Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Mikoušek

18.2.2011 13:55
Mikoušek

XXX.XXX.173.35

Mám 10 měsíčního bišonka krmím ho Ankou.Je to vhodné pro bišonky? Nebo je něco vhodnějšího? U nás ve zverimexu mi pořádně neumí poradit. Děkuji

18.2.2011 14:33
burunduk

XXX.XXX.98.178

Mikoušek napsal(a):
Mám 10 měsíčního bišonka krmím ho Ankou.Je to vhodné pro bišonky? Nebo je něco vhodnějšího? U nás ve zverimexu mi pořádně neumí poradit. Děkuji

Anka není kvalitní krmivo.
Příklady kvalitních granulí: Artemis, Arden Grange, First Mate, Barking Heads, Earthborn Holistic Primitive, Dog Lovers Gold, OmniPro, Innova, Orijen, Taste of the Wild.
Tak si vyberte, co Vám vyhovuje cenově a pak to zkuste předložit svému psovi.. uvidíte, co mu zachutná a jak na tom hlavně bude prospívat. Pozná se to zhruba po dvou třech měsících, jestli to psovi prospívá.
Proč jste si vybrala zrovna tu Anku? Je to fakt plné obilí.
Navíc bišonek sní málo, je to malé plemeno, takže můžete koupit dražší granule, když má tak malou krmnou dávku.
Tak ať se daří.:-)

18.2.2011 17:51
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

To je jak u blbých (řekla by moje babička kdyby žila). Někde jste toho pejska musela koupit.... Tak mu dávejte to co žral u matky... potom je dobré přejít třeba na jinou značku granulí atd. Stejně se to tu zvrtne jen v hádku které granule jsou lepší a které ne. Jeden tvrdí že nej je Proplan a druhý řekne že tam je zrní že tím by nekrmil... furt dokola:-)

18.2.2011 19:32
rachel

XXX.XXX.60.145

Mikoušek napsal(a):

Doporučuji Artemis. Ale dost záleží na tom, kolik do granclí chcete investovat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík