Jaké plemeno k dětem a do bytu?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.10.2010 11:42
esssi

XXX.XXX.51.205

Máme tři děti a hlavně kvůli prostřednímu--je autista- bych ráda pořídila psa. Ale aby nebyl nešťastný v bytě. Zatím se mi zdá, že nejlepší by byl labrador.....poraďte, jak to vidíte vy :-)

10.10.2010 12:11
czizecka

XXX.XXX.106.200

esssi napsal(a):
Máme tři děti a hlavně kvůli prostřednímu--je autista- bych ráda pořídila psa. Ale aby nebyl nešťastný v bytě. Zatím se mi zdá, že nejlepší by byl labrador.....poraďte, jak to vidíte vy :-)

Neznám psa nešťastného v bytě, když je o něj zájem. Labrador je dobrý řešení, tito psy se normálně používají jako slepečtí a asistenční, když vyberete nějakého klidnějšího pejska, můžete ho naučit i polohovat a přinášet různé věci, bude pro syna autistu určitě přínosem. Třeba by vám někdo pomohl pejska vycvičit jako asistenčního

10.10.2010 14:49
tancoska

XXX.XXX.64.4

Určitě bych nevolila malýho pejska ale tak středního až většího.A plemeno?Koukněte třeba jaký dělaj canis terapii ale nejlepší bude poradit se s někým kdo se v tom vyzná.A snad víte co to obnáší mít doma psa,nejdřív štěně který všechno kouše,ničí a čůrá kaká.Že budete venčit každou chvilku,peněžní výdaje atd.Taky záleží jaký zkušenosti máte s výchovou psa.Podle toho bych volila i plemeno.Velikost bytu a psa je vedlejší,znám lidi co maj víc psů v menším bytě a je to v pohodě,psi jsou spokojený ale to není o velikosti bytu.Je to o tom co psovi můžete dát.Tím myslím procházky a aby se nenudil.Možná by bylo dobrý když máte nemocný dítě si vybrat psa a zkusit si udělat tu canis terapii.Takový kurzy se dají najít skoro všude.

10.10.2010 15:37
esssi

XXX.XXX.51.205

tancoska napsal(a):
Určitě bych nevolila malýho pejska ale tak středního až většího.A plemeno?Koukněte třeba jaký dělaj canis terapii ale nejlepší bude poradit se s někým kdo se v tom vyzná.A snad víte co to obnáší mít doma psa,nejdřív štěně který všechno kouše,ničí a čůrá kaká.Že budete venčit každou chvilku,peněžní výdaje atd.Taky záleží jaký zkušenosti máte s výchovou psa.Podle toho bych volila i plemeno.Velikost bytu a psa je vedlejší,znám lidi co maj víc psů v menším bytě a je to v pohodě,psi jsou spokojený ale to není o velikosti bytu.Je to o tom co psovi můžete dát.Tím myslím procházky a aby se nenudil.Možná by bylo dobrý když máte nemocný dítě si vybrat psa a zkusit si udělat tu canis terapii.Takový kurzy se dají najít skoro všude.

no upřímně mě láká labrador-ka :-) zkušenosti mám, to jo :-)

10.10.2010 17:00
tancoska

XXX.XXX.64.4

esssi napsal(a):
no upřímně mě láká labrador-ka :-) zkušenosti mám, to jo :-)

Tak jestli už máte jasno v plemeni tak bych určitě vybírala u někoho kdo má na to povahově odchovy.Tím myslím chovku která se třeba zabejvá touhle čiností.Najděte někoho kdo se tímhle zabejvá a ví třeba o chovateli kterej na to má psy.Hodně štěstí při výběru :-)

10.10.2010 22:01
awake

XXX.XXX.184.85

co zkusit kontaktovat nějakou organizaci která cvičí psy jako asistenční a vodící. Třeba by tam měli přímo pejska pro vás. Napadá mě třeba Pomocné tlapky - http://www.pomocnetlapky.cz

11.10.2010 07:32
debri

XXX.XXX.16.138

awake napsal(a):
co zkusit kontaktovat nějakou organizaci která cvičí psy jako asistenční a vodící. Třeba by tam měli přímo pejska pro vás. Napadá mě třeba Pomocné tlapky - http://www.pomocnetlapky.cz

Tlapky by byly určitě řešením, ale na psa budete muset čekat.pokud si na to troufáte ev pod odb. vedením sami vemte si z jedné z jejich chovek tj z bohyně lovu nebo Bri-col štěně určitě vám budou nápomocni ve výběru povahy.smajlíksmajlík

3.1.2011 23:01
elvahelp

XXX.XXX.83.203

www.autismusapes.estranky.cz

Téma: interakce psa a autisty - asistenční pes pro autistu, canisterapie pro autistu.
Naše služby jsou zdarma.
Rádi poskytneme informace.
Autismus a pes - je naše specializace.

ELVA HELP
Andrea Tvrdá
andreabaja@seznam.cz
607725304

Přidejte reakci

Přidat smajlík