Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.2.2011 20:43
lilinečka

XXX.XXX.25.82

Daruji fenečku křížence, asi 2 roky starou. Je hodná, přítulná, ale hodně temperamentní, potřebuje pohyb. Nejlépe do domku se zahradou nebo lidem, kteří ji vycvičí (je útěkářka) a budou se jí věnovat. Očkovaná, odčervená..

nekamenujte mě, tchýně přecenila schopnosti a fenku nezvládá, ví, že jí bude u lidí u kterých si bude moci vybít svůj temperament líp, už to všichni kolem obrečeli, ale fence bude jinde opravdu líp... Pokud má někdo zájem pište na Pacinka2@centrum.cz řeknu podrobnosti.

2.2.2011 20:50
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

To vypadá že je to šmrnclé stafordem... to bude aktivní pesan to je jasná věc. Ideální pro mladé lidi sportovce.. .

2.2.2011 21:01
lilinečka

XXX.XXX.25.82

Vůbec netušíme čím může být šmrnclá,ale je to zlatíčko, akorát prostě venku blázní a tchýně to nezvládá, z vodítka se jí pustit bojí. Mít barák tak jí beru, ale jsem v paneláku, mám tři kavouše a 3měsíční mimčo.... Ach jo... Ona je fakt pusinka, akorát prostě i když se s ní tchýně snaží chodit na delší procházky tak jí pomalá chůze na vodítku nestačí... Teď se jí dvakrát vytrhla, vlítla jí do silnice a tchýně šílela, že se jí něco stane, že jí znovu uteče atd.. Chtěla pomoct pesanovi, myslela, že to zvládne, ale prostě je to nad její síly...Nejradši by, kdyby se našel někdo kdo by byl ochoten někdy napsat jak se Darinka má a tak...

3.2.2011 15:28
lilinečka

XXX.XXX.25.82

posouvám
smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík