Uživatel s deaktivovaným účtem

favory
napsal(a):
Aktuálně zájem o kámoše na venčení nemáte?
Co je to VOK ?

Kde v Liberci venčíte ? Když jsem tam bydlela, měli jsme skvělou partu za Hokejkou ( Kdeže loňské sněhy jsou ? Pejsci jsou v nebi, někteří páníci taky.) V Liberci bývám jen nepravidelně, ale moje fena by běhačku uvítala.
Dobrý den,
venčíme různě ,naložíme pesana do auta a jedem pole,louky,lesy :-), tudíž se můžeš klidně přizpůsobit. Klidně i nepravidelně ....náš pesan je docela éro a s každého psa se kterým si může hrát ,je nesmírně nadšený.
Náš email : facies@email.cz ,napište až budete moci .A copak máte za fenku?
koukám,že jsem vůbec nekoukala co píši...tudíž se omlouvám za hrubky,auu...takže pro opravu:
Dobrý den,
venčíme různě ,naložíme pesana do auta a jedem pole,louky,lesy :-), tudíž se můžeme klidně přizpůsobit. Klidně i nepravidelně ....náš pesan je docela éro a z každého psa, se kterým si může hrát je nesmírně nadšený.

favory
napsal(a):
koukám,že jsem vůbec nekoukala co píši...tudíž se omlouvám za hrubky,auu...takže pro opravu:
Dobrý den,
venčíme různě ,naložíme pesana do auta a jedem pole,louky,lesy :-), tudíž se můžeme klidně přizpůsobit. Klidně i nepravidelně ....náš pesan je docela éro a z každého psa, se kterým si může hrát je nesmírně nadšený.
Mám dvouletou australandu. Příležitostně se ozvu na mail. Budu se těšit