Nezavřou hubu a nezavřou :o) 48

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.10.2010 09:15
mata

XXX.XXX.80.144

Joj Hani, tak ať ti to u MUDr. dobře dopadne :-)
Njn mám z knoflů fakt fobii, čím su starší, tím je to horší, ale ječela sem už jako malá :-) Ale z uzavřených prostor taky docela šílím, proto třás nejezdím výtahem :-| Být pod lavinou, neumrznu, ale umřu prostě na infoš z toho, že se nemůžu hýbat :-|
Bojuju čéče a snad se zadaří, ona ta pažitka dělá svoje, jen nesmím na nikoho dýchat dneska smajlík

Tak vám semka fiknu troška Murphyho zas, už bude jen o psech :-)

21.10.2010 09:24
hankaapes

XXX.XXX.101.77

smajlík Ten ví o čem píše smajlík letím....jo a představa, že mě zavalí lavina mě dusí už teď, moje noční můra je být v malé místnosti bez oken, během okamžiku nemůžu dýchat kdyby tam byla tma, tak umřu hned :-)

21.10.2010 10:47
rude

XXX.XXX.13.149

ahoj holky!
Mati jedeme zítra kolem 15h a do neděle. dnes musím balit a ještě jedem na nákup - přo žrádlo, abysme tam neumřeli hlady :-)

jinak ten kabátek je hezounký :-) mě se i barva líbí, mám ráda barevné věci, z černé jsme už vyrostla :-) hadry mají v Tescu pěkný, jsou i cenově přijatelné :-) chodím na ně koukat dost často, bohužel málokdy si něco koupím, není kredit:-( ale snad bude líp... uvidíme jak se to celé vyvrbí, v pondělí máme schůzku.

U zubáka v poho, dostavovala mi zub, sice vrtala, ale jen do umělé hmoty :-)

víte z čeho mám fobii já? z potápění, že se udusím, že nebudu moci dýchat. když koukáme na Faktor strachu a někdo se tam potátí a proplouvá třeba nějakým potrubím, tuhne mi krev v žilách smajlík

21.10.2010 16:22
mata

XXX.XXX.80.144

Peti tak hlavně ať se šťastně vrátíte domů a nezapomeň fotit jak divá smajlík
No tak v pondělí na tebe budu myslet, kdyby to tak vyšlo viď? :-) :-)
Potápění není tak šílený, ale ty roury jo, to je to samé jak kdyby to nebylo ve vodě, zešílela bych ve vodě aj na suchu, jinak mi potápění neva :-) Plavu ráda, potápím se ráda, ale musím mít dostatek prostoru :-)

Koukala sem na net, na toho anglána, co ulovil tu tygří rybu! smajlík Páni to je síla, nechtěla bych ju potkat.....i když....kdyby tak žila u nás, možná bych pro ni dostatek lidí k jídlu aj našla :-| :-) Je škoda, že je tak vzácná a jen doufám, že zas nevyhyne....to by mě kleplo už asi, tolik zvířátek mizí ze světa kvůli člověku smajlík
Kdo ste nečetly, tak tady aj fotkama:
http://www.novinky.cz/koktejl/214714-rybar-chytil-tygri-rybu-utocici-i-na-krokodyly.html

To je to samé jak Harpyje pralesní, tak obří a mohutnej nádhernej dravec, patří mezi nejmohutnější dravce na světě, má 9 kg, nohy tlusté jak lidská ruka, rozpětí dva metry, zespodu na pařátech citlivá čidla, jakmile se jich něco dotkne, pařáty se sevřou a držte se....mají stisk 3x silnější než rotík!!!!! smajlík smajlík smajlík A je nádherná! Překrásnej dravec!!! Taky je schopna ( a občas to i dělá, proto je ohrožená, lidi po ní jdou smajlík ) odnést a zabít dítě, malého člověka :-) Jinak se živí opičkama, lenochodama atp. a je šílenej lovec, jako Jestřáb, nevidí a neslyší, cíl je pro ni jen kořist, dokáže neuvěřitelně rychle svištět mezi stromy a je schopna při přímém útoku vyvinout rychlost až 90km/hod. smajlík
Moc bych chtěla aby žila i u nás....anebo ji aspoň někdy vidět živě....aspoň v ZOO :-) Líbí se mi, jsou nádherné, patří mezi orlovce :-)
Tak aspoň pár fotek, nejspíš ji už za pár let budeme moci vidět právě jen na fotkách smajlík

21.10.2010 16:23
mata

XXX.XXX.80.144

:-) fakt krásnej dravec, krom orla mořského a výra velkého snad krásnějšího dravce neznám :-)

21.10.2010 16:25
mata

XXX.XXX.80.144

:-) strašně bych si právě pro tyhle ohrožený nádhery přála být miliardářka....koupila bych jim kusy pevnin, ostrovy a nechala je tam všechny v klidu žít...:-)

21.10.2010 16:30
mata

XXX.XXX.80.144

Jo a samice jsou až o polovinu větší než samci a pařáty mají délku až 12 cm smajlík Ten stisk je síla, rotíci maj v čelistech sílu stisku jak sviňa ( si to zas nepamatuju kolik atmosfér ) a ještě 3x silnější stisk 12 cm pařátů....úžasný!!!! smajlík

22.10.2010 08:38
hankaapes

XXX.XXX.101.77

mata napsal(a):
:-) strašně bych si právě pro tyhle ohrožený nádhery přála být miliardářka....koupila bych jim kusy pevnin, ostrovy a nechala je tam všechny v klidu žít...:-)

:-)) Krásní ptáci :-) měla by sis přečíst "Kniha o životě" od Axela Munteho ( teď si nejsem jistá jestli jsem napsala správně to jméno), ale on mimo jiné taky koupil ostrov kvůli ptákům :o)) Je to moje oblíbená knížka, i když psaná poněkud archaicky :-)

22.10.2010 09:23
mata

XXX.XXX.80.144

Bré ránko smajlík
Tak Peťulka balí do německa, doufám Peti, žes nakoupila dost jídla, abyste se nám vrátili v pořádku a ne jak somálečci :-)

Hani tu knížku má myslím Mú doma, tak jí řeknu a přečtu si ji, ale už jsem nějakou knížku takovou četla, jen teďka netuším, zda o ptácích, či o jiných zvířatech....ten ostrov pro zvířata a svůj klid, koupilo víc lidí, o kterých se ví teda, a pár jich o tom právě i napsalo :-)

Tak děcka, Sabča má dneska svátek a Gabulka touhle dobou už je na magnetické rezonanci, a pak dle výsledků operace, či co jiného....:-| Sabči, moc držíme všecko všecičko co máme, aby vše dopadlo výborně a dostalas k svátku ten nej nej dáreček----zdravého Gabulku :-)
Už aby se mi ozvala, jak to dopadlo....budu jak na trní....

Jinak dnes je tu úžasně modro, už v noci bylo, měsíček svítil jak blázen smajlík Bidíčka sem si zas ráno musela uplácet hovězím uchem, poté co sem mu zakapala očička....ale už je má krásný a zdravý, tak to už pár dní vydrží to kapání a je to :-) Jen že se u toho vždycky tváří jak poslední svatej a po zakapání ho chytne radostnej amok ( asi že mu ty voči zůstali a nevydlábla sem mu je že smajlík ) a začne mě žužlat a okusovat a házet mě na zem a tak a zakončí to tím, že mi sundá gumičku z culíku, zakousne ji a odskáče s ní pryč smajlík Je vám jasný, že gumička je pak nepoužitelná, musím ji vyprat a sušit :-)

22.10.2010 09:38
rude

XXX.XXX.13.149

i ty vtipálku smajlík somáleček prej smajlík balila jsem včera, snad nezapomenu nic zásadního (jako vždy, třeba misku na krmení:-) )

zajímavý dravec, ty pařáty vypadaj až strašidelně :-)

Gabo to určitě zvládne! taky jsem si na něj dnes vzpoměla, když hlásili, kdo má svátek.

22.10.2010 09:41
hankaapes

XXX.XXX.101.77

Gabulovi držím moc pěsti, moc moc.... :-) Chacha gumičky z culíku :-)) to ještě ustojím, ale co je děs, když mě začne Hubas po nějaké "operaci" např. čištění uší, nebo zubů, olizovat a vylizovat uši :-) Je to děsnej pocit, ale on z toho má takovou radost smajlík A podotýkám, že mám uši čisté smajlík Dneska se mi nechtělo z postele, venku na nule, a Hubert ležel vedle mě a najednou udělal výpad hlavou, dloubnul mě do ramene a ňafnul, potom se zase rychle položil a dělal že nic, jenom ocasem bušil do postele, a za chvíli zase.....neodolala jsem moc dlouho a skočila na něj a šla ho zmuchlat, to bylo blaho, moc si to pacholek užíval:-)) A já taky :-)) Jedu na chalupu a možná tam vydržím až do příštího víkendu, tak si holky užívejte a Sabče s Gabim ještě jednou moc držím palce.

22.10.2010 10:29
mata

XXX.XXX.80.144

Miska je to nejmenší Peti, holt byste jedli společně z jednoho talíře smajlík

Hani to mi občas dělá Guru Guru, že mi vylizuje uši, taky je mám čisté, aby snad něco nechytil brouček smajlík Je to zvláštně příjemný, čék by u toho usnul blažeností smajlík
Hihi, Hubýsek měl po ránu rošťáckou, asi ví, že jedete na "chaloupečičínečku" :-) a má radost smajlík Ale čéče sme dvě, taky sem pak Bíšulku zmuchlala aj se svou gumičkou smajlík
Tak tam Hani hlavně foť :-)

Tak jo děťátka moje :-), šinu se makat, jedem přezout Straliska, pak montovat vysílačky, dolít baterky, svařit konstrukci a takový ty hovadinky, v pondělí Mí možná pojede do Fiľakova, tak ať je to v cajku :-)
Peti, ať se vám plavací víkend vydaří a pořádně si ho užijete, hodně foť a šťastně se vraťte :-)
Hani ty si chaloupku taky pořádně užij, ať už tam budeš týden, či víkend a budem se na tebe zase těškat :-) Hlavně brmčej ofafrně, lidi zapomínaj, že silnice mrznou ( včera si nějakej dežo urazil o Mí zrcátko, páč jaksi jel v protisměru, a to mu Mí uhnul co nejvíc na kraj, jenže dežovi byla silnice ve felcce malá smajlík ).
A pevně doufám, že to s Gabulkou dobře dopadne, Sabča mi bude psát sms, tak budu vědět....:-)

Tož krááásnej víkendíček všem smajlík

22.10.2010 10:42
rude

XXX.XXX.13.149

Vám holky taky! :-) V pondělí dám reportáž z německa, Hani tak at máš na chalupě hezky ten týden.
kdyby něco o Gabovi nového, písni sem.:-)

22.10.2010 11:17
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-)) A pořádně se oblečte, bude kosa :-)) Německo je severnější a tudíž zimnější :-)

22.10.2010 12:23
mata

XXX.XXX.80.144

Tak totok mi stálo za to sednout do Citronka a sjet fofrem dom na PC a napsat vám, z pneuservisu u kámoša, kde přezouváme Straliska!!!

Cituji SMS od Sabči:
Tak mám ty nejlepší zprávy. To co tam rostlo tam není, byla to zduřelá sliznice, která splaskla! Gabovi vypláchli ucho, dostane zase ATB a bude běhat i s ucheem!

Tož se nám to krásně rýsuje, sluníčko, všecko dobré ( ťuk ťuk ťuk ŤUK ŤUK ŤUK ), tudíž užívejme života plnýma hrstma, s věrnýma, krásnýma a úžasnýma chundelkama po boku smajlík :-)

....a zas mažu na gumárnu...:-) Míťa na mě vyjeveně čučel, když sem tam začala skákat a jačet, že musím sjet honem na skok dom to sem napsat, než se všechny rozprchnete, ale neříkal nic, jen abych jela opatrně :-)

22.10.2010 12:33
rude

XXX.XXX.13.149

smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík
huráááááá , ta zpráva stála za to smajlík Sabče spadl asi ten největší šutrák ze srdce smajlík

22.10.2010 12:50
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-)) Hurá sláva, můžu v klidu odjet :-)):-) Ještě že jsem se jukla na PC než pojedu, to mám radost smajlík

22.10.2010 13:07
markemic

XXX.XXX.77.68

Tak to je super!!!Že moc gratulujem,že jo holky?:-)To je úžasný,že to nic nebylo a není!To bude krásný víkend,když člověk ví,že je pesan zdravej!

22.10.2010 13:09
markemic

XXX.XXX.77.68

Užijte si Německo,užijte si víkend všechny,Ty si Hani odpočiň od civilizace s Hubýskem na chalupě:-)My pojedem teď o víkendu a pak příští týden od středy až do neděle:-)A pak Huráááá do nové práce:-)

22.10.2010 16:34
sabina

XXX.XXX.60.83

Holkýýýý holkýýýýýýýsmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík

Tohle to je ten nejhezčí svátek pod sluncem - jak mi psala Maťa.
Gabulku mi vzali v 9 hodin, s tím že když v čekárně viděli ucho, tak doktorka mírně pojásala, že to vypadá docela dobře, a že ikdyby byla ta nejmenší možnost ucho mu nechat, tak to udělá a řezat nebudou!!! Což mi mírně zvedlo náladu.

Mišutku odvedly a že budou tak za hodkku, hodku a půl volat. Volali.... Já celá stresing co a jak - a paní doktorka, tak volám že volám, ale stala se taková věc (mě přejel mráz po zádech) A řiká - ,, my sme se jaksi špatně dohodly a na to vyšetření nás kolegyně předběhla,, :Takže Mišutka tam chudák sám seděl od těch 9 hodin někde zavřenej a smutnej..chjo chjo. To mě vážně mrzí.

A tak že zavolají jak budou něco vědět.

Volali asi za další 2 hodiny s tím, že mají velice dobrou zprávu.:-)smajlíksmajlík
To, co překáželo byla jen silně zduřelá sliznice, je sice fakt, že má Gabulča extrémě úzký zvukovod, ale se správnou péčí si paní doktorka myslí, že to půjde.Nejásám předčasně, to ne, ale udělám proto maximum. Máme kontrolu za 10 dní. Pokud se to opravdu vrátí někdy v budoucnu. Uvidíme co dál.:-)

22.10.2010 16:36
sabina

XXX.XXX.60.83

Jinak sem vám všem velkej dlužník - podpora nesmírná:-):-)

Děkuji moc..i za přání:-)

24.10.2010 16:37
mata

XXX.XXX.80.144

Sabi úžová fotka, Gabulka je prostě jen jeden :-) A jak se dostával z narkozy, bylo to lepší než minule? :-) Včera jsem jela kousek od tebe, ale jaksi sem ti nevolala, že bych se stavila, páč bys mě asi zabila ( bylo to tak nějak kolem 03:35 tže vlastně dneska ) smajlík smajlík Ale vzdušnou mlaskačku sem Gabulkovi poslala smajlík Nezabloudila doufám v tý mlze a přilítla mu?! smajlík smajlík :-)

Zítra budu mít nerva jak blázen, Mí poprvé pojede se Straliskem až kamsi úplně do háječku, tak se budu klepocat o něj, aj o to, aby se to někde nepotento.....to je furt něco totok :-) Ale normoš za náma už byli všici sousedi snad, chlapi zvlášť, baby zvlášť :-) ( jen jedni přišli společně smajlík ) a všici začali první větu: "Páááániiii, tak vy ste si koupili žlutý auto, aby vám ladilo k těm žlutým voknům, že?" A tak sem odpovídala, že na jaře přetřu znovu ten žlutej plot, páč už žlutej není skorem, jak je to oprýskaný a uvažuju aj znovu nad fasádou, která byla světle žlutá, ale za ty roky skoro zbělela, že bych ju hodila na intenzivnější žlutou a voni čučeli, jak paka, páč netušili, zda to myslím vážně bo ne smajlík smajlík smajlík A až pak se zajímali, co a jak, kde je vlek, a kolik to uveze a kolik to stálo a blablabla, šak to známe :-) Hotovo totok, zvědavci jedni :-)

25.10.2010 09:28
sabina

XXX.XXX.169.144

háááááááááááááááááááá no ty vogoooooo joooo vlastněsmajlíksmajlíksmajlíksmajlík

Si měla říct, šak joooooo jak jinak. Máme miliony a kupujeme auta dle barvy oken .-D či obráceně,??smajlíksmajlík

Maso malá kikičánka..:-)smajlík
Gabulínek?? No probouzel se luxusně, Prakticky byl už na klinice skoro v pohodě. Doma sem mu pořád říkala musíš spinakt, nabrat síly. smajlík A on takhle seděl přivřené oči a tvrdil že nesmajlíksmajlík

Už k večeru hajtrajdal s balonem. neřád. No je to poklad. Ještě nám začala hárat jeho oblíbenkyně..tak doufám že až přijdu domů nebudu mít rozdrápané zdi a strhané záclonysmajlíksmajlík

Si měla písnout, kuřáckou přestávku bych zvládla smajlík:-|

Dělali sme v sobotu model baráčku 3D tak vám ho pak nafotím. A ukáááážžžuuuuu

25.10.2010 12:25
rude

XXX.XXX.13.149

ahoj holky!
tak jsme zpátky, příjezd včera dolem 10h totálně vyčerpaný.bylo to tam fajn, jako minule. sranda, psy to bavilo, hodím pá fotek.

Sabi mám radost za Gabína :-)

Mati kam až Míťa jede?

25.10.2010 13:07
mata

XXX.XXX.80.144

Sabi tak to je super s tím Gabulkou, že se tak dobře z toho dostal smajlík Neříkala jsem ti, že to dobře dopadne? Je to kluk šikovná, je silnej a bojovník smajlík
A jojky jojky s tím háráním, upřímnou :-| :-))
Jéééé baráček rozhodně nafoť a ukaž, su zvědavina stará! smajlík smajlík

Peti ahoooj, jsem moc ráda, že jste se v pořádku vrátili a že se tolik líbilo a užili jste si to smajlík smajlík No fotečky luxusní, fakt úžo!!! Mě to zas úplně přeneslo přímo tam smajlík Tak doufám, že pak dáš na web všecky aj s videjkama, moc se těškááám!!! smajlík smajlík
Peti a co ta práce dneska? Jak to dopadlo? :-)

Míťa jel dnes jenom k polským hranicím ( asi 6 km od hranic ), tak sem mu nakázala, aby mi dovezl medvídka, vlka, rysa a losa smajlík smajlík Vím, že tam žijí a šííííleně je chci vidět, asi tam brzo udělám výletek se štěndy, pejsci tam prej můžou :-)
No už sme si volali a je nadšenej, tak snad to takto vydrží....i když teda spotřeba Straliska je vcelku závratná že :-| Njn, když veze 14 tun, a bez vleku, to s vlekem ta spotřeba fakt vyjede myslím na těch 45 litrů, ani nemrknem :-| Nádrž je sice na 600 l, ale kdo to má platit že :-)

Já dnes dělám gruntování domečku aj zvířátek, tže mně všici mizí z oček ( krom Frííí, ten je jako obvykle nadšenej, když ho škubu, stříhám drápy, čistím uši, oči a prohmatávám uzliny, kulky....:-), luxuju, prachuju a tak ) smajlík A to sem ráno ještě stihla nákup, aj Bíšánkovi krásnej novej košíček, sedí mu úplně úžově, jen sem ho troška roztáhla....uvidím jak v létě, až bude mít ustavičně rozdlábenou tlamku hicem, ale myslím, že to bude o.k. :-) No a do toho ještě vařím na pěti stavech pro nás, psy a ptáčkům louskám oříšky, už na mě ječej, aj strakapoud tu dneska je smajlík

25.10.2010 13:14
mata

XXX.XXX.80.144

Ešče totok sem musím dát :-) Když Iveco, tak Iveco, bohužel žlutou neměli smajlík

25.10.2010 13:45
rude

XXX.XXX.13.149

smajlík však aspoň bude v tom žlutém autě vidět :-)

fotky i video už na webu mám :-) Mati tamto dnes v 18h se sejdem.uvidíme :-)

včera ráno, když jsem šla Indyho venčit k poli, než jsme jeli na ranní předváděčku, se mi ten idiot vyválel v hovně smajlík lidském smajlíksmajlík musela jsem ho vzít do sprchy a vykopupat v šamponu, bylo mi z něj na blití.smajlík takaž na tohle fopa byl ten víkend bez chyby :-))
tohle je zas jiný pesan

25.10.2010 17:44
mata

XXX.XXX.80.144

Peti, ty videa i fotky jsou perfektní!!! Bezvadný a bombastický smajlík smajlík smajlík Už sem byla na webíku, víš?:-) Akorát to druhé video mi jde jen do půlky, pak už ne smajlík
Teda a Indy bezvadně skáče, sem se u toho řehnila, má odraz jak blázen! smajlík smajlík A ten kameraman tam, že točil jenom tebe čéče? smajlík Byl hodně mokrej??? smajlík Ten druhej kluk, ten Lukáš myslím?!, toho pesana vůbec nijak nepovzbuzoval, jak kdyby tam snad pes ani nebyl, čučel někam úpa jinam, co mu bylo?! smajlík
Červená ti sluší Karkulko, připomínáš mi silně a velmi moji spolužačku :-)
Safra, bolí mě hojící se opar, asi ho vypálím smajlík

25.10.2010 17:58
rude

XXX.XXX.13.149

o tom kameramanovi jsem vůbec nevěděla. až když jsem se otočila jsem zjistila,že tam stojí a že bude asi mokrý smajlík
jinak mě to video jde až do konce smajlík

Mati oni němci mají jiný styl, řekli nám, at je vůbec nepovzbuzujeme, že si psa zpracují holky ve vodě. my máme jen vydat 1x povel a nic víc, maximálně třeba pokud se mu nechce to znovu zopakovat. já teda na Indyho mluvila i tak, občas, protože to na něj platí.
má se tím docílit, že se jednou řekne povel a musí se splnit, protože ten pes do té vody stejně vleze, proto prý nemá cenu to opakovat (asi jako kdybys mu opakovala povel sedni a on nesedal) ale já to moc neuznávám, motivace je třeba.
stejně tak pochvala je pro ně 1 podmět (buď pohlazení, pamlsek, slovní pochvala) že prý se pes nemá zahlcovat vším najednou jak jsme zvyklí to dělat, pak prý má v tom bordel, povel, splnění,1 pohlazení, konec.
u nás: povel- splnění-pohlazení+pamlsek+zašišlání jak je dobrý smajlíksmajlíksmajlík

jdu se chystat.

25.10.2010 19:00
sabina

XXX.XXX.60.83

Peti, to je báječnýýý totoksmajlíksmajlík

25.10.2010 19:09
mata

XXX.XXX.80.144

Peti vidíš, já si říkala, jestli třás nemají němci jiný pravidla výcviku a ono jo...nu každého věc, ale taky jsem pro to, co ty, povzbuzování a šišlání :-) A ani mi nepřijde, že by v tom měli pesani nějak bordel, ale tak jak říkám, každej cvičí jinak a vyhovuje mu něco jiného, důležitý je, jak to sedí dotyčné dvojici pes-pán :-)
Čéče mně to video nende, ale zkusím to ještě, až tu povypínám dalších 20 programů, to bude možná taky ono :-)
Držím palečkýýýý :-) :-)

25.10.2010 19:19
mata

XXX.XXX.80.144

Bíšánek mi už zase krásně přibírá :-) A hlavně, co má ten Aptoflex, nezakulhal, i když letos vůbec neplaval, chodí jak kočka lehce, kluše jak arab, vstává jak mladík atlet, lítá jak čečetka, no prostě to, co dokázal Aptoflex, nedokázal ani Alavis, ani Caniviton....smajlík Sychravej podzim to ještě prověří, ale zatím se nestalo, co ho mám, aby byl takovou dobu bez kulhání a těžšího chození :-) Takže bych ten Aptoflex nejradši polila zlatem :-) ťuk ťuk ťuk :-)

Tady se mi strašně na tý fotce líbí, jak má pod ťapáčkem ty houby! :-) Nerozšlápl je ale :-)

25.10.2010 19:40
sabina

XXX.XXX.60.83

Bíša je kráááásnéééééjjjjjjj pufinááááččččč

Jak sem slíbila - přední strana

25.10.2010 19:49
sabina

XXX.XXX.60.83

z pohledu od předu je tohle pravej bok

25.10.2010 19:50
sabina

XXX.XXX.60.83

Jde to celé rozložit na patra a zase složit :-D včetně střechy..ale z toho by jste stejně věděly prdsmajlík

25.10.2010 19:59
mata

XXX.XXX.80.144

Týýý jo Sabi, hustokrutej barák!!! smajlík smajlík Nechceš mi taky nějakej takovej postavit? smajlík smajlík

Můj dnešní návštěvník krmítka :-) Trčel tam vytrvale a čučel do okna, dokud sem tam ty oříšky nenasypala :-) Je to foceno přes celou kuchyň a ještě přes záclonu, abych ho nevyplašila, tže omluvte kvalitu smajlík

25.10.2010 20:10
mata

XXX.XXX.80.144

Ještě sousedovic Tony s kočkou ( to je ta mrcha, co mi chodí na ptáčky! smajlík ) Kočka patří k němu, její matka je nádherná chundelina žíhaná a je rozumná, na ptáky mi už nechodí ( co jí jednou prohnal Efram ).
Foceno přes ulici z okna a v podvečer, tže kvalita opět někde :-))

25.10.2010 20:12
mata

XXX.XXX.80.144

Čekám, až dobrmá Mí, už by tu měl někde ve městě skládat a za chvíli být doma, čeká na něj Píp Píp ( čti kuře ) na smetaně :-)

25.10.2010 20:17
mata

XXX.XXX.80.144

Sobotní údržba Straliska :-))
Tak auto se parkuje na ulici nakonec, vejde se krásně a vlek se nechává dole ve městě :-) V zimě se tam bude nechávat aj auto, páč by se semka Mí nedostal na ty naše kopce, a kdyby se urval, jak loni s Dailynou, tak to už by nebyl jen zbořenej sloupek u plotu, to už by dotyčnýmu proboural celej barák :-|

25.10.2010 20:19
mata

XXX.XXX.80.144

Ale zajíždí se mi vedle něj s Citronkem líp, než vedle Dailyny, ta byla nějaká bachratější :-) A hlavně měla nižší kabinu a vytrčený zrcátko :-)

25.10.2010 20:35
sabina

XXX.XXX.60.81

MAtiiiiiiiiiiii ty kráááávoooo to auto je fakt megalomantickýýýýýýsmajlíksmajlíksmajlík

Tápeček krásnej:-)

25.10.2010 20:39
sabina

XXX.XXX.60.81

JInak ten model je 1ku50ti.

Šířka pozemku odpovídá..délka ne. Ještě si budu dodělávat Amirovo bydlisko na konec, kterej se tam dolepítkujesmajlík

Jinak vám musim něco říct, tomáš počítal střechu a vyšlo mu 571 000,- kč smajlík tak mě pořád tvrdí že si nemůžeme dovolit střešní okna..jo. Tohle mi tvrdí asi 4 dny.

Dneska ráno volá, že se jaksi sekl o nulu smajlíksmajlík že teda jen 58 000,- střechasmajlíksmajlík to je hodně špatný seknout se o nulusmajlíksmajlík

26.10.2010 16:16
markemic

XXX.XXX.77.68

Ahojky,
teda Peti,pěkný videjka máš.Ten kluk byl vážně zvláštní s tím ,jak jen čučel jak puk a pes to jeho chování pěkně zrcadlil,žádné nadšení..Mati,tak hlavně ať má nový auťák pevné zdraví a ať je Míťovi výborným parťákem!
Tak a já už mám dneškem podepsanou pracovní smlouvu a v pondělí hurá do nové robotysmajlíkTo bude zase ráno..brzo vstávat a k tomu nervy..to zas půjdu 20 krát na záchod,bude mi blbě a bude to stát za H.....Pojedu tam jak zvadlá slípka,ale až tam vlezu,tak to ze mě spadne a bude to dobrý:-)A budu nasávat nové prostředí a vědomosti:-)

26.10.2010 19:20
rude

XXX.XXX.248.133

Markét, jsem zvědavá, kam nastupuješ? držím palce, at je první den fajn a stres brzo opadne :-)

Sabčo, ten mode budete realizovat? předpokládám, že si jen tak nehraješ domeček je úžasný, hned bych ho brala,ale na mě možná trochu velký, stačil by mi přízemní, sem líná úklízet :-) 58 vs 580 je teda sakra rozdíl :-):-)

bohužel no, jak jsme tam začali psy povzbuzovat, hned nás zarazili, oni ti němci mají i jiný pohled na výcvik než tady v ČR,spousta věcí se liší. ale tohle s vodou je podle mě idiotské, pes se na to musí namotivovat a podporovat.

smajlíksmajlík je super, že je Bíša fit, at mu to vydrží co nejdéle! smajlík

tady jedna půlroční fenečka z přeminulého týdne.

26.10.2010 20:10
martasek

XXX.XXX.248.253

Ahojte holky,tak se zase po nějaké době ozývám......zažila jsem krásný víkend plný coursingových nadšenců,Bertička byla moc spokojená a celé tři dny byla moooooc hodná.Byla to skvělá akce-naše první oficiální závody amatérů.

Něco pro Peťu,Bertička ve třídě veteránů dostala jako sparingpartnera 13 a půl letého Orynka (už byl hluchý)ale fantastický,ještě mu to běhá.....byl vážně úžasnej:-)

26.10.2010 20:12
martasek

XXX.XXX.248.253

....a ještě jednou Orynek s Bertičkou:-)

26.10.2010 22:23
rude

XXX.XXX.248.133

jé, to je hezké :-) na fotce vypadá jak štěně:-) gratuluju ! co je to ten sparingpartner?

26.10.2010 23:33
martasek

XXX.XXX.248.253

....nevím jestli je to správně napsané,ale první běh se běží sólo a ve druhém každý dostane partnera (nebo i dva) na běh.No a Bertička běžela s Orynkem,jako veteráni měli zkrácenou trať,ale byli parádní.......teda hlavně Orynek:-)

26.10.2010 23:36
martasek

XXX.XXX.248.253

....akční Bertička v sólo běhu při tréninku

27.10.2010 08:28
markemic

XXX.XXX.77.68

Ahoj,
Ti veteránští závodnící jsou úžasní!smajlík
Peti ,nastupuju jako zapisovatelka k Vrchnímu soudu v Praze...:-)Není to přímo ta zapisovatelka,která sedí u soudu a musí umět psát všema deseti nenormální rychlostí....to bych vážně nedala:-))
Poprvé v životě jsem dostala šanci dělat něco jiného než prodavačku,tak jí musím využít!:-)Plat nic moc,ale mě jde hlavně o to,mít v životopise praxi v administrativě .S tím už má pak člověk lepší šance někam se dostat:-)

27.10.2010 09:03
rude

XXX.XXX.13.149

jé, tak to je super!:-) s uplně stejným záměrem jsem taky odešla od prodavačky sem do cestovky. můžeš si tam udělat 2 roky praxe a životopis bude vypadat hnedle líp , držím palce smajlík a myslela bych, že to bude naopak slušně placené, ale asi na to nejsou peníze, to by si ti nahpře museli odpustit luxusní dovolené, drahá auta atd...

27.10.2010 09:14
markemic

XXX.XXX.77.68

Jé ,koukám,že máš stejný postup:-))No je to zatraceně špatně placené...budu mít ve zkušebce nějakých 11 000 hrubého...Na to,že tvrdí ,že bez téhle profese by šlo soudnictví někam,že advokáti si pomalu neumí napsat souvislou větu,atd....:-))No jo,a to budou ještě snižovat,že,z ničeho chtěj ještě něco brát.Copak soudcům ať berou,Ti mají dost,ale Ti řadoví zaměstnanci s těmi mizernými platy ba na to doplácet neměli...

27.10.2010 09:53
mata

XXX.XXX.80.144

:-) Sabi s tou střechou je to bomba.....vidím, že Tom je "matematik" jako já smajlík Střecha přes půl melounu, to by musela být snad se zlatýma taškama ne?! smajlík

Marký díky za přání, taky doufám, že bude Míťovi sloužit dobře :-)
Páááni a gratuluju k nový hokně!!! smajlík smajlík Teda placený to není nijak slavně, ale fakt je, že v praxe v admi je k nezaplacení smajlík Tak ať se ti tam líbí a hlavně daří! smajlík smajlík

Marti strašně gratuluju Bertičce i Orynkovi!!! To jsou fakt dva šikuláčci smajlík smajlík A moc jim to sluší!!! Orynek vážně vypadá jak štěně smajlík smajlík Fotka akční Bertičky nemá chybu!!! smajlík Ty uši! :-) smajlík
Tak už je vám oboum líp Marti? :-)

Já musím dneska do banky ( to tak nesnáším tyhle pochůzky smajlík ) a udělat nějakej nákup, ale mám docela kopr a hlavně zničený končetiny, aj ruce a krk a všecko, ze včerejšího tanyny ( sem si krom jiného zas musela hrát na velkou rockerku že, tže hlava s krkem mi nějak nefachaj dneska smajlík ), takže se obávám, že neudržím ani volant, ani nožku na pedálech, ani hlavu abych viděla na cestu smajlík Tudíž, vylučovací metodou bude nejrozumnější zůstat doma a všecko hodit za hlavu, šak ono se to nepotento a když jo, tak jo, co už smajlík

27.10.2010 09:54
rude

XXX.XXX.13.149

ted v březnu tu budu 2 roky, a buď ráda za 11 hrubého, já mám ještě méně:-( ono to zas tak jednoduché není i s praxí si sehnat dobré místo, všude chtějí obchodní zástupce, na ŽL, a zas klesnout na prodavačku se mi nechce, to už se pak nedostanu nahoru smajlík těch nezaměstnaných je ted bohužel moc a moc a jsou to šikovný lidi s velkou praxí :-( ach ta naše ekonomika, kdy už se to zlepší... mám ale takový pocit, že rok 2011 nebude o nic lepší než ten letošní , ba naopak horší.

27.10.2010 10:08
markemic

XXX.XXX.77.68

No jo,přesně tak,ani s tou administrativou nemá člověk nic jistý,ale aspoň trošku jiný šance..taky jsem mohla dělat prodavačku za 15 000 čistýho,ale já už na tu prodavačku taky klesnout nechci.Člověk by měl taky zkusit něco jinýho..ruku na srdce prodavačku může člověk dělat vždycky.Ale vyhrabat se trošku výš,to se jen tak nenaskytne...Tohle je penízkama nic moc,ale jde o ten "zářez" v administrativě:-))V cestovce máš ještě míň?Panebože...no jo ,ale tady v tý praze dám půlku nájmu,zaplatím paušál a nic mi nezbyde...

27.10.2010 10:11
markemic

XXX.XXX.77.68

Na druhou stranu v týhle době,je člověk rád,že sežene "slušnou" práci,kde nemusí stát celý den na nohách ,12 hodin denně...Taky už bych se chtěla cítit trošku jinak,než prodavačka,která musí snášet nevychovaný zákazníky,kteří se po Tobě rádi vozí,když vidí,že musíš držet tlamu a jen se usmívat...

27.10.2010 10:18
markemic

XXX.XXX.77.68

Mati s tou hlavou a krkem po tanyny,to moc dobře znám,druhý den se nemůžu hnout...taky házím kebulí jak magor a pak trpím:-))ale nemůžu si pomost,ono to jde nějak samo:-)
Já teď letím na pracák ,ukázat jim smlouvu o novém zaměstnání a hurá z pracáku pryč...na jak dlouho...nééé dělám si srandu,doufám,že se tam zase hoodně dlouho neukážu!!Nejlépe vůbec...smajlík

27.10.2010 10:21
rude

XXX.XXX.13.149

Markét a co jsi prodávala?

ruku na srdce prodavačku může člověk dělat vždycky- tak tak, to si říkám stále :-) ty budeš mít dobrou referenci po zkušenosti ve státní správě. jj, mám míň protože se to odvíjí od prodeje.a ten je bohužel mizerný...smajlík

27.10.2010 12:50
markemic

XXX.XXX.77.68

No ,že jo?Aspoň něco máme jistý:-))Prodávala jsem v papírnictví Rafo.V Praze docela pojem:-))Bavilo mě to,ale co tam chodilo za kretény(omlouvám se za výraz,ale plně to vystihuje) to neznalo obdoby...Lidi z kanceláří,apod. když jsi se blbě zatvářila už si ztěžovali a to nepřeháním.Speciálně já jsem byla věčně na koberečku,hlavně ze začátku,když jsem ještě neměla naučený úsměv alá "to víš ,že jo Ty blbečku,víš co mi můžeš":-)Povětšinou prostě lidi s mindrákama,co si je chodili léčit na prodavačkách.Co jsme tam s holkama všechno zažily a přežily...:-)

27.10.2010 12:56
markemic

XXX.XXX.77.68

Ale taky tam chodili i fajn lidi,i když značná menšina...Ti co tam chodili často a znali nás ,tak se nás kolikrát zastávali,když se po nás zase vozil nějakej idiot.Jednou tam byl pán,čekal ve frontě a nějaká baba tam začala vykřikovat a rozčilovat se,že musí čekat ve frontě(divný,co?) a pán přišel k té pani a říká"Teda slečny nemůžou,ale já Vám něco řeknu,to jak se chováte,to je chování dítětě ve školce a jestli se nezačnete chovat slušně,tak Vás odsud vlastnoručně vykopu!"A to jsme teda všechny zíraly,páč zas tak častý to nebylo,aby nás někdo bránil...

27.10.2010 13:10
rude

XXX.XXX.13.149

jj, vysírky jsou všude, i u nás byli, já dělala v obchodu s oblečením. konkrétně jednu babu jsem tam nenáviděla a ona mě, byla to zlá bohatá panička, co si myslela, že se jí bud klanět :-) jinak jsem tam měla pohodu, hodného šéfa, dobrý kolektiv, jen ta práce. nuda.
no snad budem jednou všichni s prací spokojení, u mě to teda ještě asi potrvá... pak nám musíš poreferovat, jaký byl první den :-)
hodný pán, že se vás zastal, takových je málo, co vidí a poznají idioty :-)

27.10.2010 13:13
markemic

XXX.XXX.77.68

Tak tak,takových je opravdu málo a taky si takových vážím.A dodnes ,jak někdo někde reje do prodavačky,tak jdu do něj!Tři roky jsem nemohla,tak teď si to vychutnávám:-))Jo jo,to je jasný,že budu referovat!

27.10.2010 13:29
markemic

XXX.XXX.77.68

Já věřím,že každej jednou narazíme na tu nej práci,kde nás to bude bavit,kde bude skvělej kolektiv,úžasnej šéf a dokonalý peníze:-)Musí,jinak bychom nezkoušely pořád něco jiného a nového...nemělo by to smysl,takhle si alespoň člověk namlouvá,že jde štestí naproti:-)Taky nemůžem čekat,že po prodavačce hned narazíme na dokonalej flek s 20 tisíci měsíčně:-))Holt to chvíli trvá..

27.10.2010 14:12
markemic

XXX.XXX.77.68

Pokusím se ,dát sem odkaz na video,nevím,zda se povede...
http://www.rajce.net/f300874619

27.10.2010 14:15
markemic

XXX.XXX.77.68

Tak to vypadá,že to funguje..Je tam Tekouš se svým pískacím míčkem:-))

27.10.2010 17:34
mata

XXX.XXX.80.144

:-) bomba video Marký!!! Tekouš je úžovej! smajlík smajlík

Tak jsem dneska jela s Mí, poprvé se jelo s vlekem a hnedka 24 tun! smajlík Nejhorší ta cesta k fabričce jo, dva osobáky se tam nevyhnou, tže kluci proti nám v kamionech couvali ( byli prázdní ) abysme my mohli projet....jak to bude v zimě, netuším smajlík
Sabi chtěla sem ti napsat, aby ses jukla na Stralise "na živo", jeli sme kolem tvé hokny, ale nějak nebylo kde zastavit s tímhle monstrem :-)
Ovšem je to pohodička, vše na vzduchu, sedačky se rovnaj dle hrbolů, nádhera :-)

27.10.2010 17:37
mata

XXX.XXX.80.144

Mí mě vždycky vyhodil, když couval, abych mu ukazovala, nebyl si jistej, ale nepotřeboval to, je šikulka smajlík Jak říkal, prošel si dneska nejhorší autoškolou smajlík Njn, couvat s tímhle a ještě plně naloženým na jakýsi cestičce pro oslíky, není švanda :-| Já bych se ani nerozjela dopředu, natož ještě couvat v pidi prostoru, správně to zlomit....ne ne smajlík

27.10.2010 17:52
sabina

XXX.XXX.60.83

Matiiii Matiiii Já vás vidělaaaaaaaasmajlíksmajlík Ale nebyla si jistá...a křičím jééé takovej má kamarádkasmajlíksmajlíksmajlíksmajlík

27.10.2010 18:02
mata

XXX.XXX.80.144

Ty ťulo a nemohlas mi cinknout na mobil??? Nebo kdes nás viděla? V Autě? Mohlas troubit, na ulici? Mohlas řvát! :-)

Jedem ještě přezout další kola, aby to nebouchlo s tím nákladem :-) A já si u toho nakoupím, je to hned vedle :-)

27.10.2010 18:11
sabina

XXX.XXX.60.83

Máme obří výlohu a já vidím od počítače na silnici... :-D takže sem vás viděla projíždět, ale fakt sem si nebyla jistááá no .-D

27.10.2010 18:11
sabina

XXX.XXX.60.83

Máme obří výlohu a já vidím od počítače na silnici... :-D takže sem vás viděla projíždět, ale fakt sem si nebyla jistááá no .-D

31.10.2010 10:47
rude

XXX.XXX.248.133

ahoj holky!
Mati to je pěkný kus velké krávy oproti Míťovi :-) co jste to vezli?

já nevěděla, že na rajčeti mohou být i videa? smajlík :-))

vzala jsem si na pátek volno a měla krásné 4 dny volna a klídku doma :-) všechny dny jsme vycházkovali, dnes teda už ne, čekáme rodinnou návštěvu - ségra i brácha s capartama na oběd. ve čtvrtek jsme jeli do Dětěnic do té středověké krčmy, jestli to někdo znáte. pořádně jsme se tam nacpali. :-)) akorát jsem nastydla, když jsme tam jeli měla jsem ještě trochu mokré vlasy z vany smajlík sem blbá, měla jsem si to vyfoukat. ted kašlu a smrkám jak debil...smajlík

pár fotek z vycházek

31.10.2010 10:49
rude

XXX.XXX.248.133

některé jsou trochu přepálené, ale z náhledu vypadaly ok, doma na PC hrůza... smajlík

31.10.2010 10:49
rude

XXX.XXX.248.133

a Hagýnek v růžovém listí,povedlo se mi pár fotek

31.10.2010 10:50
rude

XXX.XXX.248.133

mám nafoceno asi tak na čtvrt roku dopředu :-)

31.10.2010 20:54
markemic

XXX.XXX.77.68

Ahooj:-)
My se dnes taky vrátili z chalupy po čtyřech dnech..ach jo,vrátila bych se..člověk si tak zvykne na ten režim...No jo co se dá dělat,teď zase přepnout na "režim Praha" a zítra snad v pohodě zvládnout první den v práci..:-)no jo nervy už začínají pracovatsmajlík
Peti ,krásné fotečky,na té první v listí má pesan krásnou barvu!A klasika,člověk nadšenej,že nafotil něco pěknýho a doma v Pc zjistí,že je to všechno na H....!A opačně,když to vidím ve foťáku a říkám si,že to bude hrůza,tak doma jsem mile překvapená:-))
No jo,na rajčeti jsou taky videa,ale nemají to vymakaný ještě..strašně to tam hnije ty videjka...smajlík

1.11.2010 06:00
mata

XXX.XXX.80.144

Bré časné ránko ( i když dle starého času by bylo skorem sedm :-) )

Peti to se vezli kabely pro ČEZ na bubnech namotaný, víš? :-) Bubny se pak vezou zas zpátky.
O těch Dětěnicích sem slyšela čéče, ale ještě tam nebyla :-) Bylo to tam dobrý? smajlík
Peti jsme dvě blbý úplně stejně! smajlík Taky sem se nachrmlila kvůli nedoschnutým vlasům :-| Sice né moc, není to klasika rýma, ale rýmičičinečka jo a kašílečičíček taky :-) Jak su stará, tak su blbá smajlík
Fotky jsou opět luxusní, hlavně Hagulky sem si "užila", je fakt úžasnej úžasňáček :-) smajlík A ten ksichtovní je bájo! :-)

Marký tak držím dneska v nový hokně palce a dej pak vědět, jak bylo!!! :-) Ale určo to zvládneš! Jooo na chalupovej režim si čék zvykne hnedka, ale zpátky to de blbě, to mi poudej, odmala sem pendlovala mezi Brnem a Vysočinou :-)

No já taky měla víkend akční a úžovej, seznámila sem se ( teda ona se spíš seznámila se mnou ) s krásnou výmarandou Aykou a roztomilým a krásným ( což bylo dáno hlavně tím, že nebyl můj že smajlík ) jazvečíčkem zrzavým, dlouhosrstým Nickem smajlík jejich majitel ( chlap jak hora, typickej dřevorubec ) a jeho synové tři ( to samé co táta ) čučeli, když sem se najednou s Aykou aj Nickem muchlala, páč prej jsou oba odtažitější a hlavně Nick je bačkora :-) Za chvíli sme už kecali u rozdělané ohrady ( tam zatloukaly kůly - ručně!!!! smajlík Ty obří ruce, a ta síla! ) a já jim vyprávěla o svých psech a oni mně o mých, no něco :-) Joooo a mini dodatek ( samo zcela nepodstatnej že :-| :-) ) všici byli nechutně, ale fakt jako, krásní, drsní a v různém věku smajlík smajlík

A co Hanka??? Už ji máme zpátky z chaloupky??? smajlík

1.11.2010 09:22
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Téda holky, to je tady novinek za těch pár dní co jsem byla pryč:-) Mati, to autíčko, to je sen a zároveň moje noční můra, kdybych ho musela řídit a nedej bože dokonce couvat, Míťa je fak dobrej :-) Viděla jsem pár ukázek takhle dobrých řidičů, u jednoho chlapíka, co zacouvával s vlekem do mrňavého dvora, jsme ani nedýchali (my ostatní řidiči, co jsme museli nachvíli zastavit), když naprosto bravurně zajel dovnitř, tleskali jsme, bezva zážitek smajlík Peti už mě s těma fotkama děláš problémy, mám čím dál větší komplexy ze svých fotovýtvorů :-) Jo, jo, návrat z chalupy do asi jakéhokoliv města je hnusnýýýýý. Nefotila jsem protože jsem měla starosti s Hubasem, začal kašlat a bylo mu "slabo" což u něj vypadá, jako u normálního psa únava po běhání 50 km:-) Nechtěla jsem do něj cpát hned ATB, užil si jich dost se slinivkou, takže jsem zakoupila céčko to nejslabší, echinaceový a jitrocelový sirup a dle rady jedné chovatelky Mucosolvan junior a dala se do "kurýrování" . Hubert trval na tom, že bude celé dny lítat, ale dostal zaracha.Jenom na vodítku a do tepla a pravidelně medicínku.....Včera už jsem nevydržela s nervama a hodila mu párkrát míček, bylo mě ho líto, ale vypadá chlapec dobře a nekašle, takže doufám, že už se mu to nevrátí, ještě ho budu trochu šetřit, zadaří-li se :-)) Dneska ráno už lítal jak šílenej s jednou maliňačkou a dost trpěl, protože jak nosí košík aby něco nesněd, nemohl srovnat jednoho drzého labíka, co chtěl běhat s nima:-) Vždycky přiběhl, zakňučel a strči do mě, abych mu ten košík sundala #lezim- smichy# když jsem odmítla, aspoň ho pořád "téčkoval" aby mu ukázal kdo je ten důležitej :-))

2.11.2010 06:17
mata

XXX.XXX.80.144

Bré ránko sedmispinkadla :-)
Hani vítám tě z "chatičky" :-)) :-) No přesně, taky vždycky valím vočka na ty profíky, co s těma obříma obrama uměj! smajlík A to my tadyk v česku máme malý auta, ale támhle amíci s těma jejich "vlakama" na kolech, to je teprvá něco, s tím bych neuměla nejspíš ani jet rovně :-) Míťa je šikula, taky občas pociťuju osten závisti :-) Ale zase i když vím, že nikdá nebudu ani z poloviny tak dobrá jak on, hodně mě toho naučil a ještě určo naučí a když mě pak on pochválí, su úplně hrdá nejhrdější, páč od něj to je fakt už něco ( za á pochvala šetří jak tisícovkama smajlík a za bé je doooost náročnej ) :-)
Hani nic si s toho nedělej, též mám komplexy ze svých fotek, ale pak si řeknu, že holt od toho máme Peťu, abysme se mohly kochat krásou :-) A důležitý je, že my na těch svých fotkách rozeznáme, o co go, takže to s náma až tak špatný ještě není smajlík smajlík Náhodou některý tvoje fotky jsou moc moc krásný! smajlík
Tak snad bude už Hubýsek fit, ono todlek nečasí je na to nachlazení jak dělaný :-| Hihi, otéčkovanej labík, hihihihi smajlík Mně tudlek Buřťoburgr taky začala chrchlit, letěla ke dveřím, tak sem ji vyhodila ven a ona tryskem k tůjím, kde jsou trsy delší trávy ( se tam nedostanu se sekačkou, páč mám kopr oddělávat okrasnej plůtek :-) ) a začala tu trávu tak hystericky polykat a rvát do sebe, až sem se lekla, půl hodiny a pak to vyhodila všecko a chrchlat přestala :-) Jooo přírodní Buřťoburgr, ví hnedka, co jí pomůže, narozdíl od "jiných přírodních plemen" že :-| smajlík

Sem včera zas měla okružní jízdu po "príma" institucích, jako je finančák, banka, katastrální a tak, ale kupodivu byli všude příjemní a podezřele ochotní, tže sem ani předčasně nezešedivěla :-) Hoknu mám v cajku též, tže přemýšlím, kam se dneska vrtnu smajlík Mám furt toulavou....smajlík

2.11.2010 09:13
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-)) Ty jsi tak neskutečně pilná, myslím to včerejší objíždění "ouřadů" :-) Měla jsi kliku na příjemné lidi, závidím. Já bych po zkušenostech co mám teď nejčerstvějších, jezdila na úřady jenom se samopalem smajlík Jak jsem psala, že nám soused přestřihal plot a jezdí tam traktorem, tak starostka se nám doslova vysmála do obličeje, že my z Prahy máme o životě na venkově jiné představy a ať teda zůstaneme doma. Když jsem se jí snažila vysvětlit, že naopak se snažíme okolí zkrášlit, nacpala si do pusy zbytek housky, přihodila poslední kolečko salámu z pytlíku, a řekla sarkasticky " tak si jděte třeba na policii" a skvěle se bavila jako nadřízená místních policajtů. Takže už na to rezignujeme smajlík Hele kočko, to musí být nádhera, taková pochvala od řidiče toho obřího autíčka, to bych snad oslavila přímo alkoholem :-)) Mě tyhle chlapíci naprosto fascinují a připadají mi děsně sexy, jak s tím kolosem bravurně zacházejí:-) Mě stačí když se mi podaří najít místo na parkování dost velké, abych byla schopná "zakotvit" smajlík Dneska Hubas zase trochu chrchlal, tak nevím jestli přece jenom nemám jít k vetovi, ale asi ne, jinak je fit a veselej a žravej, ještě počkám. Ty máš bezva přírodního psa, přesně Buřťák ví, co jeho tělíčko potřebuje :-) Hubert si myslí, že všechno co ho zatěžuje, nebo bolí se dá vyběhat, blbísek jeden. Tak jdu fachati aby bylo co papati

2.11.2010 09:36
mata

XXX.XXX.80.144

To je super fotka :-) Nevím zda je to trouba, či myčka?!, ale připomíná mi to Bidíčka, když mi hlídá troubu :-)) Práskne pod ní a když ji otvírám, bacím ho po div že ne po hlavě, jak vehementně kontroluje, zda je to už dost propečený :-) No že tam nalítá pár Bidíčkochlupů je vedlejší, aspoň to jídlo pak víc chutná smajlík
Jo Hani, já právě včera na ty úřady šla taky se staženým zadkem, obvykle je to totiž děs běs, ale příjemně mě to překvapilo, asi to dělá to sluníčko a relativní teplo posledních dní smajlík
Máte to teda starostku jedna radost smajlík Tadyk se po volbách starosta taky změní a děsím se toho, jak to bude, páč tendle poté, co mu Míťa osobně volal, že náš kopec v zimě nesypou a nedá se prostě dostat nahoru, osobně kontroloval sypače, zda sem jezdí a včas jo, ale ten novej je nějakej imboš, tak su zvědavá, jak to tu v zimě bude :-| Už si chystám boby a zápřah psů, až budu auto nechávat dole ve městě a nákup překládat na sáně se psím spřežením smajlík
O parkování mi poudej, tudlek sem nemohla zas najít v Brně místo a najednou vidím jedno pidi midi podél silnice....snad trabant by se tam nevešel a ob auto přede mnou parkovala ženská s maličkým Káčkem do většího a nemohla se trefit, všude kolem postávalo milion lidí co jen civěli ( zastávky troleje a šalin že ), páč co jinýho maj dělat....tak sem se smířila s tím, že se ztrapním jak ta ženská a zkusila sem svého dlouhého a širokého Citrího vecpat "na trabanta" a světe div se, napoprvé a jka profík ( ostatní auta různě vyčuhovala, zadky, bo předky a já byla úplně schovaná rovně ) :-) Sama sem nad sebou žasla, pak sem se doma chlubila Mí a ten se smál a jen říkal, že parkuju furt stejně, jen se moc podceňuju :-) Taková pochvala pak fakt jako potěší :-)
Jj Hani, pokavad Hubýsek papká a je veselej, tak ho dál láduj sirupečkama a tamínkama a víc drž v teple, ono to snad brzy přejde, taky to chce svůj čas že :-)
smajlík prej Buřťák.....smajlík Já umřu! Hani ty si číslo, to až řeknu Mííí smajlík Buřťák! Já neusnu smajlík To na ni fakt sedí smajlík
Hubýsek je jak Frííí, ten nejen že nějaký zatěžování ani nepocítí při tom lécání furt, ale je téhož názoru asi, všecko vylécat :-))
Sem byla pro dřevo a zas tu byla Poštolka....Krahujec lítá většinou až za sněhu, ale tahle Poštolka je mladá, tipuju letošní mládě, taky ještě nic neulovila, spíš se cvičí :-) No a já vylízám ven ze dřevníku, v ručkách přepravku se dřevem, Bidíček kousek ode mne hryzal šlohnutý poleno :-) a najednou v úrovní mýho pasu plachtí Poštolka, udělala kol mne oblouk a vznesla se mi nad hlavu na střechu dřevníku a civěla na mě dolů smajlík Jukla sem samo automaticky po Bíšovi, ale ten klidně žužlal poleno s jedním okem na Poštolce a s druhým na mě říkajíc mi: "Hlavně nezačni hysterčit zas, lekavko jedna jasný? Todle je jenom naše Poštolka" :-) Tož sem ho poslechla a šla dom....Bíša tam ještě leží a žužle a Poštolka trčí nad ním na střeše a civí smajlík

2.11.2010 10:20
hankaapes

XXX.XXX.101.77

mata napsal(a):
To je super fotka :-) Nevím zda je to trouba, či myčka?!, ale připomíná mi to Bidíčka, když mi hlídá troubu :-)) Práskne pod ní a když ji otvírám, bacím ho po div že ne po hlavě, jak vehementně kontroluje, zda je to už dost propečený :-) No že tam nalítá pár Bidíčkochlupů je vedlejší, aspoň to jídlo pak víc chutná smajlík
Jo Hani, já právě včera na ty úřady šla taky se staženým zadkem, obvykle je to totiž děs běs, ale příjemně mě to překvapilo, asi to dělá to sluníčko a relativní teplo posledních dní smajlík
Máte to teda starostku jedna radost smajlík Tadyk se po volbách starosta taky změní a děsím se toho, jak to bude, páč tendle poté, co mu Míťa osobně volal, že náš kopec v zimě nesypou a nedá se prostě dostat nahoru, osobně kontroloval sypače, zda sem jezdí a včas jo, ale ten novej je nějakej imboš, tak su zvědavá, jak to tu v zimě bude :-| Už si chystám boby a zápřah psů, až budu auto nechávat dole ve městě a nákup překládat na sáně se psím spřežením smajlík
O parkování mi poudej, tudlek sem nemohla zas najít v Brně místo a najednou vidím jedno pidi midi podél silnice....snad trabant by se tam nevešel a ob auto přede mnou parkovala ženská s maličkým Káčkem do většího a nemohla se trefit, všude kolem postávalo milion lidí co jen civěli ( zastávky troleje a šalin že ), páč co jinýho maj dělat....tak sem se smířila s tím, že se ztrapním jak ta ženská a zkusila sem svého dlouhého a širokého Citrího vecpat "na trabanta" a světe div se, napoprvé a jka profík ( ostatní auta různě vyčuhovala, zadky, bo předky a já byla úplně schovaná rovně ) :-) Sama sem nad sebou žasla, pak sem se doma chlubila Mí a ten se smál a jen říkal, že parkuju furt stejně, jen se moc podceňuju :-) Taková pochvala pak fakt jako potěší :-)
Jj Hani, pokavad Hubýsek papká a je veselej, tak ho dál láduj sirupečkama a tamínkama a víc drž v teple, ono to snad brzy přejde, taky to chce svůj čas že :-)
smajlík prej Buřťák.....smajlík Já umřu! Hani ty si číslo, to až řeknu Mííí smajlík Buřťák! Já neusnu smajlík To na ni fakt sedí smajlík
Hubýsek je jak Frííí, ten nejen že nějaký zatěžování ani nepocítí při tom lécání furt, ale je téhož názoru asi, všecko vylécat :-))
Sem byla pro dřevo a zas tu byla Poštolka....Krahujec lítá většinou až za sněhu, ale tahle Poštolka je mladá, tipuju letošní mládě, taky ještě nic neulovila, spíš se cvičí :-) No a já vylízám ven ze dřevníku, v ručkách přepravku se dřevem, Bidíček kousek ode mne hryzal šlohnutý poleno :-) a najednou v úrovní mýho pasu plachtí Poštolka, udělala kol mne oblouk a vznesla se mi nad hlavu na střechu dřevníku a civěla na mě dolů smajlík Jukla sem samo automaticky po Bíšovi, ale ten klidně žužlal poleno s jedním okem na Poštolce a s druhým na mě říkajíc mi: "Hlavně nezačni hysterčit zas, lekavko jedna jasný? Todle je jenom naše Poštolka" :-) Tož sem ho poslechla a šla dom....Bíša tam ještě leží a žužle a Poštolka trčí nad ním na střeše a civí smajlík

:-) Mě se dravci móóóc líbí, na chalupě je jich přímo hodně, dokonce i orel se tam ukázal, ale zastřelil ho nějaký mysliveček přiblblýsmajlík Poštolky bydlí pár metrů od nás, když měli mladé, dost jsem se bavila:-)) Taky mě fascinují káňata, krouží nad zahradou, potom ještě klesnou níž a podívají se, jestli není Hubert jedlej, zjistí že jedlej není, tak se zase vznesou......nádhera, elegantní a krásná stvoření:-) Holko, ty mě s tím parkováním přímo provokuješ, to je hrůza, ta představa, že se cpu do mrňavého místečka před "obecenstvem":-) Halt jsi dobrá a umíš, kdo umí ,umí, kdo neumí čumí smajlík Ta fotka Hubase je u nás klasika, hned vedle toho sporáku má takový prostorný šuplík, a tam jsou jeho mlsky, když má pocit, že už dlouho nic nedostal, stoupne si před něj a čeká, kdy mě docvakne a něco mu dám :-)) Tak jdu zase něco dělat a snad i vařit.....nechce se mi :-) cha, Bíša a polínko :-)) Hubert trvá na tom, že bude polínka žižlat a kousat na koberci, venku je na ležení chladno, že smajlík

3.11.2010 08:06
mata

XXX.XXX.80.144

Bré ránko :-)
Tak kdepak máme tu Peťulu??? Snad nemarodí safryš?! smajlík
A Markét jak se ti líbí v nové hokně? :-)

Páni Hani, i orla jste tam měli? Jsou nádherní! A tak vzácní! :-) Taky dravce miluju, jsou to úžasná stvořeníčka a přitom tak ohrožovaná lidmi a vším, co lidi dělají smajlík A jj čéče, káňata jsou strašně zvědavá, na jednu stranu od lidí udržují odstup, ale na druhou jsou zvědavci na entou a klidně ti proplachtí v lese přímo nad hlavou a usednou někde kousek od tebe, aby tě mohli pozorovat :-) A když je pár káňat na lovu a domlouvají se spolu, to je úžasný :-)
Ále Hani, neumím, jsem jen uživatel vozítka, ne dobrej řidič :-| Ale tak snažím se furt učit a učit :-) A co sem měla dělat, když nikde jinde místo nebylo, musela sem to tam narvat chápeš, lidi nelidi, ty já mám obvykle na háku :-) Říkala sem si, no co už, se ztrapním a svět se taky nezboří, nejsem první ani poslední, která bude parkovat jak dement smajlík A vono to náhodou klaplo :-)
Jooo tak šuplíček mlsíček, tak to jooo :-)
Éééé ti spratci mi taky kradou polínka doma na chodbě a tahaj si to nenápadka do obýváku na koberec, kde to pak rozkousají a úklid ponechají na mne smajlík Ale on mi to šlohl ze dřevníku a dom sem měla naštěstí zavřeno :-)

Dneska se jedu juknout na fotovýstavu jednoho člověka, co furt někde putuje, a pak dělá výstavy a promítání a tak....je to moc jímavý a teďka to má o Tibetu smajlík Kámoš se nedávno vrátil z puťáku po severní evropě a taky udělal promítačku a povídání a měl tuny fotek, tže sem se nabažila :-) Se to někomu putuje safra, když nemá žádný závazky :-)

3.11.2010 09:10
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Ty se máš, mám výstavy ráda, užij si krásných a zajímavých fotek :-) Holky se už opravdu dost dlouho neozvaly, třeba jenom pilně pracují:-) Jsem trochu rozhozená, naše půlroční "mrňavka" má zánět ledvin a je v nemocnici, musí zabojovat holčička.....Nejradši bych všechny nemoci dětí a psů vzala na sebe.... Dneska až budu na nákupu parkovat, vzpomenu si na tebe Mati, jak bravůrně parkuješ ty:-)) a když bude nejhůř, poprosím nějakého chlapíka řidiče, aby mi s tím zaparkoval ( jako jsem to udělala už párkrát):-):-))

3.11.2010 09:20
rude

XXX.XXX.13.149

ahoj holky.
jo Mati marodím, ale už jsem celkem dobrá, v po. jsem si udělala litr česnečky s 5 stroužky česneku a hned mi bylo líp druhý den :-)
jinak mám docela dost práce, v pondělí tu bylo vedení, naložili mi práce tak makám jak fretka. máme nový katalog, tak už prodávám na další rok. chtěla jsem napsat už včera, ale nebyl čas.

taky mě Markét zajímá, co v nové práci??? :-)

Hani doufám, že bude prcek brzo v pořádku. zánět ledvin jsem měla před 4 lety, nikomu to nepřeju, ale určitě to zjistili včas a bude brzo ok. :-)

3.11.2010 09:46
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-)) Hlavně že už jsi fit:-) Já sníst tolik česneku, tak jsem naopak na umření :-)

3.11.2010 15:32
mata

XXX.XXX.80.144

Tý jo Hani, to mě nikdá nenapadlo, říct nějakýmu řidiči, aby mi zaparkoval smajlík To vůbec nezní špatně čéče, daj se na to určo balit chlapi ne? :-) Mužská ješitnost jim nedovolí odmítnout smajlík No ale při svým štěstí by byl v okruhu 50 km buď jen samej staříček, kterej by nezaparkoval ani Káčko místo busu, anebo nějakej puboš náctiletej s podobnýma schopnostma jako staříček a ještě by mi to roztřískal :-) Tož to nebudu radši pokoušet smajlík
Malé přeji, aby se rychle uzdravila, zánět ledvin není nejspíš vůbec nic hezkýho, co sem tak slyšela, natož u půlročního mimča :-|

Peti tak super, že je ti líp, joooo česnek je príma lék, jen ten můj žaludek to furt nechce pochopit :-) A je fajný, že máš nějakou hoknu, teďka ještě aby se přihnali davy zákazníků smajlík

Safra přemýšlím, jakej lak z fialovejch co mám, si mám dneska švicnout na nehtíky?! smajlík Co myslíte holky???smajlík

3.11.2010 15:38
rude

XXX.XXX.13.149

druhý z prava:-) jdeš někam večer ??? :-)

dneska jsem nějaká vyšťavená, asi se budu muset dobít česnečkou zas :-) mám tu na olepení izolepou 50 velkých obálek s katalogy, tak jdu asi na to. ale jsem radši, než když nemám co dělat.

3.11.2010 15:42
mata

XXX.XXX.80.144

Prima dík Peti, kydnu ho tam :-) Jj du zas tanyny ( víš proč :-| ) a ten starej lak co mám teďka je už poněkud ee ee :-)

Tak jen obaluj a zabaluj a těš se na česnečku, safryš taky bych si ju dala, bételnou, ale dneska fakt nemůžu :-) Ale zííítra, si mi na ni úplně udělala maxi chuťku smajlík

3.11.2010 15:51
rude

XXX.XXX.13.149

já si dělám fakt poctivou s vajíčkem, troška zeleninového bujonu, navrch strouhaný sýr, naposled jsem si tam nastrouhala celer a mrkev. byl to recept v Prostřeno :-)

tak se vytancuj co to jde :-):-) může aj za mě, i když my možná půjdem v pátek. se uvidí, nesjpíš dám litr vína a půjdu z města domů :-) tady není moc kde tanyny.

3.11.2010 15:51
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Mě se líbí i ten první zprava, ale asi bude světlejší viď? Tys fakt ještě nikdy neřekla cizímu chlapíkovi, aby ti zaparkoval? Tady je někdy tak pekelně málo míst, že si prostě netroufnu a chlapi jsou velmi spokojení, že můžou ukázat, jak to mají v ruce. Ještě nikdy mě nikdo neodmítnul a nikdo nebyl protivný:-)) Nejlepší je, že zaparkujou a ještě zavřou okno, dají jedničku a ručku, a s úsměvem mi podají klíček :-)) Někdy jsou chlapi prostě úžasní a nepostradatelní :-) Peti s tím česnekem ti závidím, mám ho moc ráda, ale je mi po něm blbě :-) Tak pomalu končím s prací, Hubert je na procházce s páníkem ( vymyslel si, že naučí Huberta na klikr, tak Hubas klidně reaguje i na to s takovým pohledem, jako že je nad věcí a tyhle kravinky ho nerozhodí, že je mu jedno na jaký povel přijde a dostane ňamkusmajlík) Jedu na nákup a Praha je celá ucpaná :-)

3.11.2010 21:28
markemic

XXX.XXX.77.175

Jednoznačně ten prostřední Mati!!!:-)smajlík
Jinak všem Ahooj:-)V práci zatím v pohodě,pomalu se učím svoji práci,lidi milí,mám tam svůj klid..Ale chybí mi sranda z předchozí práce(jsem na oddělení mezi samými šedesátnicemi,jsou milé a hodné,ale co Vám budu povídat mladé holky jsou mladé holky:-)) )a hlavně práce mi chybísmajlíkNo jo holt nejsem zvyklá sedět celej den na zadku a čumět do pošitaše:-)Ale snad si zvyknu..:-)

4.11.2010 05:25
mata

XXX.XXX.80.144

Bré brzké ránko děfčice :-)
Sem před dvěma hoďkama přišla dom z tanyny ( Peti vytancovala sem se nejen za tebe, ale nejspíš za půl republiky smajlík ) a nějak nemohla usnout, tak sem uvařila štěndům, nachystala snídani Mí, vykoupala se v pěnovce ( koupila sem si úžo mořskou sůl do koupele a taky pěnu s olejem :-) ) a jdu něco šontat do hokny, a pak se štěndy :-)

Hani jj ten lak je nejsvětlejší, ale taky super, tže si ho kydnu příští týden, aspoň nemusím vymýšlet kterej :-) No vážně sem nikdy nikomu neřekla, aby mi zaparkoval, fakt mi to nikdá ani nepřišlo na mysl, nenapadlo mě to! Netrklo mě vůbec, že by to jako vůbec šlo, jestli chápeš :-)) Když sem dělala autoškolu kdysi dááávno, tak mi po druhé jízdě učitel řekl, ať zacouvám do takovýho průjezdu, kde na každé straně zrcátka zůstalo snad 1,5 cm, málem sem byla vomdletá, že to nemám šanci a von mi říká: Ale máte, vy jo, a kdyžtak ohnete zrcátka no, příště už si dáte bacha :-) Jooo to byla škola, ale naučila :-)

Hihi Marký, prostřední si teda dám za 14 dní, ještě že vás mám holky, nemusím se 14 dní starat, kterej lak tam kydnu, sem vždycky šíleně nerozhodná a nevím, kerej tam dát :-) Tak hlavně že tam máš pohodu a jsou tam na tebe hodní :-) Ta zábava s mladýma holt bude muset počkat až po hokně smajlík Joooo celej den na zadku u PC sem trčela několik let a zkazila si vočka, nic dobrýho smajlík

Tak su zvědavá, jak dlouho vydržím při smyslech a kdy se mi začne hlásit bolavé, utancované tělíčko :-) Mám obavu, že mě nic hezkýho nečeká smajlík

4.11.2010 09:19
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Jj, protančíme celou noc :-) ale potom to bolavé tělíčko :-)) Ten turecký pes je obřík, ale líbí se mi, který pes se mi vlastně nelíbí:-)) Tak Mati odpočívej a holky vy pracujte, jdu taky:-)

4.11.2010 14:47
rude

XXX.XXX.13.149

jééé, Hani to jsem nevěděla, že na chalupě takhle farmaříš :-)) nebo je to na sekání trávy?

üž si dávám dnes pohov, celý den civím do PC, že pak večer v 6 usínám, jak mě bolí oči.

Markét, to si zvykneš na babči, třeba ti předají něco ze svých cenných zkušeností :-):-) hlavně, aby to pracovně fungovalo :-)

Mati ty jsi cvok, to jsi musela teda fest pařit do 3 do rána :-) ¨pomohlo to? doufám že jo a na dlouho :-)

mě ten anatolec přijde jak vlkodav z toho videa. :-)

4.11.2010 18:33
markemic

XXX.XXX.77.175

Jéééje,jak já bych trsala,až bych zabíjela!Alespoň v lednu jsem pozvaná na maturák,tak doufám,že tam bude schopnej dýdžej a já zbořím kladenský kulturák:-D Už přes rok jsem nikde nebyla!!
Jo jo pracovně to vypadá,že bude kolektiv dobrej..každej se snaží poradit...:-)

4.11.2010 19:35
mata

XXX.XXX.80.144

Teda Hani, fakt farmářka smajlík
Jj pesan se mi taky moc líbí, mně se vůbec líbí anatolci, ale jak píšeš, vlastně všici psi :-)

No Peti, pomohlo to tak na půl, tže za chvíli razím znovu, tentorkát si dám čistý country a zítra bych ráda na irský a skotský tance :-) Dneska bylo nechutně teplo, tže sem celej den byla se štěndy venku a jednu chvíli jako fakt vytuhla normoš v trávě smajlík smajlík Ale dobrý, čerstvej vzduch prospěl :-)

Marký já taky měla období, kdy sem nikam nechodila, nějak nebyl čas a chuť, ale pak zas mám období, kdy to až přeháním a sotva lezu :-) Ale co už, musím si toho užít, dokud to de, s pěti hůlčičkama a bez zubů toho už pak moc nenatrsám smajlík Je moc prima, že kolektiv je tak super, ony ty starší maj něco do sebe taky :-)

Tadyk akorát řeším, co si voblíknu, je tam fakt teplo jak v červnu, tak možná bych mohla prubnout sukýnečku :-) smajlík No hlavně mám zas polomokrou škeblu že, nepoučitelná....ale tak Citronek topí rychle a festovně hlavně, tož mi to tam snad doschne :-)

5.11.2010 09:08
rude

XXX.XXX.13.149

no nekecej, žes usnula v trávě? smajlíksmajlík smajlík je fakt, že já včera v ložnici větrala 18-21h a nebylo to vůbec znát, nesnáším totiž spát v přetopené místnosti.mám ráda chlad okolo mě :-) pak mám bejt zdravá a chronicky nekašlat :-)

já dnes ve snu našla dokonalou odpověd na debilní otázku : a proč máš dva psy? to ti jeden nestačí?? ve snu mi jí někdo položil a já na něj: a proč si lidi pořizují 2 děti, to jim nestačí jedno? smajlíksmajlík sem se ráno chlubila Míšovi, jak chytrej mozek ve spánku mám :-)

country tance teda neumím, ani skotský :-) já nejradši klasickou českou diskotéku, nejlépe oldies :-) a zas to s tou sukýnečkou nepřeháněj, počasí je fakt zrádný :-)

5.11.2010 09:31
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-)) Mati tvoje tanečky ti závidím a ještě víc, že umíš skotské tance, ty miluju, vydržela bych se na ně dívat věčnost a při tom si podupávat a trhat tělem do rytmu:-)) Peti ty taky pořád kašleš? Já už jsem z toho "chroničáku" utahaná:-) Víte co je divný, že mi to teplo vadí, moje tělíčko se připravilo na zimu a ejhle, teploučko, až na ten vítr.......Dneska zase frčíme na chalupu s vozíkem přetíženým dřevem, porazili jsme starou obrovskou třešni, a tak odvážíme a odvážíme množství dřeva, nekonečná akce :-) Už aby ten vichr přestal, bolí mě z něj hlava a Hubert je jako utrženej ze řetězu, pořád nasává smrádky a vůničky, které krouží s větrem na zahradě:-))

5.11.2010 10:40
mata

XXX.XXX.80.144

Jj Peti usnula, vůbec sem byla jak v tranzu, tělo fachalo nějak automaticky, ale mozek spal smajlík Ale po tom vyspání v trávě už to bylo dobrý smajlík
Týýýjo Peti, fakt máš ve spánku přímo geniální mozek!!! smajlík Je to tak jednoduchý a přitom mě to taky nikdá nenapadlo smajlík smajlík Musím si to zapamatovat smajlík
Jooo oldies budou v sobotu :-) Plánuju to, neboj! smajlík :-)
Holky já vám tady taky netvrdím, že ty skotský a irský a country tance umím!!! smajlík Já se snažím nějak naučit jenom, páč se mi to moc líbí, ta hudba smajlík A když se sejde fajn parta, je to príma a je fuk, jak kdo blbě skáče :-)
Sukýnečku sem si vzala, ale teplejší a dobrý, utancovala sem se, neumrzla a vlasy uschly :-)

Hani přesně, já se už nějak aklimatizovala na zimu a najednou hice nechutný, úplně mě to otravuje smajlík No ale co už že, nic s tím neudělám, maximálka si můžu lehnout do mražáku smajlík Júúúú tolik dřevíčka a ještě třešeň, to je suprácký dřevo, nádherně voní, má krásně barevnej plamen, miluju ho smajlík

Tak holčičky, krásnej víkendíček všem, snad bude slunečno a příjemně, a pak už by mohl chrstnout ten snížek safra, když mám konečně přezuto :-)
Papá a užijte si víkendování naplno smajlík

5.11.2010 18:29
sabina

XXX.XXX.60.83

Proč já se mám pořád rozčilovatsmajlíksmajlík už to fakt nebudu řešit

8.11.2010 08:53
mata

XXX.XXX.80.144

sabina napsal(a):
Proč já se mám pořád rozčilovatsmajlíksmajlík už to fakt nebudu řešit

smajlík smajlík

9.11.2010 13:50
rude

XXX.XXX.13.149

ahoj holky!!!
jak se máme? já mám najednou tolik práce, jako za cleý rok ne, tak ťukám do dřeva at mi to vydrží :-)
co nového? Sabi co se Amirovi stalo?
já měla včera zase školené, pěkně sem se tam napapala a za týden další :-))

pěkně mě štve ta tma, už zase chodím domů po tmě :-( a rozhodli jsme se, že letos na běžky asi kašlem a koupíme si nový foťák + objektiv. Nakonec ten Nikon d90+Sigmu 70-200, f2,8 :-) snad to dopadne, nechci to zakřiknout.

co vyvádíte vy? Markét, co v práci? první týden úspěšně za tebou, oslavila jsi?:-)

9.11.2010 14:14
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-)) Ať ti to pracovní nadšení a nasazení vydrží :-) Třeba si potom budeš moct koupit foťák i zalyžovat si v Alpách :-) Jj, práce práce práce, ale mě to narozdíl od tebe až tolik netěší, ba ne kecám :-) Co pesové, jak se chystají na zimu, Hubert se nijak významně nechystá, prý je mu jedno jaké je počasí:-))

9.11.2010 15:53
markemic

XXX.XXX.5.123

Ahojky.Koukam Amir musi mit porad neco extra co?zdravi ho asi nudi...Jinak Peti,prvni tyden za mnou a dokonce uz jsem načala druhý:-D nijak jsem neslavila...i kdyz vlastne ano,po trech mesicich(tak dlouho jsem nad nim slintala) jsem si v patek koupila novy telefonek:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík