Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.4.2011 15:33
pavlad

XXX.XXX.237.197

Zdravím, máte prosím někdo zkušenosti s těmito granulkami? Dost mne zaujaly, zatím krmím Arden Grange a jsem spokojená, tohle mi přijde jako dobrá alternativa. Díky!

5.4.2011 16:01
rachel

XXX.XXX.60.145

pavlad napsal(a):
Zdravím, máte prosím někdo zkušenosti s těmito granulkami? Dost mne zaujaly, zatím krmím Arden Grange a jsem spokojená, tohle mi přijde jako dobrá alternativa. Díky!

Zkušenost mám - špatnou - můj pes po těchto granulích měl kašovitý průjem.
Dala jsem je na zkoušku kamarádce a její fena měla ty samé problémy jako my.

Tyhle granule už mi nesmí do baráku.

5.4.2011 18:53
majasbom

XXX.XXX.181.121

tak to my spokojený,vyhráli jsme pytel a čube chutnalo,ale krmíme i masem.chce to vydržet,u nekohon trvá dlouho než se na zmenu naučí

6.4.2011 09:56
rachel

XXX.XXX.60.145

My jinak se změnou granulí problémy nemáme, ale tyhle nám asi prostě nějak nesedly, no:-|

6.4.2011 09:59
pavlad

XXX.XXX.237.197

Jé, a kdepak jste je vyhráli, smím-li se ptát? Nejsou moc známé, tak by mne zajímalo, kde ja dávali jako cenu. Díky!
A další zkušenosti kdo má, prosím.

6.4.2011 19:19
pajanovotna

XXX.XXX.47.21

Tak já mám stejnou zkušenost. Totalní průjem, takže pro nás také nejsou...

7.4.2011 06:50
mjanys

XXX.XXX.63.252

Já už tímto krmivem krmím několik měsíců a jsem hodně spokojená. Vyzkoušeli jsme zatím lososa a jehněčí. Je pravda, že při přechodu jsme měli řidčí výkaly, ale po týdnu už bez problémů. Podle mě to chce jen delší dobu míchat s původními granulemi. Nikdy předtím jsem neměla psa v takovéto kondici. Pro mě Barking Heads 1*.smajlík

7.4.2011 07:01
mjanys

XXX.XXX.63.252

7.4.2011 07:17
mjanys

XXX.XXX.63.252

Ještě tady odkaz na slovenskou diskuzi - http://www.dogforum.sk/viewtopic.php?f=4&t=9237

7.4.2011 16:59
majasbom

XXX.XXX.181.121

na coursinku a ješte na nejakem obranářském závodě

4.1.2013 15:31
chipo

XXX.XXX.248.156

Neda mi nenapsat, taky jsem prešla na krmivo Barking a jsem nadmiru spokojená, hlavně u ohařky,která smrděla dost po kvasinkach ( předtim krmena purinou pro plan) . Taky měla ze začátku dost silný prujem, na co nás ovšem pri koupi upozornili. To samé jsem udělala i u JRT, která mˇela stejně silný prujem. Zvládli sme to s attapectinem za 5 dnu a musim uznat super krmivo. Ted jim už prechody na jiné krmení nedělá problémy.smajlík

4.1.2013 16:19
jafar

XXX.XXX.122.242

Já jsem z nich byla na rozpacích. Mám tedy psy holé, ale mě po Barking Heads zhubli. Zkrmili jsme celý pytel 12kg, jinak žádný průjem, nic takového, ale krmnou dávku jsem u 6ti kg psů měla 15 a i více Dkg. Provozce nechápal, krmí s tímto krmivem labíky a má je v kondici báječně. Nám vyhovuje Belcando jehně s rýží, což někomu může přijít jako granule méně kvalitní, nám vyhovují.

5.1.2013 10:10
chipo

XXX.XXX.248.156

Myslim,že každý pes je jiný a stejně co sedí mímu psovi nemusí sedět jinému. Vždysmajlík to che odsledovat jestli nemá prujem, nedrbe se, nepáchne.... Některý lidi tomu moc pozornost nevěnují, ale už i opakované zánety uší mužou naznačovat alergickou reakci. Zkoušela jsem předtím happy dog pro citlivé psy a bylo super, ale kolegyne pejsek po něm zhubnul. Taky jsem zkoušela First mate rybí, ale očividne jí to nesedlo......smajlík

30.6.2015 15:37
petanak

XXX.XXX.61.26

Sami tedy používáme orien, ale možná vyzkoušíme BB, četl jsem tento článek http://pethome.cz/cs/blog/post/jak-vybrat-krmivo-barking-heads a mohlo by být vhodné i pro našeho kavoše.

Pospa14

9.11.2015 09:19
Pospa14

XXX.XXX.171.130

Taky jsem na konci minulého týdne koupil Barking Heads. Líbilo se mi složení a to, že krmivo pochází z Anglie. Myslím, že by Angláni nic špatného nekrmili. Pravda cena je vyšší, než u proplanu atd ale zase mám z principu averzi vůči věcem, co vidím v TV. Kvalitní zboží nepotřebuje být v TV v hlavním vysílacím čase. Ty Barking vypadají suprově a zatím žádný průjem nic. Ale krmím tím teprve druhý den a ještě to mixuji s původním krmivem. Našel jsem jejich stránky http://barkingheads.net/. Sice to tam nejde koupit ale informace by měli být lepší, než na eshopech. S těma průjmy jak jste psali výše, tak to může být tím, že krmíte něco co má méně masa a je méně kvalitní krmivo. Pak dáte kvalitní a ten pes se z toho po*re. Chce to prvně míchat s původním krmivem a postupně přejít.

PS: Tento výrobce vyrabí také AATU (http://aatu.cz/ ) což by měla být ještě lepší receptura než ty Barking Heads.

9.11.2015 09:49
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Petanak: Orijen mají složení lepší než BH. Když už, tak AATU. Které je tuším dražší než orijenky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík