Ztratilo se štěně leonbergera

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.10.2010 22:18
kelly

XXX.XXX.136.91

Prosím o pomoc!!!! Dnes se nám při venčení ztratila 5-měsíční fenka leonbergra Karys (říkáme jí Karu...ško, Kajdo). Stalo se to v Brně na Špilberku, hledali jsme 3 hodiny i za pomoci ostatních pejskařů, ale už se neobjevila. Je docela plachá, sama by s nikým dobrovolně neodešla. Pokud jste někdo z Brna a uvidíte ji, dejte prosím vědět na tel: 776883389 nebo 721817760 nebo 721615772. Městskou policii a útulek jsme informovali, ale máme strach, že ji tam třeba někdo nenahlásí. Děkuji za každou pomoc

25.10.2010 23:12
martasek

XXX.XXX.248.253

Ahojky Kelly,to mě moc mrzí.....držíme palečky a tlapičky aby se co nejdříve našla....a v pořádku,moc na Vás s Bertičkou myslíme

25.10.2010 23:16
kelly

XXX.XXX.136.91

Díky Marti. Všichni doufáme, že se najde...

26.10.2010 15:19
kelly

XXX.XXX.136.91

Marti, tak to naštěstí dobře dopadlo, Karuška už je doma. Jedna slečna ji měla u sebe doma, našla ji pobíhat v centru města a ujala se jí. Díky za podporu. Byly to fakt nervy...

26.10.2010 16:57
sabina

XXX.XXX.60.83

Můžete být rádi že vám psa vrátila :-D ještě že tak

26.10.2010 17:09
kelly

XXX.XXX.136.91

Sabina
Samozřejmě jsme slečně všichni strašně vděční. Byli jsme z toho hotoví, celou noc jsme nespali, prostě hrůza...když si člověk představí, co se tomu štěněti mohlo stát.:-( Už jsem se obávala, že ji nikdy neuvidíme. Spousta lidí mi říkala, že takovýho psa prostě někdo ukradl. Naštěstí se tak nestalo...

26.10.2010 19:59
martasek

XXX.XXX.248.253

Ahojky,tak to jsem nesmírně ráda,že se našla a že byla v pořádku....museli jste si prožít peklo.....tak hlavně,že už ji máš doma a je vše v pořádku:-)

26.10.2010 20:14
jitas

XXX.XXX.157.75

Ahoj Katko, to musely být tedna nervy! Velké štěstí, že se tak rychle malá našla. Tak držím palce, ať se vám to víckrát nestane.

A co jinak, holky?

26.10.2010 20:21
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):
Ahojky,tak to jsem nesmírně ráda,že se našla a že byla v pořádku....museli jste si prožít peklo.....tak hlavně,že už ji máš doma a je vše v pořádku:-)

Marti, jj bylo to peklo, ale naštěstí už je to za náma. To bych si nikdy nemyslela, že se nám Karuška může ztratit - vždycky se nás držela jako klíště. Ale jak se zdá, stát se může všechno... zřejmě se vyděsila, když se srazila s dcerou mé kamarádky, která se rozběhla za náma. Malá spadla na zem, začala křičet a Karys utíkala pryč jako zběsilá. Hledali jsme ji v parku, ale jako by se po ní slehla zem. Byli jsme i ve městě, ale nic. Slečna ji našla v místě našeho bydliště, takže opravdu utekla domů...No je to štěstí, že to dopadlo tak dobře.¨
Děkujem za držení pěstiček a tlapiček. Moc pozdravuj Bertičku.:-):-)

26.10.2010 20:35
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
Ahoj Katko, to musely být tedna nervy! Velké štěstí, že se tak rychle malá našla. Tak držím palce, ať se vám to víckrát nestane.

A co jinak, holky?

Ahoj Jitko, jj nervy hrozný, to bych nikomu nepřála zažít. Je to fakt skvělý, že jsme ji tak brzy našli. teď je Karuška spokojená, napapaná, válí se vedle Héry.:-) Taky doufám, že už se to nikdy nestane.Budu jí muset sehnat na obojek nějakou tagisku s adresou nebo něco podobnýho.;-)

Jinak holky jsou v pohodě. Héra už konečně obrůstá, ale trvá to. Doufám, že do vánoc už bude mít pořádnou srst. Jsem moc ráda, že po štěňatech má apetýt a baští všechno, co jí dám, dokonce i přílohy. Jenom jí o dost pomaleji než Karys - ta je totiž obdoba tvojí Anne.:-) Moc jí chutná a všczhno jídlo doslova zhltne. Jsem moc ráda, že jí šmakuje. Všechna naše štěňátka takhle výborně jedla, ani jediný v tomto nebylo po Herušce.:-))

A co Anne, jak se má? Byli jste v létě někde na vodním výcviku?

26.10.2010 21:19
jitas

XXX.XXX.157.75

Katko, Anne je už delší dobu pořádně huňatá, asi bude fakt tuhá zima :-( Jinak na vodním výcviku jsme bohužel kromě těch Žermanic letos nikde nebyli, chtěli jsme do Chorvatska, ale měli jsme 3 měsíce nepojízdné auto - zrovna v té době - takže Anne si letos vody moc neužila.

To je fajn, že Kara tak dobře jí, no Héru už v tomto asi nezměníš :-) Tak ať malá pěkně roste a dej občas nějaké fotky, určitě jich máš spoustu. Já přikládám aspoň jednu, houbovou :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík