Mezinárodní výstava v Brně

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.6.2006 08:56

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda vám (co na tuto výstavu jedete) došli vstupní listy na tuto výstavu?
Předem moc děkuji za odpověď. Karolína

19.6.2006 09:36

kajuska napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda vám (co na tuto výstavu jedete) došli vstupní listy na tuto výstavu?

Já už je mám nejméně týden. Vystavuju v sobotu
Ema

19.6.2006 09:59

kajuska napsal(a):

Mě přišli 8.6., jestli Vám nedošli tak tam zavolejte co nejdříve a informujte se.

19.6.2006 10:36

kajuska napsal(a):

Mě už taky přišli minimálně před týdnem

19.6.2006 16:15

aranka napsal(a):
Mě přišli 8.6., jestli Vám nedošli tak tam zavolejte co nejdříve a informujte se.

Můžete mi prosím poslat nějaký jejich kontakt? Dívala jsem se na stránklách www.intercanis.cz ale nejde mi tam ten kontakt načíst. Předem děkuji.

19.6.2006 16:54

kajuska napsal(a):

Nám došli asi v pátek .

19.6.2006 17:05

kajuska napsal(a):
Můžete mi prosím poslat nějaký jejich kontakt? Dívala jsem se na stránklách www.intercanis.cz ale nejde mi tam ten kontakt načíst. Předem děkuji.

Kontakt na MVP Brno je tel.:543 211 558 nebo fax:543 212 026 ,nejlépe je zatelefonovat a oni se hned podívají,zda jim byla přihláška doručena a jestli je vše vpořádku tak obratem zašlou znovu vstupní list.Třeba to někde zašantročili na poště.

19.6.2006 21:37

kajuska napsal(a):

ja som tak chodila posledne roky, vzdy som mala i razitko od veta, ale na brane si vzdy pozreli len "vzteklinu", len tento rok prvykrat nejdem, za prve uz nemam psa a za druhe bez propetu sa mi tam tralagat 100km nechce...

19.6.2006 21:38

bonita napsal(a):
ja som tak chodila posledne roky, vzdy som mala i razitko od veta, ale na brane si vzdy pozreli len "vzteklinu", len tento rok prvykrat nejdem, za prve uz nemam psa a za druhe bez propetu sa mi tam tralagat 100km nechce...

jejda, ospravedlnujem sa, to patrilo do ineho prispevku

22.6.2006 05:10

kajuska napsal(a):

Děkuji všem za odpověď, včera ráno jsem tam volala a přihláška jim bohužel nebyla doručena, jelikož jsem přihlášku neposlala doporučeně a tak se někde na poště nebo cestou stratila, zaplaceno jsme měli vše v čas, teď musíme poslat doklad od zaplacení a peníze nám sice pošlou, ale výstavy už se bohužel nezúčastníme, jelikož už to nejde přihlásit, i když to není naše vina. Alespoň pro příště vím, že to musím poslat doporučeně, ale hrozně mě to štve, na výstavu jsme se moc těšili, tak teď se zúčastníme pouze jako diváci i s fenečkou...
Všem co jedete vystavovat přeji moc štěstí a hodně výstavních i jiných úspěchů

Přidejte reakci

Přidat smajlík