Uživatel s deaktivovaným účtem

anmi
napsal(a):
Zdravim vsetkych prosim poradte mi co mam robit mam fenu bernskeho salasnickeho a prave sa hára a odvtedy ku nam chodi cudzi pes podhrabe sa pod plot dokonca plot zdeformoval a spravil si dieru uz som z toho zufaly ako riesite tento problem vy?
Nemám problém. Psi mi plot neničí, kus mi ho chybí a tak prochází v pohodě. U dveří mám starou konev s větví ( aby mi neočůrávali dveře, čůraj na konev). Fenu mám zavřenou v domě, ven chodí jen na vodítku a já s holí. Jen když brousí pes po zahradě, fena se tváří, že proskočí oknem. 14 dní se to dá vydržet.
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Nemám problém. Psi mi plot neničí, kus mi ho chybí a tak prochází v pohodě. U dveří mám starou konev s větví ( aby mi neočůrávali dveře, čůraj na konev). Fenu mám zavřenou v domě, ven chodí jen na vodítku a já s holí. Jen když brousí pes po zahradě, fena se tváří, že proskočí oknem. 14 dní se to dá vydržet.
Nápodobně ... čuba je doma a ven chodí jen na vodítku venku je jen přes den když nic jiného nezbívá a to je venku na zahradě / z druhé strany kotce / jezevčík co všechny psi odežene