nada
napsal(a):
No Líbo, takhle bych já u nás rodiné foto dělat nemohla
A proč ne ?
monika s
napsal(a):
No proč asi - protože by holky "barevně" neladily - že jo Naďo
Moniko, no "neladily by "
Ale ta poslední Líby fotka se k té teoretické mé dost přibližuje
A jedna naléhavá prosba KAO V NOUZI
http://www.kavkazanvnouzi.estranky.cz/clanky/kavkazsky-pastevecky-pes/camura-asijsky-medved
Hmm... nějak mám ty fotky do modra. Fotila jsem to už bylo málo světla a foťák si dělá co chce
Ahoj, nedá mi to, ale musím si tu postesknout. Jeden pán od nás si pořídil štěně kavkazáka. Až na to, že ho momentálně chová v garáži. A jen co se uvolní pár metrů čtverečních u domu, co momentálně zabírá jiný pes (který počítám, už tam dlouho nebude), získá tento "lukrativní" pozemek pro sebe. Bohužel na zbytek života a za plot se už asi mockrát nepodívá:-( Jestliže psa vyloženě netýrá a dobře ho krmí, asi se s tím nedá nic dělat, že? Je nám ho fakt líto.
renie
napsal(a):
Ahoj, nedá mi to, ale musím si tu postesknout. Jeden pán od nás si pořídil štěně kavkazáka. Až na to, že ho momentálně chová v garáži. A jen co se uvolní pár metrů čtverečních u domu, co momentálně zabírá jiný pes (který počítám, už tam dlouho nebude), získá tento "lukrativní" pozemek pro sebe. Bohužel na zbytek života a za plot se už asi mockrát nepodívá:-( Jestliže psa vyloženě netýrá a dobře ho krmí, asi se s tím nedá nic dělat, že? Je nám ho fakt líto.
Nejlépe se informovat na veterinární správě. Tam by měli "případ" prošetřit a jít se na ubytování psa minimálně podívat. Psy se odebírají i za větší " maličkosti" .Toto opravdu není prostředí pro KAO
skalap
napsal(a):
Naďo,máte krásná mimčata,jsou hodně tmavá,po Dastynovi.Jestli se zdaří nakrytí,tak možná naše štěňďata potom budou hodně podobná,neboť v Dastynovi je hodně Ratibora jako v Bašovi.Ať se mají dobře u nových páníčků a rostou jen do krásy.
Pavle díky
Jo jo mimča jsou tmaváčci po taťkovi , uvidíme jak se dáv vybarví
Nalezený kavkazan a středoasiat , o. Litoměřice - nechybí někomu? Nezná je někdo? Mohou patřit k sobě
http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_11745_0.html
(Chotiměř, Velemín o. Litoměřice)
Nalezená psi hledají
Odpovědný vedoucí : p. M.Mrhal
Kontaktní telefon: 731 713 465
http://www.zachrannychov-hnevice.wbs.cz/
Jedná se o našeho odchovance Akki Foresta Umbra, alias Hugo, je to roční štěně. Přítel již mluvil s majitelem, říkal, že se mu zaběhli dnes a zítra si pro ně jede. Tak snad bude vše v pořádku. Foto 2,5 týdne :)
Ano, patří k sobě. Je štěstí, že se našli oba takhle u sebe. Poznala jsem je jen díky tomu SAO, našeho pejska jsem naposledy viděla v půl roce. Monika
marie m
napsal(a):
halo halo kde je nějaké info s výstavy Brno, nějaké fotečky ,neříkejte že nikdo nefotil
Maruš, tak jedna speciálně pro tebe
tak asi jaro je tady Báthory líná jak o život
melounek Mefisto ten teda zatím né
Evi, siestu s kocourem vám zavidím
U nás by bylo jiné "mazlení" .Zrovna nedávno mi to předvedli hned na 3 kusech
Dimouš je šikulka že nechce Mourka zabít Nadi u nás by to dopadlo stejně jak u tebe
Mefisto PK ,dnes 7 měsíců
marie m
napsal(a):
Dimouš je šikulka že nechce Mourka zabít Nadi u nás by to dopadlo stejně jak u tebe
Mefisto PK ,dnes 7 měsíců
Gratulujeme spícímu Mefovi ke skoro narozeninám
Něco z Brna ......
třída mladých psi
Všem velká gratulace A já pošlu jednu jak se u nás obědvá
Dimi BB a věrný přítel.Náš Dimouš je holt jinej
lmusa
napsal(a):
Pěkná miminka Ale nějak šetříš s fotkami
Koukej přidávat ta mimča častěji
Líbo díky :-) a pak mně tady ukamenujou, že je furt cpu, coooo ??
Nedali jsme mu nic, jenom se nechce fotit, jeho teta Metaxa dělá to samé
tak u nás jen mrzne ale sníh žádný unavený Mefisto, všechny holky mu hárají,no že by ale přestal jíst aby trošku zhubl,tak to ani náhodou
marie m
napsal(a):
tak u nás jen mrzne ale sníh žádný unavený Mefisto, všechny holky mu hárají,no že by ale přestal jíst aby trošku zhubl,tak to ani náhodou
Mefíček je pěknej koblížek
A přidám něco mimin
A "Mazlík" ten se asi vzhlídnul ve ve strejdovi Bredovi - je taky nenasyta
Ahoj všichni, Naďo krásné černohubky, takové já můžu
!!!!!
My dnes po dlouhé době vyrazili do Přerova mezi lidi, bylo tam krásně slunečno a milo
Naše dnešní Colíška
A línající Ťapinka - v Přerově jí bylo hezky teplo, ale u nás je sníh a běžně -18 po ránu ....
dargan
napsal(a):
Ahoj všichni, Naďo krásné černohubky, takové já můžu
!!!!!
My dnes po dlouhé době vyrazili do Přerova mezi lidi, bylo tam krásně slunečno a milo
Naše dnešní Colíška
Jééé Dášo, ty ještě žiješ ??
Tak jste si užívali slunečno jako my v ŽIŽICÍCH
Dnes jsme měli výborné zpestření "stezky odvahy"
Arsa Baintha Brakk
- Procházka balonky