Pro ty, co jsou psům typu bull nakloněni:) 6

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.1.2011 17:11
joli

XXX.XXX.184.83

Zakládám nové, pětka už se nenačítá.
Tak jak jste si užili víkend? My jsme byli akorát na kratších procházkách, protože háráme, ale i tak to bylo fajn :) A včera bylo zase nádherně!

30.1.2011 17:15
tancoska

XXX.XXX.64.4

U nás nic moc,já mám rýmu jak trám tak se psi museli spokojit jen s menším venčením.Zima je pořádná,už aby bylo hezky.Jedeš vystavovat nebo jen juknout?A sice je Varská ještě daleko ale pojedeš tam?Tam já jezdívám.Sice nebudu vystavovat,Oz už krajskýho z Varů má ale možná pujde dcera do soutěže tak tam nejspíš budem.A když ne tak bych přijela na čumendu.

30.1.2011 17:34
joli

XXX.XXX.184.83

Chci vystavovat, to bude trapas :) Už to vidím v živých barvách :)
Co je ve Varech? O tom asi nic nevím, koukala jsem jen na to, co je nejblíž (termínem)

30.1.2011 17:45
tancoska

XXX.XXX.64.4

Ve Varech je každej rok krajská na závodišti,bejvá konec srpna.Já už tam byla 3x a moc se mi tam líbí.Letim ven se psama,budu tu večer.Máš skype?nebo pak můžem pokecat na fb.

30.1.2011 18:06
joli

XXX.XXX.184.83

To ani nevím :) Skype nemám, jen FB a ajsko

30.1.2011 19:00
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

Tak jsme dnes poprvé viděli našeho pejska. Maminka štěnátek nás bouřlivě přivítala a v ohrádce spalo 6 černých "knedlíků" :-) .. . Byla to těžká volba. Nebrali jsme ohled na výstavy ani na jiné ... a vybrali srdcem. Barney bude ČERVENÝ pejsek! Je celočerný s nepatrným bílým znáčkem na hrudi (jen pár chloupků). Trošku se rýsuje i žíhání.... Modrý a žlutý byli taky výborní, ale vzít všechny jak doporučovala 3 letá neteřinka opravdu nemůžeme. Tak doufám, že nám bude červený pejsek dobrým :-)kamarádem.

30.1.2011 20:29
tancoska

XXX.XXX.64.4

tondaschumacher napsal(a):
Tak jsme dnes poprvé viděli našeho pejska. Maminka štěnátek nás bouřlivě přivítala a v ohrádce spalo 6 černých "knedlíků" :-) .. . Byla to těžká volba. Nebrali jsme ohled na výstavy ani na jiné ... a vybrali srdcem. Barney bude ČERVENÝ pejsek! Je celočerný s nepatrným bílým znáčkem na hrudi (jen pár chloupků). Trošku se rýsuje i žíhání.... Modrý a žlutý byli taky výborní, ale vzít všechny jak doporučovala 3 letá neteřinka opravdu nemůžeme. Tak doufám, že nám bude červený pejsek dobrým :-)kamarádem.

Tondo skvělý :-),je krásnej.A jinak zážitky,dojmy atd?A jsem ráda že si mě zachránil před prasknutím ze zvědavosti :-))

30.1.2011 20:32
tancoska

XXX.XXX.64.4

joli napsal(a):
To ani nevím :) Skype nemám, jen FB a ajsko

Tak mě tam najdi,Pavlína Tancibudková :-).A až se tam slezem tak pokecáme.bejvám tam nepravidelně odpo,podle toho kolik mám práce ale večer tam bejvám.A když ne tak písni vzkaz a já příjdu.

31.1.2011 08:16
joli

XXX.XXX.98.86

Tondo, je krásnej :) Těch pár bílých chloupků na hrudi možná zmizí, řekla bych tak na 90%. Teď jen vydržet do odstavu :)

31.1.2011 08:17
joli

XXX.XXX.98.86

tancoska napsal(a):
Tak mě tam najdi,Pavlína Tancibudková :-).A až se tam slezem tak pokecáme.bejvám tam nepravidelně odpo,podle toho kolik mám práce ale večer tam bejvám.A když ne tak písni vzkaz a já příjdu.

Už jsem našla :) Máme nějaké společné přátele. Já tam teď asi moc odpoledne nebudu, začíná mi škola a máme skvělej rozvrh, takže se domů budu v průměru dostávat v 7 hodin. Ale když budu v práci a nebude co dělat, tak tam budu :)

31.1.2011 21:05
tancoska

XXX.XXX.64.4

joli napsal(a):
Už jsem našla :) Máme nějaké společné přátele. Já tam teď asi moc odpoledne nebudu, začíná mi škola a máme skvělej rozvrh, takže se domů budu v průměru dostávat v 7 hodin. Ale když budu v práci a nebude co dělat, tak tam budu :)

Tak jsem na tebe chvíli čekala,no nevadí tak příště.

1.2.2011 19:57
joli

XXX.XXX.184.83

tancoska napsal(a):
Tak jsem na tebe chvíli čekala,no nevadí tak příště.

Tak jsem tam :-))

2.2.2011 20:55
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

Jsem poslal mejla kámošce vekterém jsem psal jakého budeme mít pesana.... napsala mi že jsem magor. Že prej od Stafbulů a pak ještě rotvíků je nejvíc útoků na lidi. smajlík Jsem ji odepsal: "Že ty moc koukáš na Novu?" ... a už se se mnou nebaví a mám o kámošku míň. Asi začnu jezdit na výstavy - tam poznám nové lidi kteří alespon ví která bije

2.2.2011 21:31
joli

XXX.XXX.184.83

Jsem poslal mejla kámošce vekterém jsem psal jakého budeme mít pesana.... napsala mi že jsem magor. Že prej od Stafbulů a pak ještě rotvíků je nejvíc útoků na lidi. smajlík Jsem ji odepsal: "Že ty moc koukáš na Novu?" ... a už se se mnou nebaví a mám o kámošku míň. Asi začnu jezdit na výstavy - tam poznám nové lidi kteří alespon ví která bije

Tak takovým lidem bych dala pěsťovku :) Taky jsem jednou nějaký paní řekla, že moc kouká na Novu.. a vlastně ne jenom jedný.
No jo, lidská blbost je nekonečná :)

4.2.2011 14:35
došenka

XXX.XXX.251.105

Tak to mě opravdu pobavilo. My máme pitbullku a je zláta, tedy jak kdy a jak na koho. Vždycky byla vychovávaná a poslouchala. Je pravda, že posledních 14 dní o poslední nemoci je jako přeplá. Nevíme, co se v ní děje, ale začla být docela ostrá na některé lidi. Vždy štěkala na opilce a děti, ale vyhýbáme se jim, tudíž je to všechno ok. Každopádně teď začne vždy vyvádět, když stojí někdo před vchodem do domu, protože si chce to své bránit. Ale taky často slýchám, jak jsou tito psi nebezpeční, ale ono je to o výchově. Máme tu teď na sídlišti nápadníka. Bylo to poprvé opravdu vtipné. Když jsem ho zahlédla, tak jsem si tu svoji potvoru vzala raději hned na krátko a ta hora svalů k nám přiběhla a začla kňučet jako o život. Je z ní úplně nešťastnej. Potkáváme ho teď velmi často a furt bulí a ta naše? Ta na něho nejdřív neustále vrčela a nechtěla si ho pustit k tělu a teď už je to tak že ho provokuje, že by si hrála, ale ona je fakt tele, který bych pak honila až k nim domů, takže zatím ústup. Jsou to zlatíčka jako všechny ostatní psi, akorát potřebují opravdu pevnou ruku, toť vše. :-)

4.2.2011 15:26
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

Pinoha... hezké štěnátka. A opravdu hezký výběr z barev... od každého něco :-)

4.2.2011 15:40
joli

XXX.XXX.184.83

pinoha napsal(a):
A holčičky.

Ta trikolorka je dokonalá!! Já jsem původně trikoloru chtěla, ale mám zlatou.. Jaká jste CHS?

4.2.2011 15:41
joli

XXX.XXX.184.83

Už to mám :)

4.2.2011 17:38
tancoska

XXX.XXX.64.4

Tondo,tohle je fakt zbytečný lidem něco vysvětlovat.Víš oni se musí sami přesvědčit jaký to jsou psi.Kdy si pro něj vlastně jedeš?

4.2.2011 17:44
tancoska

XXX.XXX.64.4

došenka napsal(a):
Tak to mě opravdu pobavilo. My máme pitbullku a je zláta, tedy jak kdy a jak na koho. Vždycky byla vychovávaná a poslouchala. Je pravda, že posledních 14 dní o poslední nemoci je jako přeplá. Nevíme, co se v ní děje, ale začla být docela ostrá na některé lidi. Vždy štěkala na opilce a děti, ale vyhýbáme se jim, tudíž je to všechno ok. Každopádně teď začne vždy vyvádět, když stojí někdo před vchodem do domu, protože si chce to své bránit. Ale taky často slýchám, jak jsou tito psi nebezpeční, ale ono je to o výchově. Máme tu teď na sídlišti nápadníka. Bylo to poprvé opravdu vtipné. Když jsem ho zahlédla, tak jsem si tu svoji potvoru vzala raději hned na krátko a ta hora svalů k nám přiběhla a začla kňučet jako o život. Je z ní úplně nešťastnej. Potkáváme ho teď velmi často a furt bulí a ta naše? Ta na něho nejdřív neustále vrčela a nechtěla si ho pustit k tělu a teď už je to tak že ho provokuje, že by si hrála, ale ona je fakt tele, který bych pak honila až k nim domů, takže zatím ústup. Jsou to zlatíčka jako všechny ostatní psi, akorát potřebují opravdu pevnou ruku, toť vše. :-)

Nechci do tebe rejpat ale víš že tvoje čuba nemá ráda děti.Podle mě bys měla na tom zapracovat protože se může stát že se ti vyškubne nebo vás někde když bude na volno překvapí dítě a je hned malér.Cituji "akorát potřebují opravdu pevnou ruku" a píšeš že by ti zdrhla kdybys jí pustila.No nevím ale fakt bys měla začít psa cvičit a naučit aby nebyla ostrá.Pes by neměl bezdůvodně vyvádět jen proto že někdo stojí u vchodu.

4.2.2011 17:45
tancoska

XXX.XXX.64.4

Pinoha,krásný mimča :-) to se ňuňaj co když jsou ještě hoďňoučký.Tak ať jsou i mamka zdravý a najdou skvělý páníky :-)

4.2.2011 17:58
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

Tanci, měli bychom si pro něj jít o víkendu 6 - 7 březen. A víš co je zajímavá perlička? :-) Barney se narodil na moje narozeniny... teda o 1 den dřív ............. a 6 března má narozky moje tchýně, takže pojedu pro štěně a nemusím na oslavu.. huráá smajlík

4.2.2011 18:00
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

Poznáte, který je náš Barney? ..... majitel jim na focení sundal barevné obojky a ani já nevěděl který to je... tipl jsem si a trefil se :-)

4.2.2011 18:01
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

4.2.2011 19:53
petas

XXX.XXX.228.14

Ahojte!
Omlouvam se, že sem lezu,ale:

již delší dobu se koukám na CHS pitbulů nebo inzeráty se štěňaty. Ale přestože jsem důsledná,zatím jsem nenašla důvěryhodnou stanici s kvalitními psy a odchovy!

Tak bych se chtěla zeptat na doporučení od vás zkušených:-)

Zatím nechci psa kupovat, jen se zajímám do budoucna. Mám doma BOC a JRT, mladé psy a pouze jsme se s přítelem bavili výhledově o kvalitním psu amerického pitbulteriéra. Každopádně s PP, vhodný na výstavy a sport, do budoucna i chov - fenečku! Cena nerozhoduje, opravdu bychom chtěli kvalitní a charakterově vyvážené štěně, odpovídající standartu:-|

Zkušenosti s jejich výcvikem mám! Jen se v tom tak neorientuji (v chovu) a určitě uvítám i kamarádku/da, který mě zasvětí do jejich chovu a vystavování, než si dotáhnu dom štěndo:-)

4.2.2011 20:04
došenka

XXX.XXX.251.105

tancoska napsal(a):
Nechci do tebe rejpat ale víš že tvoje čuba nemá ráda děti.Podle mě bys měla na tom zapracovat protože se může stát že se ti vyškubne nebo vás někde když bude na volno překvapí dítě a je hned malér.Cituji "akorát potřebují opravdu pevnou ruku" a píšeš že by ti zdrhla kdybys jí pustila.No nevím ale fakt bys měla začít psa cvičit a naučit aby nebyla ostrá.Pes by neměl bezdůvodně vyvádět jen proto že někdo stojí u vchodu.

Však já jsem tu i kvůli tomu, abych slyšela kritiku a třeba i nějakou radu. Mého přítele poslouchá opravdu na slovo. Ale já si jí nejsem úplně jistá, a proto ji pouštím z vodítka pouze večer, kdy opravdu vím, že žádné děti nepotkáme. Jinak když jsme venku, tak jde u nohy, všechno v pohodě, každopádně když potkáme dítě, tak štěká a je naježená, ale né že by se na něho nějak vrhala. Když řeknu ať si sedne, tak opravdu poslechne, ale je nějakým způsobem na dětský křik alergická, přitom jí žádné dítě nic neudělalo, pokud vím. Ale vím, že to nezměním nějakým výcvikem. My jí cvičíme, ale tohle asi vážně neovlivníme. Když na někoho štěká, je jí vyhubováno, nebo dostane výprask a stejně to příště udělá znovu. Nějaká rada?

4.2.2011 20:06
tancoska

XXX.XXX.64.4

Tanci, měli bychom si pro něj jít o víkendu 6 - 7 březen. A víš co je zajímavá perlička? :-) Barney se narodil na moje narozeniny... teda o 1 den dřív ............. a 6 března má narozky moje tchýně, takže pojedu pro štěně a nemusím na oslavu.. huráá smajlík

Tondo,takový podobný výmluvy jsou fajn :-),já mívám občas na cvičáku závody když je nějaká oslava narozenin nebo výstavu atp :-|:-|:-|.A věř že je budeš občas a rád používat.Takže za měsíc vám začnou radosti a starosti s prckem.To čekání je hrozný co?

4.2.2011 20:08
tancoska

XXX.XXX.64.4

Poznáte, který je náš Barney? ..... majitel jim na focení sundal barevné obojky a ani já nevěděl který to je... tipl jsem si a trefil se :-)

Já bych řekla že všicí jsou Barney smajlík,jsou jak přes kopírák.Se nedivim že výběr byl těžkej.

4.2.2011 20:16
tancoska

XXX.XXX.64.4

petas napsal(a):
Ahojte!
Omlouvam se, že sem lezu,ale:

již delší dobu se koukám na CHS pitbulů nebo inzeráty se štěňaty. Ale přestože jsem důsledná,zatím jsem nenašla důvěryhodnou stanici s kvalitními psy a odchovy!

Tak bych se chtěla zeptat na doporučení od vás zkušených:-)

Zatím nechci psa kupovat, jen se zajímám do budoucna. Mám doma BOC a JRT, mladé psy a pouze jsme se s přítelem bavili výhledově o kvalitním psu amerického pitbulteriéra. Každopádně s PP, vhodný na výstavy a sport, do budoucna i chov - fenečku! Cena nerozhoduje, opravdu bychom chtěli kvalitní a charakterově vyvážené štěně, odpovídající standartu:-|

Zkušenosti s jejich výcvikem mám! Jen se v tom tak neorientuji (v chovu) a určitě uvítám i kamarádku/da, který mě zasvětí do jejich chovu a vystavování, než si dotáhnu dom štěndo:-)

Ahoj,omlouvat se nemusíš akorát tady asi nikdo z nás o pitech moc "neví".Myslím tím chovky,chodí sem převážně stafíkáři a bulíci.Já znám osobně Vencu Famfulíka,ten má pity a dělá kynologii.Stránky myslím že nemá ale má chovku Spark's.Ale spíš by asi bylo dobrý jet na nějakou show jako je Křivonoska nebo staff bull show v Rychetách (snad jsem to napsala správně).Tam okouknout co by se vám líbilo a pokecat osobně s lidma.Já takhle jela poprvý okouknout stafíky na staff bull show a pak na výstavu.Nebo ještě písni na lidé.cz tam jsou taky piťásci.Ale třeba se někdo ozve i tady.

4.2.2011 20:23
petas

XXX.XXX.228.14

tancoska napsal(a):
Ahoj,omlouvat se nemusíš akorát tady asi nikdo z nás o pitech moc "neví".Myslím tím chovky,chodí sem převážně stafíkáři a bulíci.Já znám osobně Vencu Famfulíka,ten má pity a dělá kynologii.Stránky myslím že nemá ale má chovku Spark's.Ale spíš by asi bylo dobrý jet na nějakou show jako je Křivonoska nebo staff bull show v Rychetách (snad jsem to napsala správně).Tam okouknout co by se vám líbilo a pokecat osobně s lidma.Já takhle jela poprvý okouknout stafíky na staff bull show a pak na výstavu.Nebo ještě písni na lidé.cz tam jsou taky piťásci.Ale třeba se někdo ozve i tady.

Já jsem v Belgii,tak právě nemůžu nikam kouknout.Ale děkuju:-)

Právě se chci ještě poptat tady u nás a pak uvidímsmajlík

4.2.2011 20:30
tancoska

XXX.XXX.64.4

došenka napsal(a):
Však já jsem tu i kvůli tomu, abych slyšela kritiku a třeba i nějakou radu. Mého přítele poslouchá opravdu na slovo. Ale já si jí nejsem úplně jistá, a proto ji pouštím z vodítka pouze večer, kdy opravdu vím, že žádné děti nepotkáme. Jinak když jsme venku, tak jde u nohy, všechno v pohodě, každopádně když potkáme dítě, tak štěká a je naježená, ale né že by se na něho nějak vrhala. Když řeknu ať si sedne, tak opravdu poslechne, ale je nějakým způsobem na dětský křik alergická, přitom jí žádné dítě nic neudělalo, pokud vím. Ale vím, že to nezměním nějakým výcvikem. My jí cvičíme, ale tohle asi vážně neovlivníme. Když na někoho štěká, je jí vyhubováno, nebo dostane výprask a stejně to příště udělá znovu. Nějaká rada?

Fakt tě nechci kritizovat ale když si nejsi jistá tak jí buď nepouštěj a když už tak s košem.Nemusí to být dítě,stačí dospělej člověk když jsi psala že i některý jí vadí.Přece nechceš aby jsi byla na Nově.Tím cvičením jsem myslela že naučit aby to nedělala.Cvičení není jen o tom aby šla u nohy a uměla přivolání.Naučit jí musíš i to jak se má chovat.Radu mám,určitě fenu nenaučíš jinýmu chování tím že jí vyhubuješ nebo naflákáš.Naučíš jí to určitě líp po dobrým a motivací na to co má ráda (pamlsek,pešek,balonek).Takže když s ní pujdeš a začne na něco/někoho štěkat bezdůvodně tak jemně cukni vodítkem abys jí upozornila a řekni povel tř. NE.Musí být důrazný,tón hlasu takovej přísnej.Když poslechne tak jí pochval hezkým tónem ŠIKULKA nebo TO JE DOBŘE a dej odměnu.Píšeš že tohle chování neovlivníš ale pořídili jste si psa zrovna kterej špatnou reklamu nepotřebuje a když na ní nezapracuješ tak to může blbě skončit.

4.2.2011 20:37
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

tancoska napsal(a):
Já bych řekla že všicí jsou Barney smajlík,jsou jak přes kopírák.Se nedivim že výběr byl těžkej.

A já to trefil na 1 pokus.... je to ten dole vpravo..

4.2.2011 20:47
tancoska

XXX.XXX.64.4

A já to trefil na 1 pokus.... je to ten dole vpravo..

No tak to smekám,já když kouknu na tu fotku tak bych si myslela že jsem si hodně přihnula smajlíksmajlík

4.2.2011 20:50
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

tancoska napsal(a):
No tak to smekám,já když kouknu na tu fotku tak bych si myslela že jsem si hodně přihnula smajlíksmajlík

:-) to je fakt že jsou jak přes kopírák... ale opravdu jsem to trefil na 1 pokus.

5.2.2011 12:51
došenka

XXX.XXX.251.105

tancoska napsal(a):
Fakt tě nechci kritizovat ale když si nejsi jistá tak jí buď nepouštěj a když už tak s košem.Nemusí to být dítě,stačí dospělej člověk když jsi psala že i některý jí vadí.Přece nechceš aby jsi byla na Nově.Tím cvičením jsem myslela že naučit aby to nedělala.Cvičení není jen o tom aby šla u nohy a uměla přivolání.Naučit jí musíš i to jak se má chovat.Radu mám,určitě fenu nenaučíš jinýmu chování tím že jí vyhubuješ nebo naflákáš.Naučíš jí to určitě líp po dobrým a motivací na to co má ráda (pamlsek,pešek,balonek).Takže když s ní pujdeš a začne na něco/někoho štěkat bezdůvodně tak jemně cukni vodítkem abys jí upozornila a řekni povel tř. NE.Musí být důrazný,tón hlasu takovej přísnej.Když poslechne tak jí pochval hezkým tónem ŠIKULKA nebo TO JE DOBŘE a dej odměnu.Píšeš že tohle chování neovlivníš ale pořídili jste si psa zrovna kterej špatnou reklamu nepotřebuje a když na ní nezapracuješ tak to může blbě skončit.

To je jasné, motivujeme ji neustále. Je naučená i na slovo nesmíš. Stále ji chválíme, nosíme i pamlsky ven, ale to si pak spíš všímá více nás, než že by se měla vyvenčit. Každopádně dnes jsme vzali ven hračku a byla jako vyměněná. :) Tak uvidíme, jak jí to půjde. Každopádně díky za radu.

8.2.2011 17:25
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

Tak sorry ... na té společné fotce jsem si myslel že Barney je ten vpravo dole a není to pravda. Už i majitel štěnat v tom má chaos. Doufám že se mu štěnátka nepomotají a dají nám toho co jsme vybrali smajlík

Ještě mám dotaz. Máte někdo na stafbula flexi vodítko? Takové to vysouvací. Uvažuju zda to má cenu kupovat a pokud ono tak jaké...Díky moc

8.2.2011 17:35
tancoska

XXX.XXX.64.4

Tak sorry ... na té společné fotce jsem si myslel že Barney je ten vpravo dole a není to pravda. Už i majitel štěnat v tom má chaos. Doufám že se mu štěnátka nepomotají a dají nám toho co jsme vybrali smajlík

Ještě mám dotaz. Máte někdo na stafbula flexi vodítko? Takové to vysouvací. Uvažuju zda to má cenu kupovat a pokud ono tak jaké...Díky moc

Zrovna si říkám že dám aspoň nějakou fotku ať nezapadnem a tys mě předběhl Tondo :-)).Flexinu má kámoška i chovatelka.Chovatelka má ty co maj v názvu Giant,prej se jí nejlíp osvědčili na tu jejich sílu.Kámoška má normální na 25kilo už asi dva roky a taky je furt funkční.Já přemejšlim že si jí pořídim,u nás je vyhláška že musí být pes na vodítku.Sice je v parku pustím ale docela riskuju pokutu.A ráno v 5h když venčim tak mám Itu na volno,ta poslouchá jak hodinky.Ozzyho mám na vodítku,sice taky poslouchá ale občas venčí z baráku jedna co má vořecha prudiče a toho Oz nesnáší.Takže v tomhle případě by neposlechl nebo aspoň si to myslím a radši to neriskuju.A hlavně ráno za tmy se mi nechce do trávy když je na kratším vodítku abych neměla boty od hoven.

8.2.2011 17:38
tancoska

XXX.XXX.64.4

A tady Itaka alias Kelišová,hlídačka nejlepší.Jakmile se venku něco děje tak už je u okna a kouká,když je to důležitý tak štěká jak doga smajlík

8.2.2011 20:16
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

Tak jsem právě objednal budoucímu stafbulíkovi tu klec... snad nebudu považován za tyrana. V nejhorším to použiju v létě na zahradu pro leguána :-)
Tady je odkaz: http://www.profizoo.cz/eshop/331/4427/klec-dog-residence-76-x-53-x-61-cm

9.2.2011 08:50
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

Taky uvažuju jak to bude s náhubkem smajlík Budeme jezdit i hodně vlakem (jen 15km do lesa a k rodině) a tam je náhubek vyžadován. Ale jaký mám koupit když stafbulovi ta hlava roste až do roka... možná i dýl. Navíc má tu papulu širokou, takže něco sehnat bude asi oříšek... a hádat se s průvodčím nechci (je to ten bojový že?:-))
Hodní lidí co vím má takový ten fixační.. ale to je jen páska přes mordu a dobré max na jednu zastávku a v chladnu - pes neotevře mordu a nemůže dobře dýchat. Kovový se mi moc nelíbí protože stafbul v tom vypadá opravdu "bojově" a jen na sebe víc upoutá. Líbí se mi takový černý, z provázků... nevím co to je za materiál...
Vy máte nějaké náhubky? A pokud ano, tak v jakém věku štěněte jste s tím začali?

9.2.2011 09:10
joli

XXX.XXX.98.86

Taky uvažuju jak to bude s náhubkem smajlík Budeme jezdit i hodně vlakem (jen 15km do lesa a k rodině) a tam je náhubek vyžadován. Ale jaký mám koupit když stafbulovi ta hlava roste až do roka... možná i dýl. Navíc má tu papulu širokou, takže něco sehnat bude asi oříšek... a hádat se s průvodčím nechci (je to ten bojový že?:-))
Hodní lidí co vím má takový ten fixační.. ale to je jen páska přes mordu a dobré max na jednu zastávku a v chladnu - pes neotevře mordu a nemůže dobře dýchat. Kovový se mi moc nelíbí protože stafbul v tom vypadá opravdu "bojově" a jen na sebe víc upoutá. Líbí se mi takový černý, z provázků... nevím co to je za materiál...
Vy máte nějaké náhubky? A pokud ano, tak v jakém věku štěněte jste s tím začali?

My máme ten popruhový, je to z nylonu, náhubek je lehký a skladný. Casi ho na sobě měla asi 3x, nikde na cestách jsme nebyli a venku ho měla jen tak na zkoušku. Poprvé ho měla asi v 5 měsících.
Fixační se mi vůbec nezamlouvá. Pes nemůže otevřít tlamu, nemůže se s tím venku ani napít, nemůže nic. Ani zívat, např. Co takhle pro začátek místo náhubku haltinu? Dá se považovat za náhubek a je to jen jeden proužek, a snad by vzhledem k růstu vydržela i o něco dýl, než náhubek na míru :)

9.2.2011 11:00
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

Joli, nemáš foto tvého psa s tím náhubkem? O haltině pouvažuju ale nevím zda to bude stačit průvodčímu ve vlaku

9.2.2011 11:08
joli

XXX.XXX.98.86

Mám, ale dám ji sem až večer, teď nejsem doma :)

9.2.2011 16:57
tancoska

XXX.XXX.64.4

Tondo,kovovej je nejlepší.Krásně větrá,pes s ním může jít do vody a napít se,otevřít v horku hubu.Ozzymu na víc nevadí.Tohle je košík na boxer-fena a sedí perfektně.Na Itaku mám taky kovovej a taky jí vůbec nevadí.Na tvém místě bych to řešila tak že dokud to pujde tak ho voz v tašce,třeba cestovní.Až to nepujde tak ve zveráči vyzkoušej něco co mu bude.A až bude dospělej tak kovovej nebo maj na http://www.magweb.cz fakt pěknej z nylonu,tak jukni.

9.2.2011 17:00
tancoska

XXX.XXX.64.4

Mlčení jehňátek :-)).To jsem objednala s kámoškou kvůli tomu aby se kluci kovovýma košíkama neumlátili.A víš co?V kožených vůbec spolu neřádili,byli nasraný že je maj.V tomhle vypadaj určitě brutálně,ne v kovovým jak si psal.

9.2.2011 17:56
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

tancoska napsal(a):
Mlčení jehňátek :-)).To jsem objednala s kámoškou kvůli tomu aby se kluci kovovýma košíkama neumlátili.A víš co?V kožených vůbec spolu neřádili,byli nasraný že je maj.V tomhle vypadaj určitě brutálně,ne v kovovým jak si psal.

Tak to je drsné foto i pro mne .... natož pro nějakou tetu která pojede ve vlaku. To bych byl ve vagónu sám smajlík
Jinak mi se líbí takové ty plastové nebo nylonové (nevím materiál) a je to černé, takže na černém psovi se to ztratí. A budeme s ním jezdit vlakem asi jen 4 zastávky (15km) tak něco sháníme.. a na štěndo to jde těžko. A chodit s kabelou se mi nechce

9.2.2011 20:12
tancoska

XXX.XXX.64.4

Tak to je drsné foto i pro mne .... natož pro nějakou tetu která pojede ve vlaku. To bych byl ve vagónu sám smajlík
Jinak mi se líbí takové ty plastové nebo nylonové (nevím materiál) a je to černé, takže na černém psovi se to ztratí. A budeme s ním jezdit vlakem asi jen 4 zastávky (15km) tak něco sháníme.. a na štěndo to jde těžko. A chodit s kabelou se mi nechce

To si myslíš :-)),já když jela vlakem kvůli zvykání tak jsem musela projít tři vagóny protože nás nikdo do kupé nechtěl smajlík.A to seděl třeba jen jeden člověk v kupé.Za jízdy jsem procházela vagónama celá nešťastná až jedna slečna nebyla proti a dokonce se s Ozzym rozdělila o řízek.Nemohla odolat jeho pohledu.Ale to měl ten kovovej košík,ne koženej.Když se ti nechce chodit s taškou tak jezdi autem a až v dospělosti vlakem abys nemusel kupovat každý tři měsíce košík.Já měla pujčenou tašku přímo na psa,není špatná.Čuba šla normál pěšky a jen ve vlaku jsem jí měla v tašce.Jedna průvodčí mi řekla že si mám zavřít kupé,zatáhnout závěs a jí vyndat s tašky a Ozzymu sundat košík.Ale až uvidíš jakej to je záhul jezdit se psem vlakem nebo busem tak spíš budeš jezdit autem.

9.2.2011 20:17
noemi

XXX.XXX.64.233

tancoska napsal(a):
To si myslíš :-)),já když jela vlakem kvůli zvykání tak jsem musela projít tři vagóny protože nás nikdo do kupé nechtěl smajlík.A to seděl třeba jen jeden člověk v kupé.Za jízdy jsem procházela vagónama celá nešťastná až jedna slečna nebyla proti a dokonce se s Ozzym rozdělila o řízek.Nemohla odolat jeho pohledu.Ale to měl ten kovovej košík,ne koženej.Když se ti nechce chodit s taškou tak jezdi autem a až v dospělosti vlakem abys nemusel kupovat každý tři měsíce košík.Já měla pujčenou tašku přímo na psa,není špatná.Čuba šla normál pěšky a jen ve vlaku jsem jí měla v tašce.Jedna průvodčí mi řekla že si mám zavřít kupé,zatáhnout závěs a jí vyndat s tašky a Ozzymu sundat košík.Ale až uvidíš jakej to je záhul jezdit se psem vlakem nebo busem tak spíš budeš jezdit autem.

Souhlas - my jsme si kvůli psům koupili autíčko...vlakem to byl tak trošku děs...zvlášť poté, co mi "drobeček" spadl do kolejiště pod vagon a průvodčí odpískal odjezd....to byl asi poslední hřebíček, který mě podnikl učinit pro naši psí rodinu rázné rozhodnutí :-)....

9.2.2011 20:41
joli

XXX.XXX.184.83

Ták už jsem tu fotku konečně našla :) Byla to fuška:)
Jinak souhlasím s holkama, cestování autem se s ničím jiným nedá srovnat. Nemusíš nikam spěchat, nebo naopak čekat, když to má zpoždění, nemusíš se obávat, že budeš celou dobu na chodbě, protože tě se psem nikdo nebude chtít, když jsou výluky, nemusíš pořád rvát psa do vlaku a z vlaku, do busu a z busu... Auto sice máme, ale asi mě tohle cestování ještě čeká :) Můžu jen doufat, že přítel nebude mít závody ve stejné termíny, jako my výstavy :)

10.2.2011 08:03
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

Joli, to je přesně ten náhubek co mám na mysli... na tvém psovi je vidět, ale na černým by se ztratil. Jinak jsem překvapen z toho co píšete... Já pokud budu jezdit vlakem, tak jen 15km ...to je asi 3 zastávky - máme tam rodinu a je tam hezká příroda, takže žádná kupéčka. Jinak asi opravdu bude to auto

10.2.2011 08:21
noemi

XXX.XXX.209.210

Joli, to je přesně ten náhubek co mám na mysli... na tvém psovi je vidět, ale na černým by se ztratil. Jinak jsem překvapen z toho co píšete... Já pokud budu jezdit vlakem, tak jen 15km ...to je asi 3 zastávky - máme tam rodinu a je tam hezká příroda, takže žádná kupéčka. Jinak asi opravdu bude to auto

No, pro nás byly právě ty krátké cesty nejhorší. Pes si nestihne ani lehnout a už se vystupuje...
K tomu všemu České dráhy vymyslely úžasnou psí jízdenku - buď jeden vlak nebo celý den, takže jsem za psa platila víc než za sebe...jezdili jsme asi 12 kilometrů. Pokud jedu autem, vezmu v úvahu 2 psy a cenu jízdného se mnou, auto je kromě komfortu i levnější....a že jsme třeba s menší hafinou cestovaly vlakem i za Lovosice a zpět - z Ostravy :-).
Právě na ty kratší trasy je to vlakem nejméně výhodné - a to neberu v úvahu právě problematické nastupování a vystupování.

10.2.2011 09:19
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

Noemi, máš pravdu, ale jsem rád že to je s těma jízdenkama tak jak to je. Vím že dřív se platilo za psa poloviční... což je super u těch 12 km atd, ale třeba na delší trasu by to bylo neúnosné. Však já taky asi budu volit většinou auto.. . jízda vlakem bude spíš součást soializace

10.2.2011 11:08
lucietka

XXX.XXX.40.146

trošku se vám sem vmísím - kámoška nedávano objednávala košík na stafbulla tady , mají tu extra pro psy typu bull

http://www.canis-bull.cz/happy-bull/eshop/8-1-Nahubky

10.2.2011 11:23
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

lucietka napsal(a):
trošku se vám sem vmísím - kámoška nedávano objednávala košík na stafbulla tady , mají tu extra pro psy typu bull

http://www.canis-bull.cz/happy-bull/eshop/8-1-Nahubky

Díky MOC! To je přesně to co bych si představoval. smajlík

10.2.2011 12:39
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

Když už jsme u těch náhubků... Že je ve městě povinné vodítko to vím, ale náhubek je taky povinný? Nebo to má každé město jinak? Já jen vím, že náhubek je povinný do MHD, vlaku, atd... ale ve městě? Jen se ptám kdybych měl nějaké nedorozumění s městskýma policajtama nebo s nevrlou osobou :-)

10.2.2011 12:47
astlolita

XXX.XXX.64.182

Když už jsme u těch náhubků... Že je ve městě povinné vodítko to vím, ale náhubek je taky povinný? Nebo to má každé město jinak? Já jen vím, že náhubek je povinný do MHD, vlaku, atd... ale ve městě? Jen se ptám kdybych měl nějaké nedorozumění s městskýma policajtama nebo s nevrlou osobou :-)

Podle toho kde, v Praze třeba nemusí být ani to vodítko. Náhubek už vůbec ne. Včera jsem potkala policajty, obě feny navolno bez náhubků a ani nezastavili. Asi je potěšilo ,že jsem zrovna nesla do popelnice dva pytlíčky s bobečkama od holek smajlík

10.2.2011 17:35
tancoska

XXX.XXX.64.4

Noemi, máš pravdu, ale jsem rád že to je s těma jízdenkama tak jak to je. Vím že dřív se platilo za psa poloviční... což je super u těch 12 km atd, ale třeba na delší trasu by to bylo neúnosné. Však já taky asi budu volit většinou auto.. . jízda vlakem bude spíš součást soializace

No nevím kdy naposledy jsi jela vlakem ale za psa jsem platila vždycky 15kč.A bylo jedno jestli 20km nebo 120km.Mám to vyzkoušený loni.

10.2.2011 17:37
tancoska

XXX.XXX.64.4

Díky MOC! To je přesně to co bych si představoval. smajlík

Tak kdyby si Tondo jukl na odkaz odemě tak to jsou přesně ty košíky který jsem ti navrhla.

10.2.2011 18:22
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

tancoska napsal(a):
No nevím kdy naposledy jsi jela vlakem ale za psa jsem platila vždycky 15kč.A bylo jedno jestli 20km nebo 120km.Mám to vyzkoušený loni.

Vloni a i nyní to je tak jak píšeš, teda 15 kč jedna jízda a nebo 30kč celý den. A u té jízdy je jedno zda 20km nebo 350km... Dříve to bylo tak že pes platil poloviční... takže pokud bych jel například k tobě tak dám za lístek pro psa několik stovek

10.2.2011 18:23
dorae

XXX.XXX.64.143

Ahoj koukám,že probíráte košíky.Kdyby měl někdo zájem mám tady jeden asi by na stafbulíka byl,můžu ho změřit.

10.2.2011 20:06
noemi

XXX.XXX.64.233

tancoska napsal(a):

My jsme jezdili vlakem pořád, protože u nás jednoduše jezdí autobusy pouze sporadicky a hlavně úplně jiným směrem než jsme potřebovali....trasa zhruba 12-15 kilometrů - za sebe jsem na cvičák zaplatila 26 korun, za psal 30,- smajlík....za 30 jsme ale zase jeli i do Prahy a zpět - tedy pes. Jinak pokud je pes v tašce, tak neplatí vůbec...čili se štěndem by se to dalo...20-tikilového psa asi do tašky moc nenarvete ;-).
Cena je tedy 15 korun za jeden vlak....30,- Kč celodenní.

10.2.2011 21:29
dorae

XXX.XXX.64.143

Ahojky,dnes jsem vyfotila klecovou pohodu:-)

11.2.2011 09:16
joli

XXX.XXX.98.86

astlolita napsal(a):
Podle toho kde, v Praze třeba nemusí být ani to vodítko. Náhubek už vůbec ne. Včera jsem potkala policajty, obě feny navolno bez náhubků a ani nezastavili. Asi je potěšilo ,že jsem zrovna nesla do popelnice dva pytlíčky s bobečkama od holek smajlík

Tak to v Chebu musí být vodtíko i na sídlišti - už kolikrát jsem dostala vynadáno za jorkšíra navolno :-)) a pokud je pes puštěnej na místech tomu určených, musí mít náhubek. Ale ještě jsem neviděla snad nikoho, kdo by ho měl. Psi maj v hubě buď klacek, nebo míček, nebo prostě jen tak čuchaj. A protože těch míst, kde můžou běhat na volno, moc není, nebo jsou na 10 min. vyvenčení celkem daleko, tak lidi pouští psy i tam, kde se to nesmí.

11.2.2011 09:16
joli

XXX.XXX.98.86

dorae napsal(a):
Jedna z louky.

:-)

13.2.2011 19:22
tancoska

XXX.XXX.64.4

Dorae,moc pěkný fotky :-)

13.2.2011 19:25
tancoska

XXX.XXX.64.4

Včera byl u nás švára s mojí ségrou.A takhle většinou dopadne,buď mu sedí jeden na klíně nebo druhej.Někdy chtěj i oba ale švára je štíhloň tak se tam nevejdou :-))

14.2.2011 15:13
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

Tak náš budoucí stafbulík Barney roste jako z vody. Dávám fotečku z pátku 11. 2. 2011 :-)

14.2.2011 17:09
tancoska

XXX.XXX.64.4

Tak náš budoucí stafbulík Barney roste jako z vody. Dávám fotečku z pátku 11. 2. 2011 :-)

Tak to je fakt,už je pěkně velkej :-).Má pěknou hlavičku,jsem zvědavá až bude u vás a budeš nás zásobovat fotkama smajlík

14.2.2011 19:45
albertkh

XXX.XXX.27.146

Páni, to je fešák smajlík

14.2.2011 19:53
tancoska

XXX.XXX.64.4

albertkh napsal(a):
Páni, to je fešák smajlík

Ještě že už budou kluci ve výstavním důchodu,konkurent Barney vypadá dost dobře :-))

14.2.2011 21:44
tancoska

XXX.XXX.64.4

Sice tenhle svátek neslavím ale i tak pro všechny co sem chodíte :-)

19.2.2011 11:34
tancoska

XXX.XXX.64.4

Dneska jsem morčeti stříhala drápky,rozčesala hřívu a psi mi samozřejmě museli asistovat.Ozzy Buffynce důkladně umyl ouška a zadek :-),ta blahem vrzala.

19.2.2011 11:36
tancoska

XXX.XXX.64.4

Arthur The King Legoscha - Jubilee El Pegas - Ithaka Staff Komas :-)

19.2.2011 11:37
tancoska

XXX.XXX.64.4

Asistenti prohlíží jestli zkrášlující procedůra byla dobře udělaná smajlík

19.2.2011 12:08
dorae

XXX.XXX.64.241

tancoska napsal(a):
Asistenti prohlíží jestli zkrášlující procedůra byla dobře udělaná smajlík

Krásné fotky:-)

20.2.2011 13:57
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

Tak přidávám jednu fotku našeho budoucího stafíčka co mi poslal majitel štěnátek. Je to foceno dnes dopoledne. Jinak tancosko.... jak jsi naučila Stafíky aby to morče nesežrali? Chtěl bychtímto poprosit všechny aby napsali svůj zážitek nebo nějaké info jak naučit štěně stafíka na jinou domácí zvěř :-) . .. Já osobně mám doma 4 letého leguána zeleného který má 140 cm a to bude opravdu tvrdý oříšek skamarádit ... Leguán je ale zavřený v terárku a tak si musí zvyknout že mu pod terárkem chodí "něco" malého černého. On je celkem plašan a všeho se leká.... Takže pokud bych ho dal navolno a bylo tam štěně tak jedním mávnutím ocasem mu poláme tlapky.... a stafík to legovi vrátí až vyroste. No snad to zvládnem...

20.2.2011 13:58
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

Tak ještě jedna dnešní fotka.... Už jsem dostal mejla že si pro to černé zlobidlo máme v sobotu přijed.... to bude :-)

20.2.2011 15:20
masoterianka

XXX.XXX.248.111

Už to tu bylo, ale ještě jednou speciálně pro Tondu.. Měla jsem myš..:-)):-))

Myš samozřejmě máme pořád, Bazuka se ani nesnažila jí sežrat, hrála by si s ní (ovšem jak by hra dopadla pro myš je věc druhá), já myslim, že pes je v tomhle daleko tvárnější zvíře než kočka a zvlášť štěně se krásně naučí tolerovat jiný zvířátka a problém nebude. :-)

20.2.2011 16:52
tancoska

XXX.XXX.64.4

Tondo podle mě nebude problém ve stafíkovi ale v leguánovi.Pes si zvykne,vem si že mi máme morče skoro rok a Ozzy byl už dospělej a taky je v pohodě.Sice neznám povahu jestli se to dá tak nazvat leguánů a jinejch plazů ale nejsou to zvířata který by se naučili "povelům".Psa naučíš na různý povely jako nesmíš-pomalu.Jenže leguánovi nevysvětlíš že nesmí štěně švihnout.Podle mě je nebudeš moct mít puštěný dohromady,budeš muset na střídačku.Kámoška měla taky leguána,dala ho asi v 5-7letech pryč protože nejspíš dospěl a byl hrozně náladovej.Nejsou to žádný domácí mazlíčci jako třeba pes,kočka a jiný.Barney je krásnej,to už jedeš příští sobotu pro něj?
Masoterianka:tahle fotka mě dostává smajlík,je boží :-)

20.2.2011 16:53
tancoska

XXX.XXX.64.4

dorae napsal(a):
Krásné fotky:-)

Díky :-)

20.2.2011 17:07
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

Masoterianka - ta fotka nemá chybu !!! smajlík
Tancosko máš pravdu... pes si zvykne, ale leguán si bude muset zvyknout alespon na to že v baráku s náma bude nový člen ... taková malá černá dělová koule. Staf bull s červeným obojkem .. čili red-bull :-)
Jo a v sobotu 26-tého si pro něj pojedeme. :-)

20.2.2011 17:28
tancoska

XXX.XXX.64.4

Masoterianka - ta fotka nemá chybu !!! smajlík
Tancosko máš pravdu... pes si zvykne, ale leguán si bude muset zvyknout alespon na to že v baráku s náma bude nový člen ... taková malá černá dělová koule. Staf bull s červeným obojkem .. čili red-bull :-)
Jo a v sobotu 26-tého si pro něj pojedeme. :-)

Ty bláho smajlík to to uteklo rychle.Vždyť je to nedávno když jsi čekal že se narodí.

20.2.2011 18:32
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

tancoska napsal(a):
Ty bláho smajlík to to uteklo rychle.Vždyť je to nedávno když jsi čekal že se narodí.

Vidíš a už si pro něj jedeme. Sama si mi říkala že to budou nekonečné 2 měsíce čekání a už je to tu.. . Musíte tu často chodit na tu i-faunu protože budu asi potřebovat často radu :-)

20.2.2011 20:11
tancoska

XXX.XXX.64.4

Vidíš a už si pro něj jedeme. Sama si mi říkala že to budou nekonečné 2 měsíce čekání a už je to tu.. . Musíte tu často chodit na tu i-faunu protože budu asi potřebovat často radu :-)

No jo ale pro tebe že budou nekonečné :-)).Pro mě teda byli když jsem čekala na každýho psa.
Včera jsem byla s dcerou za městem venčit tak dávám odkaz na fotky http://ozit.rajce.idnes.cz/Spinave_venceni_19.2.2011/

21.2.2011 08:44
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

tancosko super fotky smajlík
Mám pár otázek: 1) tvůj pes Ozzák umí lítat?
2) jak to probíhá když po takové procházce přijdete domů? myslím ta očista psů. Máš hned za dveřma kyblík s vodou, nebo ho myjš ještě venku nebo to necháš tak a uklízíš celý byt? :-)

21.2.2011 16:45
masoterianka

XXX.XXX.248.111

Paní Ozzoithaková, Bazuka opravdu není trpaslík, v 10 a půl měsících už má celých 12 kg! :-) A to má ještě tukovou vrstvu:-)

21.2.2011 20:37
tancoska

XXX.XXX.64.4

tancosko super fotky smajlík
Mám pár otázek: 1) tvůj pes Ozzák umí lítat?
2) jak to probíhá když po takové procházce přijdete domů? myslím ta očista psů. Máš hned za dveřma kyblík s vodou, nebo ho myjš ještě venku nebo to necháš tak a uklízíš celý byt? :-)

Dík :-)
1) ano,jak vidíš tak Ozzy je orlostafík :-))
2) očista je náročná,přijdem ke dveřím a psy přivážu k zábradlí.Holka i já jsme ze sebe sundaly tu špínu (ještě že nevylezl nikdo ze sousedů).Pak si připravím v koupelně psí ručníky,vemu psy na vodítkách a rovnou do koupelny.Hlavně zavřít dveře protože vanu fakt nemusí.Pak jdou postupně do vany umejt podvozek a nohy,utřít psy a vypustit z tý hrozný koupelny.Pak očista bot,obojků a nakonec celý koupelny.Špinavý gatě a někdy i bunda jdou rovnou do pračky.Takže když to shrnu tak prochajda 2h,komplet očista doma 2h smajlík.
Nejlepší je počasí buď hezky,sucho nebo mráz.To jsou psi nejčistší.

21.2.2011 20:39
tancoska

XXX.XXX.64.4

masoterianka napsal(a):
Paní Ozzoithaková, Bazuka opravdu není trpaslík, v 10 a půl měsících už má celých 12 kg! :-) A to má ještě tukovou vrstvu:-)

Jéé to by byl hezkej nick Ozzoithaková smajlíksmajlíksmajlík
Tak tukovou vrstvu ještě potřebuje aby nezmrzla a je ještě mimi ale skvělý :-) nebude to trpasličí stafinka :-))

21.2.2011 21:34
masoterianka

XXX.XXX.248.111

Jo jo, je to ještě oplácaný štěnisko. :-)) Sportovat začne až tak v roce a půl, tak ještě nemá z čeho mít svaly.:-))

22.2.2011 06:23
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

Tak ta očista psa a koupelny to bude super :-) Lituji lidi co mají dlouhosrsté pejsky. A moje žena je navíc taková jak bych to řekl.... potrpí si na čistotu. Sebere každý smíteček atd. Ta bude mít z pejska radost smajlík

22.2.2011 16:51
tancoska

XXX.XXX.64.4

Tak ta očista psa a koupelny to bude super :-) Lituji lidi co mají dlouhosrsté pejsky. A moje žena je navíc taková jak bych to řekl.... potrpí si na čistotu. Sebere každý smíteček atd. Ta bude mít z pejska radost smajlík

Nevím jestli je tvoje žena jako já ale taky jsem magor na čistotu a úklid :-|.Jenže tím že jsem zvyklá uklízet jak po dětech tak po psech tak mi to už nevadí.Když děcka příjdou z hřiště a já mám zrovna čerstvě vytřeno,oni mi v botech uprostřed bytu začnou ukazovat jaký našli kamínky nebo mi natrhali kytičky a je svinčík hned.Tak se převlíknou,vemu koště a zametu.To samý když dám psům svačinu co holka nesnědla ve škole tak je drobků všude,zametu.A je to furt dokola.Ale jak říkám,nevadí mi to.Děti i psi bordel dělaj a nebudu je deptat jen proto že jsem tak trochu maniak.Hlavně že jsou všichni šťastný :-)

22.2.2011 16:53
tancoska

XXX.XXX.64.4

masoterianka napsal(a):
Jo jo, je to ještě oplácaný štěnisko. :-)) Sportovat začne až tak v roce a půl, tak ještě nemá z čeho mít svaly.:-))

Však ona je mít bude,Fláj je taky Arnoldka Schvarzenegrovka tak víš jak na to :-)

22.2.2011 17:18
masoterianka

XXX.XXX.248.111

tancoska napsal(a):
Však ona je mít bude,Fláj je taky Arnoldka Schvarzenegrovka tak víš jak na to :-)

Jo jo, Fláj je starej Arnold. :-)) No ještě se uvidí, jak se bude Bazuce chtít sportovat. :-)) Bazuka je povahově úplně jiná, než Deny s Flájinou, ty byly zamlada šílený hyperaktivní poděsove(i když Flájina je furt, Deny se už trochu sklidnila), Bazuka je oproti nim daleko klidnější a umírněnější, sice si taky umí zazlobit jako to štěňata a puberťáci dělají, ale oproti nim je to andílek. :-)

Jinak já už bych dlouhosrsťáka nechtěla, mám kokršpanělku, srsti má, že by stačila na čtyři psy. Zamlada jsem jí měla ve výstavní srsti, ale to je fakt šílený, česání, koupání, fénování..Po procházce samej klacík, vyndavání těch kuliček z trávy a tak, to byl učiněnej očistec, v zimě zas obalená sněhovýma koulema, věčně ulepený uši, jak je má dlouhý a všude je válí.. Teď chodí dvakrát do roka strojkem, jak já říkám, "na lachtana", jenom chocholku na hlavě jí necháváme. Nejenom, že je to pro nás jednodušší, ale i ona když shodí ty kila srsti, tak úplně ožije.

22.2.2011 17:20
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

Tak jsem se nasral.. pardon. Koukněte na stránky chovky Nalimstaff a na pejska Cyrana. Měli ho rezervovaného do švýcarska a museli ho odřeknout zrovna když si ho měli brát domů, protože ve Švýcarsku začali platit nějaké nové zákony ohledně bojových psů a oni už nestihnou projít tím "kurzem" atd.... Už mám obavu že to bude brzy i tady

22.2.2011 17:32
masoterianka

XXX.XXX.248.111

Tak jsem se nasral.. pardon. Koukněte na stránky chovky Nalimstaff a na pejska Cyrana. Měli ho rezervovaného do švýcarska a museli ho odřeknout zrovna když si ho měli brát domů, protože ve Švýcarsku začali platit nějaké nové zákony ohledně bojových psů a oni už nestihnou projít tím "kurzem" atd.... Už mám obavu že to bude brzy i tady

Mě by zajmalo, co je na těch kurzech učí a podle čeho pořád rozdělujou plemena na bezpečná a nebezpečná.. U nás v rodině (včetně mě) jsme měli už několik pokousání psem, od prkotin až po vážné úrazy a ani v jednom případě to nebylo plemeno ze seznamu.. a argument, že malé plemeno=malý úraz teda fakt neberu.. střední špic se mi málem postaral o skleněný voko a tetě jezevčík ukous nos, doslova, x plastických operací.. a to máme doma ta zlá a nebezpečná plemena, která nikomu nic neudělala..

22.2.2011 20:16
tancoska

XXX.XXX.64.4

Víš Tondo,tohle se nedovíš jak to doopravdy je a proč si ho nevemou.Nevím jak ve Švýcarsku ale v Německu ten kurz není nic těžkýho tím projít.Jestli se to teda nezměnilo od doby co jsem tam žila.Pes musel obstát v úplně běžných situacích jako je otevření deštníku,kočárek ve kterým plakalo dítě atp.Podle mě by měl být každej pes na běžný denodení věci zvyklej.Je fakt že pes někde z vesnice nebo na samotě nemůže mít tu socializaci takovou jako třeba moji psi.Ale i psi z města nejsou naučený na různý zvuky,podněty atd.Pak to končí v telce a tisku.Dám sem kámošky fotku,její dceru napadl pes a schválně jestli někdo uhodnete o jakou rasu šlo.

22.2.2011 20:23
tancoska

XXX.XXX.64.4

Tak fotka mi stáhnout nejde ale zkuste juknout jestli to půjde.Nemám jí v přátelích a taky můžu koukat na fotky,je to kolegyně z práce http://www.facebook.com/profile.php?id=100000759304947# !/album.php?id=100000222811206&aid=33682

23.2.2011 07:56
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

Tancoško, ty jsi žila v německu s dělala tem kurz s Ozzákem? Jinak já ani tak nemám strach že bych neudělal nějaký kurz... v pohodě. Ale štve mne že by si na nás každý ukazoval.... hele to je ten zakázanej, divokej.. ten tě pokouše atd. Ale to budou dělat i nyní - to už jste tu všihni psali. Hele,já jsem laik... měl jsem 12 let jezevčíka bezpapíráka a to jsem byl malej kluk... ted jsme si s ženou jako mladí manželé vybrali plemeno, a všude slyším rozdílné řeči. Jedna půlka tvrdí že to je ten nejlepší pes, je moc hodný a super k dětem, na canisterapii atd ......... a druzí ho dávají do skupiny nebezpečných psů, vhodných jen pro zkušené kynology co chodí na cvičák, tvrdí že má v tlamě stisk jak hydraulická štípačka a já který plánuju mimčo jsem blázen atd ... Všiml jsem si i jak jsem jen tak seděl v létě na lavičce a pozoroval okolí.... Kluka s bullem si městští policajti všimli hned (a to byl pes vychovaný jak swiss hodinky) a stejně starého kluka s nevychovaným Labíkem si nevšimne nikdo.... a to je to co mne s... vadí. Ale už jsem si toto plemeno vybral a budu dělat VŠE proto, abych mu dělal jen tu nejlepší reklamu. :-)
O víkendu začneme! :-)

23.2.2011 09:49
joli

XXX.XXX.98.86

tancoska napsal(a):
Tak fotka mi stáhnout nejde ale zkuste juknout jestli to půjde.Nemám jí v přátelích a taky můžu koukat na fotky,je to kolegyně z práce http://www.facebook.com/profile.php?id=100000759304947#!/album.php?id=100000222811206&aid=33682

Nějakej mrňavej parchant, za sebe bych tipla trpasličího jezevce....(Jezevčíka samozřejmě :)

23.2.2011 17:34
tancoska

XXX.XXX.64.4

Tancoško, ty jsi žila v německu s dělala tem kurz s Ozzákem? Jinak já ani tak nemám strach že bych neudělal nějaký kurz... v pohodě. Ale štve mne že by si na nás každý ukazoval.... hele to je ten zakázanej, divokej.. ten tě pokouše atd. Ale to budou dělat i nyní - to už jste tu všihni psali. Hele,já jsem laik... měl jsem 12 let jezevčíka bezpapíráka a to jsem byl malej kluk... ted jsme si s ženou jako mladí manželé vybrali plemeno, a všude slyším rozdílné řeči. Jedna půlka tvrdí že to je ten nejlepší pes, je moc hodný a super k dětem, na canisterapii atd ......... a druzí ho dávají do skupiny nebezpečných psů, vhodných jen pro zkušené kynology co chodí na cvičák, tvrdí že má v tlamě stisk jak hydraulická štípačka a já který plánuju mimčo jsem blázen atd ... Všiml jsem si i jak jsem jen tak seděl v létě na lavičce a pozoroval okolí.... Kluka s bullem si městští policajti všimli hned (a to byl pes vychovaný jak swiss hodinky) a stejně starého kluka s nevychovaným Labíkem si nevšimne nikdo.... a to je to co mne s... vadí. Ale už jsem si toto plemeno vybral a budu dělat VŠE proto, abych mu dělal jen tu nejlepší reklamu. :-)
O víkendu začneme! :-)

V Německu jsem žila skoro 10let ale ne s Ozákem,toho jsem si pořídila až tady.V Německu jsem pracovala a jako bokovku jsem cvičila pár psů,proto to vím jaký tam byl ten test.
Tondo já ti říkala že to tak prostě je že s tím musíš počítat že tě bude většina lidí odsuzovat,obcházet a držkovat.Ty budeš vědět co máš doma a okolí neřeš,z lidí okolo nic nemáš.U nás je vyhláška že pes musí bejt na vodítku.Když jsem v parku tak se vždycky měskáči objeví protože tam jsou kamery.Kámoška má retrívra a potkala je se psem na volno a nic.Mě chtějí chytit při činu,zatím mi to vychází a jsem rychlejší.Po parku chodím a oči mám na šťopkách.A jednou když jsem dopoledne seděla chvíli na lavičce když si děti hráli tak přijeli a já je bohužel viděla pozdě.Vyvázla jsem s "podmínkou" jen díky tomu že mě zná.Bohužel jsem ho nemohla ukecat,nenápadně mi naznačil očima na kameru.A dneska když jsem šla do školky tak taky příhoda.Itaka navolno mezi barákama,Oz na vodítku.Ita běžela trochu napřed a na boku baráku byla paní s westíkem.Když jsem došla a viděla jí tak jsem Itu zavolala.Ita k westíkovi vůbec nešla.Okolo šla ještě jedna paní která nás zná a říká jí aby se nebála že jsou hodný.Její komentář "jj hodný a budu ho mít zakouslýho v noze".Tak jsem tý známý řekla ať se nenamáhá že to nemá smysl.Že tyhle přiblblý komentáře slyším často a už to nekomentuju.Že nejlepší je že my jsme ty zlý ale ty hodný řvou,škrtí se na vodítku a prudí.Paní s westíkem uraženě odchází a zabíjí mě pohledem smajlík.
Tak snad si nervově vyrovnanej a budeš mít vždycky nějakej špek na jazyku :-)

23.2.2011 17:41
tancoska

XXX.XXX.64.4

joli napsal(a):
Nějakej mrňavej parchant, za sebe bych tipla trpasličího jezevce....(Jezevčíka samozřejmě :)

Skoro trefa,malej černej vořech.Ještě že tam byl nějakej soused na zahradě,slyšel řev tak přilít a psa chytil.Mrsknul s nim o zem,pes vstal oklepal se a běžel pryč.A to jí takhle pokousal 8letou holku která má teď strach jít okolo toho baráku.Jenže musí když jde do školy.A nejlepší je že ten pes asi půl roku na to kousl jejího syna a měl šlic na lejtku asi 10cm a hluboký.Udělal mu skobu jak mu to roztrhl.Jenže kolegyně má teď strach protože když jí v nemocnici ošetřovali holku tak musela říct čí pes byl,nemocnice to prej musí nahlásit na pojišťovnu a ta bude peníze vymáhat na majiteli.Už jí přišel dopis že majitele informovali o případu a musel jet na kraj.Jsem zvědavá jak to dopadne.

23.2.2011 18:23
masoterianka

XXX.XXX.248.111

Mě kdysi napadli tři malí vořeši a jeden se mi zakous do lejtka, bylo z toho pár stehů a u doktora jsem taky řekla čí pes to byl, ale pojišťovna to asi nijak neřešila, nebo o tom nic nevím, ale žádný dopisy nechodily a psi si tam vesele běhali furt.. ale pravda, že je to už "pár" let..

24.2.2011 08:28
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

Já tady na vesnici už máš vytipované 2 vořechy velikosti jako York (s Yorkem to nic nemá - pouze srovnání) a s těma bude asi problém. Ještě jak jsem míval toho jezevčíka, tak ti by ho seřrali i přes plot a vloni mne jeen sundal z kola když jem si to šinul na horském kole... Jen jednou jsem řekl majiteli aby si to trochu hlídal a ještě se mi vysmál.... prý chlap co má 190 cm a bojí se takového bobka. No uvidíme.... Já jsem povahově asi jako bull - jsem klidný, mazlivý, moc toho nenaštěkám ale když je třeba obrana tak to stojí za to
Ještě k těm vyhláškám... už jsem to tu asi psal, ale jak je to s těma náhubkama? Že musím mít psa ve městě na vodítku je jasné, ale náhubek? Musí být, nebo nemusí? Nebo to má každé město jinak?
A ještě tancošce: Koukal jsem na fotky z blátivé procházky a u fotek Ozzáka jsem se fakt zasnil.... super. Nejsem profík, ale ten pes je dokonalý...:-)

24.2.2011 12:53
joli

XXX.XXX.7.14

Já tady na vesnici už máš vytipované 2 vořechy velikosti jako York (s Yorkem to nic nemá - pouze srovnání) a s těma bude asi problém. Ještě jak jsem míval toho jezevčíka, tak ti by ho seřrali i přes plot a vloni mne jeen sundal z kola když jem si to šinul na horském kole... Jen jednou jsem řekl majiteli aby si to trochu hlídal a ještě se mi vysmál.... prý chlap co má 190 cm a bojí se takového bobka. No uvidíme.... Já jsem povahově asi jako bull - jsem klidný, mazlivý, moc toho nenaštěkám ale když je třeba obrana tak to stojí za to
Ještě k těm vyhláškám... už jsem to tu asi psal, ale jak je to s těma náhubkama? Že musím mít psa ve městě na vodítku je jasné, ale náhubek? Musí být, nebo nemusí? Nebo to má každé město jinak?
A ještě tancošce: Koukal jsem na fotky z blátivé procházky a u fotek Ozzáka jsem se fakt zasnil.... super. Nejsem profík, ale ten pes je dokonalý...:-)

U nás ve městě je vyhláška, že pes musí být všude na vodítku a na vyhrazených místech, kde může být volně, musí mít náhubek. Ale nikoho s náhubkem jsem snad ještě nepotkala. Byla jsem pár měsíců v Brně, a tam zas bylo, že pes musel mít buď náhubek nebo vodítko. Nemusel mít obojí. A to i ve městě. Pokud byl na volno bez vodítka, tak ale s náhubkem. Když koukneš na stránky města, zkusíš zadat heslo pes, tak bys měl najít vyhlášku vašeho města.

24.2.2011 20:41
tancoska

XXX.XXX.64.4

Záleží jak si to město udělá.U nás nejdřív udělali vyhlášku vodítko i košík.Psala se petice,lidi byli proti košíkům.Já bych byla pro kompromis,pes na volno s košíkem a na vodítku bez.Když vím že psi poslouchaj tak jim koš dám a to hlavní je že se proběhnou.Jenže stejně lidi vyhlášku zrovna moc neřeší,plno psů chodí na volno a nic se neděje.Záleží, kdo má psa a jakýho.
Díky za pochvalu :-) ale Ozzymu to neřeknu že si řekl že je dokonalej,by určo spychnul :-)) (dokonalej není ale to není nikdo,i když pro mě je nej nej nej :-))

25.2.2011 07:48
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

Včera jsem si koupil časopis a na titulce je stafbull a je tam o něm dlouhý článek - paráda. navíc i rozhovor s chovatelkou amstafů. :-)
Tancoško, já myslel dokonalý po vzhledové stránce... není na něm žádný tuk, je krásně vypracovaný, ta hlava atd.... Jinak jsem brouzdal po stránkách chovatelských stanic a viděl fotky psa, kterého mi paní nabízela v červnu to jest v době kdy jsem se o toto plemeno začal zajímat. Tehdy jsem teprve sháněl info tak jsem ho tak narychlo nechtěl. Nyní má pesan už 9 měsíců, je nádherný a už vyhrál i BOBa ... nevěřil jsem vlastním očím. Navíc otec import GB, matka na světovce první - no jo. Pes byl prodán do USA a jmenuje se Fabio Passaff legion.............Barney bude taky sekáč - vím to!

25.2.2011 15:36
tancoska

XXX.XXX.64.4

Včera jsem si koupil časopis a na titulce je stafbull a je tam o něm dlouhý článek - paráda. navíc i rozhovor s chovatelkou amstafů. :-)
Tancoško, já myslel dokonalý po vzhledové stránce... není na něm žádný tuk, je krásně vypracovaný, ta hlava atd.... Jinak jsem brouzdal po stránkách chovatelských stanic a viděl fotky psa, kterého mi paní nabízela v červnu to jest v době kdy jsem se o toto plemeno začal zajímat. Tehdy jsem teprve sháněl info tak jsem ho tak narychlo nechtěl. Nyní má pesan už 9 měsíců, je nádherný a už vyhrál i BOBa ... nevěřil jsem vlastním očím. Navíc otec import GB, matka na světovce první - no jo. Pes byl prodán do USA a jmenuje se Fabio Passaff legion.............Barney bude taky sekáč - vím to!

Tondo to že pes vyhraje BOBa neznamená že je bůhví jakej krasavec.Někdy jsem nechápala jak můžou některý psi vyběhat právě toho BOBa když tam byli daleko lepší :-|.Víš výstavy nejsou vždycky o psech :-|smajlík

25.2.2011 16:49
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

tancoska napsal(a):
Tondo to že pes vyhraje BOBa neznamená že je bůhví jakej krasavec.Někdy jsem nechápala jak můžou některý psi vyběhat právě toho BOBa když tam byli daleko lepší :-|.Víš výstavy nejsou vždycky o psech :-|smajlík

Jsem laik, na výstavě jsem nikdy nebyl a možná jsem i trochu naivní... O čem to teda je? Klidně to tu popište aby bylo jasno. Jako že se kouká i kdo psa vystavuje? je i hodně psů které vystavuje na výstavě cizí člověk... myslím to tak že člověk který je se psem v kruhu není jeho majitel.... ale majitel mu řekl aby mu psa vystavil. Snad jsem se dobře vymáčkl... stejně by mne zajímalo o čem to teda je?

25.2.2011 18:42
joli

XXX.XXX.184.83

Jsem laik, na výstavě jsem nikdy nebyl a možná jsem i trochu naivní... O čem to teda je? Klidně to tu popište aby bylo jasno. Jako že se kouká i kdo psa vystavuje? je i hodně psů které vystavuje na výstavě cizí člověk... myslím to tak že člověk který je se psem v kruhu není jeho majitel.... ale majitel mu řekl aby mu psa vystavil. Snad jsem se dobře vymáčkl... stejně by mne zajímalo o čem to teda je?

Že by o známostech? (chovatel, rozhodčí)

26.2.2011 09:34
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

joli napsal(a):
Že by o známostech? (chovatel, rozhodčí)

Tak to abych tam ani nelezl...nejen že nikoho neznám, ale na výstavě jsem nikdy nebyl a to ani jako divák atd....No uvidíme, třeba nás to bude bavit a já to nebudu tak prožívat...pokud bude pes dobrý, budu rád a když nebude, tak co?nevadí... pro mne bude vždy nej:-)

26.2.2011 11:37
tancoska

XXX.XXX.64.4

Tak to abych tam ani nelezl...nejen že nikoho neznám, ale na výstavě jsem nikdy nebyl a to ani jako divák atd....No uvidíme, třeba nás to bude bavit a já to nebudu tak prožívat...pokud bude pes dobrý, budu rád a když nebude, tak co?nevadí... pro mne bude vždy nej:-)

Mě to baví,neprožívám "neúspěch" ale užívám si pokec s lidma a i to běhání v kruhu.Když se člověk po měsících potká se známejma a může pokecat osobně a ne furt jen na netu tak to mě baví :-)).
Barney bude určo povedenej,má předpoklad a jak píšeš pro tebe bude vždycky ten NEJ :-)

27.2.2011 15:58
tancoska

XXX.XXX.64.4

Tak našemu Ozzymu bylo v pátek 3.roky smajlík
Fotky ze žraní Italskýho dortu tady http://ozit.rajce.idnes.cz/Ozzyho_3.narozeniny/

3.3.2011 13:02
joli

XXX.XXX.184.83

Nějak upadáme, tak přidávám nějaké foto z neděle ze Zásmuk.
Prochajda byla fajn, Casi celkem překvapila, docela poslechla, asi byla hotová z cesty :)
Já taky. Dohromady jsme na cestě strávili 11,5 hod. Takže vlakem už dlouho nepojedem :)

3.3.2011 13:05
joli

XXX.XXX.184.83

Chrys, Cácorka, Beruška, Brixi, Casiopea

3.3.2011 13:07
joli

XXX.XXX.184.83

Poslední - Bucina, Brixi, Bertille, Beruška, Casiopea, Cony, Chrys, Uri

4.3.2011 16:17
tancoska

XXX.XXX.64.4

Téda to je bulíků na jednom místě :-),pěkný fotky.To jsi byla na nějakým srazu?

4.3.2011 17:05
burunduk

XXX.XXX.209.124

tancoska napsal(a):
Tak našemu Ozzymu bylo v pátek 3.roky smajlík
Fotky ze žraní Italskýho dortu tady http://ozit.rajce.idnes.cz/Ozzyho_3.narozeniny/

smajlík blahopřeju Ozíčkovi

4.3.2011 17:46
tancoska

XXX.XXX.64.4

burunduk napsal(a):
smajlík blahopřeju Ozíčkovi

Ozzy děkuje a posílá mokrýho hudlana :-))

4.3.2011 18:18
joli

XXX.XXX.184.83

tancoska napsal(a):
Téda to je bulíků na jednom místě :-),pěkný fotky.To jsi byla na nějakým srazu?

Byli jsme na návštěvě u chovatele. Chrys je náš strejda a kromě Uri a Bertičky jsou zbytek naše sestry :) Některé polo, některé úplně :)

4.3.2011 22:06
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

Omlouvám se že tady moc nejsem ale už máme doma toho našeho stafbulíčka.. . trochu se nám změnil život - věřím že k lepšímu! Ta fotka hovoří za vše - netřeba dalších komentářů :-)

5.3.2011 08:25
burunduk

XXX.XXX.209.124

Je moc pěknej. Jsem zvědavá, jak se bude vyvíjet ..

5.3.2011 08:30
joli

XXX.XXX.184.83

Omlouvám se že tady moc nejsem ale už máme doma toho našeho stafbulíčka.. . trochu se nám změnil život - věřím že k lepšímu! Ta fotka hovoří za vše - netřeba dalších komentářů :-)

Jezisinky, ten je :) Tak ať vám dělá jenom radost a čekáme na průběžné info :)

5.3.2011 13:35
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

burunduk napsal(a):
Je moc pěknej. Jsem zvědavá, jak se bude vyvíjet ..

Tak pěknej on je... podle odborníků prý druhý nej z celého vrhu. Ale hodný je jen když usne. Zdá se mi že moc "machruje". Zkouší co může... Např dost kouše do ruk což dovede i u tohoto 8 týdenního prcka zabolet. Nebo leží, dělá že nic nevidí..kouká tím sladkým přiblblým výrazem ..........a pak vyskočí a cvak... většinou mne kousne do kalhot atd... Tancoska už mi radila jak na něj tak ho krotím, ale i tak ...pokud by mne trefil za nos nebo za tvář tak..nevím. Je to prostě divoký maďar po tátovi... manželka říká že je ostrý jak čabajka... nebo chilli paprička ...prostě maďar. Já zas mám pro něj přezdívku Redbull - jak byl prcek měl červený obojek (red) a bull to je jasné :-)

5.3.2011 14:21
burunduk

XXX.XXX.209.124

Tak pěknej on je... podle odborníků prý druhý nej z celého vrhu. Ale hodný je jen když usne. Zdá se mi že moc "machruje". Zkouší co může... Např dost kouše do ruk což dovede i u tohoto 8 týdenního prcka zabolet. Nebo leží, dělá že nic nevidí..kouká tím sladkým přiblblým výrazem ..........a pak vyskočí a cvak... většinou mne kousne do kalhot atd... Tancoska už mi radila jak na něj tak ho krotím, ale i tak ...pokud by mne trefil za nos nebo za tvář tak..nevím. Je to prostě divoký maďar po tátovi... manželka říká že je ostrý jak čabajka... nebo chilli paprička ...prostě maďar. Já zas mám pro něj přezdívku Redbull - jak byl prcek měl červený obojek (red) a bull to je jasné :-)

Jeh, to je parádní přezdívka! :))) Redbull ..chacha, fakt dobrý :)
Snad ho přemůžete (psychicky) a budete všichni, i Redbull, spokojení.
Bude to asi boj.

5.3.2011 14:37
tancoska

XXX.XXX.64.4

Tondo to zvládnete,neboj.Nejdůležitější je ta důslednost aby neměl pes v hlavě "maďarskej" guláš smajlík.A když se budeš snažit dělat to co jsem ti poradila tak z něj bude vychovanej a poslušnej pes.Ale je jasný že je to bláznivý a hravý štěně tak musíš mít pochopení,vždyť ho musíš teprve všechno naučit.

5.3.2011 14:38
tancoska

XXX.XXX.64.4

Joliiiiii sedmička na tebe volá aby si jí založila :-):-)smajlík

5.3.2011 16:34
joli

XXX.XXX.184.83

tancoska napsal(a):
Joliiiiii sedmička na tebe volá aby si jí založila :-):-)smajlík

Dobřéé, jdu na to :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík