Bobinka09
XXX.XXX.181.4
Moc by mě zajímal váš názor na různé veterináře a kliniky v olomouckém kraji. Hledám totiž spolehlivého a fakt dobrého veterináře. Přesvědčila jsem se, že to fakt nepoznáte až když vám, lépe řečeno vašemu pejskovi, už opravdu je hodně zle a pak už je pozdě. Tak skončila moje fenečka na operačním stole, prý jí selhalo srdíčko. Nevěřím , že tomu nešlo předejít při předešlých návštěvách, když měla problémy, ale důkazy nemám a tak s tím už nemůžu nic dělat. Už je prostě pozdě. Mám nyní dva pejsky ve věku 2 let a chtěla bych pro ně jen to nejlepší. Vkládejte, prosím, vaše zkušenosti. Moc díky....
http://www.veterina-online.cz/mvdr-jitka-tesarikova/
S touto veterinářkou mám jen ty nejlepší zkušenosti, vřele doporučuji.
Jitka Tesarikova je super, stara se mi o oba psy a sveho casu mi delala i meho kone (ale ted uz ho mam daleko na to, aby k nemu dojizdela). Proste umi, je hodna a mila jak na pacienty tak na jejich majitele. Dluzno ale dodat, ze ve sve ordinaci nema vybaveni, diky kteremu by byla schopna pomoct v pripade opravdove nejvetsi nouze (nema rtg, neudela inhalacni narkozu) - coz je vzhledem k mensi rozsahlosti jeji praxe celkem pochopitelne, protoze tyhle pristroje jsou brutalne drahe.
Min.rok mi jeden NO prakticky zlikvidoval meho psa (10kg, 30cm vyska, MOC MOC skarede, prisel o tolik krve, ze pri prijezdu na kliniku mel uplne bile sliznice a byl vic mrtvy nez zivy). Pres telefon v jeji ordinaci mi rekli, abych ho okamzite odvezla na kliniku MVDr Galka, kousek od Obi pri vyjezdu z Ol na Brno (http://www.veterina-ol.cz/index_uvod.htm). Diky peci na klinice se ho podarilo zachranit. Maji tam veskere nutne vybaveni pro podobne kriticke stavy a spickovou odbornost. Jsou sice drazsi, ale meho psa, ktereho by v jeho tehdejsim kazdy jiny veterinar okamzite uspal, zachranili.
Na druhou stranu jsem slysela hodne spatneho (i od ostatnich vetu, se kteryma jsem v kontaktu) na kliniku na Neredine u hrbitova, na MVDr. Sprucka co ma ordinaci na namesti Hrdinu u cerveneho kostela a na MVDr Horkeho z Dolan (ma ordinaci i ve Velke Bystrici).