Dvouletá kříženka německého ovčáka Jacky hledá domov. Byla odebrána majiteli, který ji chtěl nechat zastřelit. Je to velice milá fenečka, jenže se trochu bojí. Nejspíš má velice špatné zkušenosti, protože reaguje na mávnutí rukou ( nenechá si šáhnout na krk ). U mě je jen dočasně. Sama mám 6 fen. Touto cestou hledám někoho, kdo by o ni měl zájem.Pokud nikoho neseženu, budu ji muset zavést do útulku. Ačkoliv nerada.
Zkusím poshánět spolehlivé a citlivé lidi a dám u mého veterináře inzerci,budu opatrná ve výběru lidí,nebojte se.zdravím,stalo se mi totéž u les tu vyhodili NO a půl roku trvalo než si ji vzali hodní lidé,zadarmo,já ji odčervila naočkovala,krmila jako mé psy,ale má se ok...POPTÁM SE!!!!

matušková
napsal(a):
Zkusím poshánět spolehlivé a citlivé lidi a dám u mého veterináře inzerci,budu opatrná ve výběru lidí,nebojte se.zdravím,stalo se mi totéž u les tu vyhodili NO a půl roku trvalo než si ji vzali hodní lidé,zadarmo,já ji odčervila naočkovala,krmila jako mé psy,ale má se ok...POPTÁM SE!!!!

Budu vám moc vděčná. Fenka je fakt hodná a vděčná. Také ji mám na vlastní náklady doma. Zachránila jsem ji a chci jí najít dobrého páníka.