Ahoj, my jsme si právě koupili Panasonic Lumix DMC FZ45 a zatím velká spokojenost .
Mám na výběr z těchto:
Canon PowerShot SX120 IS
Canon PowerShot SX130 IS
Olympus SP-600 UltraZoom
Olympus SP-800 UltraZoom
FujiFilm FinePix S1700
FujiFilm FinePix S2800HD
Nikon Coolpix L110 Black
Nikon Coolpix L120 Black
SONY CyberShot DSC-HX1
Budu moc ráda, pokud někdo znalý poradí :-)
Můžu doporučit OLYMPUS SP-600UZ, nadělila jsem si ho k Vánocům a zatím velká spokojenost
denulka
napsal(a):
Mám na výběr z těchto:
Canon PowerShot SX120 IS
Canon PowerShot SX130 IS
Olympus SP-600 UltraZoom
Olympus SP-800 UltraZoom
FujiFilm FinePix S1700
FujiFilm FinePix S2800HD
Nikon Coolpix L110 Black
Nikon Coolpix L120 Black
SONY CyberShot DSC-HX1
Jednozačně NIKON !!
Pro radost koupený na fotografování psů a přírody nový Panasonic Lumix FZ 38,naprostá spokojenost,fotky o mnoho lepší než ze staršího foťáku Nikon coolpix L3.
denulka
napsal(a):
Mám na výběr z těchto:
Canon PowerShot SX120 IS
Canon PowerShot SX130 IS
Olympus SP-600 UltraZoom
Olympus SP-800 UltraZoom
FujiFilm FinePix S1700
FujiFilm FinePix S2800HD
Nikon Coolpix L110 Black
Nikon Coolpix L120 Black
SONY CyberShot DSC-HX1
Tak já mám ten poslední.Po výborné zkušenosti s malým kompaktem Sony jsem loni zainvestovala a jsem velice spokojená(na mě až moc funkcí, ale to je můj problém, že nejsem technický typ).Známí mají také Sony a podobně dobrou zkušenost.Já bych šla do Sony.Dana
lucietka
napsal(a):
Dobrý den, jen tak mimochodem - chtěla jsem sem zeptat, odkud máte toho černýho flatíčka? Díky
Zdravím, to černý pometlo je hovawart :-)
denulka
napsal(a):
Ahoj, můžete mi prosím pomoct s výběrem digitálního kompaktu pro focení psů v pohybu? Zrcadlovky jsou pro mě moc drahé a nejsem tak vášnivá fotografka, abych tolik investovala. Děkuji!
Foceno Canonem stř.třídy..
..já mám PANASONIC DMC-FZ28 ...a jsem naprosto spokojená:-))
...jedna z mých oblíbených fotek.-))
Pokud mirite smerem k zrcadlovkam, tak bych od Canonu volil SX210. Ale prectete si i diskusi pod timto clankem a pripadne dalsi recenze fotoaparatu Sony HX5 a Samsung WB650. http://www.digimanie.cz/art_doc-DA6D87BEDA561917C12577300072F3ED.html
denulka
napsal(a):
bffb: moc pěkné fotečky
Jak jinak :))))
já mám NIKON
kocourpepa
napsal(a):
Znacek Nikon a Canon bych se drzel pri vyberu zrcadlovky. I kdyz pri cene do sedmi tis. bych si nevybral.
Zrcadlovku nechci kupovat :-)ú už jsem psala v úvodu. Spíš nějaký ultrazoom. Zrcadlovky jsou na mě moc drahé, ve focení jsem laik a amatér a určitě bych nevyužila možnosti a funkce, který zrcadlovky nabízí. Navíc tahat se s těžkým foťákem po lesích není pro mě :-) Takže hledám spíš něco mezi UZ.