Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.1.2011 15:25
bonnyviper

XXX.XXX.67.174

Ahoj,
dneska jsem kontrolovala feňuli zuby a zjistila jsem, že jí chybí kousek špičáku, vůbec nevim, co s tim.. zítra se chystám k veterináři. Nebo to ani nebude potřeba? Kouše normálně, nebolí to a vypadá to jen, že chybí kus skloviny

26.1.2011 17:14
veradisia

XXX.XXX.119.11

Takhle ustiplej zub sice nemame,ale nas ma zas 2 spicaky ulomeny dole a jeden dokonce uplne mrtvy (fialovoruzovy) kdyz sme s tim byli u vetky,tak nam rekla,ze je zub mrtvy a ze s tim nic neda delat,neboli ho to je to jen esteticka vada,ale mame to hlidat kdyby zacali opuchat dasne tak se musi vytrhnout. A druhej vet nam to taky potvrdil...

26.1.2011 17:22
bonnyviper

XXX.XXX.67.174

dík za reakci
já právě nevím, když ho chybí takovej kousek, jestli se na to dá udělat něco jako plomba, aby se to nekazilo/neulomilo víc

26.1.2011 18:28
dorae

XXX.XXX.64.14

bonnyviper napsal(a):
dík za reakci
já právě nevím, když ho chybí takovej kousek, jestli se na to dá udělat něco jako plomba, aby se to nekazilo/neulomilo víc

Určitě se nemusíte bát je to jen sklovina a ta je u psů hodně silná.Můj pes má to samé ale na dolním špičáku,byla jsem s ním na veterině a nic to není je to jen estetická vada nic víc.Plomby se sice dávají ale jsou dost drahé a nevydrží protože to by nesměl pes vůbec nic kousat a to se těžko uhlídá.Psi na štěstí na kazy netrpí jako lidé,to by si musel ulomit půlku zubu aby ho to nějak bolelo.A ve většině případů ani to jim nevadí.

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.1.2011 19:47
Uživatel s deaktivovaným účtem

Můj pes si kdysi urazil kousek zubu velmi mladý. Dožil ,se zcela zdravými zuby ,skoro 17 let. Bez ošetření. Jen bych chtěla upozornit na docela nebezpečnou hru. Urazil si ho karabinou, když "ulovil" konec vodítka a zatřepal s ním, jako s kořistí.

Přidejte reakci

Přidat smajlík