Mám 3 letého mixe RR a staffa....psisko je to odolné, vysportované, o tom žádná...přes dopoledne chrní doma a kolem druhé, co dorazím z práce, čapneme kolo, nebo jdeme pěšky či autem a razíme ještě za koňma, kde mi asistuje třeba i u vyjížděk...
každopádně díky hrozně "sympatickým a zodpovědným" lidem se mi pes pořezal v lese na skle...Byli jsme teda i na veterině, abych nic nepodcenila, kde na šití to nebylo, tož jsem akorát mazala tenazymem a nohu vázala a vyráběla různé botičky..
Každopádně noha se po pár týdnech zahojila - aspoň to jsem si myslela, ( pes si rozřezal spoj mezi polštářky - jakoby tu blánu), nikdy na to nekulhal...
ale když mu tak utírám doma nohy, vidím, že má v témže místě zase prasklinu a úplně stejně hlubokou...chodíme i hodně po horách, pes lítá, řádí s jinýma psama, koňma, takže zahojená noha zřejmě zátěž nezvládla..
Nekrvácí mu to, nekulhá, chová se naprosto ok, a to ej to ciťa, co řeší i komáří štípnutí...jenže soli, sněhu, mokru se teď prostě nevyhnu..proto byhc chtěla nohu nějak chránit, takže dotaz je na světě...
Máte u větších, hodně aktivních psů zkušenost s nějakýma kvalitníma botičkama, co něco vydrží a nezruinujou rozpočet?
Díky, Jana a Svačina (Ritchi:)
Ahoj.My jsme maximálně spokojeni s botkami od eurohusky.Jsou z odolného materiálu a za cenu jedné botky 50,-kč.My máme na hw XL,vám by mohlo stačit L.Je tam psaný rozměr tlapek v cm od do. www.eurohusky.com