Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.6.2006 10:17

je tohle zvíře čistá akita? Podle mě neeee, ale klidně se nechám přesvědčit o opaku. V.

21.6.2006 13:51

uzivatel napsal(a):
je tohle zvíře čistá akita? Podle mě neeee, ale klidně se nechám přesvědčit o opaku. V.

Tak čistokrevná Akita inu to určitě není, ty mají přípustné barvy - červená, sezamová, bílá a žáhaná, s tím, že mají bílé "masky" - urajiro, a také spodek těla. Takhle flekaté být nesmí.
Může to být ale Americká akita /dříve Velký japonský pes/ - jsou celkově mohutnější, přípustná je jakákoli barva, většinou mají černé masky a povahově se také dost líší.
Bohužel zvláště když si koupíte štěně AA bez PP tak se jedná o křížence těchto dvou plemen.
Na fotce je typická Americká akita - fena

8.2.2018 13:49
lea2

XXX.XXX.54.161

Samozřejmě, že je. Americká akita. Má průkaz původu, úspěšné odchovy a jmenuje se Wavemaker´s Bee.

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.2.2018 14:07

Po 12ti letech nám sem napíšete to, co je evidentní. Proto jste se dnes registrovala?

10.2.2018 15:36

lea2 napsal(a):
Samozřejmě, že je. Americká akita. Má průkaz původu, úspěšné odchovy a jmenuje se Wavemaker´s Bee.

Ale to až ta na druhém obrázku, ta bílá snad není AA ani náhodou.
Ale je fakt, že po 12. letech už jsou ve psím nebi obě (asi).

10.2.2018 17:23
noemi

XXX.XXX.64.236

lea2 napsal(a):

No jo - děcka mají prázdniny a bohužel se neumí zabavit jinak...je mně jich líto

Přidejte reakci

Přidat smajlík