Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.1.2011 10:56
doda

XXX.XXX.177.127

Prosím,nejede někdo z Prahy na tuto výstavu z Prahy a vzal by spolujízdu!
Příspěvek na PH samozřejmostí! Jedna osoba +jedna fenka SBT.

19.1.2011 14:38
daystar

XXX.XXX.64.255

My jedeme, ale bohužel až v neděli a navíc z Pardubic, takže bohužel nepomůžeme. Máme fenku hovawarta. Nevíte někdo jak je to s placením výstavního poplatku a kolik pro zahraniční vystavovatelé bude? Nikde jsem to tam nenašla.

19.1.2011 14:46
daystar

XXX.XXX.64.255

S Taruškou se chystáme i do Jelenia Góry (15.5.) a do Nowe Rudy (29.5.), když by se s námi chtěl někdo svést a nebo bychom se případně rády svezly s někým my, že bychom se v jízdě prostřídali.

19.1.2011 18:12
sona janska

XXX.XXX.224.75

Ahoj, já pojedu jedno nebo druhé podle toho, jak dopadnem teď v Glogowe a potom v dubnu v Zabrze. Kdyby se stal zázrak a byly dva CWC, tak nepojedu, ale na zázraky nevěřím :-)
Jinak my jsme od HK - Kratonohy to je mezi HK a Chlumcem a jezdím s obrem, takže spolujízdu bychom uvítali, ale jen někoho k nám, protože my se k nikomu nevejdeme smajlík
Co se týká poplatků, tak o těch najdeš info po zobrazení červeně napsaného řádku INFORMATION FOR EXHIBITORS | ENTRY FEES, když klikneš na tu část entry fees a je to na první uzávěrku 40 EUR tj. do konce března a později 60 EUR. Snad jsme pomohli alespoň v tom :-)

19.1.2011 18:12
doda

XXX.XXX.177.127

Dobrý den,taky jsem to nenašla!

19.1.2011 18:27
daystar

XXX.XXX.64.255

A copak máš za plemeno? Pokud by jsi jela i do Opole 1.5., tak bychom se rádi svezli, pokud by to nevadilo :-)):-).
Už jsem ty poplatky našla, jakým způsobem se to hradí?

19.1.2011 18:31
daystar

XXX.XXX.64.255

Na pohonné hmoty bychom samozřejmě přispěli :-)

19.1.2011 18:34
sona janska

XXX.XXX.224.75

Já mám leonbergera a Opole určitě nepojedu, máme v tom termínu v sobotu klubovku a v neděli speciálku, takže to upřednostním.
Jinak já hradim zahraniční platební poukázkou, nebo-li speciální složenka na poště, poplatek je 90,- Kč. Mnoho vystavovatelů platí na místě s tím, že jim uznají poplatek podle termínu poslání přihlášky, obvykle to tak prý je, ale já se pak nechci dohadovat, když budou chtít dodržet propozice a místo 40 eur budou chtít třeba těch 60. Pro mě je to citelný rozdíl...

19.1.2011 18:37
sona janska

XXX.XXX.224.75

doda napsal(a):
Dobrý den,taky jsem to nenašla!

Na oficiálním seznamu výstav si dáte INFO k výstavě Opole, potom MORE INFORMATION a potom červeně napsané (trochu níž na stránce) ENTRY FEES a tam to je :-)

19.1.2011 18:42
daystar

XXX.XXX.64.255

Tak výstava v Zabrze mi nějak unikla :-) Já to promyslím a možná bych se tedy svezla na tuto výstavu, jestli by to nevadilo :-)) a vešli bychom se :-)) Ještě musím mrknout do propozic, kdo vůbec má hovíky posuzovat a kdy je uzávěrka.
Taky raději zaplatím poplatky přes složenku než se pak dohadovat na místě.

19.1.2011 18:57
sona janska

XXX.XXX.224.75

daystar napsal(a):
Tak výstava v Zabrze mi nějak unikla :-) Já to promyslím a možná bych se tedy svezla na tuto výstavu, jestli by to nevadilo :-)) a vešli bychom se :-)) Ještě musím mrknout do propozic, kdo vůbec má hovíky posuzovat a kdy je uzávěrka.
Taky raději zaplatím poplatky přes složenku než se pak dohadovat na místě.

No to Zabrze je národka a je jestli se z hlavy nepletu 10. 4., jinak předběžně tam spolujezdce máme - slečnu s beauceronkou, takže nemohu nic nabízet. Sice mám auto veliké, ale kufr je plný, tak si nejsem jista, zda byste se obě i se psy složili do zadní řady sedadel a spolujezdci. Jinak je to od HK cca 4 hodiny jízdy, což není zrovna blízko, ale stále to jde.

19.1.2011 19:01
doda

XXX.XXX.177.127

Nevíte jak se do přihlášky vkládá rodokmen,jsem úplně neschopná.

19.1.2011 19:02
sona janska

XXX.XXX.224.75

doda napsal(a):
Nevíte jak se do přihlášky vkládá rodokmen,jsem úplně neschopná.

Nevkládá se :-) pošle se jako zvláštní soubor na uvedení mail - ten je tam buď rovnou napsaný, nebo ho to vyplivne po odeslání přihlášky, kterou vám mailem potvrdí. Nezoufejte, taky jsem poprvé šílela, ale teď je to už stále to samé :-)

19.1.2011 19:04
doda

XXX.XXX.177.127

Moc děkuji:-)

19.1.2011 19:04
daystar

XXX.XXX.64.255

Tak když by slečna odpadla, tak bych se ráda svezla :-)
Jinak my jsme holky skladný, Taruška je zvyklá jezdit jak v kufru, tak na zemi za přední sedačkou :-))
Koukala jsem, že tam zatím na to Zabrze nic psané není, tak to snad brzy doplní.

19.1.2011 19:08
sona janska

XXX.XXX.224.75

daystar napsal(a):
Tak když by slečna odpadla, tak bych se ráda svezla :-)
Jinak my jsme holky skladný, Taruška je zvyklá jezdit jak v kufru, tak na zemi za přední sedačkou :-))
Koukala jsem, že tam zatím na to Zabrze nic psané není, tak to snad brzy doplní.

Chyba lávky - koukala jsi špatně smajlík Ale to je styl Poláků, mají vše hrozně nepřehledný. Takže když klikneš na INFO u výstavy Zabrze, tak potom úplně nahoře odkaz WYSTAVY no a potom WICEJ nebo MORE a tam se už něco dozvíš, i když přesně rozhodčí nebudou možná ani před výstavou...

19.1.2011 19:30
daystar

XXX.XXX.64.255

sona janska napsal(a):
Chyba lávky - koukala jsi špatně smajlík Ale to je styl Poláků, mají vše hrozně nepřehledný. Takže když klikneš na INFO u výstavy Zabrze, tak potom úplně nahoře odkaz WYSTAVY no a potom WICEJ nebo MORE a tam se už něco dozvíš, i když přesně rozhodčí nebudou možná ani před výstavou...

už jsem to objevila :-)) Díky moc. Jela bych tam moc ráda, tak snad někoho případně na odvoz seženu, když by to nevyšlo s tebou. Sem by mi asi moje drahá polovička nejela. Jsem ráda, že mi odjezdí ty ostatní výstavy :-):-))

19.1.2011 20:29
sona janska

XXX.XXX.224.75

daystar napsal(a):
už jsem to objevila :-)) Díky moc. Jela bych tam moc ráda, tak snad někoho případně na odvoz seženu, když by to nevyšlo s tebou. Sem by mi asi moje drahá polovička nejela. Jsem ráda, že mi odjezdí ty ostatní výstavy :-):-))

Taky jezdím sama, u nás zase druhá drahá polovička hlídá prcka :-) Uvidíme, napíšu té slečně s beauceronkou, zda to platí na jisto nebo jak to vidí.
Jinak co takhle Nitra? To je národka, je kolem 20. března a hovíky posuzuje Havelka, tam jedu zatím určitě sama a tu dálku sama jet fakt nechci, neměla bys zájem :-) ?

19.1.2011 20:44
daystar

XXX.XXX.64.255

sona janska napsal(a):
Taky jezdím sama, u nás zase druhá drahá polovička hlídá prcka :-) Uvidíme, napíšu té slečně s beauceronkou, zda to platí na jisto nebo jak to vidí.
Jinak co takhle Nitra? To je národka, je kolem 20. března a hovíky posuzuje Havelka, tam jedu zatím určitě sama a tu dálku sama jet fakt nechci, neměla bys zájem :-) ?

To u nás hlídá prcka babička, ale takhle, když bych se svezla na výstavu s tebou, tak by hlídal Kubíka manžel a nemuseli bysme pořád otravovat babičku :-) Na Nitru se juknu, snad najdu propozice :-))

20.1.2011 20:35
daystar

XXX.XXX.64.255

sona janska napsal(a):

Ahoj, tak jestli by tedy byla možnost se svést na tu Nitru, tak bych jela moc ráda. Akorát teda musím stihnout odeslat přihlášku, tam se to musí poslat poštou? A na Slovensko je to s poplatkama taky přes tu složenku? Ještě jsem nikde v zahraničí vystavovat nebyla, tak v tom tápu. A ještě když se platí ta složenka tak se to platí normálně v korunách? Případně mail na mě je: Hholubova.Lucie@seznam.cz :-)

20.1.2011 21:57
daystar

XXX.XXX.64.255

daystar napsal(a):
Ahoj, tak jestli by tedy byla možnost se svést na tu Nitru, tak bych jela moc ráda. Akorát teda musím stihnout odeslat přihlášku, tam se to musí poslat poštou? A na Slovensko je to s poplatkama taky přes tu složenku? Ještě jsem nikde v zahraničí vystavovat nebyla, tak v tom tápu. A ještě když se platí ta složenka tak se to platí normálně v korunách? Případně mail na mě je: Hholubova.Lucie@seznam.cz :-)

Tak teď mě taky napadlo, že bych si mohla blbec spočítat, kdy má Taruša hárat, no a vychází to na polovinu března smajlík , takže pro nás teda ta Nitra padá a pravděpodobně i to Zabrze smajlík smajlík , což mě teda moc mrzí :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík