecko kvůli netopení v hokně...smajlík Tak jak správně píšeš, dneska se pěkně prolívej čajem celej den!!! :-)
Viď? Taky se lituju čéče...smajlík Ba že chybí Peti a jak! Je tak prima teďka, čím dál lepší holčička jedna :-) Ba děsí mě, že Mú je z ní ještě podělanější než já, nemůže si ji vynachválit a furt se mě ptá, jestli sem ju někde nevyměnila, že to snad ani není náš Buřťoburgr :-) Nevyměnila, jen se jí furt věnuju, a pomáhám její retardované dušičce žít normálně :-) A ono se to vrací, sice to trvá roky, ale stojí to za to :-) Já bych si ji vyzvedla hned, dohárala, jenže za á kvůli erotoBíšovi je každej den navíc dobrej, páč on šílí i z feny měsíc po hárání a za bé ve středu jedu k doktorce, tož to vezmu jedním vrzem :-)

23.9.2010 09:37
hankaapes

XXX.XXX.101.77

A už mizí :-)) přitom na sedačku klidně může :-)

23.9.2010 09:40
mata

XXX.XXX.80.144

smajlík Hubýsek filutka :-) Jak dobře to znám :-)

23.9.2010 09:49
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-)) Jj, oni jsou ti chlupatci všichni stejně vyčůraní, teda ti naši rozmazlenci :-) Když bydlí v kleci, tak se asi chovají v bytě jinak, nebo stejně :-) Mati dej se rychle do pořádku, ať nemusíš jíst jenom maliny, mě by po ránu jejich semínka asi pěkně potrápily žaludek :-) Peto ty taky něco se sebou udělej, když má být už hnusně o víkendu, tak jste aspoň fit. Ten černej pesánek je móóć krásnej, neznám ho, jak se jmenuje a kolik mu je. Asi mladík podle nádherné černé lesklé srsti :-)) nebo mladice?:-)) Jedu ke kámošce, má toho holka moc, přivydělává si hlídání dětiček, aby uživila svých asi 15 psů :-)

23.9.2010 09:52
rude

XXX.XXX.13.149

to je teda filuta smajlík by mě zajímalo, co si myslí. zabouchla jsi dveře, že odcházíte na nákup a on hurá na sedačku, kočka je pryč-myši maj pré... smajlík třeba je taky občas rád sám doma, jako každej z nás :-)

pomáhám její retardované dušičce žít normálně - smajlíksmajlíksmajlík

23.9.2010 10:02
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-)) My jsme jednou když s námi ještě bydlel dalmatínek, nainstalovali kameru, abysme viděli co chlapíček celou dobu dělá, ležel v mém křesle, potom se šel podívat ze dveří ven (máme až dolů prosklené) a potom šel do křesla manžela, za chvíli se přesunul na sedačku a zkončil zase v mém křesle:-) Samozřejmě když jsme se vrátili, byl vzorně uložený v pelíšku :-)) Jsou to padouši :-) Tak já padám, Praha je prý průjezdná, tak ještě najít místo na parkování :-)

23.9.2010 11:01
mata

XXX.XXX.80.144

Přepadl mě Bišíček na židli a musela sem ho tady umačkat a zahodit :-) Málem sme i se židlou hapinkali, ptž Bíšiček sei hrál na maličké miminečko a hodlal se mi celej narvat do náruče :-)

Jejda, 15 psů a do toho hlídat dětičky, tak to smekám smajlík smajlík To musí být dobrej guláš smajlík

Peti čemu se jako směješ? smajlík Je to buhužel krutá realita, neměla sem jeden čas daleko k Chocholouškovi :-)

Jj taky sme kdysi dávali takhle kameru, abych viděla, co tu dělá Batulka....nestačili sme se divit :-) Jak byla fikaná, i když ona taky všude mohla, ale tak dáma to nedělá okatě že :-)

Tož Hani hlavně ať zaparkuješ :-)

23.9.2010 11:28
rude

XXX.XXX.13.149

mě by jeblo z 5 psů, natož 15 smajlík kamarádka má asi velké srdce.

to by mě moc zajímalo, co psi dělají na zahradě, asi bych se divila nastavit tam kameru. konečně by se ukázalo, kdo hrabe na zahradě ty díry, lámě větve stromů atd... :-)

no a kdopak to tady láme ty větve? Hagýýýnek smajlík nikdo by mi to nevěřil, podle našich všchny lumpárny dělá Indy, ale ne vždy tomu tak je. smajlík

23.9.2010 11:52
mata

XXX.XXX.80.144

Hagulka je úžáček! :-) :-) Jak mu to sluší s větvičkou smajlík
Ale máš recht, taky sem myslela, že u nás to rve hlavně Efram a kdepááák, je to Bíšánkova práce :-) Hlavně ty obří větve, Fríčko zas až takovej ničitel není a hlavně když mu dám poleno, hraje si a kouše jen to, zatímco Bidíček polena ignoruje a raději tajně rve větve ( teda tajně...no on to dělá i přede mnou, baví se evidentně tím, jak se čílím smajlík ).

23.9.2010 11:58
mata

XXX.XXX.80.144

Bohužel, i takovýhle "skvosty" se našli....přitom klidnější a poslušnější štěndo dogýnky by se nenašlo...ale proč nemít ostnáč obrácenej ostnama na krk a ještě polostahovák, když máme tu obří zlou dogu, že??? smajlík smajlík smajlík :-( :-(
Podotýkám, že majitelé by uvedli na tkaničce od bot nejspíš aj býka, páč kluk měl tak dva a půl metru a 130 kg svalů a holka měla metry tak dva a 90 kg....:-|

23.9.2010 12:00
mata

XXX.XXX.80.144

Jedna raritka, sice zbytečně obézní ( ale třás čekala štěnda?! smajlík ), ale pohodová, stejně jako majitel :-)

23.9.2010 12:01
mata

XXX.XXX.80.144

:-)
Jo a ta chudák dogýnka ještě kulhala na přední a to dost....smajlík

23.9.2010 12:02
rude

XXX.XXX.13.149

no to né... :-( chudák doga, ty lidi nepřemýšlí, copak neznají svého psa? to jim poradil nejspíš nějaký chytrák na cvičákusmajlík smajlíksmajlík

23.9.2010 12:05
mata

XXX.XXX.80.144

Kdepak, to si poradili sami :-| Aspoň na mou otázku, proč?! mi řekli: Aby netahala! a nakvašeně odešli, jak kdybych byla nějaká nakažlivá....zbytek dne se mi vyhýbali a koukali na mě s krví podlitýma očima....:-| Už podle jejich chování je jasný, že to nebyli "nevinné oběti" chytrých rádců, ale "ti nejchytřejší a neznalejší lidi ohledně psů, co jsou" smajlík

23.9.2010 12:07
mata

XXX.XXX.80.144

Fotit sem ji musela z dost velké dálky a nenááápadně, jináč by mě majitelé asi zakousli na místě smajlík smajlík smajlík

23.9.2010 12:18
mata

XXX.XXX.80.144

Je vidět, jak má furt zvednutou tu pravou přední....na tu kulhala chudinka smajlík

23.9.2010 12:32
rude

XXX.XXX.13.149

no tak ty jsou nejhorší smajlík lidem, co to poradil někdo jiný se to dá vymluvit, ale těmhle nesmajlík

to jako známá psala, že jí na cvičáku poradili na necelých 6 měsících pro štěně fundláka-fenu, stahovák. fenka poslušná, hodná, fixovaná na paničku, proč by jí měla trápit se stahovákem? co si o tom Mati myslíš? dle mě je to blbost.

23.9.2010 12:36
mata

XXX.XXX.80.144

JJ ti jsou nejhorší, přesně jak píšeš, nenechaj si poradit v dobrém....:-(

No myslím si totéž co ty, že je to blbost na entou a ještě na štěndo fundláka! :-( Kór když je to hodná a poslušná fenečka, fixovaná na paničku....:-| Snad měla panička víc rozumu a citu, než tihle blbci viz. dogulka a nedala na "dobré rady" :-)

23.9.2010 12:46
rude

XXX.XXX.13.149

rozmluvila jsem jí to, že je to blbost, když je zatím hodná, neříkám, že po něm nebude muset třeba v pubertě sáhnout, ale nevidím důvod, proč jí trápit se stahovákem teď.
to jsou ty chytří výcvikáři, myslím, že když pes je vychovaný a poslušný, tak ho nemusí mít ani v dospělosi (není náš případ) smajlík mám stahováky na oba psy :-)

23.9.2010 13:03
mata

XXX.XXX.80.144

Ba ba, puboška dokáže zacloumat i se sebelepším psem :-)
Taky mám na oba velký stahováky, ale nylonový a široký obojky, plochý řetízkáče měli oba pouze v období pubošky a ještě ne pořád, jen když sme šli do civilizace. Já je ale mám hlavně z důvodu JEJICH bezpečí, páč netahají a když už zatáhnou, nějakej stahovák neřešej, přes ty jejich krčiska :-) Ale naučili se oba bohužel ( moje chyba! smajlík ) se z obojku vyvlíkat, prostě trhnou hlavou dozadu, bo rychle couvnou a jsou venku a vždy v případech krizových, jinak se samo nevyvlíkají, když nemají proč, tže u nás je stahovací, byť širokej a měkkej obojek, nutnost pro bezpečí jejich i ostatních lidí a psů kolem :-|

Fotka stará několik desítek minut :-)

23.9.2010 16:47
rude

XXX.XXX.13.149

tys fotíkovala dnes jo... :-):-) koukám, že u vás panuje veselá nálada :-)
dneska jde Indy na očkování, abysme mohli jet v říjnu zase do Německa na tu vodu jak jsme byli loni:-)už se tam neskutečně řěším :-)

24.9.2010 08:10
mata

XXX.XXX.80.144

Bré ránko spinkadla :-)
Šmarjá Peti, to už to bude rok, co ste byli na tý vodě??? smajlík Není možná! To tak uteklo?? smajlík Páni, přijde mi to jako před pár týdny....smajlík :-) Věřím že se těšíš, když to bylo tak bájo, budeš nás zase zásobovat fotičkama pak, viď? smajlík

Teda děcka, sme to včera asi přivolaly, jak sme o tem furt mlely a dneska ve tři ráno jsem utrpěla těžký trauma a málem infoš! Se tak potácím polospící na onu místnost, kam aj císař pán chodil pěšky, otevřu dveře a než sem ještě rožnula, vidím naproti dveřím na zdi obrovský černý flek....už mi bylo jasný a ani rožínat se mi nechtělo, ale musela sem :-| No a pak, jakmile světlo ozářilo místnůstku, sem se málem sesula polomrtvá k zemi....to, co tam sedělo, nebylo nic z našich luhů a hájů ( aspoň sem to nikdy neviděla ), bylo to obří, aniž by to mělo kdo ví jak dlouhý nohy, byly spíše střední délky, vůči tělu....tělo obrovský a dvojitý, celý černý a tak šíleně chlupatý aj s nohama, že malej smetáček na smetí byl proti tomu naháč!!! smajlík smajlík A pěkně macatý to bylo....a ty chelicery sem viděla až od těch dveří, jak byly obrovský!!! smajlík A ne aby to sedělo a ztuhlo, na světle, kdepááák, začalo to rozvážně, ale jasně, putovat.....má měkká chundelatá papučka by na to nestačila, tak sem vystřelila na verandu do botníku, čapla svou 25 cm platformu letních sandálů :-) a letěla zpátky. Todle obří cosi mezitím odputovalo na druhou stěnu a já to bacila, tedy připleskla sem tu botu tvrdou...a....NIC!!!!!! smajlík Najednou vidím jak zpoza boty lezou ty hnusný tlustý chundelatý nohy!!!! Tak sem vší silou přitlačila a najednou se ozvalo KŘUP, a pak to praskalo jak skořápka od ořechu, až se nohy přestaly hýbat smajlík To už sem měla takovou klepavku, srdíčko mi tlouklo asi tak pětkrát za 5 minut, tže sem lapala po dechu....oddělám botu a.....( kriste mi je zle, jk to zas popisuju, tadyk snad sebou švicnu bo co! :-| )....na zdi zůstal obří flek tmavé až černé barvy, jako když rozmáznete klíště.....a to obří cosi sem měla přilepené na botě....bota letěla z okna, já za Bíškem se uklidnit, spát sem šla až za hodinu asi a stejnak sem v pět už zas vstávala :-|
Nejspíš sem s toho ochořela, páč sem si oslabila imunitu tím stresem, neb mě bolí v krku, huhňám a hlavu mám jak pod zvonem :-| ( To taky může být z nevyspání že....)

Tak, a teď se tady fakt budu bát, páč jestli tuť putují někde tytok exempláře, su mrtvá....
Napadlo mě to vyfotit, ale neměla sem sílu jít ještě pro foťák, když to putovalo a hodlalo kamsi odejít....

Pohrávám si s myšlenkou zajet do zahradnictví, mají výprodej okrasných i užitkových dřevin a já bych tááák chtěla ten japonskej javor a převislou zakrslou břízku! smajlík A možná kleč borovici, a......:-)

24.9.2010 08:52
markemic

XXX.XXX.86.92

Kristepane,to musel bejt horor,při tom ,jak jsem si to četla,jsem si to dokonale představovala...bohužel už se mi to na tom "chalupním" mini záchůdku taky stalo..Sice nebyl takových obřích rozměrů,ale mě to stačilo...Jak je to velký,tak se k tomu nedokážu přiblížit,natož to zlikvidovat...Takže jsem jen čůrala a u toho brečela,páč mi to sedělo přímo za zádysmajlíkFuj ,ani nechci vědět,co to na tom Tvém záchodě bylo...smajlík

24.9.2010 08:57
markemic

XXX.XXX.86.92

Jinak ten černý pejsek,pokud to bylo na mě,se jmenuje Tequila,je to kříženec labradora,zlatého retrievera a pointra(už maminka byla namíchaná) a 20.prosince mu budou dva roky:-)Nejvíc podělil za toho labrouše a zbarvení pointra:-)Jinak je to takovej atletickej labrador na dlouhých nohách:-)

24.9.2010 09:02
mata

XXX.XXX.80.144

Taky brečíš Markét? Já taky :-) Slzy mi tečou ( sem napsala málem tečy mi slzou, evidentně mám fakt mrtvičku či co :-)) ) a neovlivním to, prostě je to asi reakce organismu na tu hrůzu a přitom bezmoc :-| No mě v noci napadlo ho vyfotit a třás vedle něj dát tu botu, aby bylo vidět, jak je obří ( fakt si nevymýšlím a nepřeháním, Míťa měl ráno těžkej šok jen z toho fleku! ), jenže to bych musela jednou rukou držet botu, druhou foťák a být TĚSNĚ U TOHO OBRA, a to nešlo....smajlík
Mmch to čůrání mě přešlo, nemohla sem, i když sem ho zabila, tže ráno mi málem praskl močák a pohrávala sem si s myšlenkou jít radši na zahradu smajlík Naštěstí mi včas došlo, že na zahradě jsou sice daleko menší, ale též dostatečně velcí a macatí křižáci a vzala sem za vděk spíš tomu záchodu sice s flekem, ale bez živého obra :-)

A dneska je tu odporně, fučí od včera, je zataženo a mě třeští škebla od noci, bude lejt a bude zima smajlík

Dokonalý výraz vystihující Eframa zcela a bez skrupulí :-) Aneb dementíčkovské FŤR smajlík

24.9.2010 09:05
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-)) Krásnej pes a krásné jméno :-) Holky vy ty pavouky snad vyhubíte :-) Ti chudáčci se vás bojí víc než vy jich. Mati, z toho tvého popisu likvidace chlupatého pavoučka..br, to jak prasknul, flek na zdi....až mě to zvedá žaludek, jednou se mi totiž podařilo rozšlápnout nacucané klíště, a ten zvuk a pocit byl hnusnej :-)

24.9.2010 09:10
markemic

XXX.XXX.86.92

Však už mám ted taky zábrany jít v noci na záchod...buď to vydržím až do rána a nebo snad půjdu radši ven,kde mi "namrzne zadek"...Jeden takový zážitek mi stačil.Přesně asi ta bezmoc a ta hrůza,ale brečela jsem jak blázen .
Tady v Praze ještě svítí sluníčko a vypadá to,že bude ještě hezky,zítra už přece nesmí být hezky páč jdu na výlet...
Buclatý mimino:-):-)

24.9.2010 09:13
markemic

XXX.XXX.86.92

Nikdy nezapomenu,jak moje babička sudala ségře z hlavy obrovského pavouka(nevěděla o něm) a rozmáčkla ho v ruce...Byly jsme malé,ale pamatovat si to budu do smrtismajlíkNo jo holt vesnice:-))

24.9.2010 09:15
markemic

XXX.XXX.86.92

No jo klíšťata ,to je téma samo o sobě...jak mám sundat ze psa nacucanej hrášek,je mi na blití....Je to fakt hnusný,když je to nacucanýsmajlíkNedejbože,když je to zakouslý ve měsmajlík

24.9.2010 09:15
mata

XXX.XXX.80.144

markemic napsal(a):
Nikdy nezapomenu,jak moje babička sudala ségře z hlavy obrovského pavouka(nevěděla o něm) a rozmáčkla ho v ruce...Byly jsme malé,ale pamatovat si to budu do smrtismajlíkNo jo holt vesnice:-))

smajlík žžžíííšššíííííí smajlík Ještě že nemůžu jíst, už bych to vyklopila smajlík :-) To je síííla.....smajlík

Hani prej vyhubíme jo? To těžko, když na jednoho člověka na planetě připadá asi tak milion pavouků smajlík smajlík
Tak věř, že to rozšlápnutý klíště ( taky se mi to stalo ) je úplný nic proti tomu, co sem zkusila s tím pavoukem smajlík

Se máte Marký, já cu taky ještě sluníčko smajlík

24.9.2010 09:17
markemic

XXX.XXX.86.92

No já z toho počasí mám deprese,páč je mi jasný,že tohle krásný počasí co nevidět skončí a půl roku bude hnussmajlík

24.9.2010 09:21
markemic

XXX.XXX.86.92

Přes den je tak nádherně,ptáci zpívají jako na jaře,cvrčci cvrkají,krásná vůně se line těma slunečníma paprskama..a to všechno za chvíli skončí..smajlíksmajlíkAch jo...nemůže být takhle celou zimu?A příroda je zase zblblá..minulý týden jsem mezi řadou opadaných kaštanů zahlédla jeden s čerstvými listy a v hojném květu...A ptáci tu prozpěvují jako na jaře...je to divný.

24.9.2010 09:24
markemic

XXX.XXX.86.92

Teda představa,že má těch milion pavouků co mi patří doma...smajlík

24.9.2010 09:25
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Samá pěkná témata na víkend :-) Holky, Hubert se urazil na jednu boxerku, včera k přišel a říkal jí " ty jsi krásná a krásně voníš, nepůjdeme si hrát? " a ta psí madam ho poslala k šípku . Dneska ráno se ovšem ta boxerka asi dobře vyspala a hned šla k Hubertovi, že je teda ochotná se s ním proběhnout a Hubert se na ní ani nepodíval, důležitě si čichal, pak to zajímavé místo podepsal a vznešeně odkráčel. Vůbec si jí nevšímal a mě jí bylo až líto, aby z toho neměla komplexy :-) svítíčko pořád sluní :-)) zatím:-)) Prchám na chalupu smajlík Pavouci jsou moc důležití, kdyby nebyli, tak nás ostatní hmyzáci sežerou :-)

24.9.2010 09:36
mata

XXX.XXX.80.144

Hani tak si to na chaloupce roubence krásně užijte a ať máte aspoň troška hezký počasí smajlík smajlík Zase s enám šťastně vrať a foť, Hubýska není nikdy dost smajlík
A jo, vím že sou důležití, ale hernajs ať si důležiťujou venku s tím hmyzem a ne v barácích smajlík
Chudák boxerka, ale nedivím se Hubýskovi, taky nesnáším náladový ženský smajlík smajlík

Přesně Marký, tadyk to samé, některý květy se mají k světu, jak zjara, ptáci řvou, cikády řvou smajlík No ale tak podzim je na krku a zima má být prej ( dle keců v TV včera ) dlouhá a hodně snížková, což teda já uvítám, ono jde spíš o to, že to léto stálo za hááá a čovek si ho neužil dosyta, a to pak ten příchod podzimu a zimy není tak veselej no :-)
Vůbec letos byla ta příroda zmatená z toho nečasí, a aj loni....nepamatuju, že bych pod čepicou sněhu sbírala zralý maliny smajlík Ale co už naděláme, čék se s tím musí smířit a užívat si aj tak, bo by se zbláznil, a na to máme krátkej život, abysme furt depresili a chmuřili smajlík

24.9.2010 09:39
mata

XXX.XXX.80.144

Jééé Hani, co je to za dekorační mícu u těch dveří??? smajlík Teda mi to připadá spíš jak mýval jo smajlík

Tak já se teda asi budu muset načmárat a vezmu Bidíčka do toho zahradnictví, ať mi pomůže vybírat :-), co se mu bude nejlépe ničit :-) Aha....tam vlastně jedu jen juknout že-....ne nakupovat....:-| :-)

24.9.2010 09:50
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-)) To je na chalupě taková mývalí rohožka, má to tvrdé štětiny a o ty se dobře otírají zabahněné boty :o)) Mám taky převislý červený "cosi" javor to není, ale je to moc hezké a začíná to fakt převisovat, takže vyraž do zahradnictví a udělej si radost:-)

24.9.2010 10:02
mata

XXX.XXX.80.144

Tak to je super rohožka teda, nemá chybu!!! smajlík :-)
Jj radost bych si ráda udělala, akorát nevím za co smajlík Právě se chci podívat po všech možných zakrslinách, nechci na zahradě, která není velká, žádný vzrostlý obry, i když se mi šíleně líbí kavkazská jedle :-), jenže jaksi 60 metrů za 10 let....ehm ehm smajlík smajlík A právě červený a převislý, to je krása, nemůžeš mi to někdy nafotit Hani? Ono je toho všeho tolik a já mám barvičky ráda, a ještě převisliny, to je nádhera smajlík
No tak uvidím, jak pořídím, beru si jen maluško penízků, páč jináč bysme se štěndy neměli co papat, bych tam rozfofrovala všecko co mám, ani bych nemrkla, neb su úchyl, jak vstoupím do zahradnictví smajlík
Hubýsek je krásnej, fakt chlapák :-)

Jak správně podotkla Peťa, včera u nás bylo fakt veselo smajlík
Peti kde jsi, nemarodíš proboha??? :-|

24.9.2010 10:14
markemic

XXX.XXX.86.92

Jé tak si to užijte s Hubýskem na chalupě a Ty si Mati,koukej udělat něčím radost,a když není za co,tak se aspoň pokochej a vyber,co koupíš až bude za co:-)Já jak jsem v zahradnictví,tak to je taky konec...Jenže pak si řeknu,že už ty kytky nemám pomalu kam dávat a radši nic nekupuju..i když bych tak ráááda:-)A mít zahrádku?no tak to by byl teprve konec,to bych byla jen tam a věčně bych se hrabala v hlíně:-)Snad jednou...:-)

24.9.2010 10:37
hankaapes

XXX.XXX.101.77

Tak to on, ale je mladej, teprve dva roky možná tři :-)

24.9.2010 10:38
rude

XXX.XXX.13.149

panebože takhle mě při pátkupo ránu děsit s obřím chlupatým pavoukem smajlíksmajlík Mati, čtu to a jsem uplně v křeči z toho, jak barvitě si to představuju (nevím proč si to vůbec představuju?) smajlík z toho Křup se mi udělalo nevolno...smajlík já z tebe nemůžu smajlík

jo... už je to rok, jedeme 22.10. Stuttgart forever :-)

Hubert je takový urážlivec? smajlík asi jí chtěl potrestat za to, že ho naposled odmítla ona... :-):-) a pak že psi nepřemýšlejí jako lidi :-)smajlík

nemarodím, dnes jsem měla poklidnou noc, kupodivu, prolévání čajem pomohlo :-)

Hani taky ti přeju krásný slunečný víkend , užijte si to s Huabsem :-)

dneska naši letí do toho turecka, začínají mi prázdniny smajlík snad dobře dojedou.
no a je vidět, že mám houby co na práci, neb vymýšlím koniny. uvažuju o novém foťáku. chodím teď já nevěrnice na forum o fotografování :-) a tam mi poradili foťák , stojí kolem 13 000,-, a já ho chci... jenže. 13 taky není málo, ale zase mám si na těch poctivě ušetřených penězích sedět? měla ybch začít fyzicky pracovat, abych neměla na tyhle blbosti čas... :-)

Tequila jako štěnátko byl moc roztomilý... :-) je v něm vidět nel LR.

24.9.2010 10:40
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Je červenej nejvíc na jaře, potom k podzimu zelená smajlík

24.9.2010 10:48
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-)) Kup si foťák, udělej si radost smajlík

24.9.2010 15:28
rude

XXX.XXX.13.149

Ono to není tak snadné... :-( nevím pořád, všichni mi radí abych investovala spíš do objektivu a foťák si nechala...

holky já jsem děsná, dnes jsem obědvala McDonald, měla jsem celý Big Tasty a při myšlence, jak budu později litovat, že jsem to nedojedla, jsem to do sebe celé naházela smajlík smajlík

už jsem jak ten Indy, včera jsme byli očkovat a doktorce málem urval ruku, když uviděl piškot :-) byla od něj celá oslizlá. když mu chtěla dát injekci tak po ní šel, protože si myslel, že drží piškot, debílek smajlík on mi vždy udělá takovou ostudu, že vypadá jak nevychovanec smajlík od malička ho tam krmili a kupovali si ho a on tak přilítne do ordinace jak vichřice, kouká kde by co sežral a jde všem po rukách v naději, že něco najde. smajlík doktorka si psala něco do PC a on proti ní seděl, celej vzrušenej, vrtěl ocasem, uši nastražený a chybělo maličko, aby začal štěkat, at mu zase něco dásmajlík

27.9.2010 10:58
rude

XXX.XXX.13.149

zapadli jsme smajlík co vyrábíte? Hanka je na chalupě, co ty Mati? Markét?

27.9.2010 13:43
markemic

XXX.XXX.35.21

Ahojky:-)Já teď dorazila z venčení,dnes jsem měla jen jedno,tak to i bodlo v tom hnusným počasí:-)Teď čumím doma,měla bych dát vařit slepici,ale nějak se mi nechce:-)

27.9.2010 13:55
rude

XXX.XXX.13.149

to jsou krásný mrňata :-)
mě se v tomhle nečase nechce vůbec nic, teda krom jediného- pořád bych se jen cpala smajlík

tady jeden z mála povedených koníků z Šiklova mlýna

27.9.2010 13:58
markemic

XXX.XXX.35.21

Hezkýsmajlíkjak bylo v Šiklově mlýně?:-)taky jsem tam nikdy nebyla...Jo jo,taky mám pořád na něco chutě,jak je takhle:-)
Jedno kohoutisko z Pražské zoo:-))

27.9.2010 14:17
rude

XXX.XXX.13.149

no.. že bych z toho byla odvázaná... já tam jela kvůli koním. ale většinou jsou v ohradě a málokdy na dosah, aby je člověk aspon pohladil. je to tam hrozně veliké, než jsme to obešli, dobrá hodinka. to westernové městečko je celkem pěkné. ale na mě málo zvířat :-) ale to je asi deformace pejskaře :-) spousta lidí tam mělo psy, mrzelo mě pak, že jsem si to nezjistila a nevzala Indyho sebou. a lidí... 30 000 typujem. třeba 30m fronty na pivo, jídlo... smajlík to by vážně jeden střílel. ale kompenzace frot- měli jsme vše zadarmo, Kellyna byla štědrá a odhadem dali kupony na jídlo a pití za 500,- na hlavu, i dítě. takže bych si vlastně neměla stěžovat :-) jelikož to by akce pro servisáky a partnery Kelly, tak pro mě trochu nudné (stánky s náhradními díly atd..)

27.9.2010 14:25
markemic

XXX.XXX.35.21

Jé,no tak to by mě asi nenadchlo,páč bych tam taky jela hlavně kvůli koním:-|Ale tak aspoň jste měli nějaké ty výhody:-)Jo to mě taky vždycky mrzí,když nevezmu psa a nakonec zjistím,že jsem ho klidně vzít mohla..Naposled te´d v sobotu,byla jsem na výletě,byl to pochod ,měl 16 km a bylo to v okolí Jílového u Prahy...Já vylezla z autobusu a už jsem litovala a když jsme vyrazili a cesta byla vesměs krásnými lesy a úžasnou krajinou bez silnic myslela jsem,že se neudržím a rozbrečím se..Tak moc jsem litovala,že jsem ho nevzala s sebou...Bylo mi celý pochod dost smutno,že tam není se mnousmajlíkTakže až půjdu příště,psa beru bezpodmínečně s sebou,holt to hnusný metro s přestupy a cestu autobusem nějak zvládneme,ale spolu budem v úžasný přírodě:-)

27.9.2010 14:27
rude

XXX.XXX.13.149

z víkendu- naštvaný Indy :-) nechápající výraz - jako my vážně nejdem na procházku? smajlík vůbec mi to nevěřil

27.9.2010 14:29
markemic

XXX.XXX.35.21

Tak tenhle výraz znám taky:-)smajlík

27.9.2010 14:32
rude

XXX.XXX.13.149

tak přesně takhle se tvářil, když jsme odjížděli na ten šiklák. řikám mu, ne Indy, zítra půjdem ven a vynahradím ti to, dnes se mnou nemůžeš. no a co se nestane v neděli? celý den leje a on chodil po zahradě jak zpráskanej, že se nikam nejde. kdykoliv jsem vyšla ven tak utíkal k brance s výrazem "tak už jdééém?" bylo mi ho tak líto. smajlík

29.9.2010 10:10
rude

XXX.XXX.13.149

Matííí, tak ty si slavíš Fričkovi narozky a ani se nepochlubíte jo? ani s dortíkem se nerozdělíte? vy soukromníci smajlík

Fríčkovi všechno nejlepší k 3. narozkám!!!! smajlíksmajlík

29.9.2010 14:28
hankaapes

XXX.XXX.101.77

smajlík taky blahopřejeme smajlík A dort radši ani vidět nechci, mám potom komplex, že Hubas žádný dort nedostává, a už vůbec ne ty nádherné výtvory jak tady prezentujete vy všechny, mě se občas vydaří "psí bábovička" ze sulcu, kterou potom chodím užírat :-) Ježíši holky to je venku hnusně, vrátila jsem se z chalupy, všude zase rybníky a Hubas by z toho nastydnul, ale opět vyrážím :-)vzpomínka před měsícem :-)

1.10.2010 08:55
mata

XXX.XXX.80.144

Ahooooj kecalky :-) Hlásím se zpět do civilizace, sem si zas užívala pár dní troška klidu a samoty smajlík
Teďka mám frčáčisko a doháním restiska smajlík

Hani díky za fotky, je to suprácký keřík, něco takovýho by se mi přesně šiklo :-)

Peti ten novej foťák je teda dilema, a čím pak to, že se ti tento už nelíbí? smajlík Byl dražší ne, nebo nebyl? smajlík
Ale jináč ti rozumím, tyhle dilemata jsou boj, Mí si nedávno kupoval novýho mobču a strávil týden na netu, prohlížel, porovnával, sháněl recenze, šílel....smajlík Nakonec sem ho čapla v neděli ráno, zajeli sme do obchodu, tam sem mu narvala mobil do ruky a bylo, teďka je jak malej, furt si s tím hraje a je nadšenej :-) Njn, taky novej mobil měl naposledy před 10-ti rokama :-|
A už ses rozhodla??? :-)
Hihi, Indy je teda číslo, takhle loudit u vetky :-)

Krásný fotky tu jsou, Hubýsek hrdísek, koníčci, nádherný pípy! smajlík

Tak vidím Peti, že v Šikláku bylo fajný, jídla a pití dostatek smajlík A na strašidelným zámku jste nebyli?

Jináč díky za gratulaci Fríčku, vyřídím :-) Nějak ten čas letí....:-) A na dortíku sem se mu vyřádila, dostal vysmátej dortík, páč to k němu sedne, nikdá nemá špatnou, nebo ponurou náladu, je to věčně pozitivně naladěný Štěňátko :-)

Hani tys zas na chaloupce? No rybníky sou, zas to plave....je to děs letos smajlík

1.10.2010 09:00
mata

XXX.XXX.80.144

FŤ naštěstí není Bíďa a tudít hamal poctivě a nic kolem sebe neflusal a netrousil smajlík

1.10.2010 09:03
mata

XXX.XXX.80.144

Zbytek časem na webu :-)
Taky sem si už dovezla Buřťoburgra aj s Mú, tentokrát si ji Mú nemohla vynachválit, tak su ráda :-) Tož sme zase v plném počtu a hnedle je veselejc :-)

1.10.2010 09:08
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-)) Je to krásnej pan pes, ten dort mu sluší :-) Hezký víkend, chystám se odfrčet na chaloupku, má být bezdeštno smajlík

1.10.2010 09:22
mata

XXX.XXX.80.144

Krásnej by byl, to jo :-) A občas je i hodnej :-)
Tož jen frč Hani, frč, ale opatrně! :-) Mělo by být bezdeštno, leč těm kvákálkům se moc věřit nedá a tadyk třás mrholí a je šílená kosa a vichr smajlík Chystám se do knihovničky drahé, zas pro nějaký knížky, na totok počasí ideál :-) Ti Vlci u dveří byli super, i když sem si u toho pěkně pořvala :-)
Jo a včera sme jen tak vlítli do lesíčka a našli dost houbiček, dokonce aj já nehledač, a rostou václavky a krásný, i když už končí, tož zasejc až za rok :-) Letos opravdu rostly jak maj, kolem Václava :-)

1.10.2010 09:34
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Že bych vyrazila taky na houbičky? Huvidíme, mám šílený kašel a jsem taková nějaká.....když půjdu na houbičky, nabiju si tělíčko energií. Václavky mám ráda, nejsou slizáckotřaslavé:-) Minulý rok jsem je nějak prošvihla :-)) A včera jsem konečně uklidila barák, okna, záclony.........to je tak skvělej pocit :-) Mati Fríí je fakt krásnej a zdá se, že osobnost :-)

1.10.2010 09:55
rude

XXX.XXX.13.149

ahoj,
no vymýšlím kraviny, to řikám, kdybych měla dost zaměstnání nemyslela bych na to, co bych si chtěla koupit nového smajlík ten můj stál 10 000,- ale je to už 2,5 roku a doba jde dopředu, nejradši bych ho vyměnila za lepší, ale po poradě na foru jsem si to rozmyslela. prý bych měla spíš vyměnit objektiv, ale na to mám šetřit tak 30 000,- smajlík takže už jsem to zavrhla.

ten dort je opravdu srandovní, když to čtu, tak by se hodil i na Indyho, mají s Frí mi přijde dost podobnou povahu :-) Indymu udělám příště taky takový legrační:-)

dneska jedeme pro naše na letiště, konec prázdnin :-) ale dokázali jsme toho využít, vzali jsme je v pondělí domů, poskládala jsem všude deky a hadry a byli s náma asi půl hodiny doma:-)

Ti vlci u dveří, Mati já si to snad půjčím taky. už jsme o tom slyšela.

Hani na chalupě at ti svítí celý víkend sluníčko:-) taky jsem včera gruntovala a je to cítit a vidět :-)

1.10.2010 09:56
mata

XXX.XXX.80.144

Hani jen na houbičky vyraž, páč to vlhko, mokro a zima jim dobře nedělá ( co bylo všade velkých a krásných suchohřibů, leč bohužel většina zcela plesnivých :-| ), a Václavky rostou v trsech převelikých, jenže jen pár dní a pak zas až za rok a jelikož už začali, máš nejvyšší čas je honem posbírat, bude brzy po nich :-) Bedle jsou taky hezký, ale musí čék natrefit na mlaďounký, pak hrozně rychle už hnijou, v tom vlhku věčným smajlík Ale s tím kašlem opatrně a kdyžtak vyraž jen na chvíli, zabubej se, načerpej energii a zase šupky domů....já měla koš bedel za 10 minut a zbytek košů za hodinu :-)
Júúú no vidíš, tak se taky kocháš generálně uklizeným domečkem smajlík Já už se nekochám, neb tu nic poklizenýho není....:-) Strašně rychle to zmizelo smajlík
Za Frííí děkuju :-), je moc krásnej a někdá ti čéče hodí tak úžovej pohled bájánka, nevinnej a srnčí, že bych mu dala poslední kůrku :-), ale dlouho mu to, rošťákovy, nevydrží smajlík Fakt je, že osobnost on je velká, ale kazí si to tím hyper super a choleričností, jinak by z něj byl výtečnej beta pes ve smečce :-) Ale aspoň přibral a zmohutněl zas, se mi zdá ( a jeho obojku taky :-) ), a Bišíček taky přibral a dost, z čehož mám radost, byl fakt jak kostra....jooo hormony mu klesly, do masíčka dostává lžíci sádla, Frííí též, tak se mi pěkně tvarují kucíííí :-)
Já zas vejrám na Hubýska, jak krásně na něm ty svaly hrajou, ta krátká a modrá srst to úžově zvýrazní smajlík

1.10.2010 10:02
mata

XXX.XXX.80.144

Peti každej jednou za čas vymýšlíme kraviny smajlík Já po novým foťáku slintám jak divá už dlouho, páč mít zrcadlovku, nechci nic jinýho ( bla bla bla že!!! známe se smajlík smajlík ). Teďka šílím jako ty, páč se rozhoduju mezi stromkama a keříkama, bo novýma botičkama Humaničkama ( chci dvoje!!! ) anebo foťákem....tak a babo raď, na všecko nemám ani kdybych kradla, no a co teda mám oželet a co ne že smajlík A vím stejnak, jak to dopadne, páč se znám, nebudu mít nic, páč nic není akutně akutní a budu si říkat, jak sem ušetřila smajlík

To je božská fotka!!!! smajlík :-) Tak vidíš, takys gruntovala, jste šikule holky :-) Hlavně ať se vaši vrátí v pořádku, budou mít určo spoustu zážitků a krásných fotiček smajlík

1.10.2010 10:05
mata

XXX.XXX.80.144

Ty Vlky u dveří si určo půjč Peti, moc doporučuju smajlík Jako žádný novinky o vlcích a jejich stylu života sem se tam nedočetla ( ale já mám přečtený a vykoukaný už taky kde co, za ty roky, co se o vlky aktivně zajímám ), ale je to život smečky a taky těch dvou manželů a je to pěkný, i když chvílema smutný....
Ještě bych to chtěla sehnat jako film...

Myslím, že Indy je oproti Frííí klidnej a rozumnej pes, rozhoně není cholerik, a to je velký plus :-) Fríčko bohužel tou choleričností spoustu hezkýho na sobě zacloní no, ale stejnak ho zbožňuju že, je to moje zlatá Kočička :-)

1.10.2010 10:17
rude

XXX.XXX.13.149

ale stejně, mají dost společných rysů, i když Hagi je poslední dobo utakovej jinej. pořád se chce mazlit, včera na mě začal zničeho nic skákat, tak vesele, jako by měl jít ven, přitom jsme jen tak byli na zahradě. vždycky byl takovej rozumnej asi pochytil magorovitost od Indyho :-)
no přesně, nic není tak akutní, abych to musela mít, ani ten foťák, ani ty boty co chci- no ty budou akutní v zimě, chci terénní pohory na vycházky a akce se psema.a běžky, ale ty si koupíme k ježíškovi, poctivě jsme na ně našetřili :-)

už jsem spala ségře, at mi tu knížku půjčí v knihovně.:-)
Tady Indy, tamto byl Hagýnek gaučový smajlík

1.10.2010 10:21
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) mati je to jasná volba, kup si botičky i keříčky, potom se to nějak s penízkama udělá:-) psala jsem sáhodlouhé povídání, vložila fotku a ono to zmizelo, takže mizím taky, nemám na ten PC nervy, něco se tam pořád stahuje a všechno trvá nekonečně dlouho. Fríí je ještě mladej, on se zklidní a bude to důstojnost sama, uvidíš:-))

4.10.2010 09:28
rude

XXX.XXX.13.149

tak co děvčata po víkendu? v sobotu bylo krásně, neděle hnus. co jste dělali? my vycházkovali a jinak jsem se válela doma v pelechu :-)
bože jak já to pondělí nesnáším... smajlík

4.10.2010 09:30
mata

XXX.XXX.80.144

Krásné větrné pondělí :-)
Tak co Hani, jak bylo na chaloupce roubence? smajlík Fotilas?
Peti ty fotky kluků jsou bájánkovitý, hlavně Hagulka je úžáček :-):-)

Zapomněla sem vám říct, že Danči ( Fríčkově chovatelce ) se narodil druhý kluk, Tomášek! Ještě 28.9. mi psala sms gratulační Fríčku k narozkám a den na to mi už psala, že je Tomík na světě a jsou oba v pořádku smajlík Po tom, co si chudák prožila rok před tím, jí to strašně přeju smajlík

moje dnešní snídaně :-)

4.10.2010 09:38
mata

XXX.XXX.80.144

Peti my taky tak, pátek a sobota výlet a neděle jen u Mí rodičů, přijela aj Mí ségra s malýma a Mírou, tže sme pokecali a my s Ádou si "hráli" s novým traktůrkem na trávu, kterej si Mí taťula koupil :-) Mí s Mírou si hráli s Mí novým mobilem a tak bylo fajn. Mú jsem odvezla do Brna, Buřťoburgr tu zůstal, prostě normoš :-)

4.10.2010 09:52
rude

XXX.XXX.13.149

ty provokatére! asi bych se taky měla nadopovat něčí vitamínovým, včera jsme byli na dlouhé vycházce a šíleně tam fučelo, že mi byla chvílema docela zima. čekám kolaps každou chvíli :-)
taky uplně obyč víkend :-) to slunce mi chybí, nemám pak energii.:-(

pižďuch Indy :-)

4.10.2010 10:13
hankaapes

XXX.XXX.101.77

Mě taky chybí sluníčko, nemám se čím nabíjet, v neděli na chalupě byla tma a dost foukalo, takže hnus fialovej:-) Náš "milovaný soused" nám zlikvidoval další plot a rozjezdil stromečky traktorem, jezdí krást do lesa dřevo. Holky je mi tak smutno, ještě před pár lety tam byl hezký les, a teď les prostě není, všichni místní si tam berou stromy na topení jak se jim zachce, ptala jsem se "správce" lesa, jestli si taky můžeme nějaký strom porazit a on řekl, že zaplatíme nárazově 160 Kč a můžeme těžit kolik chceme.....jenom jsem byla zvědavá, jak to tam vůbec funguje. Fotila jsem, ale nešlo to, Hubert je na mě moc rychlej a když zpomalí, tak je i tak moc rychlej :-)) Chytil stopu kuny a fotit byla marnost nad marnost, posílám ukázku :-)) Chci trochu sluníčka :-))

4.10.2010 10:27
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Všechny tyhle fotky jsem fotila v sobotu, to ještě svítíčko slunilo:-))

Přidejte reakci

Přidat smajlík