Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.3.2011 09:44
dastynka

XXX.XXX.173.59

Zdravím, mám takový dotaz. Táta má skoro rok starýho psa a má asi jeden nešvar a ten, že po sobě žere výkaly. Nikdy sem to u svých psů nezažila, tak bych se ráda optala co může být příčina? Zda nedostatek vitamínů a nebo jen pouhý zlozvyk a pokud je to zlozvyk tak jak s tím bojovat.?Je možný že si s tím táta neví rady? Předem děkuji

21.3.2011 09:53
burunduk

XXX.XXX.209.124

dastynka napsal(a):
Zdravím, mám takový dotaz. Táta má skoro rok starýho psa a má asi jeden nešvar a ten, že po sobě žere výkaly. Nikdy sem to u svých psů nezažila, tak bych se ráda optala co může být příčina? Zda nedostatek vitamínů a nebo jen pouhý zlozvyk a pokud je to zlozvyk tak jak s tím bojovat.?Je možný že si s tím táta neví rady? Předem děkuji

Ano, je možný, že si s tím táta neví rady.
Vlastně je to tak nějak jisté :)

Někdy v tomhle pomůže přidávat pangamin.
No a jinak klasika - sledovat psa na vycházce a jak uvidíte, že chce výkal jíst, tak říct zákazový povel a psa od toho odtáhnout. Nebo zaměřit jeho pozornost na něco jinýho ještě než dá k výkalu tlamku.

21.3.2011 09:59
dastynka

XXX.XXX.173.59

Moc děkuju za radu. Nevím jak to u táty chodí, jestli už je to dlouhodobej problém a nebo jestli to hafan dělá až teď, ale řeknu to ségře a uvidíme. Ještě jednou moc děkuju

21.3.2011 16:26
tancoska

XXX.XXX.64.4

Nevím čím to je ale mě teď psi taky zešíleli.Sice nežerou hovna po sobě ale cizí,a ne každý.Asi jen ty chutný :-)).Lucko jestli tátův pes žere hovna svoje tak prej na to zabere čerstvý ananas.Ať mu dá denně tak čtvrtku z jednoho kolečka.Viděla jsem to v pořadu Buď já nebo pes a tam to zabralo.

21.3.2011 17:58
dastynka

XXX.XXX.173.59

fakt tak já to zkusim teda jim taky poradit, ale otázka je jestli to bude hafíno jíst. každopádně sem mu psala tak uvidíme jak to nakonec dopadne

21.3.2011 19:04
mrsniky

XXX.XXX.95.5

Nám to dělala fena, když byla malá. Takže nastalo období okřikování...
pak jsme se o tom zmínili u veta, ten nám dal nějaký prášek na obnovu mikroflory a od té doby (rok a půl) je klid.
Zkuste se na to vašeho veterináře zeptat, byl to sypký prášek, co dostala asi na 3 dávky do žrádla - stál kolem 50 korun.

21.3.2011 19:27
dastynka

XXX.XXX.173.59

mrsniky napsal(a):
Nám to dělala fena, když byla malá. Takže nastalo období okřikování...
pak jsme se o tom zmínili u veta, ten nám dal nějaký prášek na obnovu mikroflory a od té doby (rok a půl) je klid.
Zkuste se na to vašeho veterináře zeptat, byl to sypký prášek, co dostala asi na 3 dávky do žrádla - stál kolem 50 korun.

zkusim děkuju. Uvítám každou radu, která by jim mohla pomoct

Přidejte reakci

Přidat smajlík