Prosím,nejede někdo z Prahy na tuto výstavu z Prahy a vzal by spolujízdu!
Příspěvek na PH samozřejmostí! Jedna osoba +jedna fenka SBT.
My jedeme, ale bohužel až v neděli a navíc z Pardubic, takže bohužel nepomůžeme. Máme fenku hovawarta. Nevíte někdo jak je to s placením výstavního poplatku a kolik pro zahraniční vystavovatelé bude? Nikde jsem to tam nenašla.
Ahoj, já pojedu jedno nebo druhé podle toho, jak dopadnem teď v Glogowe a potom v dubnu v Zabrze. Kdyby se stal zázrak a byly dva CWC, tak nepojedu, ale na zázraky nevěřím
Jinak my jsme od HK - Kratonohy to je mezi HK a Chlumcem a jezdím s obrem, takže spolujízdu bychom uvítali, ale jen někoho k nám, protože my se k nikomu nevejdeme
Co se týká poplatků, tak o těch najdeš info po zobrazení červeně napsaného řádku INFORMATION FOR EXHIBITORS | ENTRY FEES, když klikneš na tu část entry fees a je to na první uzávěrku 40 EUR tj. do konce března a později 60 EUR. Snad jsme pomohli alespoň v tom
Já mám leonbergera a Opole určitě nepojedu, máme v tom termínu v sobotu klubovku a v neděli speciálku, takže to upřednostním.
Jinak já hradim zahraniční platební poukázkou, nebo-li speciální složenka na poště, poplatek je 90,- Kč. Mnoho vystavovatelů platí na místě s tím, že jim uznají poplatek podle termínu poslání přihlášky, obvykle to tak prý je, ale já se pak nechci dohadovat, když budou chtít dodržet propozice a místo 40 eur budou chtít třeba těch 60. Pro mě je to citelný rozdíl...
Tak výstava v Zabrze mi nějak unikla Já to promyslím a možná bych se tedy svezla na tuto výstavu, jestli by to nevadilo
a vešli bychom se
Ještě musím mrknout do propozic, kdo vůbec má hovíky posuzovat a kdy je uzávěrka.
Taky raději zaplatím poplatky přes složenku než se pak dohadovat na místě.
daystar
napsal(a):
Tak výstava v Zabrze mi nějak unikla Já to promyslím a možná bych se tedy svezla na tuto výstavu, jestli by to nevadilo
a vešli bychom se
Ještě musím mrknout do propozic, kdo vůbec má hovíky posuzovat a kdy je uzávěrka.
Taky raději zaplatím poplatky přes složenku než se pak dohadovat na místě.
No to Zabrze je národka a je jestli se z hlavy nepletu 10. 4., jinak předběžně tam spolujezdce máme - slečnu s beauceronkou, takže nemohu nic nabízet. Sice mám auto veliké, ale kufr je plný, tak si nejsem jista, zda byste se obě i se psy složili do zadní řady sedadel a spolujezdci. Jinak je to od HK cca 4 hodiny jízdy, což není zrovna blízko, ale stále to jde.
doda
napsal(a):
Nevíte jak se do přihlášky vkládá rodokmen,jsem úplně neschopná.
Nevkládá se pošle se jako zvláštní soubor na uvedení mail - ten je tam buď rovnou napsaný, nebo ho to vyplivne po odeslání přihlášky, kterou vám mailem potvrdí. Nezoufejte, taky jsem poprvé šílela, ale teď je to už stále to samé
daystar
napsal(a):
Tak když by slečna odpadla, tak bych se ráda svezla
Jinak my jsme holky skladný, Taruška je zvyklá jezdit jak v kufru, tak na zemi za přední sedačkou
Koukala jsem, že tam zatím na to Zabrze nic psané není, tak to snad brzy doplní.
Chyba lávky - koukala jsi špatně Ale to je styl Poláků, mají vše hrozně nepřehledný. Takže když klikneš na INFO u výstavy Zabrze, tak potom úplně nahoře odkaz WYSTAVY no a potom WICEJ nebo MORE a tam se už něco dozvíš, i když přesně rozhodčí nebudou možná ani před výstavou...
sona janska
napsal(a):
Chyba lávky - koukala jsi špatně Ale to je styl Poláků, mají vše hrozně nepřehledný. Takže když klikneš na INFO u výstavy Zabrze, tak potom úplně nahoře odkaz WYSTAVY no a potom WICEJ nebo MORE a tam se už něco dozvíš, i když přesně rozhodčí nebudou možná ani před výstavou...
už jsem to objevila Díky moc. Jela bych tam moc ráda, tak snad někoho případně na odvoz seženu, když by to nevyšlo s tebou. Sem by mi asi moje drahá polovička nejela. Jsem ráda, že mi odjezdí ty ostatní výstavy
daystar
napsal(a):
už jsem to objevila Díky moc. Jela bych tam moc ráda, tak snad někoho případně na odvoz seženu, když by to nevyšlo s tebou. Sem by mi asi moje drahá polovička nejela. Jsem ráda, že mi odjezdí ty ostatní výstavy
Taky jezdím sama, u nás zase druhá drahá polovička hlídá prcka Uvidíme, napíšu té slečně s beauceronkou, zda to platí na jisto nebo jak to vidí.
Jinak co takhle Nitra? To je národka, je kolem 20. března a hovíky posuzuje Havelka, tam jedu zatím určitě sama a tu dálku sama jet fakt nechci, neměla bys zájem ?
sona janska
napsal(a):
Taky jezdím sama, u nás zase druhá drahá polovička hlídá prcka Uvidíme, napíšu té slečně s beauceronkou, zda to platí na jisto nebo jak to vidí.
Jinak co takhle Nitra? To je národka, je kolem 20. března a hovíky posuzuje Havelka, tam jedu zatím určitě sama a tu dálku sama jet fakt nechci, neměla bys zájem ?
To u nás hlídá prcka babička, ale takhle, když bych se svezla na výstavu s tebou, tak by hlídal Kubíka manžel a nemuseli bysme pořád otravovat babičku :-) Na Nitru se juknu, snad najdu propozice
sona janska
napsal(a):
Ahoj, tak jestli by tedy byla možnost se svést na tu Nitru, tak bych jela moc ráda. Akorát teda musím stihnout odeslat přihlášku, tam se to musí poslat poštou? A na Slovensko je to s poplatkama taky přes tu složenku? Ještě jsem nikde v zahraničí vystavovat nebyla, tak v tom tápu. A ještě když se platí ta složenka tak se to platí normálně v korunách? Případně mail na mě je: Hholubova.Lucie@seznam.cz
daystar
napsal(a):
Ahoj, tak jestli by tedy byla možnost se svést na tu Nitru, tak bych jela moc ráda. Akorát teda musím stihnout odeslat přihlášku, tam se to musí poslat poštou? A na Slovensko je to s poplatkama taky přes tu složenku? Ještě jsem nikde v zahraničí vystavovat nebyla, tak v tom tápu. A ještě když se platí ta složenka tak se to platí normálně v korunách? Případně mail na mě je: Hholubova.Lucie@seznam.cz
Tak teď mě taky napadlo, že bych si mohla blbec spočítat, kdy má Taruša hárat, no a vychází to na polovinu března , takže pro nás teda ta Nitra padá a pravděpodobně i to Zabrze
, což mě teda moc mrzí :-)