Výmarský ohař dlouhosrtý

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.12.2010 12:54
abinka

XXX.XXX.238.7

Zdravím všechny příznivce tohoto plemene. Máme doma roční fešandu,takže nás čekají výstavy a na podzim zkoušky. Naštěstí jsme měli štěstí na chovatelku,která je ochotná se vším poradit a pomoci. Ale stále se mi ji nechce otravovat s tím,jak se rozplýváme nad naší fešandou. A tak se pochlubte se svými miláčky vy!:-)

26.12.2010 23:52
jafar

XXX.XXX.144.221

Moji rodiče mají doma vždy jednoho VOD už od mých 12 let. To byl první pejsek odchovaný na dudlíku, což v té době byla takřka rarita. myslivci o ně moc zájem neměli, na zkouškách byl problém, rozhodčí posuzovali podle KO a ten pracoval jinak. Plemeno si zamilovali a mají ho dodnes, cca 38 let. Poslední fenka je narozená ve stejný den jako taˇka a to je osudové. Taťka bude mít příští rok 75 let a jeho Inka z Korunova dola 4 roky.

27.12.2010 12:59
jafar

XXX.XXX.144.221

Ještě jedna Iluška(Inka z Korunova dola), tentokrát na vlečce, bylo jí něco přes rok, tak není osrstěná, jako dospělák.

27.12.2010 23:44
abinka

XXX.XXX.122.111

Krásný příběh i fenečka. My dnes byli na návštěvě u Dášenčiných rodičů. Byla tam i její krásná sestřička. Tak jsme se kochali smečkou nádhernych výmarů. Já,ani můj přítel nikterak společensky nežijem,zato naše psí princezna je samá párty.:-))

Přidejte reakci

Přidat smajlík