Prosím o pomoc!!!! Dnes se nám při venčení ztratila 5-měsíční fenka leonbergra Karys (říkáme jí Karu...ško, Kajdo). Stalo se to v Brně na Špilberku, hledali jsme 3 hodiny i za pomoci ostatních pejskařů, ale už se neobjevila. Je docela plachá, sama by s nikým dobrovolně neodešla. Pokud jste někdo z Brna a uvidíte ji, dejte prosím vědět na tel: 776883389 nebo 721817760 nebo 721615772. Městskou policii a útulek jsme informovali, ale máme strach, že ji tam třeba někdo nenahlásí. Děkuji za každou pomoc
Sabina
Samozřejmě jsme slečně všichni strašně vděční. Byli jsme z toho hotoví, celou noc jsme nespali, prostě hrůza...když si člověk představí, co se tomu štěněti mohlo stát. Už jsem se obávala, že ji nikdy neuvidíme. Spousta lidí mi říkala, že takovýho psa prostě někdo ukradl. Naštěstí se tak nestalo...
martasek
napsal(a):
Ahojky,tak to jsem nesmírně ráda,že se našla a že byla v pořádku....museli jste si prožít peklo.....tak hlavně,že už ji máš doma a je vše v pořádku
Marti, jj bylo to peklo, ale naštěstí už je to za náma. To bych si nikdy nemyslela, že se nám Karuška může ztratit - vždycky se nás držela jako klíště. Ale jak se zdá, stát se může všechno... zřejmě se vyděsila, když se srazila s dcerou mé kamarádky, která se rozběhla za náma. Malá spadla na zem, začala křičet a Karys utíkala pryč jako zběsilá. Hledali jsme ji v parku, ale jako by se po ní slehla zem. Byli jsme i ve městě, ale nic. Slečna ji našla v místě našeho bydliště, takže opravdu utekla domů...No je to štěstí, že to dopadlo tak dobře.¨
Děkujem za držení pěstiček a tlapiček. Moc pozdravuj Bertičku.
jitas
napsal(a):
Ahoj Katko, to musely být tedna nervy! Velké štěstí, že se tak rychle malá našla. Tak držím palce, ať se vám to víckrát nestane.
A co jinak, holky?
Ahoj Jitko, jj nervy hrozný, to bych nikomu nepřála zažít. Je to fakt skvělý, že jsme ji tak brzy našli. teď je Karuška spokojená, napapaná, válí se vedle Héry. Taky doufám, že už se to nikdy nestane.Budu jí muset sehnat na obojek nějakou tagisku s adresou nebo něco podobnýho.;-)
Jinak holky jsou v pohodě. Héra už konečně obrůstá, ale trvá to. Doufám, že do vánoc už bude mít pořádnou srst. Jsem moc ráda, že po štěňatech má apetýt a baští všechno, co jí dám, dokonce i přílohy. Jenom jí o dost pomaleji než Karys - ta je totiž obdoba tvojí Anne. Moc jí chutná a všczhno jídlo doslova zhltne. Jsem moc ráda, že jí šmakuje. Všechna naše štěňátka takhle výborně jedla, ani jediný v tomto nebylo po Herušce.
A co Anne, jak se má? Byli jste v létě někde na vodním výcviku?
Katko, Anne je už delší dobu pořádně huňatá, asi bude fakt tuhá zima :-( Jinak na vodním výcviku jsme bohužel kromě těch Žermanic letos nikde nebyli, chtěli jsme do Chorvatska, ale měli jsme 3 měsíce nepojízdné auto - zrovna v té době - takže Anne si letos vody moc neužila.
To je fajn, že Kara tak dobře jí, no Héru už v tomto asi nezměníš Tak ať malá pěkně roste a dej občas nějaké fotky, určitě jich máš spoustu. Já přikládám aspoň jednu, houbovou