marie m
napsal(a):
padá a padá
šněhová Averda BP
Sněhový bráška dnes čerstvě ze Sezemic
Líbo díky. Je pěknej viď...
Já mám skoro všechny "Ička" žíhaný - jen to přes tu bílou není vidět
Mimochodem první žíhaná štěňata se narodili po našem Barnabášovi už pradávno - v nějakém r. 1996 - 7 (ch. st. Šedá He-Fra)?Jen jak to bývá - skoro nikam nechodili, stejně jako Izgoj
Krásné fotky
.
U nás moc "krásně" nebylo, celý den teplota kolem -16°C - -18°C, už i pesoši si raději zalezli
.V noci teploty -24°C.
A já chtěla dát jednu sněhovou Fan´duli a i net myslím zamrznul, takže druhý pokus
.
A Maruš, fota z Žižic nebudou, teda zatím, neb mi nejdou stahovat fota do PC. A účast byla tak malá, že skoro nebylo co fotit, figuranta jsme museli zvolit taky z vlastních řad, ale naštěstí se dobrovolníci našli - takže díky Michalovi Burianovi a Jardovi Čajkovi si hafani zakousali naprosto bezvadně
A i na přepadávačky bylo času habaděj , takže co se týče do vyžití hafanů to bylo naprosto bezvadné ![]()
A fota snad holky od SAO dodají
nada
napsal(a):
A Maruš, fota z Žižic nebudou, teda zatím, neb mi nejdou stahovat fota do PC. A účast byla tak malá, že skoro nebylo co fotit, figuranta jsme museli zvolit taky z vlastních řad, ale naštěstí se dobrovolníci našli - takže díky Michalovi Burianovi a Jardovi Čajkovi si hafani zakousali naprosto bezvadně
A i na přepadávačky bylo času habaděj , takže co se týče do vyžití hafanů to bylo naprosto bezvadné ![]()
A fota snad holky od SAO dodají
Tak to je škoda že jsem nemohla jet když figuranti měli dost času a nikam nechvátali
tak si pesani po dlouhé době užili kousání o to víc mě to mrzí,no ale dlažba je třeba dodělat . Jo a Mefik se opravdu vzbudil
Tak jsme si udělali s Idolkem ve středu večerní procházku a tady je pár foteček .
Všem příznivcům a přátelům kavkazanů příjemné prožití vánočních svátků,bohatého Ježíška všem i hafíkům a do Nového roku 2011 hodně zdraví,dobré pohody a osobních úspěchů Vám přejí Skálovi + Baša + Jaggo
Jaggule na malé sněhové rozhledně,v dnešní době již o patro vyšší a bude ještě hůře.
skalap
napsal(a):
Jaggule na malé sněhové rozhledně,v dnešní době již o patro vyšší a bude ještě hůře.
Nestrašte že bude hůř
Už tak je toho sněhu dost
nada
napsal(a):
A Maruš to si Hafani užívali řádění co ??
jo jo Nadi,to oni mají rády když se můžou po někom válet
ale jen koho znají
Terka a smečka
nada
napsal(a):
Holky paráda 
Aspoň jsem se trochu pohnuli ![]()
Tak šup sem se sněhovejma fotečkama
tak sněhový téma - dnes supr počasí - tedy u nás
Iveto, bezva fota :-) U nás bylo taky azuro ![]()
A jedna pro Líbu
Bree alias Kaira
lmusa
napsal(a):
Naďo díky
Sice je letní, ale neva
Líbo, nojo, ale já ji dostala předevčírem jako poslední aktuální ![]()
Až bude sněhová tak dodám, nebooj ![]()
tak alespoň jednu aktuální sněhovou Desdemonku
Tak také něco z dnešní vycházky na spřátelenou farmu Alaskafarm,kde má Jaggula bráchu svého praděda.
skalap
napsal(a):
Tak také něco z dnešní vycházky na spřátelenou farmu Alaskafarm,kde má Jaggula bráchu svého praděda.
Není nad pořádnou zimu, že jo ?
A z tepla domova pár miminek ![]()
Jen kdybych poznala, který je který ![]()
Asi Emillka
taky přejem do Nového roku jen to nej
já ho přežila s Mefem a Samem v práci na noční a holky zůstaly s páničkem doma
Nadi mimina jsou nádherná![]()
Mefík Sam se mnou v práci .
Všechno jen to nej,nej v Novém roce,hodně zdraví všem i hafíkům a mnoho dalších chovatelských úspěchů.
Naďo,štěňďata jsou nádherná,vypadá to,že budou hodně po Dastynovi.Přejeme jim hlavně hodně zdraví a do budoucna ty nejlepší a nejhodnější páníčky
ale nezávidím
zbytek je nezmenšenej a jdu na kutě...