Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.1.2011 10:27
nefrit

XXX.XXX.156.190

Naléhavě hledáme nového majitele pro desetiletou kastrovanou fenku tollera, která byla nalezena 25.12.2010 v Praze. Momentálně je umístěna v útulku v Troji, ale prostředí útulku na ní působí ubíjejícím způsobem, uzavřela se do sebe, je apatická. Pokud byste věděli o někom, kdo by mohl této fenečce poskytnout nový domov, pište prosím na nefritt@seznam.cz.

7.1.2011 11:11
matušková

XXX.XXX.19.251

Já je sice chovám,ale mám tu 8 tolerů starých a místo není ,stejně asi potřebuje být jediná doma.Je mě jí moc líto,zkusím poptat,a dám inzeráty na toleří servry.Podle tet.čísla lze zjistit chovatele a ten by měl vědět ,kam ji prodal.Můžete mi zjistit tet.číslo,podle vzhledu tipuji ch.st.Bryvilsár,nebo Vlčí luka.smajlíksmajlíksmajlíksmajlík

7.1.2011 12:06
matušková

XXX.XXX.19.251

Toler naní jako ostatní retrívři,špatně snáší jakoukoliv změnu,proto ta apatie u fenky.V té době chovalo ještě pár stanic komě dvou výše uvedených-Tosti,Sirius Pro,Black Jolly,.Možná mám sourozence doma Corado toler Bryvilsár 1O let NSR 95,Balada z Vlčích luk NSR65. 10let/čísla zápisu/Rozhodně to nehodím za hlavu a budu hledat.Mám t.č.štěňátka,tak zkusím až někdo zavolá...Nemít tu důchoďák + 12 útulkáčů,vezmu si ji.Toleři se velmi fixují na rodinu a nehodí se jako sezoní plemeno,t.j.koupím chovám,prodávám,malý zájem-dám pryč.To pro ně není.Koupím a dožije.Jsou skvělí,kdo má potvrdí....

7.1.2011 12:10
matušková

XXX.XXX.19.251

matušková napsal(a):
Toler naní jako ostatní retrívři,špatně snáší jakoukoliv změnu,proto ta apatie u fenky.V té době chovalo ještě pár stanic komě dvou výše uvedených-Tosti,Sirius Pro,Black Jolly,.Možná mám sourozence doma Corado toler Bryvilsár 1O let NSR 95,Balada z Vlčích luk NSR65. 10let/čísla zápisu/Rozhodně to nehodím za hlavu a budu hledat.Mám t.č.štěňátka,tak zkusím až někdo zavolá...Nemít tu důchoďák + 12 útulkáčů,vezmu si ji.Toleři se velmi fixují na rodinu a nehodí se jako sezoní plemeno,t.j.koupím chovám,prodávám,malý zájem-dám pryč.To pro ně není.Koupím a dožije.Jsou skvělí,kdo má potvrdí....

Ještě telefon na mě 721286094stačí sms,pošlete prosím č.tetování,zjistím na ČLP.Děkuji

7.1.2011 12:29
xyloza

XXX.XXX.70.157

Taky mám tollera a vzhledem k tomu, že je to u nás málopočetné plemeno a jeho pořizovací cena není zas tak nízká nechápu jak ju mohl někdo vyhodit :o( Na stránkách útulku v Tróji je napsáno, že se narodila 11.5.2001, ale tím pádem už dle tetovacího čísla určitě museli zjistit z jaké CHS je.

7.1.2011 13:28
nefrit

XXX.XXX.156.190

matušková napsal(a):
Já je sice chovám,ale mám tu 8 tolerů starých a místo není ,stejně asi potřebuje být jediná doma.Je mě jí moc líto,zkusím poptat,a dám inzeráty na toleří servry.Podle tet.čísla lze zjistit chovatele a ten by měl vědět ,kam ji prodal.Můžete mi zjistit tet.číslo,podle vzhledu tipuji ch.st.Bryvilsár,nebo Vlčí luka.smajlíksmajlíksmajlíksmajlík

Paní Matušková, to my máme všechno zjištěné - je to fenka z CHS TOSTI, ale chovatelka si drží odstup (to je řečeno hodně slušně) pátráme všude možně -ano, myslím, že by jí bylo líp jako samotnému psu doma, protože útulek jí nesvědčí. Chtělo by to lidičky, co by jí věnovali všechnu svou lásku a věřím, že by se jí dobrá nálada vrátila. Je to svinstvo vyhodit 10 letou fenu. A nemyslím si, že by se ztratila - každý normální člověk by ji už dávno hledalsmajlík

7.1.2011 13:30
nefrit

XXX.XXX.156.190

Navíc je zřejmě po kastraci (to si myslí v útulku) protože má jizvu na břiše

7.1.2011 15:29
matušková

XXX.XXX.19.251

Bohužel jsem měla pejska z TOSTI,chovatelka .---nechovatelka,nezájem ,bordel,asociálové.Pejska bez varlat mi nabídla pro chov,jinak,že jde do Polska.Víceméně to vyřizovala babička,chovatelka,nezájem o cokoliv.Jen peníze a maž...Pejsek tak neskutečně ječel celou cestu,že kamarádka,co jela se mnou,ho chtěla vyhodit za jízdy z auta/obrazně myšleno/,byl to běs.Pejsek apatický,jakoby nemocný,ale nebyl..fenka je jistě po Bullerovi,má jeho hlavu.Budu hledat,zkusím své zájemce,starší lidé,sice přijdu o hodné lidi,ale ona to potřebuje více.Jen jestli jim nebude vadit věk....Zkusím.A nebo pána co chtěl peska,fenu ne kvůli hárání.Prostě to nevzdám a budu vytrvale hledat

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.1.2011 15:50
Uživatel s deaktivovaným účtem

nefrit napsal(a):
Paní Matušková, to my máme všechno zjištěné - je to fenka z CHS TOSTI, ale chovatelka si drží odstup (to je řečeno hodně slušně) pátráme všude možně -ano, myslím, že by jí bylo líp jako samotnému psu doma, protože útulek jí nesvědčí. Chtělo by to lidičky, co by jí věnovali všechnu svou lásku a věřím, že by se jí dobrá nálada vrátila. Je to svinstvo vyhodit 10 letou fenu. A nemyslím si, že by se ztratila - každý normální člověk by ji už dávno hledalsmajlík

Třeba ji hledají, jen někde úplně jinde.

7.1.2011 15:58
matušková

XXX.XXX.19.251

Jen jednou se mi stalo,že jsem brala pejska zpět,z důvodu rozvodua stěhování,vyhrožovali utracením,útulkem.Chovatel by se měl postarat.Prodejem štěňat to nekončí.Vzala jsem ho zpět,zaplatila kupní cenu zpětně,našla super lidičky,co si měli brát pejsáčka od nás,malého 2 měsíčního.Přikládám foto Harvy .Pejsek se má....

7.1.2011 16:06
matušková

XXX.XXX.19.251

To paní Klazarová neví komu ji prodala?? Já jsem v kontaktu s téměř všemi majiteli štěňátek.POkud vím, psala si smlouvy.Tam se dá zjistit komu pejsek náležel.Ať sdělí komu ho prodala,a pak se dá pátrat dál.Kdyby si někdo vzal zdarma mého muže,vyměním za tuto fenku.Pokud mi zbude ,nedovolí to,je to s ní,m těžké..Já mám místo v domě ,kde je několik psů,neagresivní,chtěla bych ji tu,bydlím u lesa,plno pohybu,vycházek,jen manžel mi překáží a to už delší dobu.Kdyby tu nebyl,už je tu.

7.1.2011 16:11
matušková

XXX.XXX.19.251

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Třeba ji hledají, jen někde úplně jinde.

No to přesně píši na nemoderovaném foru,je to divné 10 letr se starám a pak vyhodím,myslím petardy,majiel důchodce nemá net atppp. co městská policie provolat obvody????Dodejte čísla,já to klidně za své obvolám

7.1.2011 16:43
pupulu

XXX.XXX.124.1

matušková napsal(a):
To paní Klazarová neví komu ji prodala?? Já jsem v kontaktu s téměř všemi majiteli štěňátek.POkud vím, psala si smlouvy.Tam se dá zjistit komu pejsek náležel.Ať sdělí komu ho prodala,a pak se dá pátrat dál.Kdyby si někdo vzal zdarma mého muže,vyměním za tuto fenku.Pokud mi zbude ,nedovolí to,je to s ní,m těžké..Já mám místo v domě ,kde je několik psů,neagresivní,chtěla bych ji tu,bydlím u lesa,plno pohybu,vycházek,jen manžel mi překáží a to už delší dobu.Kdyby tu nebyl,už je tu.

hezky napsané,já mám také stop stav,mám tu patrně nejdražšího týraného psa v čr.nejdřív jsem ho musela zachránit,patrně by byl již mrtvý (v ohradě,bouda jen 3 stěny,nezateplené,venku -16 a pes vyhublý chvilku před srmtí-ovšem podle KVS,byl pes v poho) a pak se přihlásil "majitel" a hlásil se o svá práva.Nezbylo než sáhnout do peněženky a vykoupit si tento zázrak za nekřesťanské peníze.bomba co se v tomhle státě děje....smajlíksmajlíksmajlík

7.1.2011 16:54
nefrit

XXX.XXX.156.190

Abyste byli všichni v obraze - veteriny, obecní úřady ........ to všechno v blízkém i dalekém okolí nálezu fenky už děvčata obvolaly a obeslaly. Řeší se to už celých 14 dní opravdu intenzivně. Chovatelka prý smlouvy už nemá, takže prý neví kdo fenku měl. Na PK nevedou evidenci majitelů, protože se majitelé uvádět při prodeji nemusí. Obecní úřady prý podrobnou evidenci podle plemen nevedou............Fenka neměla ani obojek. Jenže v útulku řekli, že pokud se její stav bude zhoršovat a nenajde se nový majitel, provedou euthanazii. Dali nám tři týdny ...........

7.1.2011 17:16
matušková

XXX.XXX.19.251

No tak to klobouk dolů,díky za pejska,,asi to také nemáte lehké,takových jako Vy ,jako šafránu.Vesměs peníze...nic víc v to se zvrtlo chovatelství,bohužel pro zvířátka.Já chovám proto a ted mě napadnou,abych uživila,nechtěné,čekající utracení,staré,ANO z prodeje štěňat toto financuji a proto jsem chudá a udávaná FÚ,nic nenašli proti zákonům,.Jsem nepoučitelná kráva ,co žene rodinu do záhuby kvůli psům,to mi dnes řekl veterinář.Bramborový guláš ob den,psi se mají,kuřeta/nesmrdí/ firma F+F..losos,,Profine Royal Canine,atp.Spí doma,nový dům na odpis,dům z pozůstalosti,pro závistivce,Jsem asi totál debil,nehodím se do dnešní doby,nespím z každého týraného zvířete,jsem asi opravdu kráva.Kamarádka to o mě všude říká,ona d ala Bulharům ve vedrech do kufru 6 štěňátek na park.u Supermarketu a klidně spí,já to ořvala.Budu končit s chovem,bojím se lidí,co kdo je co zač....bojím se jak skončí,...Kdybych měla peníze,udělám si tu ráj zvířat.Nabídla jsem městu 5000m čver. na útulek zdarma a zdarma pracovat,nechtěli,já pracuji jen na noční kvůli psům,aby nebyli sami,u securitas jako psovod,za 7800Kč měsíčně,3000Kč projezdím,hlídám se staffbulem.

7.1.2011 17:50
pupulu

XXX.XXX.124.1

Já to mám naopak,3 v podstatě zachráněné.pak jsem si koupila fenu můj sen (buldok),nádherná,zdravá,ze supr spojení, přirozený porod no prostě můj sen.je z ní junior šampion,vystavujem dál,baví nás to,ale už vůbec nejsem přesvědčená jestli někdy odchovám ,ikdyž mám velmi perspektivní fenu...to co se děje,týrání,zákony...furt dokola-to mi bere ideály a touhu po vlastním chovu.no a teď do toho nejdražší týraný pes v čr.zatím ho nemám plně na stránkách ,ikdyž zmíńka už tam je.Až to příští týden doufám klapne vše na tvrdo zveřejním.Já se bojím jediného,abych psa nemusela vracet do stejných sra...o prachy nejde,jde o princip.Štve mě to.Ač okrádám ty své pesany a chlapa mojeho.to je jasné,vše financujeme sami a není to lehké v dnešní době.já také změnila zaměstnání,abych měla čas na pesany....no jsme to téma fenečce zapráskli,přeji jí už jen štěstí a lásku.není v mé moci zachránit všechny a o to víc mě to štve...smajlík

7.1.2011 18:02
matušková

XXX.XXX.19.251

nefrit napsal(a):
Abyste byli všichni v obraze - veteriny, obecní úřady ........ to všechno v blízkém i dalekém okolí nálezu fenky už děvčata obvolaly a obeslaly. Řeší se to už celých 14 dní opravdu intenzivně. Chovatelka prý smlouvy už nemá, takže prý neví kdo fenku měl. Na PK nevedou evidenci majitelů, protože se majitelé uvádět při prodeji nemusí. Obecní úřady prý podrobnou evidenci podle plemen nevedou............Fenka neměla ani obojek. Jenže v útulku řekli, že pokud se její stav bude zhoršovat a nenajde se nový majitel, provedou euthanazii. Dali nám tři týdny ...........

Tak to ne !!!!I kdyby rozvod měl být,to ne,dejte mi pár dní aťto nějak zmáknu doma...PROSÍM:::

7.1.2011 22:41
toller

XXX.XXX.224.13

matušková napsal(a):
Bohužel jsem měla pejska z TOSTI,chovatelka .---nechovatelka,nezájem ,bordel,asociálové.Pejska bez varlat mi nabídla pro chov,jinak,že jde do Polska.Víceméně to vyřizovala babička,chovatelka,nezájem o cokoliv.Jen peníze a maž...Pejsek tak neskutečně ječel celou cestu,že kamarádka,co jela se mnou,ho chtěla vyhodit za jízdy z auta/obrazně myšleno/,byl to běs.Pejsek apatický,jakoby nemocný,ale nebyl..fenka je jistě po Bullerovi,má jeho hlavu.Budu hledat,zkusím své zájemce,starší lidé,sice přijdu o hodné lidi,ale ona to potřebuje více.Jen jestli jim nebude vadit věk....Zkusím.A nebo pána co chtěl peska,fenu ne kvůli hárání.Prostě to nevzdám a budu vytrvale hledat

Fenka není po Bullerovi ale po Cyrusovi. Vše máme zjištěno, teď musíme doufat, že se najdou noví majitelé.

7.1.2011 23:32
jafar

XXX.XXX.144.221

matušková napsal(a):
No tak to klobouk dolů,díky za pejska,,asi to také nemáte lehké,takových jako Vy ,jako šafránu.Vesměs peníze...nic víc v to se zvrtlo chovatelství,bohužel pro zvířátka.Já chovám proto a ted mě napadnou,abych uživila,nechtěné,čekající utracení,staré,ANO z prodeje štěňat toto financuji a proto jsem chudá a udávaná FÚ,nic nenašli proti zákonům,.Jsem nepoučitelná kráva ,co žene rodinu do záhuby kvůli psům,to mi dnes řekl veterinář.Bramborový guláš ob den,psi se mají,kuřeta/nesmrdí/ firma F+F..losos,,Profine Royal Canine,atp.Spí doma,nový dům na odpis,dům z pozůstalosti,pro závistivce,Jsem asi totál debil,nehodím se do dnešní doby,nespím z každého týraného zvířete,jsem asi opravdu kráva.Kamarádka to o mě všude říká,ona d ala Bulharům ve vedrech do kufru 6 štěňátek na park.u Supermarketu a klidně spí,já to ořvala.Budu končit s chovem,bojím se lidí,co kdo je co zač....bojím se jak skončí,...Kdybych měla peníze,udělám si tu ráj zvířat.Nabídla jsem městu 5000m čver. na útulek zdarma a zdarma pracovat,nechtěli,já pracuji jen na noční kvůli psům,aby nebyli sami,u securitas jako psovod,za 7800Kč měsíčně,3000Kč projezdím,hlídám se staffbulem.

Paní Matušková,
v první řadě dbejte o sebe a své zdraví. Proto, že jsem četla na i-fauně, všechny vaše příspěvky, mám o vás obavy.
Kdyby se s vámi něco stalo, člověk vydrží hodně, ale ne všechno a není stroj s možností výměny součástek, kdo se pak postará o vaši smečku. Manžel?
Miluji psi, ale na prvním místě musím být být v pohodě já a moje rodina, aby vše fungovalo jak se patří a psi měli trvalý, vyhovující domov.
Zamyslete se i nad svým psychickým, nejen fyzickým zdravotním stavem. Odpočiňte si, nepřepínejte se. Určitě to všichni vaši milovaní lidé i psi ocení.

8.1.2011 06:19
matušková

XXX.XXX.19.251

Já vím,že tu vypadám jako blb,ale já ae upla na psy,co mě potkala tragédie,pak na to navazovalo,to,že jsem se moc zklamala v lidech.Bohužel i v těch nejbližších.Jsem smolař od přírody,na co sáhnu,to je špatně.Fenka doma neprošla,muž nechce ani slyšet.Dala jsem na ni inzeráty.Asi by tu byla chudák,jí bude nejlépe samotné,bez jiných psů.Jen mi vrtá v hlavě,když se o ní 10let někdo stará,že by ji vyhodil??Možná jí opravdu někdo hledá,ale neví jak a kde.Nemusí být ani z Prahy.Ten datum napovídá,že bouchaly petardy,i u nás,třeba se lekla a prchala a prchala.To pak psi urazí hodně kilometrů.Já vím i po 20 letech,kde jakého pejska ,kde mám,jak se jmenuje.Jenže jsem v kontaktu s majiteli i u plemene ,co již dávno nechovám.Vždyť v tom roce p.Klazarová odchovala 1 vrh,měla myslím i málo štěňátek ve vrhu,mohla by si vzpomenout komu ji prodala.Zrovna fenka,o ty byl veliký zájem,já čekala rok.No nic,místo inzerátů na svoje malé,budu mydlit na tuto fenku.Ten věk odrazuje lidi,je fakt,že má dost málo života před sebou.

8.1.2011 06:32
matušková

XXX.XXX.19.251

matušková napsal(a):
Já vím,že tu vypadám jako blb,ale já ae upla na psy,co mě potkala tragédie,pak na to navazovalo,to,že jsem se moc zklamala v lidech.Bohužel i v těch nejbližších.Jsem smolař od přírody,na co sáhnu,to je špatně.Fenka doma neprošla,muž nechce ani slyšet.Dala jsem na ni inzeráty.Asi by tu byla chudák,jí bude nejlépe samotné,bez jiných psů.Jen mi vrtá v hlavě,když se o ní 10let někdo stará,že by ji vyhodil??Možná jí opravdu někdo hledá,ale neví jak a kde.Nemusí být ani z Prahy.Ten datum napovídá,že bouchaly petardy,i u nás,třeba se lekla a prchala a prchala.To pak psi urazí hodně kilometrů.Já vím i po 20 letech,kde jakého pejska ,kde mám,jak se jmenuje.Jenže jsem v kontaktu s majiteli i u plemene ,co již dávno nechovám.Vždyť v tom roce p.Klazarová odchovala 1 vrh,měla myslím i málo štěňátek ve vrhu,mohla by si vzpomenout komu ji prodala.Zrovna fenka,o ty byl veliký zájem,já čekala rok.No nic,místo inzerátů na svoje malé,budu mydlit na tuto fenku.Ten věk odrazuje lidi,je fakt,že má dost málo života před sebou.

Zkusím dát na Vaše rady a nebudu to až tak řešit,stále uklízím,aby psi měli vše ok a my doma,jsem uštvaná,na vše sama.Od muže se pomoci nedočkám.Alespoň,že se jeho zdravotní stav lepší.Lituju i dní ,co se nevěnuji kvůli psům ,vnoučatům.Musím vše přehodnotit.Kamarádka jede dnes do Národního,závidím jí.Já mám jen práci,domácnost,psy.Nic jiného neznám.Nebývala jsem taková a dost často je mi ze sebe zle.Ale to sem nepatří,řešíme domov pro tolerku...Udělám co bude v mých silách.

9.1.2011 20:23
nefrit

XXX.XXX.156.190

Máme pro psí holku nové páníčky!!!!!!!!!!!!!

11.1.2011 09:46
rachel

XXX.XXX.118.56

nefrit napsal(a):
Máme pro psí holku nové páníčky!!!!!!!!!!!!!

No tak to je super:-)smajlík

11.1.2011 18:05
memmory

XXX.XXX.252.42

Jsem "fotomaniak" přikládám jen nějaké foto našeho jediného Tollera ve městě ....

Přidejte reakci

Přidat smajlík