Nezavřou hubu a nezavřou :o) 46

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.10.2010 21:06
rude

XXX.XXX.248.133

na výtvor tvé nespavé noci se zítra vyloženě těším, těším se do práce. :-) chápeš to? smajlík dneska už bych to nepřečetla.

prej 4 spratky a 1 haranta smajlíksmajlíksmajlík mě vomejou smajlík ještě že těch spratků nemám doma víc, asi bych taky neměla sílu vzít ani foťák do ruky :-)

a máš recht, už toto mi dělá problém fotit Indyho, kterého zároven držím na 30m stopce :-) občas je to držkový, na poli třeba, bojim se, aby nezahlédl zajíce a nevyrazil a já neryla hubou pole a s foťákem v ruce smajlík to bych mu tu držtičku asi rozbila, že by jí žádný vet na světě nedal dokupy už :-) takže mít na starost 1 psa fotit je už tak záhul. sopovačku na fotkách retušuju, takže to jen vypadá, že je na volno, přitom je stále na voďáku. v sobotu sem ho uvázala ke sloupu na poli, že ho pofotím, a najednou vylítl z trávy zajíc,, se rozběhl, naštěstí jen asi 4 metry, škub a letěl zpátky. kdyby nebyl přivázaný a já ho zrovna fotila, tak bych se pěkně prolítla. a stihla sjem ho v tom postoji vyfotit, nevěděla jsme, zda v ten moment fotit, nebo ho jít seřvat, že vyběhnul smajlík dostal facku, ale stejně po něm koukal, hazjl. smajlíksmajlík tohle je ta fotka.

11.10.2010 21:12
markemic

XXX.XXX.13.126

Teď nevím,jestli jste četli moji odpověď ještě ve starém tématu.Byla jsem přihlášená šla se koupat a mezitím jste to dotáhly až ke konci tématu:-))Jinak bych to dala už do nového:-))

11.10.2010 21:14
mata

XXX.XXX.80.144

Jakej obyčejnej Markét, máš super foťák, narozdíl ode mne smajlík Šak je to na těch fotkách taky znát :-)

No Peti, na tvém místě bych se do tý hokny zas tak netěšila, ty články nejsou nic moc, spíš takový bláboly, jako vždycky smajlík :-| A jeden je staronovej, páč vy ho tadyk už znáte, i když sem to troška upravila :-)

No ale človíčku, na to že ti zrdhal, je to super fotka!!! smajlík To já bych asi měla rozbitej foťák o rozvitýho psa a rozbitou ruku i nožičky, se svýma nervama smajlík smajlík Já teda pesy na stopkách většinou nemám, klasika vodítka a na volno, ale právě sou to nervy, ani tak nejde o zvěř, i když i o tu občas jít může ( ji nehoněj, ale pohnou se že..., teda Bíďa, ostatní zvěř nevnímaj a Frííí ji sice vnímá, ale nezdrhne, jen si popoleze, než ho zadupu do země :-) ), spíš se bojím ohledně lidí, to sou totiž ti velcí nepříjemní :-|
A na focení jim musím sundávat koše a to je pak fakt vo hubu :-|

No ale zem sem jednou ryla taky, naštěstí se starým digitálem ještě a s puboš Bíšou, když uviděl srnu....páni, ještě týden sem flusala bahno a toho hmyzu, co sem nejspíš spolykala smajlík smajlík Děsný!!! A to byl na krátkým vodítku a já si ho chtěla fotnout, že vodítko odložím a v tom vyletěl....fakt bomba zážitek smajlík

11.10.2010 21:17
mata

XXX.XXX.80.144

Bomba fotka MArkét! smajlík

Koukám, že se tam nasekala chyb, píšu nějak rychle a dementně smajlík Aspoň mi uvěříte, že stárnu :-)

11.10.2010 21:19
markemic

XXX.XXX.13.126

Děkuju:-)

11.10.2010 21:24
rude

XXX.XXX.248.133

to já nekoukala do starého, ale už jsem to přečetla :-)
tahle je moc hezká, povedená fotka! obě koňské vlastně. já vždy než doopíšu jdu mrknout, co kdo přispěl a pak to sem dopisuju :-)

Mati na té fotce stojí, je našponovaný, stopka napnutá a on civí v dál. a si piš, že mi krev pumpovala, že jsem nevěděla, co dřív :-)
že vodítko odložím a v tom vyletěl....fakt bomba zážitek- tak tohle přesně neriskuju smajlík protože mu nevěřím, jak jde o zajíce, zdrhne i kdybych se na hlavu stavěla. za lidma a psema neuteče, ale srna, zajíc, koroptev... to je konec. na něj by platila asi jen elektrika.

Sabi ty máš fotografii? tak šup, poučuj nás, co kde a jak bysme měli vylepšit :-) já se chci vylepšit co nejvíc :-)

11.10.2010 21:30
markemic

XXX.XXX.13.126

Noo Sabi!nenech se zahanbit před amatéry,když na to máš školu!Otevři nám své vědomosti!Náhodou fotit se starým foťákem je teprve nějaké umění,a ty fotky z nich...

11.10.2010 21:31
mata

XXX.XXX.80.144

Lumix je Sabi náhodou taky bomba, prostě všici máte lepší než jááááá smajlík To není fér smajlík
Su maličká nejmenší chudinka smajlík smajlík Doufám, že mě aspoň litujete, když už mi ty fo´táky nechcete ze soucitu věnovat smajlík

Sabi to je božíííí fotka, božžžííííí!!! smajlík smajlík

Markét ta poslední je taky jímavá, fakt to umíte holky...:-) A jakýpak dost, žádný dost! toho není nikdá dost! smajlík

No Peti, já Bíšovi taky nevěřím, teda vlastně věřím jen Gríšovi, jinak nikomu, zbytek sou prdlouši a prostě vím, že 100x nic a po 101 vyletí jak paka a i když neutečou úplně, stačí to abych se uřvala a uinfošovala představou, kterak je střílí mysliveček :-(
Vím, že když jsou blízko u mne, tak se neopováží ( umím krásně skákat z místa do dálky, to už Bíša poznal ) smajlík, ale je určitá hranice, kde jim nevěřím....vzdálené srny a zajdové jsou též v poho, ale kdyby to vylítlo blízko, či pod nosem, tak ti nevím smajlík Efram je aspoň poslušnej, i když divokej, ale poslechne, ovšem hlucho tvrdohlavo Bíďa je horší :-|

11.10.2010 21:31
markemic

XXX.XXX.13.126

Peti díky za pochvalu,ani nevíš ,jak to potěší:-)

11.10.2010 21:32
sabina

XXX.XXX.60.83

smajlíksmajlík Že já nemlčela, co smajlík

Dvě fotky sem vložila do starých. Poučovat budu možná až zítra...teď jdu po dneška fakt už spát...Mějte se moc hezky a vážně vám všem děkuji za podporu..

:-)dobrou

11.10.2010 21:40
rude

XXX.XXX.248.133

jj, Sabi, s těma propadajícíma paprskama by se dalo udělat pár uměleckých foteček . určitě.

mě děsí představa, Indy 20m ode mě, vyběhne, 10m před sebou na stopce a já konec vodítka, proto fotím jen když ho mám plně pod kontrolou a vím, že ho mám šanci ovládnout. 20m ode mě ho od zajíce nevyruším :-( a přesně 100x ok, a po 101 průser. nevěřím mu a nepustím ho na volno za to, bez stopky ne :-) Hagi poslechne, nevyběhne, sice mu to musím říci 2x, někdy 3x, ale neuteče, jen psy musím hlídat no..

Ty zákony jsou božíííí!!! smajlík kdes to vzala? to uplně sedí na Dika a Indyho smajlíksmajlíksmajlíksmajlík všechny ty zákony jsou na 100% pravdivý :-)

a dávejte fotky, šup :-)

11.10.2010 21:42
mata

XXX.XXX.80.144

Sabi krásně se vyspinkej a neděkuj, sama víš, že od toho tenhle náš spolek vzniknul, že sme tu samí cvoci, co si říkaj milovníci psů a znalci psích duší a bla bla a realita je taková, že s náma ty psiska metou, jak chtěj a my si to vykládáme tím, jak krásně kynologicky sme je vychovali a jak nás mají rádi :-)

Tak, frkla sem vám semka pár Murphyho zákonů o zvířatech, ať máte ráno co číst :-) a du se navalit po eskymošsku a vyrazit se štěndy do mrazivé noci na proťápku, páč už mě okupují a zhazují ze židle ( Bíša ), jiní trčí pod věšákem ( prckové ) a někteří dokonce lítaj sem a tam a ječí ( Efram - rozlučte se s ním, jdu ho zadupat do koberce! ) smajlík

11.10.2010 21:44
mata

XXX.XXX.80.144

Peti, měla sem to pučený z knihovny a tak šíleně se mi to líbilo, že než to někde seženu v anti, tak sem si to aspoň ofotila :-) Je to bomba, sou tam aj rybičky a hadi a křečci a to fakt nemá chybu....počkej, ty křečky, u toho sem slzela.....najdu to...

11.10.2010 21:46
rude

XXX.XXX.248.133

jsou fakt boží, pravdivý a vtipný :-)

taky jdu chrnět, jdu ráno k zubaři, ble...
Sabi a Maťa má pravdu, neděkuj. :-)

jdu se vyčvachta a dobrou holky!

11.10.2010 21:48
mata

XXX.XXX.80.144

Jo tadyk něco a víc pohledám snad zítra, musím s těma štěndama, bo mi zboří barák ( v lepším případě ), či mě vyvalí aj se židlou a já si natluču ( v horším případě ) :-)

11.10.2010 21:50
mata

XXX.XXX.80.144

Dobrou Peti! :-)

Bbbrrrr zubař :-|

12.10.2010 09:09
markemic

XXX.XXX.13.126

Dobré ráno Všem:-)Jé Mati a morčata tam nejsou?:-))#

12.10.2010 09:13
markemic

XXX.XXX.13.126

Zvíře,které se chová přátelsky ke všem lidem kromě Vás,je Vaše. Tak to je přesný!!smajlík

12.10.2010 09:22
mata

XXX.XXX.80.144

Bré ránko :-)
Nevím Markét, juknu se, vím že sou tam hadi, ptáci, křečci, psi a kočky....:-)
Jj to odpovídá aj u nás :-)

Sem ráno utrpěla menší infoš, když sem před dveřma zas měla mrtvou myš, má drahá polodivoká ( obávám se, že už je zcela krotká :-) ) kočička mi je začala nosit, co se ochladilo smajlík A to ji dávám jídla, až to pěkný není, když vařím maso psům, dostává ona i Pípa taky, jinak má grancle a konzervy, ale ona asi má dojem, že tu bídně zhynu hlady, tže mě zásobuje :-) Jenže mě je těch myšiček líto :-) Mám je totiž ráda a tři roky sem si v dřevníku vydržovala Kristýnku :-)

12.10.2010 09:29
mata

XXX.XXX.80.144

Tak nejsou Marký, jsou tam štěněcí zákony, psí zákony, kočičí, pak křečcí a myší, ptačí, zákony chovu akvarijních rybiček, a zákony začínajícího chovatele :-)
Tož budu to dávat nějak souvisle, od čeho chcete, abych začala? :-) Nejvíc toho je samo o psech, pak kočky, pak myšky a křečci....:-)

12.10.2010 09:29
markemic

XXX.XXX.13.126

No jo Mati,je Ti vděčná za to,jak ji vykrmuješ,a tak se Ti chce taky nějak revanžovat:-)Nám to kočky nosily až do baráku:-))Když přinesly už mrtvou,nu což,ale když to přinesly jen přizabitý,tak to bych je vyprášila...Pak už nosily i ptáčky,a to už teda přeháněly...hnízdili tam kosáci a ony je všechny vyvraždily:-(

12.10.2010 09:32
markemic

XXX.XXX.13.126

Mě by zajímaly i rybičky,ty mám doma a teda netuším,jestli jsou u nich taky možný nějaký zákony:-):-)
Je nádherný počasí,jen mě mrzí,že nemůžu být na chalupěsmajlík

12.10.2010 09:35
mata

XXX.XXX.80.144

Hano počasí je úchvatný! Kéž by to chtělo vydržet co nejdéle smajlík Takovej podzim si dám líbit, příroda hraje všema barvama, že mi Míťa pomale zákazal brmičkat vozítkem, neb se furt kochám a jééé a júúúú a nečučím na cestu :-)
Nádhernej Hubýsek, plnej života a energie, moc krásný fotky!!! Prima že fotíš Hani a zásobuješ nás! smajlík

Markét to taky nemám ráda, když kočky vraždí ptáčky, tahle divoká ( a i ty co sem měla předtím, než mi je soused zabil smajlík ), se ale rychle naučily, kde je jejich místo ( bývalej psí výběh i s psím domečkem, kde maj tuny slámy a jídlo ) a ke krmítku, který je vedle výběhu, ani nepáchnou, stačilo na ně párkrát zařvat :-) A ostatních ptáčků, co tu mám v keřích a stromech, si nevšimnou, páč sou tu psi :-) Ale na krmítku mi chodí sousedovic kočka a ta mě fakt točí už kolik let, sice mám opatření, že ptáčka neuloví, ale plaší mi je a fakt mě sejří, tže letos na ni mám nachystanej těžkej kalibr smajlík

12.10.2010 09:36
mata

XXX.XXX.80.144

Chtěla sem napsat HANI!!! Já nechápu, co se tak překlepávám furt, už mi asi straší z té hokny a bank a všeho, jak tu ustavičně ťukám a sepisuju a vyplňuju všecko možný....smajlík smajlík

Tže to Hani nečti, resp. MUSÍŠ TAM MÍSTO O VIDĚT I :-) smajlík

12.10.2010 09:40
rude

XXX.XXX.13.149

ahoj Hani! létajíííícíííí Hubas, létá tam a zpéět smajlík krásné počasí, byla bych ještě šťastnější, kdybych nemusela být v práci a mohla s foťákem vyrazit ven smajlík

ty si pěstuješ myš a je ti jich líto jo? :-) mě jich teda líto není a to jsem milovník zvířat smajlík

12.10.2010 09:40
markemic

XXX.XXX.13.126

No jo pravda,Ty tam máš pesany,tak Ti je ochrání:-)Tequila včery v parku viděl veverku...no ten co dělal...doma má morčata,ale z veverky byl totálně mimo:-))A ona se před námi ještě producírovala a provokovala:-))Jak mám psa vychovaného,tak teď jsem měla co dělat,abychom nenabrali rychlost "dvěstě v městě":-):-)No a pak jsme šli domů stylem pes čumí do vzduchu,na zem,na strom a takhle stále dokola,to pak vedu na vodítku poskakujícího araba a ne psasmajlík

12.10.2010 09:42
markemic

XXX.XXX.13.126

Já koukám "Ty jo ,Hano jo?To bude asi překlep.":-))

12.10.2010 09:45
mata

XXX.XXX.80.144

Jo Peti, je mi jich líto, mám je ráda :-) Myšky jsou fajný, aj Rejsci, ti jsou ostatně chránění :-)
Teda to je bomba fotka kluků smajlík smajlík

Joj veverky jsou tu též drzé, hlavně mladé. Už nás znaj, a dělaj si ze psů šoufky :-) Bíďa k nim vždycky skáče jak kamzík a myslím, že se chechtám nejen já, ale aj veverka, páč to je pohled pro bohy smajlík On je nehoní, prostě si dělaj takovou srandu smajlík

Tak jo, začnem rybičkama smajlík

12.10.2010 09:46
mata

XXX.XXX.80.144

markemic napsal(a):
Já koukám "Ty jo ,Hano jo?To bude asi překlep.":-))

Nooo, vono i a o sou vedle sebe no, a mé stařičké, baňaté a unavené prstíky to nějak nestíhaj....:-)

12.10.2010 09:48
markemic

XXX.XXX.13.126

Teda nesouhlasím,že je pozorováni rybiček nudné:-)Kdyby to tak bylo,tak se s tím nedřu:-)

12.10.2010 09:49
mata

XXX.XXX.80.144

Teda mě by asi moc nebavilo pozorovat JEDNU rybičku :-)

12.10.2010 09:51
sabina

XXX.XXX.60.83

Boží ráno všem....

Víte co mě vzbudilo??? Svraštíkkkkkkkkkkkkkkksmajlíksmajlík

Gabu toho v noci sice moc nenaspal, tím pádem ani já ne. Nicméně, večer sme šli ještě na malou procházku, jelikož měl pupík plnej vody. No celkem se podařilo až dneska ráno. Momentálně je napanej, spolikal milion prášků (díky bohu za piškoty) Do kterých sem vymačkala postupně ty humus injekce co má baštit. A už leží po nohama pod stolemsmajlíksmajlík

12.10.2010 09:52
markemic

XXX.XXX.13.126

Zákon vodního šneka taky bomba:-)

12.10.2010 09:53
markemic

XXX.XXX.13.126

To je dobře,že už je mu líp:-)smajlíkJen tak dál!

12.10.2010 09:57
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-)) Mati v pohodě, hlavně aby ti, vlastně vám, všechno vyšlo o.k. :-) jak tady čtu o kočičkách a jiných zvířátkách, musím se smát, protože Hubert těsně když jsme odjížděli z chalupy a měl naskočit do auta, polapil myš a chtěl si jí vzít do Prahy smajlík To bylo přemlouvání, ale byl tak nesmírně hrdej, že jsem mu prostě musela tu myš sebrat a vyhodit, potom se otráveně "nalodil" do auta a jelo se :-) Klidně bych na chaloupce zůstala, ale konečně jsem objevila fyziopaní, která mě pomůže se zádama, takže jsem si užila včera šíleného ježdění po přeplněné Praze, z jednoho konce na druhý, navíc se mi uvolnila nějaká svorka na baterce, takže na křižovatce autíčko chcíplo a ani neťuklo, fuj hnusný pocit. Dala jsem výstražné blikny, zatahla ručku a přemýšlela koho zavolám smajlík Nemohla jsem ale uvěřit svým očím, když se u mě objevil nějaký pán ( ještě ke všemu děsně pěknej) a ptal se na můj problém :-)) Tak jsem mu to popsala, řekla jsem, že nevím jak se dostat k motoru (zapomněla jsem to), a on tam něčím poklepal a já jsem mohla odjet. Naplnilo mě to optimismem, přece jenom se občas vyskytne i slušňák smajlík

12.10.2010 09:56
sabina

XXX.XXX.60.83

Tady voňufňává moji hromádku antistresujícího pytlíčkusmajlík

12.10.2010 10:03
mata

XXX.XXX.80.144

Júúú Sabííí primááááá smajlík Gabulka je borec, sme ti to říkaly, že ráno už bude dobrej smajlík A svraštík je to nejkrásnější probuzení, živě ho vidím, maxisvraštíka smajlík :-) :-)

Hani teda, tak Hubýsek to vzal tak fofrem jo, a chtěl vesnické myšce ukázat velkoměsto? smajlík
Ty masáže musí být bomba, páni taky bych si dala říct smajlík Jj hodní lidi ještě jsou! :-) A ještě krásnej, no mělas evidentně dokonalej den! smajlík

Tak a rybičky poslední, víc rybiček není, co chcete dál? :-)

12.10.2010 10:03
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) To je roztomilá fotka, chudínek, doufám, že ho to nebolí :-)

12.10.2010 10:04
rude

XXX.XXX.13.149

krása-štěněcí Tequila :-) takovej správnej raubíř:-)

mě se stále plete I a O. mockrát jsem už napsala zase místo Sabi-Sabo, ale všimla si toho dřív, než jsem to odeslala smajlík mám překlepy pořád:-))

ten Gabouš je stejně boží xichtík :-) jak čumí tím okem :-)) to by ho člověk umačkal.

a měse líbí - Každý chovatel se časem stane psychicky labilním smajlíksmajlíksmajlík

Bzuk a Ťuk (jak jim říkáme s Míšou) smajlík

12.10.2010 10:05
mata

XXX.XXX.80.144

Tý jo Marký, je to možný, že by Tequilka takhle maličkej? smajlík Ten čas letí nechutně rychle....ale byl úžovej! Ten typicky pitomoučce nevinnej pohled miluju :-)

12.10.2010 10:09
mata

XXX.XXX.80.144

Bzuk a Ťuk smajlík smajlík Taky ste normoš koukám smajlík Jako my, máme Ičího a Skrečího smajlík
Ale sluší jim to! smajlík

Tak jo, hodím zákon začínajícího chovatele, je krátkej :-)

12.10.2010 10:10
sabina

XXX.XXX.60.83

No ten Hubas je drsnej, my takhle tenkrát tahaly beaglici kus tuku co byl na stromě pro ptáky... Tenkrát to byl svině pes, otec jí to z huby musel vykopat.. To je tak když si lidi co o tom ví hovno, koupí beagla dom - viz naši..žeo.smajlík

12.10.2010 10:12
mata

XXX.XXX.80.144

Musím dneska ZAS do města, vyřizovat a zařizovat, už z toho mám vosypky smajlík Ale pak jdu s kámoškou po obchodech a na kafčo, tak to zakončím troška lépe smajlík
Gabulka se muchlá úchvatně, jak má krátkou srst, je svraštík prostě příšernej, vždycky su z něho úplně hotová a on se na mě dívá tím vědoucím pohledem doktora psychiatrie na svého pacienta a nechává mě, ať se rozplývám jak kaluž smajlík Gabulka je prostě Gabulka, vždy nad věcí, ale vědom si dobře svého charisma smajlík

12.10.2010 10:16
sabina

XXX.XXX.60.83

Mi mu řikáme když tak kouká....tak co, už čekáš??? Kdy ti přiletijou? A vezmeš nás na výlet??? (jako že ufoni)smajlík

Už sme i vypláchli ušiskáá

Bzuk a ťuksmajlíksmajlík

Jediné co mě holky zaráží, že nepije. Já mu teda vařím..a naliju do toho tunu vody, takže než se propracuje k masu, musí vypít ředěnej vývar...takže myslíte že mu to stačí? Nebo mám utíkat pro stříkačku?smajlík

12.10.2010 10:17
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-)) no on Hubas mě tu myš musí přinést, když mu řeknu, jenom mě ho bylo líto, že si nemůže vychutnat svou chvíli sláva déle :-) Takže jsem použila "hrubé" násilí a zavelila přísným hlasem "aport" smajlík

12.10.2010 10:19
hankaapes

XXX.XXX.101.77

sabina napsal(a):
Mi mu řikáme když tak kouká....tak co, už čekáš??? Kdy ti přiletijou? A vezmeš nás na výlet??? (jako že ufoni)smajlík

Už sme i vypláchli ušiskáá

Bzuk a ťuksmajlíksmajlík

Jediné co mě holky zaráží, že nepije. Já mu teda vařím..a naliju do toho tunu vody, takže než se propracuje k masu, musí vypít ředěnej vývar...takže myslíte že mu to stačí? Nebo mám utíkat pro stříkačku?smajlík

jestli dostává tekutinu v té polévce, tak bych to zatím neřešila, udělala bych jí ještě řidší:-)

12.10.2010 10:20
mata

XXX.XXX.80.144

Sabi, když maj pesani vařený, tak skorem nepijou :-) Moji na vařeném, a to nemaj tekutý s vývarem, pijou minimálně, ale když maj grancle, aj máčený, tak chlastaj daleko víc :-)
Jinak kdybys měla pochyby, tak ho vem za kůži na žebrech, vytáhni ji co to jde aby ho to nebolelo, a pusť, dle toho, jak rychle se navrátí do původní polohy a zda se vůbec navrátí poznáš, je-li dehydrovanej, bo ne :-) Normoš by se měla vrátit rychle, když zůstane pokrčená, nebo se vrací pomalučku, tak je dehydrovanej :-)

Hani Hani, takhle přísná na Hubýska smajlík

12.10.2010 10:25
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-)) Jj, přísnost musí být smajlík

12.10.2010 10:25
mata

XXX.XXX.80.144

Tak ty Murphyho zákony vezmem od zadu, něco se možná bude opakovat, páč ty první ukázky sem semky hodila jen tak náhodně, tož to omluvte :-)
Další máme Papouščí zákony :-)

Jo Sabi, a na těch žebrech tu kůži ber aj když stojí, aj když leží, ať máš jistotu :-)
Páni a já taky musím k tý vetce do Brna....bože a mně se dneska nechce ale lautr nic smajlík :-)

12.10.2010 10:27
sabina

XXX.XXX.60.83

týjo Mati, tak to sem vůbec netušila, že se to dá takhle poznat.
No nevypadá že by trpěl. Sem tam mu hodim piškot, třeba pak zajde napít. Ale v břichu mu ku'nká, jak v rybníce.:-)
Takže to asi stačí. Já jen jestli je to normoš, jelikož běžně nevaříváme...že

12.10.2010 10:29
rude

XXX.XXX.13.149

taky jsem neznala tuhle metódu :-) aj ka to prosím tě poznám bezpečně já?smajlík

Hádka o gauč, jauvajs :-)

12.10.2010 10:30
markemic

XXX.XXX.13.126

Hi hi,on tenhle pitomoučkej pohled umí pořád:-)Zvlášť ,když dělá,že neví co po něm chci(ví to moc dobře):-)A začíná si uvědomovat to svoje "nádobíčko".Venku kde co olizuje,pak klape držkou,tečou mu sliny,čumí jak smyslů zbavenej...Nedávno si hrál s jednou venkou,byli na volno a zhruba po deseti minutách už na ní chtěl naskakovat!Jo ,kde jsou ty časy,kdy jsem mohla být bez starosti,že nevěděl na co ho má...Tož doufám,že se ty hormony nebudou zhoršovat:-|

12.10.2010 10:30
mata

XXX.XXX.80.144

Jj je to normoš, neboj :-) No s tou kůží sem se to naučila už jako malá, Káčulka mi to říkal víš, a ukazoval na Škubánkovi a Gézince a tak :-) Ono to teda ale platí aj na lidi :-)
S těma piškotama bych Sabi byla opatrná, sou cukrovatý a cukr není pro psiska dobrej, jen v pidi občas množství :-) Ale to ty víš, tak co zas melu smajlík :-)

12.10.2010 10:31
markemic

XXX.XXX.13.126

Místo "venkou" tam má být samozřejmě "fenkou"smajlík

12.10.2010 10:34
mata

XXX.XXX.80.144

smajlík ta hádka o gauč je boží! smajlík Peti aj ty to poznáš, když to já poznám na Bíšovi, neboj :-) :-) Samo musí být pes na světle že, a ne ve tmě, v tvém případě smajlík Šak si to zkus doma, uvidíš, že to poznat jde :-)

Hihi Markét, inu to víš, hormony jsou mršky a buď ráda, že nemáš erotomana, není fakt o co stát :-(

12.10.2010 10:37
mata

XXX.XXX.80.144

Poslední Papouščí zákon a pro dnešek sta ne, zítra je taky den :-)

Se musím jít troška zcivilizovat hernajs smajlík smajlík

12.10.2010 10:39
sabina

XXX.XXX.60.83

To nám došlo, v klidůůůů že fenkousmajlík

Jojo, Mati, dostane max 5 denně, co sem komu kdy dovolila.

Já myslím že ho to přejde, to klapáničko, a vošukáváníčko. ona ho nekterá vyplatí. Třeba to nebude hotentot a uvědomí si, že to není vhodné před holkama:-)

12.10.2010 10:41
sabina

XXX.XXX.60.83

Samo nedostane 5x každý densmajlík Aby si někdo nemyslel. To je fakt vyjímečně, když bere prášky, nebo tak.

A všechny ty řeči, co tu vkládáš mati, to je bomba .-D

12.10.2010 10:41
mata

XXX.XXX.80.144

Já taky nééé Haníííí smajlík

Sabi větráte jo, větráte! smajlík smajlík Teda ale byl by božskej, jako kupírák!!! smajlík smajlík
Je to prča čéče, páč já Bíšu taky zrovna větrám smajlík Spinká, neb je po proťápce a napapanej, tže sem mu nenááápadně ouška otočila, a prchla smajlík Zatím mě nezabil ( jen pohledem ) a nechal si to :-)

12.10.2010 10:42
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Ten je k zulíbání a umuchlání, ňunínek :-)

12.10.2010 10:43
mata

XXX.XXX.80.144

Murphyho zákony sou vždycky bomba Sabi, pokud se tě zrovna netýkaj smajlík Pak mi totiž směšný vůůůůbec nepřijdou smajlík

12.10.2010 10:48
sabina

XXX.XXX.60.83

Jojo, je bombastickej bez uší. A měl by bez nich relativně klid.

Ale on je má nahoře slepený :-D páskou tak, že ikdyž třepe kebulí, páska držíííííííísmajlík

12.10.2010 11:09
mata

XXX.XXX.80.144

Tak to máš dobrý, že drží, Bíšovi na těch tunových a chundelatých plachtách páska nedrží smajlík A když sem mu to jednou udělala, tak kdyby pohled uměl vraždit, su tuhá smajlík Stejně si to ťapáčkem hnedle sundal....a pak když sem ho hlídala a syšela na něj, že NE!, tak se páska rozlepila sama, asi tak po půl minutě smajlík A holit mu to nebudu, aspoň když není zatím akutní důvod, kdyby byl, tak budu samo že :-)

No co už, tož chcca nechca se šinu vstříc všem těm hrůzám....hlavně VESELE! VESELE! ( vomdletej smajloš ) :-)
Budu kulhat, neb se mi zadařilo shodit si ten nejhnusnější a nejtvrdobodlinatější kaktus na nohu, tže su jak jehelníček bodlavý smajlík Auuu aaauuuu smajlík smajlík Hajzlík jeden, ještě jednou na mě upadne a de do koše :-| :-) Hlavně "kaktusologicky"!!! Já se nedám! Zmetek nevychovanej jeden smajlík smajlík

12.10.2010 11:17
sabina

XXX.XXX.60.83

Týýýjo, ti to nezávidím:-( Já se teda taky silně psych. připravuju už zítra do prácesmajlík necůůůůůůůůů chci být s gabudííííímmm

Ale co už, no.smajlík

Tak si to užijtééé a pak něco podniknete, je tam hezky.

12.10.2010 11:30
hankaapes

XXX.XXX.101.77

mata napsal(a):
Tak to máš dobrý, že drží, Bíšovi na těch tunových a chundelatých plachtách páska nedrží smajlík A když sem mu to jednou udělala, tak kdyby pohled uměl vraždit, su tuhá smajlík Stejně si to ťapáčkem hnedle sundal....a pak když sem ho hlídala a syšela na něj, že NE!, tak se páska rozlepila sama, asi tak po půl minutě smajlík A holit mu to nebudu, aspoň když není zatím akutní důvod, kdyby byl, tak budu samo že :-)

No co už, tož chcca nechca se šinu vstříc všem těm hrůzám....hlavně VESELE! VESELE! ( vomdletej smajloš ) :-)
Budu kulhat, neb se mi zadařilo shodit si ten nejhnusnější a nejtvrdobodlinatější kaktus na nohu, tže su jak jehelníček bodlavý smajlík Auuu aaauuuu smajlík smajlík Hajzlík jeden, ještě jednou na mě upadne a de do koše :-| :-) Hlavně "kaktusologicky"!!! Já se nedám! Zmetek nevychovanej jeden smajlík smajlík

:-)) Taky mám bodavého nepřítele :-)

12.10.2010 11:33
sabina

XXX.XXX.60.83

A to já kaktusy milujuuuuuuusmajlík

12.10.2010 14:08
markemic

XXX.XXX.13.126

Mati,však už mě dovádí k šílenství i s tímhle,natož erotomana,jako máš Ty...nestojím o to a doufám,že ho to přejde ,jak říká SabismajlíkJestli bude přidávat,tak přijde o kule,stejnak je nepotřebuje:-|Tak mě napadlo,nemám to v plánu,ale kdy je vhodné kastrovat psa?Předpokládám,že tak po tom druhém roku?

12.10.2010 14:20
rude

XXX.XXX.13.149

řekla bych až dospěje fyzicky i psychicky.u něj asi po 2.roce? a Markté v čem je přesně problém? nějak jsem to nepochopila.

mě to tu ničí, chci domůsmajlík na víkend hlásí hnusně, no jak jinak když máme akci smajlík

12.10.2010 14:28
markemic

XXX.XXX.13.126

On to není žádný mega problém:-))jen já z toho dělám tyjátr:-)V podstatě o nic nejde,jen dospívá.Kde co olizuje ,pak klape držkou,slintá,čumí jak smyslů zbavenej a už i naskakoval na fenu:-)

12.10.2010 14:29
hankaapes

XXX.XXX.101.77

Ještě než kastraci, bych zkusila mu to prostě a jednoduše zakázat. Hubert měl od začátku zákaz a docela se zadařilo. Už na výcvikách nám doporučili tyhle aktivity zakazovat, nemyslím když hárá fenka, ale jaksi průběžně. Za zkoušku by to stálo :-) I když některý pes má hodně silné libido:-))

12.10.2010 14:39
markemic

XXX.XXX.13.126

Tak to víš,že ho v tom nepodporuju,zatím na zákazu jako takovém netrvám,ale asi ho zavedu,čím dřív,tím líp.

12.10.2010 14:43
rude

XXX.XXX.13.149

taky bych mu to spíš zakázala, kastrace je podle mě až poslední řešení. a je to asi normální, to čmuchání atd... to dělá každý pes, když mu fena voní.je to příroda a nezbývá, než mu vysvětlit,aby to nedělal :-)

Markét, dávej nějaké fotečky :-)

12.10.2010 14:50
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) To že olizuje a cvaká to je normální a úplně v pořádku, ale kdyby měl tendenci naskakovat na psy, tak bych na zákazu trvala. Takhle naskakoval jeden pesan na Huberta když byl Hubas mladíček, byl z toho hodně nešťastnej a ten pes se nedal odehnat, vyhybala jsem se mu jak to jenom šlo. Potom Hubert dospěl a ten pes hurá na něj a naskočil....takovou melu jsem neviděla, teda spíš neslyšela, Hubert si ho sroloval pod sebe i když byl ten druhý pes o trochu větší, ležel na něm, široce rozevřenou tlamou mu tlačil na krk a strašně u toho výhružně vrčel. Nic se nikomu nestalo, ale byla to podívaná dost děsivá. Na výcvikách právě říkali, že když to udělá pes nějakému fakt dominantnímu psovi, může ho to stát i život, možná jen tak strašili:-) Ale je mi líto kastrovat psa jen tak:-)

12.10.2010 15:09
markemic

XXX.XXX.13.126

Na psy nenaskakuje.Však říkám,nemám v plánu kastraci,to jen kdyby mu to lezlo na mozek:-)Taky bych nechtěla podstupovat takový zákrok jen tak z rozmaru.Tak holt začnem zakazovat.

12.10.2010 15:14
markemic

XXX.XXX.13.126

To spíš z něho sundavám jiné psy,kteří neví,co se sluší:-))

12.10.2010 15:18
markemic

XXX.XXX.13.126

Ale štve mě,že se ježí ,když vidí velkého psa(pár hnusáků po něm vyjelo,když byl mladší).Nikdy se mu nic nestalo,vždycky jsem ho uchránila,ale asi si pamatuje i ta leknutí...To ježení mě štve proto,že pak můžeme potkat nějakého rváče a ten si to blbě vyloží a malér je na světě,že..Vždycky ho uklidňuju,že se nic neděje,ale dělá to pořád.Taky s tím začal až teď,holt hormony se bouří.

12.10.2010 15:19
rude

XXX.XXX.13.149

nááádherná fotka!!! :-) něco pro mou pochroumanou náladu, protože jsem tu zavřená :-)

12.10.2010 15:22
markemic

XXX.XXX.13.126

To jsem ráda,že Tě potěšila na dušičce:-)

12.10.2010 15:32
rude

XXX.XXX.13.149

jak vidím ten doutník, zrovna dens jsme četla o tom jak se fotí tráva, stébla atd. musím to jít co nejdřívě vyzkoušet. překvapilo mě, že se má fotit proti slunci, ne přímo, ale kolmo nebo lehce proti smajlík

to jsou fotky z letošního podzimu nebo loni? u nás je pořád hodně zeleno, nebo rovnou hnědo.

12.10.2010 15:33
hankaapes

XXX.XXX.101.77

markemic napsal(a):
Ale štve mě,že se ježí ,když vidí velkého psa(pár hnusáků po něm vyjelo,když byl mladší).Nikdy se mu nic nestalo,vždycky jsem ho uchránila,ale asi si pamatuje i ta leknutí...To ježení mě štve proto,že pak můžeme potkat nějakého rváče a ten si to blbě vyloží a malér je na světě,že..Vždycky ho uklidňuju,že se nic neděje,ale dělá to pořád.Taky s tím začal až teď,holt hormony se bouří.

Máš nádherné fotky, blahopřeju a závidím :-) nechci být za chytrou, ale jak píšeš, že ho uklidňuješ, tak ho neuklidňuj, buď nad věcí aby cítil tvůj klid, dej si ho k noze a pokračuj jako že o nic nejde. To že se ježí může být i z nejistoty a tím uklidnováním v něm tu nejistotu ještě podporuješ. Prostě jdu, vidím "divného" psa, neznám ho, nedokážu přečíst z jeho výrazu k čemu se chystá, tak si svého psa vezmu k sobě a jdeme spolu, jako smečka ve které já mám navrch a musí to být ze mě cítit, jsem v klidu a pokud ten cizí pes se přibližuje a mě se to nelíbí, tak ho zaženu já, ať můj pes vidí, že všechny situace řeším já a tím získáš jeho důvěru a "obdiv" :-) Až bude úplně dospělý, bude se chovat jako ses chovala ty, bude v klidu a nebude si myslet, že všechno se řeší hned ježením a vrčením. Až se doopravdy rozlobí a naježí se a zavrčí, bude k tomu mít už pádný důvod :-))

12.10.2010 15:36
markemic

XXX.XXX.13.126

To je z tohohle víkendu:-)Teď je tam fakt nádherně...Mrzí mě,že tam nemůžu být a procházet se v tom...Focení trávy?Fakt?To jsou věci teda,proti sluníčku,bylo tam ještě něco,nějaká rada?

12.10.2010 15:40
markemic

XXX.XXX.13.126

Hani to dělám,dělám ,že nic,jsem v klidu,mám ho u sebe a jdeme.Já si z něj spíš dělám srandu,jako,že je hysterka a podobně,ne že bych u něj klečela a ťuťuňuňu,neboj se pejsánku,to fakt ne:-))Chráním ho odmala,a on už to ví,když nějakýho parchanta vzteklýho odháním řevem stojí za mnou a čeká,ani ho nenapadne,že by to řešil sám.

12.10.2010 15:42
rude

XXX.XXX.13.149

tam toho je, chodím sem a občas projedu jejich články, kde jsou i rady a tipy, jak co dělat. když už mi to nikdo neporadí, musím si to heldat na netu :-)
http://www.fotoradce.cz/co-fotografovat-pri-zapadu-slunce-travy-clanekid93

a Hanka to popsala dobře, má to zmáknuté :-)

12.10.2010 15:43
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-)) Tak to je supr, asi jsem si to špatně vyložila:-) Neboj, on zmoudří a bude to důstojný sebevědomý pesan :-)

12.10.2010 15:48
markemic

XXX.XXX.13.126

To doufám,že bude alespoň trošku vážný:-))Zatím to vypadá,že to bude třeštiprdlo pořád:-))Ale děkuju Ti za konzultaci,je příjemný vědět,že to dělám dobře:-)
Jé Peti,tak to se tam podívám,na rozumy:-))

12.10.2010 16:28
rude

XXX.XXX.13.149

Markét ty máš jen ten základní objektiv 18-55? nebo ještě jiný? já si koupila v lednu 2010 55-20o, tak používám na psy většinou tento, ten starší na výstavy a klasické fotky okolí.

Hani a ty jsi nám ani nikdy neukázala, na jakou chalupu to jezdíš! :-) nemáš fotku?

12.10.2010 16:55
sabina

XXX.XXX.60.83

Krásné fotky holky.

Markét, fakt si myslím že když to teď udržíš na uzdě - krušné období) že to bude v pohodě.

My byli dneska na procházce ještě s fenkama...a holky, ten blázen se z ničehož nic rozběhl, hupsal, a mazal za holkama radostnej jak blázen je tam měl tendence honit (vomdletej smajloš) Jak píše Ma´ta....smajlíksmajlík

Ale sem ráda, že je už celkem v pohodě

12.10.2010 19:18
mata

XXX.XXX.80.144

Tak sem si troška hrála s tím foťákem, ale furt nemůžu najít manuál, abych věděla, co které zkratky znamenaj smajlík
Vše sem dělala manuálně, ovšem na slunci se dobře fotí, tak budu ještě pak někdy zkoušet doma a za šera a ve stínu a tak :-) Zjistila sem s hrůzou, že to má miliardy možností, co si jak nastavit, tže su jasná, zešílím úplně smajlík

Markét, olizování, cvakání zubama a zájem o háravky, je normoš, neboj :-) Ovšem zakazovat se to dá a většinou to pesan pobere.
Pak je druhá várka, která kašle na zákazy, ale jinak se nijak hůř, než tím výše, neprojevuje.
Nu a pak je třetí várka maniaků, jako Bíšan :-|
Myslím, že když ti s tím šílením nezačal, už nezačne, u Agbara se to projevilo už v půl roce!!! smajlík A jen se to zhoršovalo, byl naprosto mimo, půl roční štěně!!! U Eframa a Gríšy se jakýs takýs zájem projevili až kolem roku a půl, u Frí ještě později snad, pouze olizováním chcánek háravky, cvakáním zubama a šlus. A nic horšího nikdy nebylo :-)

12.10.2010 19:23
markemic

XXX.XXX.13.126

Peti,kdysi jsem měla záchvat,že potřebuju 18-200 a tak jsem vzala to nejlevnější,čili žádnej zázrak...Je to Tamron.Ale zatím to stačí no,lepší by byl lepší,ale co už:-))
Sabi,taky bych ráda,aby to tak bylo:-)To je dobře,že už lítal s kámoškama,aspoň je vidět,že je mu lépe:-):-)

12.10.2010 19:26
markemic

XXX.XXX.13.126

Mati,už takhle mladej začal??Ty vado,no tak to už snad horší nebude,když nám už budou dva roky:-|Tak to mě uklidnilo,já si myslela,že teď začíná a po druhým roce to bude gradovat...Tak snad ne:-)Pokud to bude,tak jak teď ,tak to bude v pohodě.

12.10.2010 19:30
mata

XXX.XXX.80.144

Jj bylo to někde v jeho skorem sedmi měsících, chvíli po tom, co lehnul smajlík Prostě pako, proto mi bylo od začátku jasný, kam směřuje :-|
Nejlepší je Efram, díky jeho super hyper aktiv nestíhá nic, tže nějaký vylizování po Kiki je ojedinělý, venku ho háravky vůbec neberou, byl by snad schopnej je i dorvat, prostě magoreček Frííí no :-)
Gríša je gentlas a kliďas, stačí zasyčet, a venku háravku dá najevo tím, že jen začuchá do vzduchu, dál to neřeší :-)

Dospívající pes si vyzkouší všecko, ale jakmile ho udržíš v mezích a on to pobere, máš klid a Tequila bude určo v poho, jinak bys už měla šedivý vlasy dávno smajlík

12.10.2010 19:45
mata

XXX.XXX.80.144

Bíďa měl dneska tuplem proťo náladu, vůbec nespolupracoval a jakmile uviděl, že na něj mířím objektiv, začal mručet smajlík Když sem ho naštelovala, abych si vyzkoušela fotit ve stínu, otočil hlavu jak sova na druhou stranu smajlík Když sem ho klepla prstíkem, lehl si, a když sem na něj už vztekle kníkla: Demente!!! tak zamručel, zabručel, obrátil se na záda a bylo po ptákách :-) smajlík
Zato Buřťoburgr spolupracovala jak nikdy! smajlík Taky záhada...:-)

12.10.2010 19:47
mata

XXX.XXX.80.144

Kupodivu aj FŤR chvíli spolupracovalo na jedničku smajlík
Nu a Gríšenka byl samo nej, jako vždy smajlík

12.10.2010 19:51
mata

XXX.XXX.80.144

:-) su doštípaná od jakýchsi mušek, ve městě sem se málem vztekla z toho provozu, taktéž na úřadech, tže Brno a vetku sem odložila na další den :-) Aspoň kafčo s kámoškou bodlo, ale na chození po obchodech mi již sil nezbylo, frčela sem dom, páč mi v hlavě strašil ten foťák a ty tvoje rady Peti....no su zvědavá, jak dlouho mi to vydrží smajlík Jak se znám, tipuju tak maximálka měsíc smajlík

12.10.2010 19:55
mata

XXX.XXX.80.144

Bíďův dnešní názor na mé fotící maniactví smajlík Mmch když zjistil, že to nefunguje a porááád prudím, tak mě dvakrát naboural a shodil ze dřepu, ve kterém sem byla, tže sem byla vyválená jo, a pak mě ožužlal, okousal a sežral, tže sem slíbila, pod jeho pohrůžkou že mě zakousne, že ho dneska už nechám smajlík smajlík

12.10.2010 19:58
mata

XXX.XXX.80.144

A sta prozatím :-)
Du dát štěndům véču a pak jukat na Trucky na ledě smajlík smajlík

Jo Peti, jukni pak na tento odkaz ještě, nevím proč, ale píšou tam, že ten můj fotý je zrcadlovka?! smajlík smajlík Ty těm různým věcičkám, co to umí, rozumíš, tak mi to nějak polopatě vysvětlíš, viď? :-) smajlík
http://technet.idnes.cz/olympus-sp-510-uz-0j1-/digifoto_detail.asp?id=447

13.10.2010 06:21
mata

XXX.XXX.80.144

Bré ránko, tak sem se vrátila z proťápky se štěndy, poněkud umrzlá a du makat, až se ze mě bude prášit, dneska toho mám moc a moc :-)
Udělám si k tomu kávičku smajlík

Fiknu vám semka Křeččí a myší zákony, ať se po ránu zasmíjete :-)

13.10.2010 08:46
markemic

XXX.XXX.13.126

Bré ránko:-)Teda Mati,takhle brzo jsi musela vážně mrznout:-)Ale musí to být fajn,nikde nikdo,ticho...to je můj sen,vzbudit se tak brzy a jít ven..zatím se mi to nikdy nepovedlo:-))Mati je vidět,že se s foťáčkem snažíš:-)Efram je hodně povedený:-)A tak to jsem ráda,že už bych byla dávno šedivá,kdyby měl být Tequila erotoman:-):-)Uklidnila jsi mě a už to neberu tak tragickysmajlík
Tak občas přemýšlím,jestli by mě ten můj milovník všech lidí chránil před nějakým útočníkem...Nějak si ho neumím představit,ale třeba by mě překvapil..Ale zkoušet to nemusím,mám v parku po tmě strach i tak:-(

13.10.2010 09:32
rude

XXX.XXX.13.149

Mati já tomu zas tak nerozumím :-) ale dle mě máš tělo s vlastnostma zrcadlovky, můžeš manuálně nastavovat, ale nemáš výměnné objektivy, zoomuješ pomocí tlačítka a ne manuálně otáčením objektivu, fotíš skrze displej a ne hledáčkem...je to tak? za objektivem podle mě není zrcadlo. takže je to taková kombinace zrcadla a kompaktu. máš docela velké ohnisko, i světelnost, takže je to celkem dobrý přístroj :-)

Ten Frí jak vážně povedený, barvy jsou syté, tak jak mají být. i Gríša :-) u Nudle mi trochu přijde, že je fotka světlejší, ona je ve skutečnosti více černá, ne? možná bych zkrátila čas, aby byla malinko tmavší a tím pádem barvy sytější. řídím se vždy tím, že ten hlavní objekt má být tak barevný, jak ve skutečnosti je, takže Hagi musí být černý, ne do hněda, proto jak má hnědé melíry někde, ve skutečnosti je černý jak uhel, mažu fotku a snažít se ji udělat tak, aby odpovídala realitě. to jak se vybarví pozadí už pro mě podstatné není, at je to klidně světlejší nebo tmavší, jen aby byl ten hlavní objekt reálný.pak správně upoutá. u indyho je to těžší, portože ten má občas srst na slunci do hněda.

ťapánkující Bíša je super smajlíksmajlík taková momentka se mi nikdy nepodaří :-)

tohle je špatná fotka, je do hněda, neleskne se. kompozičně taky špatně, nemá tam tlapy:-)

13.10.2010 09:34
rude

XXX.XXX.13.149

tato je dobrá, je černý jak má být, i když jsou tam zase jiné chyby, jako nebe není tak modré atd... ale hlavní objekt je takový, jak má být :-) a to je rpo mě podstatné. to jsou jen moje názory a pohledy na věc.

13.10.2010 09:38
rude

XXX.XXX.13.149

a taky, ta první fotka si myslím, že je focena automatikou, ta druhá manuálně a rozdíl je markantní. někdy se to taky odvíjí od slunce, když málo svítí, k večeru, dává měkké světlo a černá prostě nebude černá ani kdybych se na hlavu stavěla.a když na to tak koukám, mám hodně špatných fotek :-):-):-)

13.10.2010 09:49
markemic

XXX.XXX.13.126

Peti,neboj,mám to taky tak,když se dívám na starší fotky,tak bych u některých(spíše většiny) brečela,jaká je to hrůza.Holt se pořád snažím zlepšovat a s tím se mění i to s čím jsem spokojená a u čeho bych si rvala vlasy:-)):-)
Kriste ,co zas všichni dělaj na tom netu,všechno se mi seká,nic se nenačítá,božéééésmajlíksmajlík

13.10.2010 10:46
rude

XXX.XXX.13.149

nejhorší je, že jsem na sebe čím dál víc přísnější :-) už mi nestačí uděla dobrou fotku, chci jí mít perfektní :-) ale to je asi přirozené, když to člověka chytne, že chce víc a víc :-)

dnes jsem si vzala foták sebou a o pauze chci jít do parku něco vyzkoušet. včera jsem toto fotila, slunce po pravici. ale nevím no.

13.10.2010 11:17
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) jste tady všechny tak profesionální fotografové, že raději přestanu vkládat svoje fotky:-)) Mě obvykle stačí, když na fotce kterou udělám je poznat co jsem to vlastně vyfotila:-) Peti já nějakou fotku chalupy buď najdu, nebo udělám :-) Dneska mě Hubert ráno tak otrávil, skoro pravidelně potkáváme jednu ovčandu, která má Huberta strašně ráda ( na ostatní psy je docela protivná), vždycky když Hubase potká, letí k němu, směje se, vrtí ocasem...a Hubert na ní kašle. Jednou jedinkrát se s ní proběhl a od té doby si jí vůbec nevšímá. Dneska mě jí bylo tak líto, zase se přiřítila k Hubertovi plná nadšení a sympatií a ten protiva můj, se na ní ani nepodíval, otočil se k ní zády a dělal, že tam ta psí holka není. Vypadala tak smutně.....smajlík

13.10.2010 12:50
rude

XXX.XXX.13.149

to jsi říkala už nedávno, to je pořád ta samá fena?:-)
mě se dnes nic nechce. mám lenivou...

13.10.2010 13:02
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Jsem sklerouš, už jsem to tady určitě říkala máš pravdu, je to ta samá fena a dneska mě jí bylo líto nějak hodně, proto jsem se asi rozepsala:-) Našla jsem fotku chalupy :-)

13.10.2010 13:07
rude

XXX.XXX.13.149

no počkej počkej... já si představovala nějakou roubenku a ty chalupa říkáš tomuhle panství? :-) krásný, barvička moc hezká. pozemek veliký, co? tomu by se dalo říkat letní sídlo, letohrádek nebo tak a ne chalupa :-)

já jen myslela, jestli Hubas nemá víc takových obdivovatelek, na který kašle:-)

13.10.2010 13:29
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) je to tam obrovské, kolem je oplocený pozemek asi 10 tisíc m, a naproti po asi 30m je dalších oplocených 7ha. Něco pro Huberta :-) S tou fenkou mi to nejde do hlavy, je to jediná psí dáma, kterou Hubert prostě nechce a nechtěl snad, ani kdyby hárala. Asi je to jako s lidma, chemie :-))

13.10.2010 15:22
markemic

XXX.XXX.13.126

Teda Hani,mít takovou "chalupu" zařízenou jako rodinný dům,tak tam v cukuletu bydlím!!Já taky myslela,že máš malinkou chaloupku:-)
Tohle je naše chalupa:-)

13.10.2010 15:33
markemic

XXX.XXX.13.126

A ten pozemek je luxusní...to je to,co mi chybí,obrovský oplocený pozemek,aby pes mohl lítat celý den venku,povalovat se tam,prostě beze strachu,jestli nepoběží k silnici,za lidma,za psama...Takhle je na 20 metrovým řetězu,když něco dělám na zahradě a je to naprd.Psa to nebaví,mě taky ne..ach jo,asi se do oplocení vrhnu na jaře sama:-)

13.10.2010 15:34
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Parádní stavení :-) my máme takový svah za chalupou, tak jsme ho zalesnili, aby se bylo čeho chytat když to klouže :-) Já jsem na chalupě jak to jenom jde, venčení je tam pohoda a nádhera, a když je obzvlášť hnusně, natahnu obrovskou pláštěnku a holiny a vyrazím, to tady v Praze tak moc nejde, mohli by mě zavřít za strašení dětí smajlík

13.10.2010 15:38
markemic

XXX.XXX.13.126

Hi hi Hani to dělám taky!Mám pláštěnku až na zem,prostě takový igelit přes celé tělo,gumovky a razíme!Miluju,když jsme venku úplně sami,nikde nikdo:-)S tím strašením to vidím podobně,v Praze by to lidi nerozdejchali:-):-)
Ach jooo,léto bláznivé..hned bych to vrátilasmajlík

13.10.2010 15:40
rude

XXX.XXX.13.149

10 tisíc m už je pěkný pozemek:-) tam by mohl klidně běhat i kůň :-)

Markét to je parádní chalupa! taková typická, malý okýnka... přála bych si takovou, klidně malou o 2 místnůstkách a byla bych tam nasáčkovaná pořád :-) ten plot je fakt blbej, že nemáte, taky by mě to štvalo. přizvi nějaký chalany, kup jim k tomu basu piva a ať ti pomůžou :-)

máme po dlouho době rekord, za 1 den jsme zaplnili příspěvek, to nám jindy trvá třeba měsíc :-)

13.10.2010 15:40
hankaapes

XXX.XXX.101.77

markemic napsal(a):
A ten pozemek je luxusní...to je to,co mi chybí,obrovský oplocený pozemek,aby pes mohl lítat celý den venku,povalovat se tam,prostě beze strachu,jestli nepoběží k silnici,za lidma,za psama...Takhle je na 20 metrovým řetězu,když něco dělám na zahradě a je to naprd.Psa to nebaví,mě taky ne..ach jo,asi se do oplocení vrhnu na jaře sama:-)

To máš pravdu, my jsme jako první začali dělat plot, to jsme ještě měli dva psy a to už se uhlídat nedalo. Ale nejlepší bylo, když jsme tam nejdřív bydleli v karavanu než jsme ty trosky dali do kupy. To byla pohoda a idyla :-) Potom jsme udělali takovou mansardu nad tou starou stodolou jak je na fotce taky vidět, a teprve potom se pokračovalo dál.

13.10.2010 15:44
rude

XXX.XXX.13.149

to je krása, Hani pokračuj s fotkama v novém vláknu :-)

13.10.2010 15:47
markemic

XXX.XXX.13.126

Jo ,to jak by viděl můj chlap,že si tam na to beru jiný chlapy,tak to by se najednou jal plot dělat,to známe:-)Zjistím si co a jak a na jaře jdu do toho:-))
Teda i vevnitř je to krásný čisťounký,útulný...to je opravdu jak rodinný domeček:-)Krásný,nedivím se,že jsi tam pořád:-):-)
To u nás je to supr přes léto,je tam teplo z venku,beztak jsme celé dny venku,takže tam akorát spíme:-)Ale jak je zima ,tak už je to jenom dřina,neustále topit,jinak bychom tam zmrzli...

13.10.2010 15:58
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Už tolik fotek nemám, ale o víkendu klidně nafotím celou chalupu zevnitř, cítím se tam moc krásně a miluju jí:-) o Hubertovi ani nemluvím, tam se vyvaluje zásadně na sedačce:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík