Uživatel s deaktivovaným účtem

Určitě je to miláček. Trochu ji upravte, bude hezčí.
Uživatel s deaktivovaným účtem

azinka
napsal(a):
Z vlastní zkušenosti vím, že "upravit" štěně s extrémním množstvím chlupů je v podstatě nemožné. A stříhat, to je škoda.
Přiznám s, že jorkům vůbec nerozumím. Jen tlapky se mi hodně nelíbily, vypadaly jako by je měla zmrzačené. Ostříhala bych jí je hezky dokulata, vypadalo by to líp, ne ?
Pěkný jorkšír asi bez PP. Zdáse mi větší ,černá barva ale vystříbří a pálené znaky jsou nevýrazné měly by být tmavší. Hlava je tmavá v dospělosti bude s největší pravděpodobností plavá (jako má být u silky teriérů ale je častá u jorků bez PP). Štěně není upraveno .Bude určitě fajn kámoš a miláček k pomuchlání.
so24
napsal(a):
Pěkný jorkšír asi bez PP. Zdáse mi větší ,černá barva ale vystříbří a pálené znaky jsou nevýrazné měly by být tmavší. Hlava je tmavá v dospělosti bude s největší pravděpodobností plavá (jako má být u silky teriérů ale je častá u jorků bez PP). Štěně není upraveno .Bude určitě fajn kámoš a miláček k pomuchlání.
Hlava je tmavá v dospělosti bude s největší pravděpodobností plavá (jako má být u silky teriérů ale je častá u jorků bez PP) - tak tahle věta mne opravdu dost překvapila a jala jsem se tedy hledat o barvách jorků informace na internetu a v knihách. Přesně řečené tam nic nebylo, ale v tomto článku (https://www.ifauna.cz/clanek/psi/jorksirsky-terier-2-cast/4515/) je přiložena fotka s jorkem, který má pálení také velmi světlé a hlavu má zcela bílou. V knížce Jorkšírský teriér od Rachel Keyessové je takových jorkšírů také pár - dokonce s výstavně upravovanou srstí či na výstavním stole. Z toho soudím, že toto zbravení se nevyskytuje jen u silkyho, ale je povoleno i u jorků. A z obrázků jsem nabyla dojem, že je sice z nějakého záhadného důvodů častější u bezpapíráčků, ale (méně než třísloví se zlatým pálením) se vyskytuje i mezi výstavními, papírovými kusy. Mohl by mi to prosím, nejlépe nějaký zkušený chovatel tohoto plemene, objasnit???
Předem děkuji za odpovědi!!!