Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.3.2011 19:54
axl

XXX.XXX.43.119

Ahojte, mam takovy dotaz. Kde je asi hranice vytizenosti mladeho psa? Mam kamosku, ktera ma 8 mesicni fenku NO. Jinak jeste jezdi na koni a fenuli bere sebou. a to treba i na delsi trasy. Dnes jsme treba byli na 5 hodin dlouhe vyjizdce a jen krokem se neslo. Ovcanda to usla v pohode, uz tak jezdi nejakou dobu. Ale i tak se mi zda, ze na vyvijici se zvire je to dost velka zatez. Je vubec nejaka hranice? A kde asi? Kamoska cvici a chova psy cely zivot, tak si rikam,ze vi co dela. Ale me se to nejak nezda.

14.3.2011 13:00
nexxi

XXX.XXX.113.69

ono je to myslím i o tem, jakýho "ražení" fena je.. jeslti je spíš pracovní, hubená, nohatá.. tak si myslím, že to není problém.. ale jestli je to těžký "výstavní" typ tak bych se bála

14.3.2011 18:44
axl

XXX.XXX.43.119

No, me prijde ze na 1. pohled vypada dobre. Ale kdyz ji chci treba podlachnat, tak se mi zda jakoby dost vybehana. Nevim, mozna si jen ja myslim, ze stene ma byt kus aby melo z ceho brat

14.3.2011 19:26
jazzinka

XXX.XXX.226.101

Já naopak myslím, že štěně v tomto věku má být spíš hubené, aby si šetřilo klouby. Můj čsv měl podobnou zátěž a váhově byl vždycky na spodní hranici a dnes má DKK 0/0. S koňmi bych ho teda asi nebrala, protože tam člověk nemá moc prostor odhadnout, kdy už má pejsek dost. Náš pes s námi cca od půl roku chodil na běžky a 15 - 20 km dával v pohodě i ve sněhu. Ale dělali jsme pauzy (svařáček a tak), takže si mohl odpočinout a my měli trochu kontrolu, jak moc je ještě čilej.

14.3.2011 19:46
axl

XXX.XXX.43.119

Hm, tak asi jo :-) Nemyslela jsem, ze by stendo melo byt tlusty, ale tak jako akorat. Ja mam bufaka taky, ted ma 3,5 roku a az teprve loni jsem ho brala s konikem ven a to pohybu mel jinak taky dost. Jen jsem myslela, ze zvire ve vyvinu by se nemelo moc pretezovat, jako deti. Jinak dekuji za reakce, zase jsem o kousicek chytrejsi smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík